Влез

View Full Version : Помогнете, кофти ми е...

Bummer
09-01-2006, 07:41
Баща ми бачка всеки ден като луд в Испания (знам, че наистина много работи, защото съм го виждал там) и ни праща пари в същото време.Представете си вие да сте в чужбина, далеч от близки и семейство, за да им помагате.А през това време майка ми си гледа кефа с любовника си.Пиша го това, за да си излея мъката, защото нали викат : "Споделена мъка - половеин мъка"
Баща ми е човека, който най-много обичам, а тя даже един път се опита да ме настройва против него - каква наглост :evil: .А когато тате ми прати $ за мен (училище, дрехи и т.н.), майка ми ги прибириа и изобщо не ми казва за тях.За изпратените пари разбирам или от баща ми или баба ми (майката на баща ми)

maybelline
09-01-2006, 07:52
Наистина кофти ситуация.Ако издадеш майка си на баща си,той може да не ти повярва или да й каже,че знае,я тя да ти се разсърди(и то с право),но тя от своя страна трябва да каже на баща ти.Ако не изпитва същите чувства към него,по-добре да се разделят.И му кажи да праща парите направо на теб,защото ти не ги получаваш.Наитина е тъпо да се застава на нечия страна,но понякога се налага.

sladoled
09-01-2006, 17:16
Труден избор трябва да направиш.Все пак и двамата ти са родители.Пробвал ли си да говориш с нея?Кажи и какво мислиш, без да я обиждаш.Питай я какво мисли за брака си с баща ти.Но не избухвай и не и крещи.Бъди спокоен.После ще решиш по-лесно какво да правиш.
Хайде, успех!И кажи после какво стана.

teenkopele
09-01-2006, 20:43
Супер гадно е...друго нямам какво да кажа. :wink:

az_slunceto
09-01-2006, 21:09
:evil: emi na tvoe mqsto i az 6tqx da sum bqsna, :evil: i to s pravo. :evil: ne trqbva da pravi taka [-X ne moje6lim,da govori6 purvo s maykaty,da q vrazumi6?4e ne e redno taka,da pravi i to izop6to [-X :evil: .a ,ako ne stane ni6to ](*,) togava se obadi na ba6taty :-k i mu kaji,kakvo pravi maykaty,i,.4e go luje :---) i mu kaji da te vzeme pri nego. :( nemoje tq da se otnasq taka s ba6taty. =; [-X ](*,) za6toto znam,kakvo mu e na moq ba6ta =D> vseki den ba4ka kato lud #-o i se pribira ve4er kapnal. :? a maykaty za6to postupva taka gadno? :shock: :shock: pogovori s maykati. [-o< vrazumiq. :!: ne trqbva da produljava taka ,taq. ](*,) toi gorkiq se trepe,zada vi izxrani ](*,) a maykati,kakvi gi vur6i da ne e na po 15 20.... :-k ili q zapla6i,4e 6te kaje6 na ba6taty. ](*,) :-k =; nz ne6to trqbva da se napravi. :-k [-X

Bummer
09-08-2006, 19:58
Дразни ме факта, че майка ми знае как бачка баща ми, защото миналата година ходи при него в Испания и се върна точно след 2 седмци, карала го е да я води наляво-надясно и после като си дойде - недоволна :shock: , а отиваше с намерението уж да работи там и отново да са заедно
Тая година пак искаше да идва с мен като придружител, мръсната му гад (майка ми) :evil:
Баща ми знае, че майка ми си има любовник, но тате продължава да и праща пари, защото не е лош човек и си я уважава [-o<
И майка ми зане само да си злоупотребява с неговия добър характер.На него му разправяше, че няма пари и да и праща, ама изведнъж се преместихме на квартира, купихме си тв с dvd, нова кола "без да имаме пари" :smt013
Баща ми работи, трябва да издържа себе си в чужбина, далече е от нас, трябва да ни праща пари, а майка ми си гледа кефа с оня п******т
Другото, което е, с майка ми не може да се говори, защото е даскал, а даскала няма начин как да го убедиш във нещо, което не му ойдисва

09-08-2006, 20:10
Бих изнудвал майка си да ми дава кинти с предлог, че иначе ще кажа на баща ми :twisted:

cskamoni4ka
09-08-2006, 20:11
Не си случил на майка...Кажи всичко това на баща ти!

09-08-2006, 20:12
Деа не бях прочел последното мнение...

Bummer
09-08-2006, 23:32
Баща ми знае за тези случки и говори с майка ми, ама...

alkobalko
09-09-2006, 07:42
Щом той знае и не може да направи нищо, положението е доста гадно.

BeBencEto
09-09-2006, 08:56
mi pogovri togava s baba si.....i ako bashta ti rpashta pari nali da dava nqkvi na maika ti ama ostanaloto na baba ti i tq da ti kupi drehi i da se pogriji za teb..zashtoto edinstvenata prichina,zaradi koqto bashta ti prashta pari si ti..a te defakto ne otivat pri teb....

cskamoni4ka
09-09-2006, 09:02
Баща ми знае за тези случки и говори с майка ми, ама...
Знае,и нищо не е направил?Знае,че си има любовник и нищо не е направил?Знае,че не ти дава парите и нищо не е направил?Той не е отишъл в Испания,за да се трепе като луд за майка ти и любовникът й предполагам?!?Защо не се върне,не се разведе с нея и не живеете двамата в България или Испания?

13lack_Sheep
09-15-2006, 20:35
Еми баща ти те е ОсТАВИЛ да се мь4и6 при маикаси 6том знае..и те е заебал по добре се самоубии :D

mon4eto
09-16-2006, 13:31
Ako pita6 men tova ne e maika [-X koqto da se griji za dedeto si...ama vse pak nai dobre razkaji na ba6ta si zqlata tazi istoriq az taka te savetvam ;-)

Tempestjuji
09-16-2006, 18:49
ми сам прецени..познаваш родителите си по-добре от нас.. ако искаш кайи на баща си..ама внимавай после да не останеш без майка...........