PDA

View Full Version : дискриминация....

slipped
08-24-2006, 18:05
защо подяволите дискриминирате по-пълничките моммичета?!
днес пресен случай : разхождам се с приятелка сядаме в съвсем обикновенои кафе и момчетата от другата маса не спряха да я обиждат и заяждат и т.н.
айде поставих ги на място защото въпросната приятелка едва ли би го направила тя просто се правеше че ги няма
обаче си е гадно мамка му!
айде има некфи такива отворени мадами ама булшинството са притиснати от заяжданията и забележките на някои комплексарчета :|
и въобще момчета и момичета кажете ми защо има такава дискриминация!!??!!?? :smt011

Azlan
08-24-2006, 18:09
кажете ми защо има такава дискриминация!!??!!?? :smt011 Ти ми кажи каде я няма и сам ще си отговориш !!! успех

empjori
08-24-2006, 18:09
Аз въобще не ги дискриминирам. :)

^HyPoCRiSy^
08-24-2006, 18:10
Защото хората са тъпи и не могат да разберат, че фигурата не е всичко. Майната им. Важното е момичета да се харесва, а другите...да го духат, това е!

Azlan
08-24-2006, 18:15
вие луди ли сте бе !!! дебелите това са марзеливите !!! немогат да отслабнат ли ? или просто всеки ден се виждат в огледалото и си викат "е квокато съм такава да ме хареват такава каквато съм" пак после реват ,че искат да отслабнат а немогат пални глупости !!!! и кво прават завиждам на момичетата който се подържат като си мислят ,че са "тъпи" "надъти" "прости" ! аз съм против освет за тези който за тех е заболяване а не ,че обичат си похапват :::

GothicGirl
08-24-2006, 18:15
Лошото е, че винаги ще я има. Веднъж бях напълняла, едно лято, може би 10кг. хората се отдръпнаха, обсъждаха, лафове пускаха..след като си върнах фигурата всички дойдоха да охкат и ахкат от изумление колко съм хубава, леле колко си готина, не знам какво си..
но не забравяйте - по дрехите посрещат, по ума изпращат.

^HyPoCRiSy^
08-24-2006, 18:17
Ами аз не съм дебела, но никога не съм си и помисляла да е отансям зле с човек, който е с наднормено тегло. А ти перфектен ли си? Интересно ми е просто...

Sophie
08-24-2006, 18:17
днес пресен случай : разхождам се с приятелка сядаме в съвсем обикновенои кафе и момчетата от другата маса не спряха да я обиждат и заяждат и т.н.
айде поставих ги на място защото въпросната приятелка едва ли би го направила тя просто се правеше че ги няма
айде има некфи такива отворени мадами ама булшинството са притиснати от заяжданията и забележките на някои комплексарчета :|
и въобще момчета и момичета кажете ми защо има такава дискриминация!!??!!?? :smt011

ЗАщото като ебаваш някой друг си гъзар и избиваш своите комплекси за малоценност......

protoss
08-24-2006, 18:24
вие луди ли сте бе !!! дебелите това са марзеливите !!! немогат да отслабнат ли ? или просто всеки ден се виждат в огледалото и си викат "е квокато съм такава да ме хареват такава каквато съм" пак после реват ,че искат да отслабнат а немогат пални глупости !!!! и кво прават завиждам на момичетата който се подържат като си мислят ,че са "тъпи" "надъти" "прости" ! аз съм против освет за тези който за тех е заболяване а не ,че обичат си похапват :::Абе ей перфектния що не вземеш да си напъхаш банана в устата :smt013

^HyPoCRiSy^
08-24-2006, 18:31

ЗАщото като ебаваш някой друг си гъзар и избиваш своите комплекси за малоценност......
А! Закова отговора!

IdiOtKa
08-24-2006, 18:52

напълно сагласна ..... !

Ice_Queen
08-24-2006, 18:57
Човешката завист и омраза са най най от всичко ( а забравих и простотията,ама тя върви по хората...) та, миличка..няма как да се избяга от това..и аз преди бях пълничка..но за 1 лято толкова отслабнах че сега ТЪПИТЕ КРЕТЕНОВИДНИ ЗАЯДЛИВИ ГОВЕДА , който преди подмятаха гадни работи,сега се обръщат след мен. Най -ми беше кеф ,за 2 момчета които преди не ме понасяха ,сега нон стоп ме канят на срещи ама НИЦКИ! Та мисълта ми е - наистина няма как да се влее мозък в главите на тези безгръбначни. Единствено ще се научат когато и на тях им стигне до главата ! И пълнотата не е въпрос само на НЕ СПОРТУВАНЕ! За метаболизъм чували ли сте? При някой хора тва почти липсва( може и тъпо да звучи ,ама се надявам да сте ме разбрали) . А защо всички да трябва да изглеждаме като излязли от някое модно списание? Нима това е критерия да си пълноценен човек?! ](*,) Мн тъпо!!!!
За приятелката и ,кажи и че все пак не може наистина вс на готово и да се опита да положи усилия за да отслабне. Ако не - да се опита да не обръща внимание. Винаги в живота ни ще се появи някой подобен СЕЛЯНДУР който да каже нещо лошо за нас ,но това не бива да ни сдухва , а точно обратното - да ни даде сили да се борим и да променим нещата така както ние искаме :) !!

midnight...
08-24-2006, 20:17
лелеее как мразя кретеноиди които се заяждат с момичета не оприличаващи себе си на клечка за зъби...
всеки си има право да си изглежда както си иска и околните трябва да го приемат ама дори и това не оправдава простаците! какво им пречат хората които се разминават с критериите им? :smt013

ista
08-24-2006, 21:27
аз не виждам такава дискриминация. примерно аз не съм от най-слабите. малко по-едра съм в ханша. но това не ми дреме, щото много, ама адски много момчета ме харесват такава.

вие луди ли сте бе !!! дебелите това са марзеливите !!! немогат да отслабнат ли ? или просто всеки ден се виждат в огледалото и си викат "е квокато съм такава да ме хареват такава каквато съм" пак после реват ,че искат да отслабнат а немогат пални глупости !!!! и кво прават завиждам на момичетата който се подържат като си мислят ,че са "тъпи" "надъти" "прости" ! аз съм против освет за тези който за тех е заболяване а не ,че обичат си похапват :::

а ти, глупчо какин, недей да говориш такива глупости. има хора, чиито фигури са такива, че и да искат не могат да постигнат 90/60/90. и няма нужда. защото това според мене са анорексични простотии... на тебе, ако тазовата ти кост е по-широка няма начин да я намалиш. и отгоре на всичкото въпросния "мързел" в повечето случаи е болестно състояние - или психическо, или физическо (примерно диабет - всичките му варианти). така че, първо се осведоми преди да говориш по даден въпрос.
и се научи да пишеш на български, а не мАрзеливи, пАлни, правАт, подДържат, надУти и т.н.

08-25-2006, 08:45
хм нито едно гъзарче не налази темата интересно какво е мнението на всички..
как може тема "чука ми се" да събере 12 страници постове а сериознатема като тази да не се поглежда ето това се казва заинтересованост....

08-25-2006, 10:46
Еми нямам представа!Аз не съм дебала,но съм пълничка!Не съм видяла някой да ме дискриминира,но има момчиета който найстина много ги обиждат и това е гадно!

siXt_senSe
08-25-2006, 10:56
На това не му се вика дискриминация,а глупост.Аз също съм била подлагана на подигравки от околните,но поради причината че съм "ходеща торба с кокали",което е също толкова обидно,колкото да нагрубиш някой "по пълничък"(както вие го казвате)

koalka
08-25-2006, 12:03
Ами така е има такива хора.И нищо не можеш да направиш.Просто повечето момчета харесват слаби момичета и си позволяват такива подигравки,но не са прави.

Paduan`
08-25-2006, 12:42
а ти, глупчо какин, недей да говориш такива глупости. има хора, чиито фигури са такива, че и да искат не могат да постигнат 90/60/90. и няма нужда. защото това според мене са анорексични простотии... на тебе, ако тазовата ти кост е по-широка няма начин да я намалиш. и отгоре на всичкото въпросния "мързел" в повечето случаи е болестно състояние - или психическо, или физическо (примерно диабет - всичките му варианти). така че, първо се осведоми преди да говориш по даден въпрос.
и се научи да пишеш на български, а не мАрзеливи, пАлни, правАт, подДържат, надУти и т.н.

=D> =D> =D> Ista

machoka
08-25-2006, 12:45
Защото ограничеността е типично качество за хората, не за други. Мнението на подобни личности не бива да ви влияе или дори интересува.

Chiana
08-25-2006, 17:22
Тъй то... Простаците ги е имало и вечно ще ги има. Както казахте, избиват комплекси. Правят се на велики, пък са абсолютни дрисльовци. Щото един умен и интелигентен човек никога няма да тръгне да се заяжда с хората по улицата. Това го прави само простакът.

sme6ka
08-25-2006, 18:47
miiiiiiiiiiiiii kompleksari kfo iska6 ................... i haz se qdosfam za tfa maaa kfo sae prai 6***n narod :evil: :evil: :evil: :evil: :| :smt019 :smt019

08-25-2006, 19:13
аре ве газари тука всичките са прайте на света вода не на пита едва ли някой иска приятелката му да е по-пълничка или направо дебела ама не се правете че ви е се едно,никога не съм обиждал за това защото знам че и те искат да са с мерки 90/60/90 но .... затова света е интересен защото всички сме различни

не искам никое момиче да се обиди [-X

08-25-2006, 19:14
хахаха вие сте супер зле бе братче-ха-ха-ха.Такива момичета трябва да биват подигравани,щото белким направят нещо за себе си и аз ги ебвам и що щото са дебели мързеливи свине,които ядат банички и чизбургери от макдоналдс как да не ги подиграваш бе братче.Накъде върви света,божеее! :?: [-( =; Даже дебелогъзите изродки трябва да ги приемаме като нормални хора-Там е работата-те не са такива!

protoss
08-25-2006, 19:16
хахаха вие сте супер зле бе братче-ха-ха-ха.Такива момичета трябва да биват подигравани,щото белким направят нещо за себе си и аз ги ебвам и що щото са дебели мързеливи свине,които ядат банички и чизбургери от макдоналдс как да не ги подиграваш бе братче.Накъде върви света,божеее! :?: [-( =; Даже дебелогъзите изродки трябва да ги приемаме като нормални хора-Там е работата-те не са такива!
Абе ей, що не се гръмнеш бе мухльо. :!: :evil:

koalka
08-25-2006, 19:17
Не е правилно,че момчетата и дори момичетата им се подиграват,НО не ги оправдавам за това,че не правят нищо за дебе ди,за да изглеждат добре и по-красиви,защоно не мога да приема,че всички пълни момичета си харесват фигурата.

MartiSSima
08-25-2006, 20:29
Знам за какво става въпрос.Незнам как изглежда това момиче, но мога да ти дам пример с мен - не сам ниска, висока съм но пък за сметка на това ми е широк ханша а от там и дупето ми не беше от най - малките (е не е огромно) но това адски ме комплексира.И на мен ми беше писнало тъпите селски бекове да подмятат какви ли не глупости, но при активен спорт доста се смаляват размерите!Поне при мен стана така.Сега съм със самочувствие което е с покритие и тези които ми се правеха на оборотни сега се гледат с зяпат!Но те винаги ще си останат кретени, а такива хора са .... ТЪПИ КОМПЛЕКСАРИ!!!
Бих посъветвала момичето малко или много да не прекалява с храната, повече течности и малко фитнес - отслабването е гаранция!А ако тя се харесва така СУПЕР!Важно е приятелите й да я харесват!Относно нещастниците - комплексарчета - колкото и да приказват и да се подиграват си останат СМОТАНЯЦИ!
Успех!Целувки!

Azlan
08-25-2006, 20:54
хахаха много сте зле!Но нали все пак е форум всеки си приказва квото си иска ! дебелите са си дебели кво да ги правиш да не реват а да си тарсат от техен калибар.За слабите като нас само в мечтите си \:D/ Ако има някои претенции да ми пише на ЛС с удоволствие бих прочел поредната му глупост

MartiSSima
08-26-2006, 00:09
Azlan ибати шибаното мнение дет имаш.Не те знам колко си перфектен ама направо ме цепиш с "умните" си приказки хахахахахахаах =D> =D> Миличък ти ако беше такъв ам?Щеше да си толкова захлюпен повече от сега!Като не ти цака пипе-то замълчи!Запази си мненийцето за себе си!Божееееееее и такива кат тебе ли имало още?!

Пепи Пекторалиса
08-26-2006, 00:12
Дискриминация не виждам в цялата ситуация, а виждам, че се пише "болшинство". :-$

08-26-2006, 07:48
Виште сега,найстина има момичета който се тъпчат като ненормални и не правят нищо за фигората си!На тях и аз им се подигравам!Аз лично преди бях дебела,кво да се прай!Сега почнах да отслабвам и има добър ефект!Преди ме ебаваха,а сега не!ПРосто дебелите момичета трябва да пробват да отслабнат поне малко!Има много красиви момичета в лице,който са пълнички или направо дебели!Ако не отслабнат-радвайте се!

smile_m3
08-26-2006, 08:00
Не може да се каже че мързеливите хора са дебели-погледнете циганите например.И на мене понякопга ми е неприятно да обиждат някой по-различен от другите,но завистта и омразата са още откакто Адам и Ева са ги изгонили от рая....имала съм случеи,в които и самия закръглен човек си го залсужава-заяжда се и т.н.Попринцип по пълничките хора са винаги широко отворени към света и са доста добродушни.Но и доста раними.Уцелиш ли им слабото място това може да ги бележи за цял живот-криене от хората,някакви си комплекси,отблуснат от хората...не е приятно,но има хора кото са кфалифицирани да ти съсипят живота

08-26-2006, 11:00
oh oh oh 4e ste ...
Vseki si ima vkus ako vi haresva da ste "pulni" , "edri" , "zakrugleni " stoite si takiva i se nadqvaite da sre6tente nqkoga 4ovek koito 6te vi haresva puk ako ne vi haresva otno6enieto na okolnite imate dva varqnta ili smenete sebe si ili smenete okolnite v stranite ot arabskiq svqt mnogo 6te vi se izradvat. Debel li si ne zna4eolo 4e ne si murzeliv da da ok tiq si gi govorete sutrin v ogledaloto dokato hapvate obilno. Mnogo malak procent ot debelite sa debeli v sledstvie na bolesti koito gi prinujdavat da sa debeli. Diabet ok zatlastqvaneto ne e li problem pri diabeticite problem e pri tova seriozen koito se LEKUVA. Problemite s metabolizma dali zatlastqvane ili prekomerna slabota su6to sa bolesti i kato vsqka takva se LEKUVAT. Vsi4ki ostanali "zakragleni" horica sa takiva vlsedstvie na na4ina si na jivot i sredata v koqto sa. Vsi4ko e do volq ako ne na 100 % to na 95 % e volq ne mi raspravqite gluposti 4e ne e taka.
Kompleksar sum bil dobre neka sum kompleksar ama aide da razgledame sledniqt paradoks:
Zna4i ako kaja na nqkoq/nqkoi 4e e debel i ima nujda da poodslabne i mu go kaja v o4ite dali na same dali pred drugi hora avtomati4on bivan obijdan i opredelnq kato komplekasr idot tup selqni i nz si kakvo i to v pove4eto slu4ai ne glavno ot 4oveka na koito sum kazal tova ami ot neinite priqtelki (kazvam priqtelki 6toto do sega "priqteli" nikoga ne sa mi kazvali ne6to ) Kakuv e paradoksa tuka se 4udite moje bi mi kakuv e ami 4e az kazvam istina fakt e 4e e debela otre4ete go. Oba4e tup li sum idiot li sum moga da priloja dumi na desetki hora 4e ne sum kato se po4nat ot priqteli u4iteli prepodavateli v universiteta kakto i rabotodateli no da priemem 4e te burkat i az naistina sum tup idiot . Da razgledame i ponqtieto selqnin kato geogravsko 6toto vsu6tnost to si e takova az sum selqnin deto sum roden v SF ba6ta mi e roden v SF dqdo mi e roden v SF i sum selqnin a v pove4eto slu4ai selqni sa tezi koito nari4at men takiva za6toto ili sega sa se premestili v SF il itehnite roditeli sa se premestili tuk sled kato predi godini mahnaha zadaljitelnoto mestojitelstvo spored koeto moje6e da jivee6 v SF samo ako si roden tuk ili ima6 belejka ot ob6tinata razre6ava6ta ti tova (dlujen sum da otbeleja 4e nqmam ni6to protiv horata ot provinciqta i ot po malkite gradove prsoto davam primer ) no neka da priemem 4e sum selqnin. I kakvo se polu4ava stavat nqkolko golemi NO-ta za da bude hipoteti4nata debela li4nost prava a az prosto kostatiram jelezen fakt. Taka 4e o iznenada dragi mi posetiteli na toq forum 4e vsu6tnost ne sum az kompleksarqt deto go kazvam istinata ami marzelivite bezvolevi debeli pikli deto ne iskat da q primeta sa takiva.
Sega da se vurnem na tova 4e zatlustqvaneto ne bilo sledstvie na murzel i na lipsa na volq. Kolko ot debelite vnimavat kakvo qdat i po kolko? A kolko procenta mai grani4i s 0. Kolko to tqh sportuvat stra6no ama stra6no malko. I ne govorq samo za nqkvi dieti ili puk super tejki trenirovki v zalite ami govorq za elementarna volq i samokontrol davam vi prosti primeri bez da se zamislqm
Kato jiveete v blokove polzvate li stulbite kolko vremevi spestqva asansiora nqkvi secundi a razhodkata po stulbite e edna ot nai populqrnite trenirovki za otslabvane. Hodite li pe6a ili zimate prevoz dori i za edna 1-2 spirki Za ti4ane da ne govorim no daje i rashodkata e ne6to Rashojdate li se s priqtelki ili kisnete po kafetata.
S qdeneto ne6tata sa o6te po frapantni
Kakvo qdete na vun li qdete ili vuv ku6ti vuv ku6ti kato qdete q zabelejete kolko 4esto kopuvate olio zehtin ili maslo. Po kolko pati se hranite na den nali se se6tate 4e i obednata zakus4ica ili zamezvaneto s edno sandvi4e ili pici4ka ili bani4ka se broqt za qdene imate li elementarna koltura na hraneneto.
Otnostno sredata na jivot kato malki tup4eha li vi s hrana babite i maikte vi a se6tate li se 4e navika e edin ot nai-golemiqte vragove na 4oveka. Pu6ite li cigari piete li tova su6to sa faktori koito vliaqt na tegloto. Puk i 6te me ppro6tavate momi4eta ama kolko to priqtelkite vi sa debeli veroqtno ima takiva deto imat komapnii samo s "zakrugleni" lo6o nqma ama tuka vaji praviloto s kakuvto se sabere6 takuv stava6. A puk ako ne sa mnoog debeli i iv kazvat 4e ste dobre ili vi ospokoqvat q se zamislete za elementarnoto 4oe6ko povedenie az za6to vkarah si4kite si priqteli v zalata 6toto mi puka6e pone malkoza tqh i im otovrih o4ite za ( nqkoi bqha debeli nqkoi bqha mnogo slabi ) dovoda koito ispozlvah be6e zaradi momi4etata parov kato ima6 6to gode prili4no tqlo ima6 samo4ustvie puk i izlgejda6 dobre a kato i priqtelite ti izlgejdatad dobre mujkata kompaniq stava otli4na za sfalqne na momi4eta kajete 4e burkam dokajete mi 4e primerno 2 dobre izlgejda6ti mom4eta s prili4ni tela ne mogat da sfalqt nqkoe momi4e ili da zagovorqt nqkoq s priqtelka ili kakvot se setite varqntite sa hilqdi. Tova e elementarno podsaznatelno povedenie a pri jenite kak e podsazantelno da istukvat nad drugite kolko 4esto vijdate hubavi momi4eta da hodqt zaedno i da sa naistina dobri priqtelki govorim za hubavi momi4eta rqdko iskliu4itelno rqdko a kolko 4esto se sre6tat hubavo momi4e da hodi v kompaniqta na nevzra4no devoi4e ili puk nqkoq debela 6te me pro6tavate za izraza krava. a kolko 4esto se sre6ta i o obje iznenada ako kaje6 na debelata 4ee debela ili groznata 4e e grozna 100 e garantirano namesa ot strana na drugata da q za6titava ami akto ti e takava priqtelka 6to ne zeme da ti pomogne ami samo govori .
Mnenieto mi stana dosta dulgo ako nqkoi vob6te go pro4ete cqloto i smetne 4e moje da ima dostata4no silni dovodi da me obori da komentira togava ina4e riskuva da se pokaje kakuv kompleks ima toi samiq.
PS sajelqvam za kirilicata i gre6kite prosto burzam ama moje da priemete i 4e sum prost i neuk ako otva 6te vi pomogne da spite spokoino dove4era

Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 11:28
абе хора то това не е само колко ядеш! на някой им е в гена, ако например майка ти и баща ти са пълни ти не можеш да избягаш от това... :oops: а и хората, които похапват повече обикновено го правят на психична основа... :cry: според мене трябва да има всякакви хора за всеки вкус! а тези които обиждат наистина си избиват комплексите. това са такива, които трябва да унищожат всички около себе си за да изпъкнат по-ярко...аве тъпи комплекси тва е !!! :smt019 :smt017

kompleksara
08-26-2006, 11:52
napravi li si truda da pro4ete6 gornoto mi mnenie vob6te
i ako iska6 da znae6 gena e zalojeno kakvo moje da stane i kam kakvo si predraspolojen a ne kakvo TRQBVA da stane li4no poznavam hora koito roditelite im sa debeli a te samite polagat usilq da se darjat vuv forma i momi4eta i mom4eta i sum gort 4e poznavam takiva hora za6tot imat volq a ne obijdat drugite kogato im govorqt istinata

08-26-2006, 12:04
Всички с километричните постове изпълнени с лирически откровения да си запазят съчиненията за себе си.
Външния вид не е всичко! Но е поне 50% :wink:
Уважавам хората, който полагат грижи за тялото си! А тия, дето ядат по 5 пици на ден, бягат 1 път в месеца и се вайкат защо не могат да отслабнат - ДА ГО ДУХАТ!

08-26-2006, 12:06
абе хора то това не е само колко ядеш! на някой им е в гена, ако например майка ти и баща ти са пълни ти не можеш да избягаш от това... :oops:
Ебахти тъпото оправдание!

kopleksara
08-26-2006, 12:18
Всички с километричните постове изпълнени с лирически откровения да си запазят съчиненията за себе си.
Външния вид не е всичко! Но е поне 50% :wink:
Уважавам хората, който полагат грижи за тялото си! А тия, дето ядат по 5 пици на ден, бягат 1 път в месеца и се вайкат защо не могат да отслабнат - ДА ГО ДУХАТ!
V otno6enieto s horata vun6niqt vid e vsi4ko kak da uvajava6 4ovek koito ne uvajava sobstvenoto si tqlo. I posta ne e kilometri4en prsot sa nqkolko ne6ta na kup :wink:

Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 12:19
i ako iska6 da znae6 gena e zalojeno kakvo moje da stane i kam kakvo si predraspolojen a ne kakvo TRQBVA da stane li4no poznavam hora koito roditelite im sa debeli a te samite polagat usilq da se darjat vuv forma i momi4eta i mom4eta i sum gort 4e poznavam takiva hora za6tot imat volq a ne obijdat drugite kogato im govorqt istinata

не си направих труда щото е мн дълго и мн се изнервям на такива неща! :smt019

kompleksara
08-26-2006, 12:24

Iznervq6 se ot mnogoto 4etene lele ako 2 min sa mnogo 4ete te sajalqvam ama po lo6oto e 4e tova zna4i 4e vob6te ne si napravila truda da pro4ete6 i predi6nite postove za kakvo togava komentira6

Chiana
08-26-2006, 12:41
Към госта: Е, добре, бе, брат, аз ако те изчукам и на другия ден ти кажа, че патката ти е прекалено малка, ти какво ще направиш? Ще си купиш хапчета за уголемяване на пениса, или ще ми кажеш "Майната ти, ти си тъпа кучка ала бала, не ми е малък!" При положение, че ти го казвам съвсем честно, не с цел да те обидя.
Едно и също е - и в двата случая става въпрос за външен вид. Външни белези..

machoka
08-26-2006, 12:44
Към госта: Е, добре, бе, брат, аз ако те изчукам и на другия ден ти кажа, че патката ти е прекалено малка, ти какво ще направиш? Ще си купиш хапчета за уголемяване на пениса, или ще ми кажеш "Майната ти, ти си тъпа кучка ала бала, не ми е малък!" При положение, че ти го казвам съвсем честно, не с цел да те обидя.

ъ, друг вариант за мой отговор няма ли? :roll: /не съм аз гостът по-горе/

*въпреки, че ако си била с мен, няма да се стигне до тоя разговор :shock: :lol: 8)

Paduan`
08-26-2006, 12:46
ebre machok bre che si skromen tztz...

kompleksara
08-26-2006, 12:57
Ako vuprosa e kum mene zadaden 6te ti otgovorq taka
Parvo mislq 4e po pravilno e da se kaje 4e az sum te is4ukal tebe no nqm da vlizam v toq spor... 6te kaja bravo 4e sum te vkaral v legloto.
Vtoro da ako patkata mi e malka i sigurno nqma da mi e priqtno da go kaje6 i 6te mi stane gadno o6te pove4e ako go kaje6 pred hora.
Samo deto ednoto vun6tni belezi koito mogat da se korigirat po nqkakkv na4in ili pone da poloji6 nqkakvi usiliq a ne da kaje6 "kakvo pak nqkoi i taka 6te me haresa" a drugoto sa belezi koito ne mogat ili po ne ne tolkova leso da budat korigirani
izvinqvai ama ne misli6 li 4e sravnenieto na teq dve ne6ta e malko glupavo.O6te pove4e 4e az nqmam kompleks otnostno razmera (sigurno 6tot sum dovolen ot nego kakto az taka i si4kite mi priqtelki)
PS ako naistina bude6 s mene i kaje6 takova ne6to 6te se rasemq 6tot 6te mi e interesno kak 6te izluje6 s raka na sarceto

Chiana
08-26-2006, 13:09
Хайде сега, това беше примерна ситуация, незнам колко ти е голям пенисът, а и не ме интересува, но евентуално, ако ти беше малък, дали щеше да положиш усилия да го уголемиш, понеже приятелките ти не са доволни от размера му? Или щеше да кажеш - това са глупости, която ме обича, това няма да я интересува. Както една "дебелана" би си казала: Който ме обикне, няма да го интересува външния ми вид, а вътрешната ми красота и т.н. И защо да не може да се коригира лесно?? Просто пиеш някакви хапчета, много по-лесно е от пазенето на диети, упражнения и т.н. Уголемява се с 2-3 сантиметра за 1-2 месеца... Ако става въпрос има и операции за уголемяване на пениса. Така че в днешно време е лесно.
А защо да не ги сравня? Това е външен вид, външни белези. Според мен е едно и също. И двете създават комплекси, и двете могат да се коригират с усилия.

Пепи Пекторалиса
08-26-2006, 13:11
Или си много глупава или се правиш... Да кажеш, че е по-лесно да си уголемиш пениса отколкото да отслабнеш!?!? :shock:

kompleksara
08-26-2006, 13:20
Iskliu4itelno glupavo iskazvane ako trugna po tovqta logika to i otslabvaneto e lesno bre edna liposukciq i plasti4na operqciq kolko mu e.
I pak razlikata e v tova 4e ako sum s malka pi6ka nqma ad tragna da se tihukam nqma da tragna da se okurajavam 4e sum dobre i 4e nekvi takiva filmi ami 6te tragna da trasq drugi na4ini 6te opitam da kompensiram lipsata.
PS kutiq ot bonboni do monitora i cigarite govorqt mnogo za tvoq na4in na jivot chiana :wink:

Chiana
08-26-2006, 13:33
Начинът ми на живот е отделен въпрос :) Идеята ми беше, че дали ти, който нападаш хората, че не полагат старание да са хубави и т.н., би направил всичко по силите си да си оправиш минусите, ако имаш такива. Това ми беше любопитно.

08-26-2006, 13:41
Vseki ima minusi nqma suvar6enni hora. Estestveno 4e 6te napravq vsi4ko po silite si da gi korigiram do tolkova do kolkoto moga i do stepen da ne se poqvat drugi minusi. Izob6to se naeh da pi6a v temata 6toto i az imah problem s kilogramite predi vqrno drugata krainost bqh prekaleno slab imah problemi s metabolizma i be6e nujno da se proqvi malko volq i si4ko si idva na mqstoto

Chiana
08-26-2006, 13:45
Еми браво, тогава. Това можеше да ми кажеш от самото начало, без да разтягаме излишни локуми. :wink:

ELiTyYy
08-26-2006, 13:58
mi az ne sam protiv palnite momi4eta ... no ako se opitat da otslabnat nqma da e zle.... da hodqt da poti4vat v parka... i t.n. :roll: kato sedqt pred hladilnika po cql den - tova nqma kak da stane.. [-( :smt017

kompleksara
08-26-2006, 14:13
Еми браво, тогава. Това можеше да ми кажеш от самото начало, без да разтягаме излишни локуми. :wink:

mi az tova kazah no qvno sum bil zaslepen ot vremenna qrost ot glupavite iskazvaniq predi tova :D

I sega kato si pro4etoh komentarite moje bi e redno da kaja 4e ne kazvam 4e tiq deto komentirat ne sa kompleksari pone ne si4ki kakvo e lo6oto da kaje6 na nqkoi 4e e debel kato e fakt a toi po4ne da te obijda
Za tova ne si4ki sa kompleksari no si4ki deto vra6tate bez da imate dovod ste kompleksari
PS i az nqmam ni6to protiv pulnite stiga da ne se izlagat a da se grijat za sebe si

Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 15:03

Iznervq6 se ot mnogoto 4etene lele ako 2 min sa mnogo 4ete te sajalqvam ama po lo6oto e 4e tova zna4i 4e vob6te ne si napravila truda da pro4ete6 i predi6nite postove za kakvo togava komentira6

аве прочела съм всичко до тука освен твойте локуми! аз само кат го видях и ми призля! а бтв не съм длъжна да чета всичко! имам право на избор! ако греша някой да ме поправи! :smt019

08-26-2006, 15:25

аве прочела съм всичко до тука освен твойте локуми! аз само кат го видях и ми призля! а бтв не съм длъжна да чета всичко! имам право на избор! ако греша някой да ме поправи! :smt019
Da az 6te te popravq ne e hubavo da se pravi6 na kompetentna bez da znae6 za kakvo stava duma bravo pro4ela si malko postove good for you ne si pro4ela moite "lokumi" zna4i nqma6 pravo da se obajda6 6tot ako be6e obarnala malko vnimanie na moite " lokumi " 6te6e da vidi6 4e govorq to4no za takiva debeli su6testva kato tebe deto gena im bil problem. Za tova drugiqt pat kogato iska6 da me citira6 i da se pravi6 na interesna zemi parvo razberi za kakvo stava duma .

Ashie
08-26-2006, 16:36
na gosta mu 4etoh samo do selqniqta i nali znaesh 4e Selqnin ne e geografsko ponqtie a vid mantalitet :wink: a tova 4e praprapraprapra baba ti e jiveela v sofiq nezna4i 4e si "grajdanin". A samo nespomena otkade e baba ti ? ako tq e ot selo zna4i i ti si selqnin po tvoqta logika? glypak ... DIE!

kompleksara
08-26-2006, 17:08
na gosta mu 4etoh samo do selqniqta i nali znaesh 4e Selqnin ne e geografsko ponqtie a vid mantalitet :wink: a tova 4e praprapraprapra baba ti e jiveela v sofiq nezna4i 4e si "grajdanin". A samo nespomena otkade e baba ti ? ako tq e ot selo zna4i i ti si selqnin po tvoqta logika? glypak ... DIE!
Parvo tova be6e samo grub primer i kazah 4e 6te go razgledam kato geografsko ponqtie ina4e ako trqbva da sum 4esten ima selqni koito sa mnogo po dobri ot grajdanite v mnogo otno6eniq i ako predstaviteli na 4ove6kiqt rod kato tebe se nari4at grajdani neka togava da sum selqnin.
Vtoro vsu6tnost i maika mi i baba mi sa rodeni v sofiq ne gi spomenavam za6toto kakto v moq rod taka i v mnogo drugi stroq e patriarhalen ako ne znae6 kakvo zna4i 6ti kaja zna4i 4e muja e glavnata figura na nego nosi imeto semeistvoto i takiva drebni ne6ta kato grajdanstvoto na semeistvoto zavisqt ot nego.
Treto tova go spomenah samo 6toto e sme6no da mi bude kazano 4e sum selqnin na men ili na hora kato men ot nqkoi koito do skoro e doil ovcete.
I posledno tova nqma ni6to ob6to s taq tema

Ashie:<
08-26-2006, 17:21
est 4e znam kakvo e patriarhalen ! >:)
prosto shte ti kaja 4e govorish glyposti i prostotii as usual... gay forum gay useri ?
A china ti dade to4en primer , ti kak shte se po4uvstvash ako nqkoe momi4e ti kaje 4e patkata ti e malka ? :D ( az sym glypav 4ovek i ne sym pro4el po gore i guess...)

Debeliet hora ne za podigravka. Ako e iskal 4ovek da otslabne da go e napravil ti nqmash nikakvo pravo da mu se mesish v li4niq jivot. ako momi4e iska da e 150 kilograma , ti nqmash pravo da go podigravash da otslabva e.t.c. to si reshava... tui4e koito e tragnal da se podigrava na po-debelite hora shte mu kaja edno GO DIE GAY :D

08-26-2006, 17:38
est 4e znam kakvo e patriarhalen ! >:)
prosto shte ti kaja 4e govorish glyposti i prostotii as usual... gay forum gay useri ?
A china ti dade to4en primer , ti kak shte se po4uvstvash ako nqkoe momi4e ti kaje 4e patkata ti e malka ? :D ( az sym glypav 4ovek i ne sym pro4el po gore i guess...)

Debeliet hora ne za podigravka. Ako e iskal 4ovek da otslabne da go e napravil ti nqmash nikakvo pravo da mu se mesish v li4niq jivot. ako momi4e iska da e 150 kilograma , ti nqmash pravo da go podigravash da otslabva e.t.c. to si reshava... tui4e koito e tragnal da se podigrava na po-debelite hora shte mu kaja edno GO DIE GAY :D

A ti govori6 tova koeto si znae6 i absoliutno ne si pravi6 truda da proumee6 za kakvo govrq . Vseki ima pravo na li4ne izbort neka da sa ne 150 ami i 200 kila ako iskat mene tova vob6te ne me burka burka me glupaviqt fakt 4e kato kaja zabeleji kato kaja direktno v o4ite ti si debel/debela da zapo4nat da me ubijdat mene. Otbelqzvaneto na realen fakt podigravka li e . Kakvo 6e stane ako nqkoq te pita kak q namira6 i ti kaje6 4e e debela ili puk nqoi kaje za teb 4e si s pove4e kila est 6te posledvat kup obidi ama ako ide6 na lekar i ti kaje 4e trqbvada otslabne6 6e go napsuva6 li ?
TEq koito pi6at tuka kato tebe vaprso na li4en vkus bil nz si kakvo ama me podigravaha 4e sum debela i sfalih 10 kila i sega ti4at po mene. Nali vi e qsno 4e te sa promenili jivota vi se6tate l ise 4e ako ne e imalo hora da vi se podigravat veroqtno 6te ste 6teli da budete s tiq 10 kila otgore i da si mislite 4e ste dobre a vsu6tnost istinata da e savsem razli4na

Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 21:16

Da az 6te te popravq ne e hubavo da se pravi6 na kompetentna bez da znae6 za kakvo stava duma bravo pro4ela si malko postove good for you ne si pro4ela moite "lokumi" zna4i nqma6 pravo da se obajda6 6tot ako be6e obarnala malko vnimanie na moite " lokumi " 6te6e da vidi6 4e govorq to4no za takiva debeli su6testva kato tebe deto gena im bil problem. Za tova drugiqt pat kogato iska6 da me citira6 i da se pravi6 na interesna zemi parvo razberi za kakvo stava duma .

съжалявам мн че ще те разочаровам, но аз не съм дебело същество! и ти се правиш на интересен не аз!грр :smt019 тука има мн тъпи хора! кво се дразниш с мене!?

08-26-2006, 22:02
Ми окей, признавам си. Често се хиля на хора, дето са по-пълнички. Особенно ако са дебели и с някво потниче , дет им изскачат сланините отвънка. Да, тва ми е толкова смешно, че няма накъде повече.

Признавам си също, че ако някой го направи с моя позната ше му кажа дума-две, че и нещо в комбинация с тях, да речем някоя друга кубинка в ребрата.

Но пък никога не съм казвал , че не заслужавам бой.

И тук идва Библията, или както е каза Иисус

"Който от вас е безгрешен, той да хвърли камък"

Аман от фалшив морал...

Legioner
08-26-2006, 22:11
Ами от една страна - да, смешно е някое момиче както казваше тук един потребител да е с потниче, и да са и изпъкнали сланините...просто няма какво да коментираме! Дали ги мързи да се постараят да отслабнат...незнам. Надявам се да няма такива, които ще кажат "Ама тя неможе да отслабне" , защото това са глупости!!! НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ! И аз лично съм се присмивал на такива, но това беше преди. Сега може би се научих да оважавам хората, каквито и да са те. Също така имам позната, която е почти така, но за сметка на това е супер печена, и много я уважавам. Това е моето мнение за сега :D

Paduan`
08-26-2006, 22:13
da go duhat vsichki kompleksari , koito mrazqt "debeli momicheta"
maloumnici
edno momiche moje da e pulno , no da e sladko ... ama sum siguren che golqma chast ot vas sa kato skakalci ... slabotelesni pupchivci koi ste vie da osujdate be ?

Crawling_Soul_f_
08-26-2006, 22:43
Ми окей, признавам си. Често се хиля на хора, дето са по-пълнички. Особенно ако са дебели и с някво потниче , дет им изскачат сланините отвънка. Да, тва ми е толкова смешно, че няма накъде повече.

Признавам си също, че ако някой го направи с моя позната ше му кажа дума-две, че и нещо в комбинация с тях, да речем някоя друга кубинка в ребрата.

Аман от фалшив морал...

тва минава сички граници! богохулстваш! опитваш се да се измъкнеш...пфф :evil:

Azlan
08-27-2006, 00:03
и тук съм аз! ! ! в следствие от което установих ,че 70% от постовете тук са написани от момичета отговаращи описанието на темата !!!Както казаха в по предни постове всеки си има различен вкус.Но мисля ,че където и да се загледате в реклами , филми , историята , истинския живот навсякаде истинската жена е описана като слаба !!!. Пълните са посочени по точно в реклами за фитнес и отслабващи медикаменти !!!Никои не иска да е по пълен всеки мечтае за перфектната си фигура но поне да си помогне малко за да я направи такава [-X иначе ще стане така http://www.humoronline.com/weird-news-pictures/fat-woman-sex.jpg

WindWaker
08-27-2006, 00:07

Аман от фалшив морал...

тва минава сички граници! богохулстваш! опитваш се да се измъкнеш...пфф :evil:

poneje qvno si naqsno s Bibliqta i vyob6te kato cqlo - religiqta, bi li mi obqsnila koe to4no e bogohulstvane ?

WindWaker
08-27-2006, 00:08
и тук съм аз! ! ! в следствие от което установих ,че 70% от постовете тук са написани от момичета отговаращи описанието на темата !!!Както казаха в по предни постове всеки си има различен вкус.Но мисля ,че където и да се загледате в реклами , филми , историята , истинския живот навсякаде истинската жена е описана като слаба !!!. Пълните са посочени по точно в реклами за фитнес и отслабващи медикаменти !!!Никои не иска да е по пълен всеки мечтае за перфектната си фигура но поне да си помогне малко за да я направи такава [-X иначе ще стане така http://www.humoronline.com/weird-news-pictures/fat-woman-sex.jpg

s tva mnenie sym v ob6ti linii syglasen, osobeno s poslednite 2 izre4eniq

08-27-2006, 12:55
Начинът ми на живот е отделен въпрос :) Идеята ми беше, че дали ти, който нападаш хората, че не полагат старание да са хубави и т.н., би направил всичко по силите си да си оправиш минусите, ако имаш такива. Това ми беше любопитно.
Има разлика в начина на коригиране на тия "минуси" - едното е по естествен път, а другото по опасен и неестествен път.
Досега не съм чул някое прасе да се е оплакало, като е отслабнало, но има хора, които са останали без пишка от тия операции...
С 2 думи - тъпо сравнение!

Изключително глупаво е дебелите да оправдават мързела си с такова сравнение.

Между другото какви са тия хапчета, с които ти расте по 2-3 см за няколко месеца? :smt005
Кажи, че искам да си го направя 20 санта, пък сигурно и на доста други потребители ще им е интересно.

Chiana
08-27-2006, 13:06
Аз не съм тръгнала да си оправдавам мързела. Но досега не съм чувала на някой да му е станало нещо от такива операции.
http://auction.bg/item.php?id=47526
Тия са хапчетата.

08-29-2006, 05:35
Аз не съм тръгнала да си оправдавам мързела.
А защо мислиш, че говоря за теб, нали ти не си дебела? Говорех принципно - това е тъпо оправдание.

Но досега не съм чувала на някой да му е станало нещо от такива операции.
Щото не си слушала добре. (http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_enlargement)

http://auction.bg/item.php?id=47526
Тия са хапчетата.
И какво стана като ги пробва? Порасна ли ти :-D

То ако ставаше с хапчета досега да ги продаваха по аптеките с кашони.

08-29-2006, 08:27
А да е тва е!!!Как си дебела свиня кво си тръгнала да ходиш с някви дрехи дет си проличава още повече!Поне тряя го прикриват!

Юлиян Вучков
08-29-2006, 08:39
еее като поотраснете малко ще разберете че момичетата са си готини независимо дали имат некое кило отгоре всичко зависи от характера ,начина им на мислене и това как се държат бе аланкооолууууууууу :lol: :lol: :lol: :lol: слушайте професор Вучков той много е видял и пипал :roll: :roll:

08-29-2006, 23:22
az sam momi4e ot 2 godini po4nah da si poddarjam nqkakvi kilogrami i da se saobrazqvam kakvo qm.nesam bila debela predi tova prosto iskah da si poddarjam edni kilogrami i go napravih kakto i da se stegna.sega v momenta smeq da tvardq 4e imam strahotno tqlo.No mislite li mi e bilo mn lesno prez vsi4koto vreme da se ograni4avam kakvo qm ,da hodq da si pravq leki trenirovki i t.n. no sam go pravila i prodaljavam da go pravq.Zatova az li4no se otvrashtavam na momi4eta na koito im e vse taq kak izglejdat.Da se zamislqt pone za mig dali ne biha iskali da izglejdat dobre i ako iskat da dadat 100 procenta ot sebe si za da go napravqt