View Full Version : Moderated: Какво ви възбужда най-много в едно момиче?
:!: Kakvo vi vuzbujda nai-mnogo u edno momiche...imam predvid netso v konkreni v povedenieto i ili prosto naprimer stegnatoto bebeshko dupe?!;)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
kakvo pussy bre?! chistichko ili s brazilska lenchka ili....!?
`Death`Whore`
08-28-2006, 16:25
Самото котенце харесва! Ти пенисите разделяш ли ги на бръснати, с лентички и космати?
edna_me4taaa
08-28-2006, 16:25
pussy-to bre
ъЪъъ и аз така :smt005 :smt006 :smt006
ne znam vas ama men nai mn me vazbujdat ustnite na edno momi4e i o4ite i!
Самото котенце харесва! Ти пенисите разделяш ли ги на бръснати, с лентички и космати?
hah, dam razdelqm gi na kosmati i nekosmati ! I purvite gi izritvam :P :twisted:
`Death`Whore`
08-28-2006, 16:29
hah, dam razdelqm gi na kosmati i nekosmati ! I purvite gi izritvam :P :twisted:
Поне не гледаш ли самия мъж?
E tva e to svesten chovek!
Da, tova e osnovnoto, koeto gledam....no i drugoto ima znachenie...
`Death`Whore`
08-28-2006, 16:34
И ако не ходи на кола маска на топките през 2 седмици, го изритваш...обаче не било най-важното. :)
И ако не ходи на кола маска на топките през 2 седмици, го изритваш...обаче не било най-важното. :)
Ami ne e nai-vajnoto...ako e me kefi momcheto, nqma mn qsno! No predpochitam da hodi na kola maska :lol:
hamilcar
08-28-2006, 16:45
Най-много ме възбужда погледът и. Ако той и е такъв какъвто на мен ми харесва ... откачам.
Nasty_Mind
08-28-2006, 17:09
Погледът? Добре съгласен съм. Обаче аз сега ще се изцепя като високо необразован селянин и ще кажа, че според мен гърдите и дупето са най-възбуждащи. :mrgreen: :mrgreen:
mene me vazbujda momi4eto da ne e nqkvo svito mi da ne i puka i da kazva tova koeto iska ,dori da e malko perverzna a za dupeto est :P
DuraceLL
08-28-2006, 18:23
hubavi bedra i kysa pola :-D
Красимир
08-28-2006, 19:24
Дупето естествено! :-#
Най-много ме възбужда погледът и. Ако той и е такъв какъвто на мен ми харесва ... откачам.Ето това е единствения човек,който не е написал в тая тема,че за него най-важното ни са гърдите,краката и т.н.И според мен погледа е най-важен.
kato cqlo neinoto izluchvane ... ne moga da q delq anatomichno na gurdi , kraka , dupe , pogled , zubi , bradichka , ochi , ushi ...
az pyk pyrvoto ne6to koeto vijdam u edno momi4e e zadnika ako e hubav staa
LilAngel
08-29-2006, 09:49
makar che sum momiche strastta sa mi jenskite dupeta..ako vidq nqkoe qko otkacham...za tfa priqtelq mi mn chesto me revnuva i kato kaja che izlizam s priqtelki iiiiii otkacha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
не не го гледа.. на секи мъж му сваля гащите да види дали ше и ареса..
иначе дупенцето и личицето :)
Talia , bradi4ka , pogled , ysmivka :-D
E tva e to svesten chovek!
be se edno slusham bivshiq mi pa toi ne beshe ot nai svestnite.... daje hi4 ;]
Мдааааааааа задника мен ме радва най-много.
Oplalala
08-29-2006, 16:05
Майко леле... най най е дупето. Ако момичето има едно добро дупе (малко стегнато) мога да се прежаля ако не е толкова хубава. Пък който казва очите че го възбуждат е гей. Бате ти ко искаш да кажеш? Че както си вариш по улицата и гледаш едно очи и ти става =D> Не ти трябва много :roll: Другите неща които ме кефят. по точно възбуждат са малките и стегнати цици. Не искам нещо голямо, а нормално. Все пак циците не може да ги направиш по големи без пластичен хирург, но дупето може да се направи малко и много добро :):)
Пак за това с очите и усмивка и прочие там, наистина е готино да има зверски очи, като тая Диляна Попова. Но хубавите очи не ме възбуждат толкова колкото да ме карат да си мисля други неща и да се влюбвам може би
Харесва ми коремчето!Направо откачам когато целувам гаджето ми по хубавото, гладко и стегнато коремче и постепенно слизам по-надолу ... :wink:
Очи, устни, коса дупе и цици :)
Ako e dobre oble4eno momi4eto demek po suvremenno ili taka kazano moderno si4ko mi haresva ....... drehite igrraqt vajda rolq ..... !!!!!!!!
Тва е вярно за погледа, но самата и красота много ме възбужда.
\/ \/ \/ \/
xaxaxqxq
08-29-2006, 23:47
Ako e dobre oble4eno momi4eto demek po suvremenno ili taka kazano moderno si4ko mi haresva ....... drehite igrraqt vajda rolq ..... !!!!!!!!
xauxqax hi4 ta nqa e moi , nema po hubu neshto ot golo jensko tqlo(stiga da e na liubimata) si4ko mi vyzbujda v priqtelkata mi no nishto ne taka kakto kogato q vidq gola i q pogalq........
Цялата визия на едно сладко момиче възбужда!Възбужда и нежността и.Прегръдките и.Близостта и до теб! :wink:
Харесва ми коремчето!Направо откачам когато целувам гаджето ми по хубавото, гладко и стегнато коремче и постепенно слизам по-надолу ... :wink:
КОРЕМЧЕ + СУПЕР ТАЛИЯ = звяр ставам :smt007
Момичета слушаите ме - ако искате да си улесните живота за 2 месеца си оправете коремчетата и задниците и на вас ще ви хареса и на нас, ааааамаха напоследък ко става има няква мания на дебели гъзове я се стягайте :).
Коремче рулз :::
Chukasimo
08-30-2006, 09:10
при всяка е строго индивидуално...но понеже ние,Българите сме късметлии да имаме най-красивите жени в света до нас,често се случва да видя такива дето на пръв поглед не мога да им намеря грешки...имаме страхотни жени...вие ако знаете по другите държави кви животни са :| ...така че как да не ти хареса всичко в българската жена? :-k :)
циците, вдигнати нагоре :roll: :smt007 :smt007
ragingbull
08-30-2006, 10:18
ne znam ama super mn se kefq na pogleda, v smisla nqkakv takuv studen, strog, leko prenebrejitelen.....male ubiva me, i e super gotino kogato uspee6 tozi 4ovek da go razsmee6, kogato vidi6 usmivka na liceto mu.....e tfa ve4e me vazbujda....ina4e nqma da se otcepvam kato kaja 4e tsra6no mn me kefi dupeto i korem4eto.....verno e korem4eto rulzzzz, a za cicite....sq tfa moje da se opravi, nqma da izhvurlqme super gotina macka samo zaradi dve nastruhnali pupki, q ....... :smt006 :smt006 :smt006 :-k :-k :-k \:D/ \:D/
kato cqlo neinoto izluchvane ... ne moga da q delq anatomichno na gurdi , kraka , dupe , pogled , zubi , bradichka , ochi , ushi ...
Abe hora vie dobre li ste?Dupeto,cicite,pogleda! Naistina nai-vajno e cqlostnoto izlu4vane!
warewolf
08-30-2006, 12:35
:!: Kakvo vi vuzbujda nai-mnogo u edno momiche...imam predvid netso v konkreni v povedenieto i ili prosto naprimer stegnatoto bebeshko dupe?!;)
7 точка от правилника!
Благодаря!
ми лицето и най-вече погледа :twisted:
bai_joran_4uka
08-30-2006, 12:38
ЛИЦЕ! :::
7 точка от правилника!
Благодаря!
za men nai vajnoto vuv edno momiche e da ima neshto nejno... neshto milovidno... da izluchva nqkakva nejnost bilo to chrez pogleda ili jestovete
Аз харесвам зурли, цомби, шкембета, бутове и джулани.
Аз харесвам зурли, цомби, шкембета, бутове и джулани.
Ами ари да се зимаме тогава! :smt016 :smt112
при всяка е строго индивидуално...но понеже ние,Българите сме късметлии да имаме най-красивите жени в света до нас,често се случва да видя такива дето на пръв поглед не мога да им намеря грешки...имаме страхотни жени...вие ако знаете по другите държави кви животни са :| ...така че как да не ти хареса всичко в българската жена? :-k :)
ЩЕ те водя тебе май в Москве да видиш що означава иситнаска руская девушка и после ще ми говориш...Там става страшно,оспбено ако си падаш по блондинки,като мен!Тука много черни в Болгарии!Хубаво че има и блондета де...Иначе по темата-косата,погледът,дупето и бедрата!Някой казват онач работа,ми то нали на всички е еднаква!Е на някои е по-космата,ама то си е гнусна работа вече...
cecko_boy
08-31-2006, 18:46
mi principno kato e s hubavo tqlo , no ina4e dupenceto i gurdite iiiiii naprao poludqvam :)
Що за въпрос "какво ме възбужда" ами...това,че е жена а не мъж може би :)