View Full Version : Vodi li se iznevqra svirkata?
Ako ima6 seriozno gadje i napravi6 prosto edna svirka na drug - iznevqra li e?
Spored gadjeto mi da se celuva6 s drug/a ne e iznevqra. A da li i pri svirkata e taka, ako priemem, 4e e vid celuvka?
haha mi shtom toi se celuva bez pritesnenie s drugi zna4i i ti mojesh da pravish svirki, spoko :mrgreen:
E spored teb ne e li izneviara?Niakoi hora za edna celuvka praviat problem a ti za svirka govorish!neznam koi kak gi priema neshtata no za men si e chista izneviara
skate_warrior
08-25-2006, 13:35
чиста изневяра си е... :!:
То и секса е като свирката.. само че с другата уста :lol:
следователно и това не е изневяра :lol: :lol: :lol:
zna4i e vapros na talkuvane
maybelline
08-25-2006, 13:41
За мен е изневяра ако гаджето ми целува друга,да не говорим за секс или орално...От целувката(включително) нататък всичко е изневяра.
a ako se pipame s kraka pod masata taino :roll: ?
изнивяра си е ...но има хора които мислят по малко по различен начини не им пука ...такаче .... но се пак трябва двамата заедно дали е изневяра или не .... щото тои утре ше спи с друг/а и пак ще каже че тва е нещо нормално ...сещаш ли се !
SANDRETO
08-25-2006, 13:50
si4ko ,koeto pravish s nqkoi drug osven s gajeto si e izneverq,i nz zashto horata izneverqvat ... ](*,) ili si s edin 4ovek ili ne si s nego kvo zna4i tva....tupo e da izneverqvash spored men
vodkaFlirt
08-25-2006, 13:51
si4ko ,koeto pravish s nqkoi drug osven s gajeto si e izneverq,i nz zashto horata izneverqvat ... ](*,) ili si s edin 4ovek ili ne si s nego kvo zna4i tva....tupo e da izneverqvash spored men
ne se li vodi flirt?
mes_espoirss
08-25-2006, 14:19
dopredi 5 meseca 6tiah da ti kaja 4e ne e izneviara,no otkakto sre6tnah mom4eto s koeto sam sega i se vlubih v nego mislia 4e opredeleno e.
No vse pak vsi4ko zavisi dokolko e seriozna vrazkata i kolko s dulboki 4uvstvata.
Ахахаха флирт...на къде отива света...щом вече свирката се води само за флирт,то след известно време 10 годишни ще се ебат,защото го смятат за забавно или нещо подобно... :evil: :evil: :evil:
Повече от изневяра е.
po-maloumna tema ne sum chel
Според мен е нормално нещо да правиш свирка на друг? Никакъв проблем няма да е ако гаджето ми прави свирки, даже искам да гледам 8)
FiGhtuNTiLTheEnD
08-25-2006, 14:35
Не , бре , ти свирки правиш автоматично , без да искаш .. Ей така .. фащаш некой от улицата и му праиш свирка ..
АРЕ ГЛУПОСТИТЕЕ..
...на къде отива света...то след известно време 10 годишни ще се ебат,защото го смятат за забавно или нещо подобно...
Те вече го правят.Не е нормално просто...
maybelline
08-25-2006, 14:42
...на къде отива света...то след известно време 10 годишни ще се ебат,защото го смятат за забавно или нещо подобно...
Те вече го правят.Не е нормално просто...
Това бях аз:)
bulgarche
08-25-2006, 16:12
Зависи. Аз мога да сметна и секса а изневяра попринцип, но според ситуацията може да преценя че не е така. Мисля че опира до психологическа нагласа
gangbang
08-25-2006, 16:14
Изневярата е в главата, не между краката или в устата 8)
CSKA.LucifeR
08-25-2006, 16:27
а секса изневяра ли е?! шот свирката си е 1 вид секс ( орален ... ) НЗ...според мен е прав :smt011
За мен и танцът, и кафетата, излизанията с друго момиче е изневяра. Да не говорим за свирка. Абе всякакъв по-личен досег със същество от другия пол е изневяра!
gangbang
08-25-2006, 16:41
Значи си доста ревнива :-s
vsi4ko zavisi ot otno6eniqta vi,i ako toi si pozvolqva takiva ne6ta zna4i i ti moje6...spored men i celuvkata e iznevqra svirkata sa6to,no pak ti kazvam vie si znaete do kade pozvolqvate na drugiq da stigne i ako toi naru6i tazi norma tva ve4e e iznevqra
Не, доказателство за вечна любов е..
И двете са изневяра.И свирката,и целувката.Много мразя като накой каже,че целувката или свирката не е изневяра.Ти си пожелал някой друг.И няма такива от сорта душевна или физическа изневяра.За да го направиш физически ти си го пожелал и вътрешно.
BorderManager
08-25-2006, 19:29
Изневярата е в главата, не между краката или в устата 8)Значи, ако в главата ми се въртят еротични картини с друга (други) докато онанирам, изневерявам на благоверната си, така ли? :-k
Е, има ли някой да не е изневерявал тогава, а? :twisted:
smile_m3
08-25-2006, 19:33
изневяра си е.ама и гаджето ти е много верен.направо нямам думи.Връската ви майче до никъде няма да стигне.Не критикувам,но щом си с някой би трябвало да си му верен и мнооооого компромиси да има :)
ми не можем да го приемем, че целувката не е изневяра, защото е. всъщност, самата изневяра е в главата ти. ако ти смяташ, че си му изневерила значи си, ако ли пък не - не си:). но според мен, една свирка... пък и след като ти не си наясно дали си изневерила и дали не си. а за гаджето да знаеш, че щом така ти говори за целувките, значи или се натиска с всяка дето му пусне или заже по-зле.
malka_kukla
08-25-2006, 20:56
xaxaxa,6eguvate li se be hora.ti da celune6 drug e iznevqra puk kamo li svirki da mu varti6 :mrgreen:
ами аз не 4е не6то ама си мисля 4е след като напраи6 свирка на някого тои 6е иска и да те опъне :evil:
по принцип оба4е 6то не пита6 гаджето си не мои6 ли да праи6 свирки и на други
NaDuFcHe
08-25-2006, 21:53
Iznevqra e 100% Kak bi se pochustvala ako gadjeto ti kaje che e lizal nqkoq mnogo qnso che e iznevqra..Za men dori celufkata e iznevqra gadjeto ti moje da ima po razlichni razbiraniq
e basi otkroveniq kurvenski vapros
"ei milo moje li da vratna edna svirka na onq, 6oto me kefi ne6o"
ako sam s 4ovek koito dori si misli da spodelq ne6o podono s nqkogo za kakvo izob6o sme zaedno basi