View Full Version : misionerskata
Можете ли да ми кажете как мога да съм по-активна когато той е отгоре,а не само да лежа...
`Death`Whore`
08-24-2006, 16:21
Не ти ли харесва да лежиш? Хеххехе. Можеш да го целуваш, да го опипваш...да го хванеш за задника.
krem4et0
08-24-2006, 16:32
Последното действа страхотно на моя мъж.А да сложи си краката на раменете му-позата се изменя и ъгълът на проникване е невероятен.
`Death`Whore`
08-24-2006, 16:33
ЕЕЕ, искаш да ме възбудиш ли...наистина е много хубаво...
Mike-Jones
08-24-2006, 17:00
za vas vi trqbva pensionerskata :D :D :D
GothicGirl
08-24-2006, 18:31
Можете ли да ми кажете как мога да съм по-активна когато той е отгоре,а не само да лежа...
да го дращиш по гърба ако му харесва,
да го обхванеш с крака и по този начин да го придърпаш към себе си, да мърдаш таза лекичко, да си пипаш гърдите, ей такива неща, малко въображение
GothicGirl
08-24-2006, 18:32
Последното действа страхотно на моя мъж.А да сложи си краката на раменете му-позата се изменя и ъгълът на проникване е невероятен.
мдааааааааааааааааааааааа аа \:D/
за да си по активна може да заспиш ...не шегувам се не заспиваи .... хората над мен обясниха перфектно за друго не се сещам ...
az puk obi4am da si leja i da ne pravq ni6to-malko e egoisti4no ama.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :lol: 8) :smt008 O:)
teen_girl4e
08-24-2006, 19:38
galigo po grub4eto celuvai go dori i malko nokti moje da vkara6 na6epvai mu stimulira6ti dumi v uhoto tova e dostatu4no
да го дращиш по гърба ако му харесва,
да го обхванеш с крака и по този начин да го придърпаш към себе си, да мърдаш таза лекичко, да си пипаш гърдите, ей такива неща, малко въображение
Мдаа ,ти си най-права(тва го казва мъж)!
Мене ми прави голем кеф дращенето по гърба и краката и да са преплетени зад мен :)
Направи колибка с показалец и среден пръст (във формата на peace) и си постави ръката пред влагалището, когато пенисът прониква в теб. Нз дали ти стана ясно, но не можах да го обясня като хората. На моя лично това мн му харесва. Също можеш да стягаш и отпускаш влагалищните си мускули. Също има як ефект. :roll:
Ами хубаво е да разнообразявате с различни пози и е нормално и ти да искаш да си активна.За това пробвайте ездачка.В нея жената е по-активната.Мен ми харесва когато приятелят ми е водещ.