View Full Version : "Приятелките" да свалят вашите мъже.
Депутатска Щерка
08-28-2006, 09:51
Не съм пускала никога тема тук и не знам дали е за този раздел, НО реших, че е хубаво да се допитам какво е мнението ви за такъв тип ситуация.
Две мои познати, те двете се водят най-добри приятелки една на друга, НО едната винаги сваля мъжете на другата. В момента, в който тръгне да сваля някой, другата хоп, дай да го свалям аз. В момента са скарани, защото си позволи даже да преспи с един мъж, към който другата си имаше да го наречем влечение. Преди седмица си излизаме по заведения с това момиче "свалячката" и какво, харесвам някой и нещата си вървят както си трябва, но през десетте минути, в които съм навън и говоря по телефона, връщам се и какво - тя се натиска с него. Ок, не направих проблем, реших, че няма за какво да се разправям за глупости. По-късно същото вечер тя си тръгна да прави секс със него и ме остави сама.
Снощи тя е излизала с една моя приятелка на морето в Мания и приятелката ми звъни в 4 през нощта ядосана, че онази се натискала със всеки, който тя си харесала.
За мен това си е чисто избиване на комплекси.Момичето не е особена красавица и види ли някой, че обръща внимание на нейна приятелка, а на нея не, дай да го вземем. Да не говорим, че е на 20 години, преди 2 месеца за пръв път прави секс и сега държанието й е на точно комплексирано момиченце и се опитва да навакса всичко пропуснато през тийнейджърските години, ама е смешно и не й отива на годинките.
Та на вас случвало ли ви се е подобно нещо и изобщо как гледате на това,защото за мен това са си често комплексарски истории.
slan4evo_momi4e
08-28-2006, 09:56
На мен лично подобно нещо не ми се е случвало...и надявам се да не ми се случи....Понякога с най-добрата ми приятелка си харесваме един и същ човек, но не го сваляме и двете...това е тъпо и според мен е чисто избиване на комплекси...Един вид, за да покажеш, че можеш да имаш всеки мъж...
Аз имам една приятелка която се опита да се натиска на гаджето ми също така на един мой приятел за който знае че се харесваме.......а бе нямам думи..но е супер гадно
даже първо вика той не е за тебе,не ми харесвате като двойка,тоя е грозен ,а после им се бута...леле как се дразна,а тя си няма гадже ,а само се сваля на некви и те после я заебат много ми е гот така хаха да и се смия....
](*,)
Тва е много,много тъпо!Как може още да движите с тоя парцал!Не ми се е случвало нищо такова,аз и моите приятелки сме си обещали,че няма да се скараме за момче!Понякога се получават малко объркваций,например:някоя от нас харесва едно момче,а то пък харесва някоя друга от нас,естественно че това момиче което е лудо по него ще излезе с него!
На ваше място бих казала на тая лигла да си гледа работата!Тъкмо като не излзиа с вас,няма да има кой да ви краде гаджетата :::
Elektra_x
08-28-2006, 10:10
Не съм пускала никога тема тук и не знам дали е за този раздел, НО реших, че е хубаво да се допитам какво е мнението ви за такъв тип ситуация.
Две мои познати, те двете се водят най-добри приятелки една на друга, НО едната винаги сваля мъжете на другата. В момента, в който тръгне да сваля някой, другата хоп, дай да го свалям аз. В момента са скарани, защото си позволи даже да преспи с един мъж, към който другата си имаше да го наречем влечение. Преди седмица си излизаме по заведения с това момиче "свалячката" и какво, харесвам някой и нещата си вървят както си трябва, но през десетте минути, в които съм навън и говоря по телефона, връщам се и какво - тя се натиска с него. Ок, не направих проблем, реших, че няма за какво да се разправям за глупости. По-късно същото вечер тя си тръгна да прави секс със него и ме остави сама.
Снощи тя е излизала с една моя приятелка на морето в Мания и приятелката ми звъни в 4 през нощта ядосана, че онази се натискала със всеки, който тя си харесала.
За мен това си е чисто избиване на комплекси.Момичето не е особена красавица и види ли някой, че обръща внимание на нейна приятелка, а на нея не, дай да го вземем. Да не говорим, че е на 20 години, преди 2 месеца за пръв път прави секс и сега държанието й е на точно комплексирано момиченце и се опитва да навакса всичко пропуснато през тийнейджърските години, ама е смешно и не й отива на годинките.
Та на вас случвало ли ви се е подобно нещо и изобщо как гледате на това,защото за мен това са си често комплексарски истории.
Колко позната история...имам абсолютно същия проблем със "най-добрите ми приятелки".Харесах си аз едно момче...вече 2 год и тъкмо почва да става нещо и едната реши че го харесва.И аз за да не се карам с нея и го оставих(въпреки че страшно много ми харесваше 2 години все пак) и тя какво направи излиза един...два...три пъти с него той хлътна по нея и тя кво се лигави и го заряза и ся е с някъв друг.И той ся се чуди кво да прай.Ппреди това му бях казала че така ще стане,зашото все пак ми е приятелка и я познавам много добре,но той не ме послуша,а приятелите му решиха че го правя нарочно за да ги разделя(а го направих с най-добри чувствата,щото все пак и него си ценямного и не искам да го гледам да страда)...стана ми супер обидно и си замълчах,повече нищо не казах.И сега когато видя че бях права пак се върна при мен,но вече е късно.
Другата ми "най-добра" приятелка харесах си аз едно момче...тя реши че и тя го харесва.Добре оставих го харесах си друг.С нейната връзка не стана нищо и тя реши че тогава харесва "моето" момче с което бях и нали съм добра приятелка оставих и него.И сега от около 2 седмици се забивах с един пич и вчера излизаме нии на кафе с "приятелката ми" и тя ми казва "Обещай че няма да ми се сърдиш ако ти кажа...ами ходя със ....(моето момче) т'ва вече ми дойде в повече й им теглих една на всичките!Писна ми!
He3HauKa
08-28-2006, 10:13
Prosto e razkaraite ot kompaniqta si ,kato e dalech ot vas da si pravi kakvoto si iska ... A tova che e chisto izbivane na kompaleksi e vqrno zashtoto bratovchetka mi (koqto sled nqkolko meseca pravi 21 ) predi 1 mesec zapochna da izliza s momcheta i po diskoteki i e kato nqkoq razgonena tineidjarka
KaRameL_f
08-28-2006, 10:19
Predi godina moq priqtelka svalq6e gadjeto mi ama az i dadoh da se razbere,estestveno ve4e ne mi e priqtelka (nikoq istinska priqtelka ne bi go napravila)
babi_girl
08-28-2006, 10:20
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: lele takova ne6to do sega ne bqh chuvala. moje bi trqbva da govori6 s neq, da i kaje6 4e na nikoq ot vas ne e priqtno dyrjanieto i, i 4e trqbva da go promeni, ako iska da ostane va6a priqtelka
Тези момичета си личат от километри.Мислят се за голямата работа и могат да имат всяко момче.Просто,ако случа на такава "приятелка" веднага ще си прекъсна отношенията с нея.А тея там,където ски крадат момчетата просто не могат да се нарекат приятелки.
"...Не така, евтина си мила!
Не така, ох какво си пила?!
Ама много лошо се излагаш,
второ качество като предлагаш!!..."
Поздрави твойта "приятелка" с тая песен!
:D :D :D
MartiSSima
08-28-2006, 11:18
Poznata istoriq.Predi vreme imah priqtelka, koqto misleh che e priqtelka v bukvalniq smisul na dumata, obache vseki pat kogato az si haresah nqkoe momche, i tukmo da stanat rabotite tq vse tam se burkashe.Vurteshe nqkakvi intrigi.V kraina smetka si padnah po edno momche, bqh s nego a tq uspq da ni razdeli...Kakvo da ti kaja na 18 godini sam i ne moje da mi go pobere glavata kak moje da ima takiva hora?!Prosto ibati kompleksite ibati to nikakvo samochuvsvie nqma.Takuv chovek si e bash podvlasten na chujdoto mnenie, puk i do kolkoto vijdam ti kaza che tq se opitva da navaksa vsichko propusnato prez teen-godini.Ne se ochudvai, vse pak izbiva kompleksi.Uspeh ti pojelavam s tfa momiche dano se opravqt neshtata i i doide akula v glavata!
haha hitroooo :lol: :lol: =D> =D> =D>
^HyPoCRiSy^
08-28-2006, 22:35
Депутатска Щерка, много са подходящи кавичките, които си използвала за случая. Направи си сама изводите. Някои хора не заслужават нищо...а тази 'девойка' е една от тях. Просто я умножи по нула...аз лично това бих направила. Това същество е жалко и смешно...заслужава ли си вниманието изобщо?
Е и на мен ми е позната, една приятелка така флиртуваше с момчето което харесвам (не знам дали го е правила без да иска) тфа е наи-гадното нещо :(
Мхмхм... Искам само да попитам нещо: Защо употребявате въобще думата "приятел" в тази тема?
П.П. Иначе имам само дума да казвам - жени. Толкова ви струва приятелството на повечето...
Далеч от такива женски индивиди (само възпитанието ме спира да ги нарека с думите, които напират да излязат от устата)...нека сами си развалят живота...да не въвличат и други...
NaDuFcHe
08-28-2006, 22:46
E na tva az ne mu vikam priqtelka a parcal koito izbiva kompleksi kudeto netrqbva...Imah i az edna taka "nai-dobra priqtelka".Imashe edno momceh v koeto az mnogo mnogo otdavna se bqh zagledala i se svalqhme kogatos e videhme i vednuj tq beshe doshla s emn v kvartala mi (momcheto e ot tuk) i gi zapoznah tam 3to 5to...I tukmo trugnahme da se zaribqvame s tva momche i az zaminah za 1 den na selo i kogato se vurnah te veche bqha trugnali..Kato gi vidqh mi stana losho naprvao..Az nali q pitah kvo stava 3to 5to a tq vika che bili izlqzli denq kogato sum bila na selo izkarali si mnogo dobre i dura bura...Lele kolko bqh bqsna togava sled nqma i 2 sedmici toi q zaeba i tq qkooo se beshe zduhala i doide s cqlata si naglost pri mene da q uteshavam..Lele kak gi mrazq takiva.... BLQQQQQQQ
абе тия момчета не са ли разбрали вече що за стока е тая ваша "приятелка" че й угаждат на флиртовете :-k
охо...колко ги има около мен :twisted: :wink:
summer_04
08-29-2006, 17:48
ebati i priqtelkite..................................
alkobalko
08-29-2006, 18:14
За мое щастие нямам такива "приятелки".
luda`flirtajika
08-29-2006, 18:24
Мхмхм... Искам само да попитам нещо: Защо употребявате въобще думата "приятел" в тази тема?
П.П. Иначе имам само дума да казвам - жени. Толкова ви струва приятелството на повечето...
prav si...na povecheto...ta istoriqta mi e mn poznata i na men...1.ot tova priqtelstvo-NIKOGA....2.gledai si jivota
Колко позната история...имам абсолютно същия проблем със "най-добрите ми приятелки".Харесах си аз едно момче...вече 2 год и тъкмо почва да става нещо и едната реши че го харесва.И аз за да не се карам с нея и го оставих(въпреки че страшно много ми харесваше 2 години все пак) и тя какво направи излиза един...два...три пъти с него той хлътна по нея и тя кво се лигави и го заряза и ся е с някъв друг.И той ся се чуди кво да прай.Ппреди това му бях казала че така ще стане,зашото все пак ми е приятелка и я познавам много добре,но той не ме послуша,а приятелите му решиха че го правя нарочно за да ги разделя(а го направих с най-добри чувствата,щото все пак и него си ценямного и не искам да го гледам да страда)...стана ми супер обидно и си замълчах,повече нищо не казах.И сега когато видя че бях права пак се върна при мен,но вече е късно.
Другата ми "най-добра" приятелка харесах си аз едно момче...тя реши че и тя го харесва.Добре оставих го харесах си друг.С нейната връзка не стана нищо и тя реши че тогава харесва "моето" момче с което бях и нали съм добра приятелка оставих и него.И сега от около 2 седмици се забивах с един пич и вчера излизаме нии на кафе с "приятелката ми" и тя ми казва "Обещай че няма да ми се сърдиш ако ти кажа...ами ходя със ....(моето момче) т'ва вече ми дойде в повече й им теглих една на всичките!Писна ми!
Elektra_x mn podkrepqm poslednoto ti izre4enie,za6toto vse pak i az imam nqkakva zasluga za nego :) a za vtoroto mom4e za koeto kaza 4e e "пич" nesam mn saglasna,no 6tom ti haresva nikakav problem ot moq strana,a za vtorata "priqtelka" prosto nz s kakvi dumi da opi6a postupkata i..ne 4e na 1-ta moga.No nali znae6 az nikoga nqma da napravq takova NE6TO :P
От най-добри приятелки стават и най-добри предателки .
чак пък толкова ли.. :-k :roll:
V tvoq sluchai Chak prilicha na maniq tva ...Taq neshto e vrytnala ...LEle ..ako mi beshe napravila podobno neshto shte q prasneh edin qk ..iumruk ..
Jenninka
08-29-2006, 21:22
И на мен ми се е случвало,но 2дни по-късно(2дни по-късно разбрах) бях заебала въпросното момиче,което ми се водеше една от най-добрите приятелки.Не си говорехме и най-хубавото от цялата работа,беше ,че всички останали спряха да й говорят,като разбраха за лицемерното й държание.След тоя случай споделям с определени хора и най-добра приятелка просто нямам:)
e tva shtqh da i napraVq ::
http://img226.imageshack.us/img226/2218/brooke2tv8nj6ph.gif
Stranna_
08-29-2006, 21:40
Позната история..и аз имах такава приятелка, която въртеше номера на мен и приятелките ми.. Доста време си затваряхме очите, но в един момент ни дойде до гуша и я разкарахме.Сега в момента е сама без приятели и се чуди кой път да вземе, но е прекалено късно! За мен такива хора не могат да бъдат наречени "приятел". Най - добре разкарайте това момиче от компанията ви, без никакви огризения! Това момиче не ви е приятелка!!! Чудя ви се как още я траете.. :?
чак пък толкова ли.. :-k :roll:
Да ,така е,защото твоята най-добра приятелка знае всичко за тебе.Знае твоите слабости и тайни и ако реши може да ги използва срещу тебе.
Egati priqtelkata........ima si hora vsiakakvi no nemoga da se nachuda na vas,zashto izlizate s neq izob6to,ostavete q da si izbiva kompleksite,no ne s va6te mom4eta
Angel_Girl
08-29-2006, 23:30
Да, тая песен е точно за този случей :-D
P.S. NeJnA_DrOgA^ братовчедка ти ме поздрави веднаж с тази песен, защото и дигнах скандал, че сваля гаджето ми.
А относно темата: Да, имала съм такава "приятелка" и след като разбрах (от приятеля си) веднага се скарахме и се разделихме, защото никоя истинска приятелка не би направила нещо толкова долно :smt019
Tempestjuji
08-29-2006, 23:32
Така е :!:
mravu4kata
08-29-2006, 23:38
О,да случвало ми се е.Наистина ситуацията е по-лоша и от отвратителна.Но,кокто вече спомена,това са камплексарки.За съжаление аз нямам други приятелки.Нещо не мога да си намеря среда и така.Но живея с надеждата,че някой ден ще намеря точните приятели,които няма да ми взимат гаджетата,които няма да ми заповядват и които ще ме разбират. :)
Депутатска Щерка
08-30-2006, 20:45
Е малко се отнесохте май-май.... Става дума за позната на по чашка нощем. Няма какво да разкарвам. Плюс това и момичето не е лошо като човек.
Идеята беше за комплексите, извикани от факта, че преди беше малко по-.....моралистка. Което според мен беше и проблема. Подтискането на желанията изведнъж избухнаха и на една възраст, на която не й отива да се държи като тийнейджърче, просто започна да се излага.
Когато й беше времето да върши глупости, тя пропагандираше морал и т.н., изведнъж я отвориха и айдеее "Дай да траснем 30 шота и да сваля всички мъже", ама не е малка. Късен пубертет ли, ама аз и мои приятели сме ги изживели тея моменти и вече хич не вървят.
sladka_zaika
08-30-2006, 20:56
emi,na men su6to ne mi se e slu4valo to4no su6toto,no iskam da ti kaja,4e tova momi4e 6te si nameri maistora.mng prava si-tova e 4isto izbivane na kompleksi.tq e zastra6ena ot vas i si misli,4e ako ne se natiska s mom4etata, koito haresate-te biha se naso4ili kum vas,a ne kum neq i tova q kara da se pla6i.spored men trqbva da q postavite taq na mqstoto i i da i pokajete kade e putq.tq puk za kva se misli???po-skoro ne za "mis Vselena",a na men mi prili4a na "mis Leka Jena".
Самно не схващам защо всички обиждате момичето - не е виновна , че мъжете са * и могат за 2 часа да свалят н- броя различни момичета. А относно гаджето - ако е точен никога няма да направи такава селска проява да сваля една и в следващия момент да се натиска с друга :)
:evil: az na takava mislq prosto takuv urok da i dam,4e 6te me pomni cql jivot :evil: kak 6te mi vzima gadjeto i gadjeto na priqtelkata mi i az 6te si sedq bez da pravq ni6to :evil: i sus skrusteni ruce :twisted: a taq nema da q stane. [-X
мечтател
08-31-2006, 07:55
абе Депутатска Щерка, теб не та ли бяха баннали? нали преди 5-6-7 месеца сереше на форума... пък после се оказа, че си момче... абе малко отдавна беше, не съм сигурен. ама май първо беше Oyama^no^problem после Стеснителната, после не знам кво си там
LilAngel
08-31-2006, 08:06
ба, че ти колко мъже имаш бре? :-s
To opredeleno si e za smqh ,basi typoto momi4e maina kak 6e prai takiva gluposti ,sme6no e za vyzrastta i.Neznam ,no vinagi az kato si haresam nqkoi edna prosta myr6a ,koqto predi imah za nai-dobra priqtelka po4va da go zaribqva taka ,4e sym sviknala gore-dolu.Typoooo e
Sorry ,no ne6to ne mojah da si vlezna s nick-a! ;) ( az sym {SeXy_BaBy} )
cskamoni4ka
09-04-2006, 07:20
Не ми се е сличвали и дано не ми се случи,гледам да се пазя от такива "приятелки"!Много е долно това,което е направила твойта "приятелка",само не разбирам защо го прави,каква й е ползата от това?!
To na tova, ne mu se vika "priqtelka" .... :smt014
too bad,so sad!
mnogo gadno no fakt!slu4va se 4esto!
nikol_pcd
09-05-2006, 22:20
приятелка????!хахха да ве ако е приятелка въоб6те няма и да си го помисли :o
WILD__BOY
09-05-2006, 22:28
Е случвало се е приятелки на гаджето да ме харесват. Ама чак да ме свалят - не. Все пак се уважават.
На мене такова нещо не ми се е случвало.. дано и да не ми се случи ( да не попадна на такава "приятелка " ) , но на твое място щях да излезна с нея и да се правя , че харесжвам най - ужасния и мазен циганин .... да я видим кво ще прави ..