View Full Version : Kakvo predstavlqva orgaz1m1t
iskam`da`znam
08-30-2006, 11:06
iskam da vi pitam kakvo predstavlqva orgaz1m1t,kak razbira6 4e si go polu4ila i t.n.
iskam`da`znam
08-30-2006, 11:11
kogato svur6vam li e orgaz1m ili ne6to drygo.kajete mi pls
kogato svurshvash si e svurshvane
orgazum se izpitva nai-chesto kogato te boli zub
psiHopaT4o
08-30-2006, 11:22
kogato svurshvash si e svurshvane
orgazum se izpitva nai-chesto kogato te boli zub
или като имаш силно главоболие.
e az po to4no nemoga da go kaja
skate_warrior
08-30-2006, 11:46
или когато си гладен... :roll:
manicheeee
08-30-2006, 11:53
svarshvaneto si e orgazmut no ne vinagi se poluchava zashtoto pri momichetatat e dosta po-trudno da se dostigne do orgazum no za smetka na tova nashiqt e mnogo po silen ot tehniqt
ae na bas che moq e po-silena ? i vinagi mi se poluchava .. ama ako znaesh kuv e qk , shti bie edin na tvoq i shte padnesh !
svarshvaneto si e orgazmut no ne vinagi se poluchava zashtoto pri momichetatat e dosta po-trudno da se dostigne do orgazum no za smetka na tova nashiqt e mnogo po silen ot tehniqt
Muhahha, trudno za tozi koito neznae kak :P ;) Gopojice, hvani si novo gadje :D (sheguvam se)
skam`da`znam, shtom polu4ish orgazum, sus sigurnost shte razberesh :) Preporu4vam ti da hvanesh partniora si i da go pratish da prochete malko online. Fakta e, che samo okolo 15% ot jenite mogat da izpitat orgazum bez dopulnitelna stimulaciq na klitora.
http://en.wikipedia.org/wiki/Orgasm (EN)
Enjoy.
krem4et0
08-30-2006, 12:45
Свършвнане и оргазъм е едно и също.Как да ти го обясня-все едно да обясниш какво е да с влюбен.Това е усещане и всеки го изживява различно.но в общи линии е силно напрежение,последвано от експлозия,изтръпване,затоп ляне на гениталиите,изтичане на вагинална течност.Поне при мен е така.А усещането преди това е като че ли ти се пишка.
iskam`da`znam
08-30-2006, 13:04
e zna4i sum go izpitvala ako e taka kakto ti go kazva6 krem4et0
Свършвнане и оргазъм е едно и също.Как да ти го обясня-все едно да обясниш какво е да с влюбен.Това е усещане и всеки го изживява различно.но в общи линии е силно напрежение,последвано от експлозия,изтръпване,затоп ляне на гениталиите,изтичане на вагинална течност.Поне при мен е така.А усещането преди това е като че ли ти се пишка.
Точно така е.Даже първият път малко се стреснах дали наистина не ми се ходи до тоалетната,но после ти става многооо хубаво :lol: .На две жени няма два еднакви оргазма,при всяка е различно.
krem4et0
08-30-2006, 15:08
Е,аз казвам как е при мен.Сигурно е различно,но в общи линии нещата които стават в организма са едни и същи.Следователно и реакциите са подобни.
i'm so excited!
08-30-2006, 15:56
оргазъм е .. върховното удоволствие от секса :shock: :D
alkobalko
08-30-2006, 18:20
По-точно не може да бъде описано.
абе, 100% ще разбереш като получиш... :)
sexy_diva
08-30-2006, 23:28
Kogato izpita6 orgazam 6te razbere6. SAS SIGURNOST 6TE GO PO4UVSTVA6. No predi da zapo4ne6 da pravi6 sex porasni o6te malko:)
chukam starci
08-31-2006, 00:04
*ba li mu mamata kvo e tva orgazym ... vij ako pitash za makferson moa da ti otgovora ... te tva e amortisiora na kolata .. dole pri pinko vyrvat po 70 leva brojkata
Точно!
Lorraine
08-31-2006, 13:41
По-точно не може да бъде описано.
дам,браво кремче :D
Elektra_x
08-31-2006, 15:11
iskam da vi pitam kakvo predstavlqva orgaz1m1t,kak razbira6 4e si go polu4ila i t.n.
Т'ва е чувство не може да ти се опише тъй е думи.Вари питай майка ти!