Влез

View Full Version : История от лагера ;)

08-30-2006, 16:38
Бях на лагер за 2 седмици и имаше момичета, но имаше едно което ми фана окото. Първите няколко дни не ми обръщаше внимание, но после до 10-тия ден бяхме заедно. Всичко както си е реда, но на 10-тия ден бях мн нервен и не говорех с никой през целия ден. Помислила си е че съм и сърдит на нея и едвам успях да я убедя, че не съм й сърдит, но явно само съм се заблудил. След 10 минути се целуваше с моя най добър приятел. Бяха заедно 4 дена и успяха да го направят. И то не само 1 път, а 2 пъти. На предпоследния ден дойде и ми каза, че искала да бъде с мен и всичко е било за да ми прави на пук. Аз като я видях че се целува с друг я оставих да прави квото иска, но ми каза също така, че имала големи чувства към мене. В автобуса й казах, че не искам да продължаваме и тя едва не се разплака но се сдържа. Вчера се видяхме и е казала на един приятел, че иска да бъде с мен. Кликва ми постоянно и ми звъни за глупости. Едната част е, че не искам да бъда с нея, защото я видях колко е "лека", а втората е че не искам да я отрязвам..Днес доста имслих върху това и стигнах до извода, че се двуомя..Посъветвайте ме кво да правя.. ](*,)

BeBcHeTo
08-30-2006, 16:51
Ebati kurvata e taq....celuvase i go pravi s tfoq nai dobar fr pa posle iska da e s tebe.....i tq ma nz kfo iska

Fiola
08-30-2006, 16:57
Човек бързо се привързва така и ще стане с теб ако я допуснеш до себе си. Няма гаранция, че това няма да се случи отново. А тогава наистина ще страдаш. Вече зависи от теб. Аз не познавам какъв човек е тя и не мога да преценя от нещо което е написано дали тя е искрена или не. Трябва да го почувстваш, за да разбреш. Според мен не си заслужава такова момиче, което се вмъква в леглото на първия срещнат и то напук. Това показва само, че чувствата й към теб не са истински. Тя си е внушила, че сега иска теб и няма да се спре докато не те омотае. После ще й писне и ще изтича при друг. Това е моето мнение. Според мен, съдейки по човека, който излиза, че тя е... по добре я остави и намери момиче, което те заслужава. :wink:

BeBencEto
08-30-2006, 17:04
nedei da i proshtavash...iskala da bude s tebe i spi s priqtel...a tolkova i toi ti e bil priqtel kakto i da e.....ta prosto e vupros na principi i ne e chestno sprqmo teb...zashtoto gubish dostoinstvoto si..a i sled kato go e napravila vednuj..zashto da ne go napravi pak...pomisli....no v nikakuv sluchai ne se vrushtai pri neq

niGGa
08-30-2006, 17:04
Бий й шута!

rusalkata_
08-30-2006, 17:08
не не не и пак не!ква е тая?има много по-лесен начин да накараш едно момче да ревнува от това да спиш с най-добрия му приятел-да се целуваш с него пред теб,да,но чак пък да се стигне до секс и то за толкова кратко време... 8-[ [-X предполагам си се скарал с приятеля си заради нея,нали?не се занимавай с нея! :|

08-30-2006, 17:10
Не, не съм се карал с него. Заради едно момиче никога няма да се скарам с приятел. Все пак момичета - безброй, приятели - броят се на пръсти.

slan4evo_momi4e
08-30-2006, 17:17
Kakvi 4uvstav moje da ima tq kam teb za 10 dena?! Mislq 4e malko preuveli4ava....pak i tova da ti pravi na puk samo za6toto si bil v kofti nastroenie e super tapo...Kakvo...vseki pat kato se skarate li 6te bqga da se natiska s nai-dobriq ti priqtel?! Prosto za6toto ti e sardita....?! Aide stiga....spored men ne trqbva da q dopuska6 do sebe si....za6toto moje mnogo da te narani....no ti si znae6 nai-dobre :)

08-30-2006, 17:36
ако искаш секс от нея.. явно спокойно може да ти го даде :P :mrgreen:

®©PeTq®©
08-30-2006, 17:40
Офф... :smt010 Щом тя така ти отмъстява...значи може и др път да ти отмъсти така,а вече ще си се привързал към нея и ще ти е много трудно да скъсаш с нея и така тя ще си те върти на праста си и ...според мен е по-добре да сте си само приятели.. :-D

08-30-2006, 17:49
Ми значи горе долу правилно съм се ориентирал. Преди малко ми звъннаха 15 различни номера и смс-и и не издържах и й се обадих и тя каза, че искала да ме види, а аз казах че имам работа. Каза ми утре да й се обадя, но ще видим дали ще го направя. ;-)

Obitax
08-30-2006, 18:01
evala 4ove4e izleznal si s dostoinstvop ot taq ka6a ! ostaviq da si pravi kakvo to iska .

alkobalko
08-30-2006, 18:39
По-добре е да не се занимаваш с нея, сам си разбрал що за стока е.А относно приятеля ти, ти сам го каза много правилно, добре че не сте се скарали заради момиче като нея.

Angel_Girl
08-31-2006, 00:01
По-добре е да не се занимаваш с нея, сам си разбрал що за стока е.А относно приятеля ти, ти сам го каза много правилно, добре че не сте се скарали заради момиче като нея.
Ех, абе аз теб напоследък много те подкрепям. :wink:

Axxxel
08-31-2006, 00:24
Като е толкова просто момичето кво и харесваш...аааа...май е красивичка така ли???Ами така е...Красива, ама толкова тъпа, че чак вдлъбната.Колко прост и недорасъл трябва да си, че да си "отмъщаваш" по този начин...и то за 4 дена да го напраи 2 пъти...другото, което е...това, което я е подтикнало към тези действия е това, че си е мислила, че си и сърдит...Малееееее тая жена кво прави само, защото някой може би и е сърдит...Я сега си представи картинката, че сте заедно...и се развихря караница (тва е по-сериозно от това да си сърдит на някой)...Кво правим в ситуацията.Тъпото момиче се хваща с първите трима (а може и още) и се наебава много яко...тъпо...сорка, ама момичето което харесваш нестава...ако съм на теб само възпитанието ми ще ме спре да и се изплюя в лицето...

ShaDoW^ZonE
08-31-2006, 00:26
еби я в гъза... за кво ше се занимаваш с няква курва, къде се натиска с приятелите ти ебахти

aliq
08-31-2006, 00:28
nqma smisal da si s takava postoqnno 6te ti pravi nomera

Axxxel
08-31-2006, 00:30
Ми значи горе долу правилно съм се ориентирал. Преди малко ми звъннаха 15 различни номера и смс-и и не издържах и й се обадих и тя каза, че искала да ме види, а аз казах че имам работа. Каза ми утре да й се обадя, но ще видим дали ще го направя. ;-)
Като не и се обадиш, тя ще го направи.Недей да отлагаш...но все пак я остави тя да се обади...и просто и кажи, че не искаш да имаш нищо общо с подобно момиче...тва ще бъде достатъчно, за да и отнемеш достойнството...

08-31-2006, 07:43
Мерси за подкрепата, ще пиша кво е станало. Днес няма да й звъня, ако тя звънне тогава ще й вдигна

thirteen
08-31-2006, 09:51
Мани е тая...

Mike-Jones
08-31-2006, 09:55
pi4 po dobre nese zanimavai sas taq shibalanka razkarai q da si 4upi glavata ne ti trqbva dori sa radvai 4e si se oturval i po4erpi priqtelite si Activ - VisezA aide ;] pozd

arrr
08-31-2006, 10:03
az na tvoe mqsto bih i dal shans da vidq dali shte mi e qko s neq. ne znam na kakva vyzrast si, no ti nqma da se jenish za neq vse pak. nqma kakvo da gubish. ako usetish che neshtata ne vyrvqt vinagi mojesh da q razkarash. i priqtelite predi vsi4ko!!

Inn0c3nCe
08-31-2006, 11:09
Хммм незнам дали е добре, че не сте се скарали щото според мен
приятелят ти май май не е от най добрите.
Пак за курветината тръгни с нея, изчукай я и и бий шута да види дали е
хубаво :mrgreen:

SlaDkO_KoTe{P}
08-31-2006, 11:16
po-dobre ne se zanimavai s neq...6tom e spala s nai-dobriq ti priqtel samo za6toto si e mislila 4e i se sardi6... [-X [-X [-X

Stelenceto
08-31-2006, 11:58
не си струва да се занимава6 с нея...извиняваи ама тя си е курва,и явно е ре6ила 4е 6е те има и 6е те прави на луд отвсякъде...евала на тва моми4е как ви разиграва само!!!не и се връзвай [-X

CrazyWitch
08-31-2006, 12:03
Еми.. верно, че е леко лека ;-) Ем така де! Искам да кажа, че може и да и дадеш възможност. Просто може да не е пораснала. Всеки си намира майстора, защо нейния да не си ти? :)

dEnIsTy
08-31-2006, 12:39
остави курветината и се замисли за най-добрия ти "приятел"...
п.с. намери 3тата част :twisted:

Solanj
08-31-2006, 14:14
Мисля си,че и двамата не знаете какво искате...

gery_to
08-31-2006, 14:17
Egati malkata k*rva!niama smisal da si pileesh chuvstvata za takova momiche!No puk ako iskash samo sex-davai

yo-ma-nigga
09-01-2006, 07:24
DiZzLy....

cskamoni4ka
09-01-2006, 07:26
Не й се връзвай...личи си каква курва е....

Krem4eto
09-01-2006, 18:35
Това момиче наистина е леко...Не е хубаво да ходиш с к**ви...

1921
09-02-2006, 09:47
пич, режи тъпата курва. Изпитвал съм го горе долу същото без последната част и от тогава... :smt013 :lol:

babi_girl
09-02-2006, 09:51
ne se zanimavaj s neq.

cMeTaHka
09-02-2006, 09:59
e dobre i kakvo stana ot cqlata istoriq?

09-04-2006, 17:38
Стана така, че тръгнах с нея за 2-3 дни и днес скъсах с нея. Няма го чувството, няма я тръпката когато я целуна..просто ми е симпатична и толкова..

white_chik
09-04-2006, 19:10
Не мисл,че трябва да й даваш втори шанс-тя е постъпила като абсолютна курва и не заслужава да си губиш времето с нея.Замисли се и какви приятели имаш,щом най-добрият от тях ляга с това момиче

yo-ma-nigga
09-04-2006, 23:48
ooo normalno.az na moq lager kvo li ne vidqh ... shto li ne me ochudva?