View Full Version : Koi razmer prezarvativi vzimate
Brat_pesho
08-24-2006, 15:39
Iskam da popitam koi razmer prezarvativi si kupuvate za6toto do sega dori ne znaex 4e ima razmeri dokato ne mi kazaxa ... :oops:
SweetBunny
08-24-2006, 16:00
Ми нормалните презервативи си вземаме...как така размери :shock: Има някои, които да по-големи....ама то не е като при дрехите...ако презервативът ти е голям, не го довиваш докрай :wink:
Zlat4eto
08-24-2006, 18:18
Kypuvame si normalen razmer...ve4e ako ne ti stavat ili sa ti golemi tursi6 ramer :D
malka_kukla
08-24-2006, 22:01
normalni,durex clasic,ima i po golemi,napr.durex extra cafe.ti sam preceni ot koi 6te ti trqbvat.
AnGeL_NeBeSeN
08-24-2006, 22:45
emi bratle i az ne znaeh dokato ne vidqh na life styles da pi6e M ili L.a za durex clasik sa si normalni a exra safe sa nai golemite kakto priqtelkata mi ti kaza predi men. no kupi vij nqma katalog tva e ili vlez v saita na durex i tam pi6e nominalna golemina
www.durex.com
normalni,durex clasic,ima i po golemi,napr.durex extra cafe.ti sam preceni ot koi 6te ti trqbvat.
mnoo si tapa ma te sa po debeli ne po golemi pf 4e si tapa amaaaa po dobre trai
malko mace
10-25-2006, 13:00
Tova s razmerite sa sravnitelno gluposti!Povecheto sa standarten razmer,az ne viarvam penisa da e do tam malak,che da ne stanat!Nay-dobri siakach sa SPORTEX i DUREX.
имат оразмеряване от 1 до 6 f май беше
за по-дебели пишки се вземат по широки презервативи иначе с тесните на някой момчета им секва ерекцията съм забелязвала.
аз зимам една торбЪ от фантастикото, щото сичко друго ми е тясно и късо :-D
iskamTe_vednaga
10-25-2006, 14:41
s bati pi6kata se izkara
s bati pi6kata se izkara
еми тва е, ако не вярваш ела с два шивашки метъра завързани един за друг да премериш :lol: