View Full Version : MINALO?!?!?
Preslava{}
08-31-2006, 00:32
Kajete plssss.... kak moje da si vurnete biv6oto gaje pri polojenie 4e vie ste go zarqzali ?????
Начини много...зависи от конкретната ситуация...а при теб в тази тема няма никакво разкритие по въпроса...за това аз не мога да помогна...
LP_girl_14
08-31-2006, 00:41
Ами важно е дали той има все още чувства към теб!Ако има нещата ще стоят по доста различен начин-трябва да се опиташ да се сближиш отново с него,да върнеш пламък ана любовта ви,да говориш с него,да му кажеш че съжаляваш за това че сте се раделили,че искаш да си с него!Трябва да знаеш каква е позията му по този въпрос,преди да предпримеш нещо друго.Възможно е и да не иска да е с теб заради така наречената"наранена мъжка гордост" че си го зарязала,а сега пак искаш да си с него.Но ако те обича,ще ти прости и ще заложи на сърчицето си.от друга страна пък као ти каже че не иска да бъде с теб,че те е забравил..по-добре се откажи,защото насила хубост не става.Всичко зависи от чувствата му,а те не могат да се командват :!:
Razkaji malko poveche kakvo tocno e stanalo i zashto si go zariazala!ako si napraila niakva super prostotiq nie kak da ti pomognem
LSD^Lady
08-31-2006, 01:12
Vklu4i si icq-to imam ti icq-to ... ako iska6 vlez
LSD^Lady
08-31-2006, 01:13
tova be6e za gerito :)
maybelline
08-31-2006, 05:10
Ами и аз не съм сигурна...моят успя някак да ме върне...може би защото и аз исках да съм с него.
LilAngel
08-31-2006, 07:17
аз мисля, че ако разкриеш чувствата си пред Него, ще си го върнеш :) само малко честност е нужна :wink:
az_slunceto
08-31-2006, 10:04
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
BeBcHeTo
08-31-2006, 10:12
Ами важно е дали той има все още чувства към теб!Ако има нещата ще стоят по доста различен начин-трябва да се опиташ да се сближиш отново с него,да върнеш пламък ана любовта ви,да говориш с него,да му кажеш че съжаляваш за това че сте се раделили,че искаш да си с него!Трябва да знаеш каква е позията му по този въпрос,преди да предпримеш нещо друго.Възможно е и да не иска да е с теб заради така наречената"наранена мъжка гордост" че си го зарязала,а сега пак искаш да си с него.Но ако те обича,ще ти прости и ще заложи на сърчицето си.от друга страна пък као ти каже че не иска да бъде с теб,че те е забравил..по-добре се откажи,защото насила хубост не става.Всичко зависи от чувствата му,а те не могат да се командват :!:
Krem4eto
08-31-2006, 14:26
Kajete plssss.... kak moje da si vurnete biv6oto gaje pri polojenie 4e vie ste go zarqzali ?????
Върнеш ли го то ще е за малко,защото той ще побърза да те зареже за да ти го върне...
И все пак ако искаш говори с него!
И кажи малко повече инфо!
ami q razkaji zashto ti si iskala da se razdelite .. kakvi prichini si imala che da poiskash da skusate?
i s kakvo sega e po razlichno che otnovo iskash da ste zaedno?
Bloodlust
08-31-2006, 17:15
Върнеш ли го то ще е за малко,защото той ще побърза да те зареже за да ти го върне...
Ей това е истината!!! Късно си се усетила, че го искаш. Най - добре изобщо забрави идеята, за него. Мисля, че той би тръгнал с теб само за отмъщение. 80% съм сигурна, че няколко дни след като тръгнете, ще те зареже по супер брутален начин. Ти избираш...
Josefinne
08-31-2006, 17:19
Oстави миналото да почива в мир.
еми... как да ти кажа, като не си ми разказала нищо? пък и не го познавам... прави, струвай и накрая ще видиш, че едва ли си е заслужавало...
Ей това е истината!!! Късно си се усетила, че го искаш. Най - добре изобщо забрави идеята, за него. Мисля, че той би тръгнал с теб само за отмъщение. 80% съм сигурна, че няколко дни след като тръгнете, ще те зареже по супер брутален начин. Ти избираш...
и защо винаги си мислите че когато някой е наранил даден човек наранения задължително ще тръгне да отмъщява.Има по силни неща от омразата и отмъщението , например ЛЮБОВТА.Това естествено зависи от дадения човек.Такива съвети от сорта на "не се занимавай с него" не мога да ги приема , поради простата причина че не се съобразявате с това кое тя иска , а от това което виждам тя иска отново да опита с него.Разбира се всеки има право на мнение.Та това което искам да кажа е ..че може би момчето което си наранила още иска да бъде с теб.Това разбира се ще разбереш и усетих след като поговориш с него.
И ако се получи отново нещо м/у вас вече ще знаеш къде си сбъркала и няма да повториш същите грешки.Така евентуалната ви бъдещата връзка може да стане много по добра и стабилна отколкото е било преди.Всичко зависи от това какво чувства и мисли момчето..айде УспеХ
а и забравих да те попитам защо 1вия път сте се разделили?
da tochno...Mn trudno mojesh da si vurnesh gadjeto..no dori da ne uspeesh prosto kaji endo :"Izvinqvai"
luda`flirtajika
08-31-2006, 18:57
da tochno...Mn trudno mojesh da si vurnesh gadjeto..no dori da ne uspeesh prosto kaji endo :"Izvinqvai"
tfa bqh az :D
аз мисля, че ако разкриеш чувствата си пред Него, ще си го върнеш :) само малко честност е нужна :wink:
и съвсем "малката" подробност той да може да отвърне на чувствата ти.
LSD^Lady
08-31-2006, 21:02
Zdraveite temata e moq .... ami razdelihme se za6toto toi se zanimava6e s narkotici.... zapo4na da dava i na men... bqh devstvena i 1-viq put kogato mi dade droga go napravihme.. po4ti ni6to nepomnq.....i ne izdurjah da kriq tova ne6to .. i skusah s nego..
а сега какво се е променило че искаш отново да сте заедно?
Палав татко
08-31-2006, 21:06
predloji mu svirka. ako ne iska predloji mi na men az 6e te zema s udovolstwie
MartiSSima
08-31-2006, 21:10
Ау това е лошо.Мила незнам как би си го върнала още повече, че ти си го зарязала.Мился, че трябва първо да поговориш с него и да му кажеш това което мислиш по въпорса, все пак ти си го оставила.Другото което щях да питам е защо си го оставила?Незнам другите във форума какво мислят, но моя съвет е първо да си изясниш чувствата си, да прецениш дали имаш пак шанс с него и след това да говориш направо без задръжки.Кажи му, че съжаляваш изясни му кое те е подтикнало да кажеш "край" и т.н!Пожелавам ти успех!
Ау това е лошо.Мила незнам как би си го върнала още повече, че ти си го зарязала.Мился, че трябва първо да поговориш с него и да му кажеш това което мислиш по въпорса, все пак ти си го оставила.Другото което щях да питам е защо си го оставила?Незнам другите във форума какво мислят, но моя съвет е първо да си изясниш чувствата си, да прецениш дали имаш пак шанс с него и след това да говориш направо без задръжки.Кажи му, че съжаляваш изясни му кое те е подтикнало да кажеш "край" и т.н!Пожелавам ти успех!
от това което аз виждам.. има си доста основателни причини да го остави.Интересно ми е защо иска отново да бъде с него..
може би вече се е променил..
LuCkY_YoU
08-31-2006, 21:39
Ей това е истината!!! Късно си се усетила, че го искаш. Най - добре изобщо забрави идеята, за него. Мисля, че той би тръгнал с теб само за отмъщение. 80% съм сигурна, че няколко дни след като тръгнете, ще те зареже по супер брутален начин. Ти избираш... ne e zaduljitelno,ako ima lyubov tova nqma da stane..
a po temata-kaji mu 4e si napravila gre6ka,4e go obi4a6(ako e taka)i iska6 pak da si s nego...prosto mu kaji 4e iska6 da se suberete i da ste otnovo zaedno i 6tastlivi...kaji mu 4e si gotova da popravi6 gre6kite si ot predi,osuznala si 4uvstvata si i bi dala vs za da si pak s nego!
uspeh i kaji kakvo e stanalo posle
LuCkY_YoU
08-31-2006, 21:41
Zdraveite temata e moq .... ami razdelihme se za6toto toi se zanimava6e s narkotici.... zapo4na da dava i na men... bqh devstvena i 1-viq put kogato mi dade droga go napravihme.. po4ti ni6to nepomnq.....i ne izdurjah da kriq tova ne6to .. i skusah s nego..
uhh tova ne go bqh pro4ela!moq syvet e da ne se vry6ta6 pri nego v nikakyv slu4ai.....nedei!ne trugvai po tozi pyt!!!
оОоОоОо не не, не на дрогата ....как ще се върнеш при него?!?! ти добре ли си?? ..недей! ще те направи някоя наркоманка че после родителите ти и приятелите ти ще се чудят ко да праят ...не бе недеий тръгва по този път заради някфо наркоманче ...не си заслужава... :-k #-o =; =; =; [-( :smt018
LSD^Lady
08-31-2006, 23:05
asinka a ti ot kade si sigurna 4e toi o6te e narkoman ??? A i tva kvo zna4enie ima ako o6te vzima... misli6 4e drogata moje da ubie lubovta li ?Ne e li po dobre da mu se pomogne da ne vzima ???Vednaga slaga6 kritika bez da znae6
asinka a ti ot kade si sigurna 4e toi o6te e narkoman ??? A i tva kvo zna4enie ima ako o6te vzima... misli6 4e drogata moje da ubie lubovta li ?Ne e li po dobre da mu se pomogne da ne vzima ???Vednaga slaga6 kritika bez da znae6
Еми ако взима твърда друга няма как да му се помогне най-много и тя да стане такава ако не взима трърда дрога по добре за нея може тя да му помогне ...а ти мила от каде си сигорна че тя го обича ...случайну да е казала такова нещо?!? Може да е само привличане ... :smt011
LSD^Lady
08-31-2006, 23:19
Ami slu4aino az sum avtorkata na temata..... i znam az kvo mislq za tozi 4ovek kakto ti mu kaza "narkoman" . I znam kakvo vzima.... da vzima ecstasy , amfetamin , treva , no si znae mqrkata ... i znae koga trqbva i koga ne.+tova ako znae6 kade sa ti granicite nqma da stane6 zavisim... i kvo az kato sum bila s nego i az sum opitvala kvo li ne sega da ne bi da sum narkomanka????!?!?!?!?! Ne si misli 4e vzeme6 li edin put vednaga stava6 narkoman... zemi pro4eti malko za teq ne6ta......
SomeoneWhoFlies
08-31-2006, 23:22
Еми ако взима твърда друга няма как да му се помогне най-много и тя да стане такава ако не взима трърда дрога по добре за нея може тя да му помогне ...а ти мила от каде си сигорна че тя го обича ...случайну да е казала такова нещо?!? Може да е само привличане ... :smt011
4eti i togava govori !!!
LSD^Lady
08-31-2006, 23:43
am, asinka zabravih da ti kaja da se nau4i6 da pi6e6 :)
okay okay ne e nujnu da mi se nahvyrlqte ....tova e moeto mnenie... :roll: iii ako obichash bez ubidi ...kapish? a i mila az ot kade da znam 4e ti si avtorkata na temata?!?! :smt011
LSD^Lady
08-31-2006, 23:50
Po nagore v temata sum napisala 4e az sum avtorkata.I mnogo se draznq na hora deto mnogo razbirat ot tvurdi narkotici..... podrazbiram 4e ti ne si zimala.... togava ne dei govori mnogo mnogo ....
vij kfo mila az moje da ne sam vzimala no za da govorq zna4i ima za kakwo ....moqt brat vzimashe i nadqvam se 4e pove4e nqma da vzima tvyrdi narkotici ...v momenta e v kumuna v varna taka 4e i ti kato ne znaesh nedei govori mislq da ne zadalbo4avam temata .... :!: :smt015 a ti prodaljavai da se draznish .....
LSD^Lady
09-01-2006, 00:13
hehehehe az su6to sum zimala tvurdi narkotici i to ne malko vreme. i kato gledam sega ne sum narkomanka nito puk v komuna.... a ti ako si tazi asinka ot sofia za koqto az si mislq ne me luji 4e ima6 brat ... za6toto ima6 sestra ... a ako si u4ila v Pleven 100% si tazi za koqto si mislq.....
XExaexeaxaexea, 4akame otgovor ot asinka sega :)
LSD^Lady
09-01-2006, 00:43
i az tva 4akam :) golqma razbira4ka e tq :P
cskamoni4ka
09-01-2006, 07:46
Разбери дали и той иска същото,което и ти!
White_Shadow
09-01-2006, 07:50
Точно това исках да кажа =D> =D> =D>
LSD^Lady
09-01-2006, 18:17
Mersi za milite otgovori sladur4eta {}