Влез

View Full Version : LUJAT LI MUJETE ZA BROIKATA?!

SANDRETO
08-24-2006, 10:41
mujete vinagi lujat za broikata jeni,s koqto sa spali...imashe edin film,amerikanski pai mai beshe :D i ta tam iztaknaha edna teoriq za praviloto na 3kata,demek ako kaje 4e e bil s 6...delish na 3 i se polu4ava istinskata broika,taka 4e na kakvo mnenie ste vie :mrgreen:

JaYnE
08-24-2006, 11:02
na mene mi zvu4i pravdopodobno :) puk i 6tom sa go izpolzvali v1v filma sigurno ima ne6to vqrno. spored men lujat, 6oto tva pokazva 4e sa opitni i mujkari, tupo. az naprimer se pazq ot takiva, 6otot te tursqt samo broikata, a ne 4uvstva

SweetBunny
08-24-2006, 11:07
Ооооо, лъжат, да :-D
Митио Пищова не е ли живо доказателство..... :smt005
То мъжете по принцип оби4ат да се правят на "виж ме кой съм аз" 8) :smt005 :smt005
Жалкото е, че обикновено си личи и заблуждават само себе си \:D/ :-k

08-24-2006, 11:09
Аз не лъжа. При мен бройката е 0, разделете го на 3 де :D

SANDRETO
08-24-2006, 11:10
men puk me kefat maje,kadeto sa spali s po-malko jeni,mrazq kurvari,prosto gi nenavijdam,gnusni sa mi nekvi,ne4istoplutni takiva,a i tva otnosno opita,4e s kolkoto pove4e jeni sa bili,sa po-opitni,vaobshte ne e vqrno...edin muj ili e dobur liubovnik i znae kak da pipne ili e gola voda,puk ako shte i s 1000 putki da e spal...
[-X
keep it real

cskamoni4ka
08-24-2006, 11:30
0:3=0 Пак излиза истинската бройка!Значи е вярно! :P

08-24-2006, 11:31
0:3=0 Пак излиза истинската бройка!Значи е вярно! :P Никой не може да ме нарече лъжец!!! Тва е една нереална теорийка, тя не бачка 100% или поне не при мъжете, виж ся при жените е друго, там не разбирам :D

I_love_dead_people
08-24-2006, 11:46
А на морето имаше един руснак. Направил го за първи път когато дошъл на лагера и за една седмица бил оправил 15 момичета, а гаджето му знаело :smt005

SANDRETO
08-24-2006, 11:50
i kato e znaelo gajeto,sigurno e nqmalo i nishto protiv,nali :---) :lol:

maybelline
08-24-2006, 13:32
И аз гледах този филм.А жената като каже с колко е спала,умножаваш по 3 и се получава истинската бройка.Аз не лъжа за бройката...то няма и кого да лъжа:)

Експерт
08-24-2006, 13:39
Ако по тази логика ги гледате нещата, то след като мъжете лъжат, логично е и жените да го правят нали?

Един мъж ако каже, че е бил с 6, делим на 3, а ако една жена каже, че е била с 2 умножаваме по 3 и така всичко си изва на мястото :wink:

Lorraine
08-24-2006, 13:45
Ако по тази логика ги гледате нещата, то след като мъжете лъжат, логично е и жените да го правят нали?

Един мъж ако каже, че е бил с 6, делим на 3, а ако една жена каже, че е била с 2 умножаваме по 3 и така всичко си изва на мястото :wink:

[-X az ne mislq taka,moje i da lyjat...koi gi znai :D

hamilcar
08-24-2006, 13:57
То мъжете по принцип оби4ат да се правят на "виж ме кой съм аз" 8) :smt005 :smt005

Не искам да те обидя, но това е смешно. Разбирам да збъркаш някаква друга дума, но да напишеш МитИо ... лол. Може и грешка да е, но ми направи голямо впечатление.

По темата някои лъжат други не. Сигурно повечето лъжат де :).

krem4et0
08-24-2006, 15:39
Предполагам,че лъжат.сега тези дето броят като гореспоменатия пищов са ми жалки-това да не ти е колко пъти си се бръснал за тази година.това е жена,човешко същество,а не просто бройка в тефтерчето ти.жив комплексар.А иначе всеки слага по малко отгоре и не само мъжете.Има и такива жени за жалост!

NicknameANdPasswORd
08-24-2006, 16:49
Lujat ... PoPrincip delish na 2-3 :) vadish 1 :) i kot ostane e orientir ....
I primerno ako e 1 ili 2 ;) moje daje izobshto da ne e bil s momiche :) :~)
Ama da ... Shtoto Primerno
nikoga nqma da vi napravi vpechetlenie tova che chovek e skromen i pr
Che ne e jenkar i t.n. a ste na principa koi moje da "Lovyva" po-dobre ;) i pr ako kaje che e bil s mn tva deistva relaxirashto :) che e opiten otrakan ... che e jelan .....
i syotvetno staa obekt na jelanie i ot vas; ) shtom toooolkova mn drugi sa go pojelali
shto da ne se probvate i vie
?!! :smt019

SweetBunny
08-24-2006, 18:52

Не искам да те обидя, но това е смешно. Разбирам да збъркаш някаква друга дума, но да напишеш МитИо ... лол. Може и грешка да е, но ми направи голямо впечатление.

По темата някои лъжат други не. Сигурно повечето лъжат де :).
сори, ама не ми се търсеше къде е "Ь" :-k

08-24-2006, 23:11
Хах да мъжете определено лъжат за това ... а тези , които не лъжат им личи...За мен примерно е мн тъпо едно момче да си направи сефтето след 16 год., а до тогава да е лъскал всяка вечер по 2 пъти и да са му станали мазоли...Пък и той ще е някъф адският задръстеняк просто от такива ми се драйфа ... хах путьовци някви...А моля ви се не излизайте с логиката "чакал е подходящата" ...такова нещо няма! няма и такъф мъж , а просто неудачници ,които пробутват грешните си теории...срамота.За секс дори не е нужно да обичаш след като секса определено Не е най-хубавото нещо в една връзка.Просто се иска яко сексуално привличане,то е по-важно в секса според мен!
А и момичета нека си признаем , че женкарите са такива ,защото ние ги лъскаем,защото са сексапилни и искаме да ги пръснем от секс...има разбира се и някви самохвалковци, но истинския женкар не може да се обърка...И тфа с опита е вярно ... без опит нищо не става... Тъй че общо взето няма жена , която да се възбужда от яки мъже ... със сигурност повечето от вас свалят шапка на чакащите подходящата на 20 години , но едва ли бихте спали с тях... Тъй че сефте на момче след 16-17 години - срам и позор и тия мъже за в г*з не стават :)

ista
08-24-2006, 23:16
лъжат, лъжат. първото ми гадже разправяше, че е правило секс на 11 години, с което ме спука да се хиля :smt005 :smt005 :smt005 . и ме караше и мене, ама не му мина номера. но и при жените важи правилото на тройката. ето - аз си казвам, че не съм спала с нито едно момче, значи 0 по 3 = 0. правилно! :lol: :lol:

А на морето имаше един руснак. Направил го за първи път когато дошъл на лагера и за една седмица бил оправил 15 момичета, а гаджето му знаело :smt005

еми, руснак - какво да ти кажа...:))

SEXtreme
08-25-2006, 09:34
хахаххахаха...яка тема :)
Много ясно, че лъжат! Най-често девствени лъжат че не са девствени, което е мн тъпо...и наистина си личи кога лъжат...

SANDRETO
08-25-2006, 13:31
hihihihi mersi :mrgreen: a i xaxo-xixi sbarkal se pishe sas `s` ,a ne sas z po povod pravopisnitre greshki.... ](*,)

sladoled
08-25-2006, 16:21
Лъжат, когато са в началота на "сексуалната " си кариера/ако мога така да кажа/ и когато вече и не могат, пък и няма кой да им се навие.Мъжете с пълноценен сексуален живот не говорят за това :---)

protoss
08-25-2006, 16:31
Не лъжем, аз наистина съм спал с 217 момиченца досега. Не виждам проблем? 8)

Novkov
08-25-2006, 17:51
Всички лъжат... мъжете, че са жили с повече жени, а жените, че са били с по-малко мъже. Айде успокойте се вече

koalka
08-25-2006, 19:21
Ами може и да е вярно това :D ,но тези мъже,които се хвалят с бройката са големи мухльовци и не са чак такива свалячи.

smile_m3
08-25-2006, 19:56
според мене лъжат.не се знае зашо,но си го правят и майче им харесва да си борят "постиженията"

gal4eto
08-25-2006, 20:00
iskam neporo4en \:D/

SANDRETO
08-26-2006, 12:26
ihihihih taka nai-qko;)

QuEeN_of_SoRroW
08-26-2006, 16:58
Лъжат разбира се.Не постоянно , но лъжат яко.Зависи какво искат да постигнат
Ако имат сериозни намерения към момичето най често бройката е 2 или 3 (за да не си помисли момичето че той е големия тъпкач и сигуно иска просто само да спи с нея или може би ако бройката е над 3 тя сигурно би си помислила че ако има връзка с нея ще си легне с първата дългокрака красавица която му се самопредложи)
Или пък ако са преценили че момичето е кучка и просто искат да легнат с нея тогава задължително бройката ще е над 5.Нека да мислли че той е истински лъв в леглото.Щом е бил с толкова жени сигурно е научил доста работи.

Paduan`
08-26-2006, 16:59
abe e feministki mnogo e lesno da se kaje : daaaaaaaaa be lujat .. ama razbira se !

pu be
na mujemrazki shte mi se praite
zavisi si ot muja
nqkoi mogat da lujat .. ama i momichetata lujat kolko mnogo sa gi ebali , nishto che e maloumno
ama jentie sa si tupi sushtestva po princip i ne se uchudvam....

ragingbull
08-26-2006, 17:14
imam samo nqkolko ne6ta da kaja....mnogoto prikazki do ni6to ne vodqt.....ina4e da, napraktika tezi samohvalkovci deto uj sa spali s po 10-20-30 edi kolko si jeni vsa6tnost sa pulni idioti det samo mogat da prikazvat i da si vdigat samo4uvstvieto, koeto e bez pokritie.....ina4e absolutno vsi4ki lujem....nqma na4in...bilo to mom4e ili momi4e, nqma zna4enie, prosto se nalaga, ne poznavam 4estni hora, mqsto za svetci v carkovniq kalendar nqma, tam vsi4ko e zapulneno, taka 4e v na6i dni fsi4ko e edin fars..... :smt006 :smt006 :smt006

ninsy
08-26-2006, 17:15
има таива които лъжат и такива които не.но принципно разбирам кога ме лъжат и избягвам такива момчета защото както казаха по-горе те са само за бройката а не за чувствата!

JOE*
08-26-2006, 19:32
ima razli4ni vidove lajzi-po4ti si4ki lajat pred priqteli-kakto jeni taka i maje.edni lajat 4e sa bili s pove4e.drugi kato men vinagi lajat po malko-osobeno 4ovek s koito iskat da ne e porednata broika.Az vinagi sam lagal priqtelkata si s kolko sam bil i tq znae 4e sa 4-ri(siguren sam 4e znae i 4e laja) no ne varvi nqkak si da i kaja kolko sa pak i tova za men ne e hvalene-prosto vinagi e imalo i 4uvstva i nikoga ne sam broql i zapisval v halvajiiskiq tefter s koq kade ,kak i kolko pati. pak i kogao se zapoznavahme tq be6e devstvena i ne varve6e nqkak si da i rasna nekva zifra i da q nakaram da se 4uvstva i tq kato takava.taka 4e zavisi ot lajeza

LilAngel
08-27-2006, 15:14
абе всичко си зависи от човека...има хора които просто не лъжат :)

PLAMENKO
08-27-2006, 17:09
Дам лъжат но не само мъжете лъжат .. така че.... :smt004

AssShot
08-27-2006, 20:28
Omg ](*,) .Аз никога не съм лъгал. Тъпо е.

SANDRETO
08-27-2006, 21:01
mm poneje az q pusnah taq tema,ta malko li4en opit da spodelq....mi na men nqma pich,koito puk da ne mi se e hvalil s kolko bil spal,osven segashniqt mi priqtel,vsi4ki predi tova sa bili ebati broikajiite,imam 4uvstvoto 4e i 4ekiite sa si broqli :lol: ne iskam da vi sudq mom4enca,sigurno i jenite lujat,ama vie go prvite mnooooogo pove4e i mnogo po-brutalno,da ne govorim kakvi gi kadrite pred priqtelite si,taka 4e keep it real pri sledvashtiq `opit` da vpe4atliet nekoia macka :smt019

cecko_boy
08-27-2006, 21:38
da da da pri vas e praviloto na 3kata pri mene e na 10tkata kaam 50 i glei ko staa xaxaax
ne be buzikam se ne gi broq stoto ne me gree nesta se fukam

PLAMENKO
08-28-2006, 09:53
например опппппа опааааа чичо миииткооо..... тоя какъв е шарлатанин само като го вида хахаха леел енапушва ме смях 2000 и колко беха нз...