PDA

View Full Version : Как да и кажа че я обичам по по романтичен и уникален начин

ловес
08-24-2006, 15:37
е аз нищо немога да измисля какво мислите вие

GlezotiA
08-24-2006, 20:52
ako do sega ne si i go kazval to togava i nai prostichkia i obiknoven nachin shte byde specialen za neq :wink:

Dr. Kazimbutt
08-24-2006, 20:55
Изпей/изсвири й песен.

BUBU_to4ka_TO
08-24-2006, 21:36
zapi6i i disk s liubovni pesni i poslanie kato gi slu6a da si misli za teb;
sy6to taka moje da i podnese6 edin hubav buket s nqkakvo interesno poslanie na karti4kata kym nego;
ili prosto q nakarai da si zatvori osite pro6epni i 4e q obi4a6 i q celuni mn nejno

siXt_senSe
08-24-2006, 21:48
Изведи я на тихо място,където никой няма да ви прекъсва и досажда.Кажи и че е за разнообразие,за да не се осъмни.Започни да и приказаш за вашата връзка,колко много значи за теб всичко между вас,целуни я и щом се наведеш към нея и го прошепни.После и го повтори като я гледаш в очите.Еххх любов :) Абе остави сърцето ти да говори.Успех и да разкажеш после :wink:

El_otro_de_la_cama
08-25-2006, 12:34
zapi6i i disk s liubovni pesni i poslanie kato gi slu6a da si misli za teb;
sy6to taka moje da i podnese6 edin hubav buket s nqkakvo interesno poslanie na karti4kata kym nego;
ili prosto q nakarai da si zatvori osite pro6epni i 4e q obi4a6 i q celuni mn nejno

Tova sus zatvorenite o4i e ZADALJITELNO :smt007 :smt007

maybelline
08-25-2006, 13:09
Изведи я на тихо място,където никой няма да ви прекъсва и досажда.Кажи й,че е за разнообразие,за да не се усъмни.Започни да й приказаш за вашата връзка,колко много значи за теб всичко между вас,целуни я и щом се наведеш към нея й го прошепни.После й го повтори като я гледаш в очите.Еххх любов :) Абе остави сърцето ти да говори.Успех и да разкажеш после :wink:

Идеята е чудесна.Но не е нужно някъде на специално място да ходите,може и у вас.Но ако искаш да го направиш наистина неповторимо,най-добре послушай съвета на siXt_senSe.

luda`flirtajika
08-25-2006, 18:20
ako iskash da e unikalen deistvai sam

piFka_LP
08-25-2006, 18:27
мхм..аз съм заедно с моя от месец и половина може и и той от няколко ден се държи много мило постояно ми казва колко му е хубаво с мен колко съм хубава че е щастлив че ме има вчера ми каза че му стига тва че е сме не иска нищо друго като вървяхме по улицата взе че ме дигна и започва да ме целува найстина се почувствах много хубаво а колкото до твоя случай не е нужно да и каажеш че я обичаш за да го разбере просто и го покажи със сърцето си не с думи ... :wink: ..прави и комплиметни дръж се мило с нея...незнам :smt008

koalka
08-25-2006, 19:52
Ако и тя те обича това ще бъде специално за нея ппи всяко положение.Не мисля,че има значение къде се намира и т.н.За мен винаги е специално когато гаджето ми ми каже,че ме обича,въпреки че ми го е казвал милиард пъти.