Влез

View Full Version : Наказана съМ :(

cskamoni4ka
08-31-2006, 08:47
Значи на 27ми баща ми не ми даде да отида на мача,но аз отидох понеже мач на ЦСКА не пропускам и там е въпроса,че ме арестуваха и той трябваше да ме прибира от районното,и ми беше много бесен,никога досега не ме е наказвал а сега от 3 дена седа вкъщи,взе ми тела,не ми дава да седа на компа(ся не си е в нас)абе всичко ми забрани..И се чуда по какъв начин да разбере,че съжалявам и да не съм наказана вече щоту ми писна...по цял ден седа и няма кво да права .. накрая ш избягам ;)Та извинявах му се кфо ли не и нишу ........ Кво да права?баси шита .... :-({|=

®©PeTq®©
08-31-2006, 08:52
Офф..много гадно..можеш само да чакаш мисля...можеш да помагаш за къщната работа(миене на чинии,прахосмокачка..) и така той ще види че съжеляваш мисля...знам че ни ти помогнах особено,но не съм изпадала в такава ситоация..

cskamoni4ka
08-31-2006, 08:56
Офф..много гадно..можеш само да чакаш мисля...можеш да помагаш за къщната работа(миене на чинии,прахосмокачка..) и така той ще види че съжеляваш мисля...знам че ни ти помогнах особено,но не съм изпадала в такава ситоация..
Не става,защото в нас идва да чисти една жена...

®©PeTq®©
08-31-2006, 09:00
:( Еми..мисля че само можеш да чакаш да ти отмени наказанието... :(

cskamoni4ka
08-31-2006, 09:02
Много добре го познавам голями инати сме с него и това може да продължи много дълго може дори до 15 септември,а аз вече се побърквам!!!

alfred
08-31-2006, 09:04
Аз бих избягал.Не,че вече съм на възраста някои да ме наказва,но и като бях малък ,родителите ми не можеха да ме накарат да стоя в къщи.

cskamoni4ka
08-31-2006, 09:06
Мислих си го,но това не е решение да бягам от проблемите си,а и да избягам къде ще отида?!А и да отида при някой не мога да седа там вечно!Какво ще правя без пари без нищо ... не е това решението ...

alfred
08-31-2006, 09:46
Имам предвид да избягаш навън за да излезеш на разходка с приятели.Не,да бягаш от къщи завинаги о.О .

cskamoni4ka
08-31-2006, 10:08
Имам предвид да избягаш навън за да излезеш на разходка с приятели.Не,да бягаш от къщи завинаги о.О .
Аз съм наказана!Не мога да излизам!Не искам да провокирам баща ми още...

alfred
08-31-2006, 11:16
Естествено,че можеш да излезеш:).Баща ти какво ще ти направи ,още?Ще ти спре телевизора ? :lol:.Ако му позволиш да те наказва ,тои ще направи същото и следващия път като сгафиш.Не искам да съм в ролята на подстрикатор "прави на пук",но аз не бих държал да ме "наказват",особено през ляотото :).

PLAMENKO
08-31-2006, 11:50
еми хахахаха а що са те арестували ?
скоро не са ме наказвали ама аз права напук...
като ми спрат нещо и .. примерно компа аз викам е кво аз имам още кабели.. и баща ми оооооо така ли добре без пари.... ми ок аз си имам
кво ше ми кажеш да не излизам .. боли ме ше си викна приятели и е такива.. и накрая му писва и се отказва :mrgreen:

cskamoni4ka
08-31-2006, 13:34
Абе не е толкова лесно .. не мога да излезна след като не ми дава,после като разбере че съм излизала най-малко да ме набие и тва е .. не може ли да разбере че не съм на 10год да ме наказва .. дори смешно звучи па камо ли да ме удря .. и аз незнам вече какво да правя...не мога да си викна приятели в нас защото не ми дава...

Elektra_x
08-31-2006, 16:51
Мислих си го,но това не е решение да бягам от проблемите си,а и да избягам къде ще отида?!А и да отида при някой не мога да седа там вечно!Какво ще правя без пари без нищо ... не е това решението ...
Ммм не в никакъв случай не бягай.Така хем ще те накаже още повече(защото все някога ще се върнеш)хем ще изгубиш и малкото му останало доверие в теб.Изчакай малко...не му мрънкай постоянно,че искаш да излизаш бъди кротка.Мен като ме накажат и аз колкото повече мрънкам толкова по не ме пускат.Мълчи си и скоро ще види че си се примирила и ще ти отмени наказанието.

ista
08-31-2006, 17:30
ми, верно е тъпо това с наказването... еми, какво можеш да направиш... и аз не те знам. ще му мине скоро, споко.

sladoled
08-31-2006, 19:17
Абе не е малко дето са го викали в полицията да те прибира [-X Я се постави на негово място. #-o Кво да прай човека? А ти трябва да разбереш, че каквото да направиш, трябва да носиш отговорност за него.

teenkopele
09-01-2006, 20:47
Супер тъпо се е получило.
Според мен, няма начин да му покажеш колко много съжаляваш. Дори и да му го кажеш с думи, едва ли би ти повярвал. Времето ще оправи всичко. :wink:

linkin_park_fenka
09-15-2006, 10:18
постоянно ми се слу4ва,подмазваи му се казжаи 4е е хъбаж с тези дрехи,подреди си перфектно стаята,сготви не6то и докато ядете му кажи 4е сажелява6 и т.н. не знам дали ти помогнах но при мен деиства.успех \:D/

Lorraine
09-15-2006, 12:13
Кажи,че повече няма да се повтори..и гледай да го спазиш.Мисля че това ще оправи нещата .Айди успех :-)

SuPeRSlaDkA
09-15-2006, 12:45
ЗНам,че не ти помагам много,но изчакай..Нещата ще се оправят :-)

cvetityy
09-15-2006, 12:53
ако питаш мен бъди спокойна съгласявай с него за повечето неща (ако обсъждате нещо) гледай да го заговаряш на некви темички за да се намирате на разговор после може пак да му намекнеш, че наистина много съжаляваш и той би трябвало да те разбере! Айде успех от мен и не бъди инат докато водите някакъв разговор независимо дали тои е прав или не!

mon4eto
09-16-2006, 13:54
Spored men opitai se da mu dokaje6 4e sajelqva6 za tva...napravi tova koeto toi iska ot teb no ti ne si go pravil nikoga

Tempestjuji
09-16-2006, 18:36
ХАХАХАХаа..тъпи (*СКари..да ви затворят всичките дано :twisted: :twisted: