View Full Version : Dulga vruzka...
sexy_monitata
08-23-2006, 23:55
Az hodih dulgo vreme s edno mom4e ...toi se opita na nqkolko puti da prespi s mene no kolkoto i da se opitva6e az nqkksi ..moje bi ne se 4yvstvah gotova sled posledniq pat koito probva be6e mn ..mojebi razo4arovan kakvo li nepravih posle no ne i ne nakraq me skasa po nai -gadniq i tup na4in koito moje da bade!!!tova se sly4i predi okolo 1 god no az vse o6te izpitvam 4yvstva kam nego ..kolko pati go tarseh i t.n. no nakraq smetnah 4e e po-dobre nito da my se obajdam nito da go tarsq prosto da go zabravq ..no ne yspqh dori se probvah i s dr mom4eta?kajete mi pls spored vas imam li vse o6te nqkakvi 6ansove ili ve4e e edin spomen ???
GLeZoRanA
08-23-2006, 23:57
Преебали са те :lol: :lol: :lol: Ае са като си малумна и обичаш такива страдай :smt019 :smt019 :smt019 :smt019
AnGeL_NeBeSeN
08-24-2006, 00:11
Abe hora kvo obvinqvate momi4eto tva sa 4uvstva tq ne moje da kaje nqma da go obi4am.Spored men vinagi ima 6ans stiga da znae6 kak da si izigrae6 kartite.Oba4e koftito v slu4aq e 4e toi 6te si pomisli ami tq vidq 4e ne q 6ta kato ne mi dava seks sega 6te mi dade seks .i tva e mn gadno trqbva ,ako 6te predpriema6 ne6to da mu pokaje6 4e iska6 da si s nego a za6toto ima6 4uvstva i trqbvada se ubedi6 4e i toi ima za da si s nego ina4e e zaguba na vreme i nervi .dano da sam bil polezen
Abe hora kvo obvinqvate momi4eto tva sa 4uvstva tq ne moje da kaje nqma da go obi4am.Spored men vinagi ima 6ans stiga da znae6 kak da si izigrae6 kartite.Oba4e koftito v slu4aq e 4e toi 6te si pomisli ami tq vidq 4e ne q 6ta kato ne mi dava seks sega 6te mi dade seks .i tva e mn gadno trqbva ,ako 6te predpriema6 ne6to da mu pokaje6 4e iska6 da si s nego a za6toto ima6 4uvstva i trqbvada se ubedi6 4e i toi ima za da si s nego ina4e e zaguba na vreme i nervi .dano da sam bil polezen
mn ti blagodarq za saveta
Ми явно си го обидила.
emi ima mn na4ini...mn si zavisi spored men ot sityaciqta i kade se namirate a i kak iska6 da se predstavi6 pred nego v smisal v kakva svetlin aiska6 da te vidi ..kato ligla koqto tarsi nqkoi ..kato nqkoq piqnica koqto nz kakvo pravi... kato ot4aqno momi4e ili ne6to s koeto da go vpe4atli6..no tova kakto ti kazah spored men mn si zavisi ot sityaciqta
!dori moje6 da porazpita6 za nego negovi fr ..parvo da se zapoznae6 s negovi priqteli i taka i tova sa6to e varqnt da razbere6 kade izliza dali si ima priqtelka ei takiva ne6ta..nadqvam se pone malko da sam ti bil apolezna
ama vij ko taka she e , nie mom4etata obichame da ebem
trqashe da mu dadesh da ti napylni shundata, aaaa ciganski raboti praish
davash mu i tolkoz bez da reftunish
Някои момичета се проебават точно от страх да не ги зареже човека който обичат!
Не е трябвало така да те насилва,а да поговорите.Сещали ли сте се за разговор?Просто явно за него секса е бил по-важен и това му е оказало влияние.Но нищо не можеш да направиш.Но не мога да разбера едно:ако си го обичала не си ли имала желание да правиш секс с него?
не виждам смисъл да се връщаш назад в миналото. остави това момче и връзката ви зад гърба си и се радвай на хубавата страна от живота ;)
sexy_monitata
08-24-2006, 09:40
mojebi naistina trqbva da go zabravq..tova se opitvam ot ve4e nz 1 god.a taka i ne spah s nego ..nz ojebi ne my imah tolkova doverie neiskah da sam edna ot vs-te broiki i taka no az si osaznah vs gre6ki zarazlika ot nego.....
sexy_monitata
08-24-2006, 09:41
a i o6te ne6to tova ne e za temata ama ..za da ne mislite 4e pi6e edna golqma ... zna4i nie sme 2 momi4eta dve monita :)ednata tazi tema e na moni 1 a dr tema ''privli4ane..''e na dr moni !samo tova iskahme da kajem
BeBcHeTo
08-24-2006, 12:28
Preebalisa te mn gadno...nego tarsi poe4e ne te zaslujava
С воля всичко се постига !!
Единия секс... с това се свършва всичко. Аз не настоявам на гаджето ми да правим... Не искам да я изгубя за глупости само. Мога да чакам, и тя може, и когато се почувства, че и двамата сме готови, тогава.
Хич не им се връзвай на такива "чук-и-чао". Намери си друг който да ти завърти главата. И стига с простотиите че си "пробвала" и не си успяла. Любовта не ти е в сърцето, а в мозъка. Не си късай сърцето, а си събуди главния мозък.
cskamoni4ka
08-24-2006, 12:38
Забрави го!Няма не мога!!!