Влез

View Full Version : HELP-obarkvacia

rebeka_00
08-27-2006, 20:29
PLS help! bqx gage s 1 mom4e toi be6e s edna godina po malak no az mn si go xaresvax xodixme 1 mecets i posle 1 priqtelka (koqto ne be6e saglasna s tova 4e xoda s tva mom4e) zapo4na da naviva edin nein fr za men po4na da my govori razni xubavi ne6ta 4ast ot koito ne bqxa istina za da me xaresa i toi me xaresa,taka i tq po4na da me naviva za nego i mi kazva6e kolko e gotin i e 4e e mn dobre ot tpziq s koito sam v momenta i nqma ko da se kolebaq(a az poznavax tva mom4e s koeto tq iska da me oredi ot nqkolko dena) i tq me pita kefi li me i az i kazax 4e em kefi ma samo tolkova.posle se vidqxme i pod vliqnieto na alkoxola tq pak me pita i az i kazax 4e sam my navita i tq me yredi s nego i mi kaza 4e neiska da go izpolzvam i da go preebavam 6ot 6e se skaram s neq mn qko i me nakara da skasam biv6iq(be6e mi mn trydno i mn kofti) i sega me e qd 4e sam postapila taka no nemoga da skasam mom4eto s koeto me yredi za6toto 6te se skaram s priqtelkata si! Molq vi pomognete mi za6toto naitina nz ko da prava i sam ot4aqna!

08-27-2006, 20:33
"Хелп"-а е много лесен:

1) Разкарай втория мърлъо, както и приятелката си... защото всъщност тя не ти е никаква приятелка.

2) Връщай се на колене при момчето, с което си постъпила като кучка и му се извини искрено. Дано е разбран и ти прости.

Виждаш ли колко е просто?

The Interceptor
08-27-2006, 20:40
"Хелп"-а е много лесен:

1) Разкарай втория мърлъо, както и приятелката си... защото всъщност тя не ти е никаква приятелка.

2) Връщай се на колене при момчето, с което си постъпила като кучка и му се извини искрено. Дано е разбран и ти прости.

Виждаш ли колко е просто?

абсолютно вярно.
Има и възможност най-накрая да останеш без приятелка, без приятел и без гадже.

malka_kukla
08-27-2006, 20:58
ako tvoqta `priqtelka` be6e naistina takava,nqma6e da te kara da pravi6 ne6to koeto ne iska6.slu6ai surceto si,a ne priqtelkata ti.ako obi4a6 naistina gadjeto si,ostani s nego,no ako nqma6 4uvstva(ne prosto da te kefi,a da go obi4a6)nedei da se samozalugva6 i da luje6 i nego.nai dobre pogovori s trimata,izqsnete ne6tata,vse pak ti re6ava6 s koi da si,a ne `priqtelkata ti`uspeh!!!

gery_to
08-27-2006, 21:04
Ne ti e priqtelka sled kato e napravila tova!neia kakvo e barka tova s koi shte si,nali nai vajnoto e na teb da ti e dobre,taka che zariazvai tova momche i za varni pri stariq,izvini mu se,obiasni mu kakva e cialata rabota!i ne vijdam problem v tva che e s 1 god po malak ot teb!tukmo po dobre za tebe :wink:

blood_dodo
08-27-2006, 21:19
:shock: И ти наричаш това приятелка? Аз бих й теглил шута...

rebeka_00
08-27-2006, 21:23
ma v kav smisal e po dobre 4e e po malak 8-[

LP_girl_14
08-27-2006, 22:20
Тази дето наричаш приятелка или иска да ти прецака живота,или да ти вземе момчето,с което си ходила.Така да се каже,гледала е да те уреди с друг,за да може за нея пътя да остане свободен.Нямам представа защо е постъпила така,ама едно е сигурно-не е достаойна да се нарича твоя приятелка и да се върти около теб.Колкото до второто момче,кажи му че те кефи,обаче ти си имаш чувства към друг,освен това го познаваш от скоро и не може да има нищо между вас.Нека момчето не храни напразни надежди!Колкото до момчето,към което имаш чувства,обясни му как са се развили нещата,кажи му че искаш да си с него,че съжаляваш за постъпката си и че всъщност приятелката ти е виновна до гоооляма степен за това,което се е случило.Ако и той те е харесвал по начина по който и ти него,не може да те забрави за няколко часа или дни

08-28-2006, 00:58
mali taq ku4ka taka te deistva 4e ne e istina

summer_04
08-28-2006, 07:46
ebati i priqtelkata!vsu6nost tazi kak moje da q nari4a6 priqtelka ,tq e manipulatorka,razkarvai q po-burzo kakto i "gadjeto" i se osuznavai na vreme!

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
08-28-2006, 15:11
Ами много е лесно не мисла че тая ти е приятелка шом не те остава сама да избереш с кое момче да си и не мисля че тря да ходиш с тоя само за да не се скараш с тая дето ти се води приятелка мисля че тря да го зае*еш и да се опиташ да си върнеш момчето което наистина обичаш :]