PDA

View Full Version : "Приятелките" да свалят вашите мъже.

Депутатска Щерка
08-28-2006, 09:51
Не съм пускала никога тема тук и не знам дали е за този раздел, НО реших, че е хубаво да се допитам какво е мнението ви за такъв тип ситуация.
Две мои познати, те двете се водят най-добри приятелки една на друга, НО едната винаги сваля мъжете на другата. В момента, в който тръгне да сваля някой, другата хоп, дай да го свалям аз. В момента са скарани, защото си позволи даже да преспи с един мъж, към който другата си имаше да го наречем влечение. Преди седмица си излизаме по заведения с това момиче "свалячката" и какво, харесвам някой и нещата си вървят както си трябва, но през десетте минути, в които съм навън и говоря по телефона, връщам се и какво - тя се натиска с него. Ок, не направих проблем, реших, че няма за какво да се разправям за глупости. По-късно същото вечер тя си тръгна да прави секс със него и ме остави сама.
Снощи тя е излизала с една моя приятелка на морето в Мания и приятелката ми звъни в 4 през нощта ядосана, че онази се натискала със всеки, който тя си харесала.
За мен това си е чисто избиване на комплекси.Момичето не е особена красавица и види ли някой, че обръща внимание на нейна приятелка, а на нея не, дай да го вземем. Да не говорим, че е на 20 години, преди 2 месеца за пръв път прави секс и сега държанието й е на точно комплексирано момиченце и се опитва да навакса всичко пропуснато през тийнейджърските години, ама е смешно и не й отива на годинките.
Та на вас случвало ли ви се е подобно нещо и изобщо как гледате на това,защото за мен това са си често комплексарски истории.

slan4evo_momi4e
08-28-2006, 09:56
На мен лично подобно нещо не ми се е случвало...и надявам се да не ми се случи....Понякога с най-добрата ми приятелка си харесваме един и същ човек, но не го сваляме и двете...това е тъпо и според мен е чисто избиване на комплекси...Един вид, за да покажеш, че можеш да имаш всеки мъж...

naia
08-28-2006, 09:57
Аз имам една приятелка която се опита да се натиска на гаджето ми също така на един мой приятел за който знае че се харесваме.......а бе нямам думи..но е супер гадно
даже първо вика той не е за тебе,не ми харесвате като двойка,тоя е грозен ,а после им се бута...леле как се дразна,а тя си няма гадже ,а само се сваля на некви и те после я заебат много ми е гот така хаха да и се смия....
](*,)

AnN_G
08-28-2006, 10:05
Тва е много,много тъпо!Как може още да движите с тоя парцал!Не ми се е случвало нищо такова,аз и моите приятелки сме си обещали,че няма да се скараме за момче!Понякога се получават малко объркваций,например:някоя от нас харесва едно момче,а то пък харесва някоя друга от нас,естественно че това момиче което е лудо по него ще излезе с него!
На ваше място бих казала на тая лигла да си гледа работата!Тъкмо като не излзиа с вас,няма да има кой да ви краде гаджетата :::

Elektra_x
08-28-2006, 10:10
Не съм пускала никога тема тук и не знам дали е за този раздел, НО реших, че е хубаво да се допитам какво е мнението ви за такъв тип ситуация.
Две мои познати, те двете се водят най-добри приятелки една на друга, НО едната винаги сваля мъжете на другата. В момента, в който тръгне да сваля някой, другата хоп, дай да го свалям аз. В момента са скарани, защото си позволи даже да преспи с един мъж, към който другата си имаше да го наречем влечение. Преди седмица си излизаме по заведения с това момиче "свалячката" и какво, харесвам някой и нещата си вървят както си трябва, но през десетте минути, в които съм навън и говоря по телефона, връщам се и какво - тя се натиска с него. Ок, не направих проблем, реших, че няма за какво да се разправям за глупости. По-късно същото вечер тя си тръгна да прави секс със него и ме остави сама.
Снощи тя е излизала с една моя приятелка на морето в Мания и приятелката ми звъни в 4 през нощта ядосана, че онази се натискала със всеки, който тя си харесала.
За мен това си е чисто избиване на комплекси.Момичето не е особена красавица и види ли някой, че обръща внимание на нейна приятелка, а на нея не, дай да го вземем. Да не говорим, че е на 20 години, преди 2 месеца за пръв път прави секс и сега държанието й е на точно комплексирано момиченце и се опитва да навакса всичко пропуснато през тийнейджърските години, ама е смешно и не й отива на годинките.
Та на вас случвало ли ви се е подобно нещо и изобщо как гледате на това,защото за мен това са си често комплексарски истории.
Колко позната история...имам абсолютно същия проблем със "най-добрите ми приятелки".Харесах си аз едно момче...вече 2 год и тъкмо почва да става нещо и едната реши че го харесва.И аз за да не се карам с нея и го оставих(въпреки че страшно много ми харесваше 2 години все пак) и тя какво направи излиза един...два...три пъти с него той хлътна по нея и тя кво се лигави и го заряза и ся е с някъв друг.И той ся се чуди кво да прай.Ппреди това му бях казала че така ще стане,зашото все пак ми е приятелка и я познавам много добре,но той не ме послуша,а приятелите му решиха че го правя нарочно за да ги разделя(а го направих с най-добри чувствата,щото все пак и него си ценямного и не искам да го гледам да страда)...стана ми супер обидно и си замълчах,повече нищо не казах.И сега когато видя че бях права пак се върна при мен,но вече е късно.
Другата ми "най-добра" приятелка харесах си аз едно момче...тя реши че и тя го харесва.Добре оставих го харесах си друг.С нейната връзка не стана нищо и тя реши че тогава харесва "моето" момче с което бях и нали съм добра приятелка оставих и него.И сега от около 2 седмици се забивах с един пич и вчера излизаме нии на кафе с "приятелката ми" и тя ми казва "Обещай че няма да ми се сърдиш ако ти кажа...ами ходя със ....(моето момче) т'ва вече ми дойде в повече й им теглих една на всичките!Писна ми!

He3HauKa
08-28-2006, 10:13
Prosto e razkaraite ot kompaniqta si ,kato e dalech ot vas da si pravi kakvoto si iska ... A tova che e chisto izbivane na kompaleksi e vqrno zashtoto bratovchetka mi (koqto sled nqkolko meseca pravi 21 ) predi 1 mesec zapochna da izliza s momcheta i po diskoteki i e kato nqkoq razgonena tineidjarka

KaRameL_f
08-28-2006, 10:19
Predi godina moq priqtelka svalq6e gadjeto mi ama az i dadoh da se razbere,estestveno ve4e ne mi e priqtelka (nikoq istinska priqtelka ne bi go napravila)

babi_girl
08-28-2006, 10:20
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: lele takova ne6to do sega ne bqh chuvala. moje bi trqbva da govori6 s neq, da i kaje6 4e na nikoq ot vas ne e priqtno dyrjanieto i, i 4e trqbva da go promeni, ako iska da ostane va6a priqtelka

koalka
08-28-2006, 10:41
Тези момичета си личат от километри.Мислят се за голямата работа и могат да имат всяко момче.Просто,ако случа на такава "приятелка" веднага ще си прекъсна отношенията с нея.А тея там,където ски крадат момчетата просто не могат да се нарекат приятелки.

08-28-2006, 10:45
"...Не така, евтина си мила!
Не така, ох какво си пила?!
Ама много лошо се излагаш,
второ качество като предлагаш!!..."

Поздрави твойта "приятелка" с тая песен!

:D :D :D

MartiSSima
08-28-2006, 11:18
Poznata istoriq.Predi vreme imah priqtelka, koqto misleh che e priqtelka v bukvalniq smisul na dumata, obache vseki pat kogato az si haresah nqkoe momche, i tukmo da stanat rabotite tq vse tam se burkashe.Vurteshe nqkakvi intrigi.V kraina smetka si padnah po edno momche, bqh s nego a tq uspq da ni razdeli...Kakvo da ti kaja na 18 godini sam i ne moje da mi go pobere glavata kak moje da ima takiva hora?!Prosto ibati kompleksite ibati to nikakvo samochuvsvie nqma.Takuv chovek si e bash podvlasten na chujdoto mnenie, puk i do kolkoto vijdam ti kaza che tq se opitva da navaksa vsichko propusnato prez teen-godini.Ne se ochudvai, vse pak izbiva kompleksi.Uspeh ti pojelavam s tfa momiche dano se opravqt neshtata i i doide akula v glavata!

648541
08-28-2006, 11:51

haha hitroooo :lol: :lol: =D> =D> =D>

^HyPoCRiSy^
08-28-2006, 22:35
Депутатска Щерка, много са подходящи кавичките, които си използвала за случая. Направи си сама изводите. Някои хора не заслужават нищо...а тази 'девойка' е една от тях. Просто я умножи по нула...аз лично това бих направила. Това същество е жалко и смешно...заслужава ли си вниманието изобщо?

piska_
08-28-2006, 22:42
Е и на мен ми е позната, една приятелка така флиртуваше с момчето което харесвам (не знам дали го е правила без да иска) тфа е наи-гадното нещо :(

08-28-2006, 22:43
Мхмхм... Искам само да попитам нещо: Защо употребявате въобще думата "приятел" в тази тема?

П.П. Иначе имам само дума да казвам - жени. Толкова ви струва приятелството на повечето...

Axxxel
08-28-2006, 22:46
Далеч от такива женски индивиди (само възпитанието ме спира да ги нарека с думите, които напират да излязат от устата)...нека сами си развалят живота...да не въвличат и други...

NaDuFcHe
08-28-2006, 22:46
E na tva az ne mu vikam priqtelka a parcal koito izbiva kompleksi kudeto netrqbva...Imah i az edna taka "nai-dobra priqtelka".Imashe edno momceh v koeto az mnogo mnogo otdavna se bqh zagledala i se svalqhme kogatos e videhme i vednuj tq beshe doshla s emn v kvartala mi (momcheto e ot tuk) i gi zapoznah tam 3to 5to...I tukmo trugnahme da se zaribqvame s tva momche i az zaminah za 1 den na selo i kogato se vurnah te veche bqha trugnali..Kato gi vidqh mi stana losho naprvao..Az nali q pitah kvo stava 3to 5to a tq vika che bili izlqzli denq kogato sum bila na selo izkarali si mnogo dobre i dura bura...Lele kolko bqh bqsna togava sled nqma i 2 sedmici toi q zaeba i tq qkooo se beshe zduhala i doide s cqlata si naglost pri mene da q uteshavam..Lele kak gi mrazq takiva.... BLQQQQQQQ

iiirish
08-28-2006, 23:34
абе тия момчета не са ли разбрали вече що за стока е тая ваша "приятелка" че й угаждат на флиртовете :-k

dEnIsTy
08-29-2006, 08:01
охо...колко ги има около мен :twisted: :wink:

summer_04
08-29-2006, 17:48
ebati i priqtelkite..................................

alkobalko
08-29-2006, 18:14
За мое щастие нямам такива "приятелки".

luda`flirtajika
08-29-2006, 18:24
Мхмхм... Искам само да попитам нещо: Защо употребявате въобще думата "приятел" в тази тема?

П.П. Иначе имам само дума да казвам - жени. Толкова ви струва приятелството на повечето...

prav si...na povecheto...ta istoriqta mi e mn poznata i na men...1.ot tova priqtelstvo-NIKOGA....2.gledai si jivota

08-29-2006, 20:27
Колко позната история...имам абсолютно същия проблем със "най-добрите ми приятелки".Харесах си аз едно момче...вече 2 год и тъкмо почва да става нещо и едната реши че го харесва.И аз за да не се карам с нея и го оставих(въпреки че страшно много ми харесваше 2 години все пак) и тя какво направи излиза един...два...три пъти с него той хлътна по нея и тя кво се лигави и го заряза и ся е с някъв друг.И той ся се чуди кво да прай.Ппреди това му бях казала че така ще стане,зашото все пак ми е приятелка и я познавам много добре,но той не ме послуша,а приятелите му решиха че го правя нарочно за да ги разделя(а го направих с най-добри чувствата,щото все пак и него си ценямного и не искам да го гледам да страда)...стана ми супер обидно и си замълчах,повече нищо не казах.И сега когато видя че бях права пак се върна при мен,но вече е късно.
Другата ми "най-добра" приятелка харесах си аз едно момче...тя реши че и тя го харесва.Добре оставих го харесах си друг.С нейната връзка не стана нищо и тя реши че тогава харесва "моето" момче с което бях и нали съм добра приятелка оставих и него.И сега от около 2 седмици се забивах с един пич и вчера излизаме нии на кафе с "приятелката ми" и тя ми казва "Обещай че няма да ми се сърдиш ако ти кажа...ами ходя със ....(моето момче) т'ва вече ми дойде в повече й им теглих една на всичките!Писна ми!
Elektra_x mn podkrepqm poslednoto ti izre4enie,za6toto vse pak i az imam nqkakva zasluga za nego :) a za vtoroto mom4e za koeto kaza 4e e "пич" nesam mn saglasna,no 6tom ti haresva nikakav problem ot moq strana,a za vtorata "priqtelka" prosto nz s kakvi dumi da opi6a postupkata i..ne 4e na 1-ta moga.No nali znae6 az nikoga nqma da napravq takova NE6TO :P

the^one
08-29-2006, 20:30
От най-добри приятелки стават и най-добри предателки .

dEnIsTy
08-29-2006, 20:39
чак пък толкова ли.. :-k :roll:

ILiAnKa
08-29-2006, 21:19
V tvoq sluchai Chak prilicha na maniq tva ...Taq neshto e vrytnala ...LEle ..ako mi beshe napravila podobno neshto shte q prasneh edin qk ..iumruk ..

Jenninka
08-29-2006, 21:22
И на мен ми се е случвало,но 2дни по-късно(2дни по-късно разбрах) бях заебала въпросното момиче,което ми се водеше една от най-добрите приятелки.Не си говорехме и най-хубавото от цялата работа,беше ,че всички останали спряха да й говорят,като разбраха за лицемерното й държание.След тоя случай споделям с определени хора и най-добра приятелка просто нямам:)

ILiAnKa
08-29-2006, 21:29
e tva shtqh da i napraVq ::
http://img226.imageshack.us/img226/2218/brooke2tv8nj6ph.gif

Stranna_
08-29-2006, 21:40
Позната история..и аз имах такава приятелка, която въртеше номера на мен и приятелките ми.. Доста време си затваряхме очите, но в един момент ни дойде до гуша и я разкарахме.Сега в момента е сама без приятели и се чуди кой път да вземе, но е прекалено късно! За мен такива хора не могат да бъдат наречени "приятел". Най - добре разкарайте това момиче от компанията ви, без никакви огризения! Това момиче не ви е приятелка!!! Чудя ви се как още я траете.. :?

the^one
08-29-2006, 22:28
чак пък толкова ли.. :-k :roll:

Да ,така е,защото твоята най-добра приятелка знае всичко за тебе.Знае твоите слабости и тайни и ако реши може да ги използва срещу тебе.

gery_to
08-29-2006, 23:07
Egati priqtelkata........ima si hora vsiakakvi no nemoga da se nachuda na vas,zashto izlizate s neq izob6to,ostavete q da si izbiva kompleksite,no ne s va6te mom4eta

Angel_Girl
08-29-2006, 23:30

Да, тая песен е точно за този случей :-D
P.S. NeJnA_DrOgA^ братовчедка ти ме поздрави веднаж с тази песен, защото и дигнах скандал, че сваля гаджето ми.
А относно темата: Да, имала съм такава "приятелка" и след като разбрах (от приятеля си) веднага се скарахме и се разделихме, защото никоя истинска приятелка не би направила нещо толкова долно :smt019

Tempestjuji
08-29-2006, 23:32

Така е :!:

mravu4kata
08-29-2006, 23:38
О,да случвало ми се е.Наистина ситуацията е по-лоша и от отвратителна.Но,кокто вече спомена,това са камплексарки.За съжаление аз нямам други приятелки.Нещо не мога да си намеря среда и така.Но живея с надеждата,че някой ден ще намеря точните приятели,които няма да ми взимат гаджетата,които няма да ми заповядват и които ще ме разбират. :)

Депутатска Щерка
08-30-2006, 20:45
Е малко се отнесохте май-май.... Става дума за позната на по чашка нощем. Няма какво да разкарвам. Плюс това и момичето не е лошо като човек.
Идеята беше за комплексите, извикани от факта, че преди беше малко по-.....моралистка. Което според мен беше и проблема. Подтискането на желанията изведнъж избухнаха и на една възраст, на която не й отива да се държи като тийнейджърче, просто започна да се излага.
Когато й беше времето да върши глупости, тя пропагандираше морал и т.н., изведнъж я отвориха и айдеее "Дай да траснем 30 шота и да сваля всички мъже", ама не е малка. Късен пубертет ли, ама аз и мои приятели сме ги изживели тея моменти и вече хич не вървят.

sladka_zaika
08-30-2006, 20:56
emi,na men su6to ne mi se e slu4valo to4no su6toto,no iskam da ti kaja,4e tova momi4e 6te si nameri maistora.mng prava si-tova e 4isto izbivane na kompleksi.tq e zastra6ena ot vas i si misli,4e ako ne se natiska s mom4etata, koito haresate-te biha se naso4ili kum vas,a ne kum neq i tova q kara da se pla6i.spored men trqbva da q postavite taq na mqstoto i i da i pokajete kade e putq.tq puk za kva se misli???po-skoro ne za "mis Vselena",a na men mi prili4a na "mis Leka Jena".

Labelle
08-30-2006, 22:03
Самно не схващам защо всички обиждате момичето - не е виновна , че мъжете са * и могат за 2 часа да свалят н- броя различни момичета. А относно гаджето - ако е точен никога няма да направи такава селска проява да сваля една и в следващия момент да се натиска с друга :)

08-31-2006, 06:40
:evil: az na takava mislq prosto takuv urok da i dam,4e 6te me pomni cql jivot :evil: kak 6te mi vzima gadjeto i gadjeto na priqtelkata mi i az 6te si sedq bez da pravq ni6to :evil: i sus skrusteni ruce :twisted: a taq nema da q stane. [-X

мечтател
08-31-2006, 07:55
абе Депутатска Щерка, теб не та ли бяха баннали? нали преди 5-6-7 месеца сереше на форума... пък после се оказа, че си момче... абе малко отдавна беше, не съм сигурен. ама май първо беше Oyama^no^problem после Стеснителната, после не знам кво си там

LilAngel
08-31-2006, 08:06
ба, че ти колко мъже имаш бре? :-s

EliTy
09-03-2006, 21:54
To opredeleno si e za smqh ,basi typoto momi4e maina kak 6e prai takiva gluposti ,sme6no e za vyzrastta i.Neznam ,no vinagi az kato si haresam nqkoi edna prosta myr6a ,koqto predi imah za nai-dobra priqtelka po4va da go zaribqva taka ,4e sym sviknala gore-dolu.Typoooo e

Sorry ,no ne6to ne mojah da si vlezna s nick-a! ;) ( az sym {SeXy_BaBy} )

cskamoni4ka
09-04-2006, 07:20
Не ми се е сличвали и дано не ми се случи,гледам да се пазя от такива "приятелки"!Много е долно това,което е направила твойта "приятелка",само не разбирам защо го прави,каква й е ползата от това?!

asinka
09-04-2006, 07:31
To na tova, ne mu se vika "priqtelka" .... :smt014

Neli_LP
09-05-2006, 22:09
too bad,so sad!
mnogo gadno no fakt!slu4va se 4esto!

nikol_pcd
09-05-2006, 22:20
приятелка????!хахха да ве ако е приятелка въоб6те няма и да си го помисли :o

WILD__BOY
09-05-2006, 22:28
Е случвало се е приятелки на гаджето да ме харесват. Ама чак да ме свалят - не. Все пак се уважават.

HeDa
09-05-2006, 22:38
На мене такова нещо не ми се е случвало.. дано и да не ми се случи ( да не попадна на такава "приятелка " ) , но на твое място щях да излезна с нея и да се правя , че харесжвам най - ужасния и мазен циганин .... да я видим кво ще прави ..