View Full Version : Moderated:Когато мастурбирам много ми се допишква ...
zdraveite. problema mi e sledniq kogato masturbiram super mn mi se dopishkva.. i sled kato svursha trqbva da otida vednaga do toaletnata zashtoto imam chuvstvoto che shte mi se prusne pikuchniq mehur, no az masturbiram po chesto vecherta v legloto predi da zaspq i posle me murzi da otida do toaletnata i izdurjam po nqkoi put do sutrinta no drug put se nalaga da stavam popsrednost..a eto kakuv mi e vuprosa ako trugnem da pravim sex s gadje eto mi ( koeto shte e skoro) i prez cqloto tova vreme predi sex-a lubovnata igra az se vuzbujdam i mi se dohojda... to tochno kogato doide MOmenta..az trqq izcepq ootivam do wc I TOVA VSEKI PUT :( samo pri men li e taka... ima drugi s takuv problem .. :/
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
miloto_girl_4e
09-01-2006, 09:28
Дали пък заради това не ти се ходи до тоалетна?
:arrow: http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
marina star
09-01-2006, 09:31
az sam 4uvala 4e po vreme na sex moje da ti se prihodi do toaletna za6toto se pritiskal piko4niq mehur,no i za mastrubiraneto mislq 4e e normalno v 1 tema daje se kazva6e kato savet kam mom4etata koito 6te otvarqt devstvenici 4e e normalno po vreme na lubovnata igra da im se pripi6ka no trqbva da izdarji6 maksimalno daldo bez da hodi6 za da ne iz4ezne vazbudata
spoko \:D/
marina star
09-01-2006, 09:35
misli6 li :-k :-k :-k
tova i na men mi se slu4va,ne znam za6to
miloto_girl_4e
09-01-2006, 09:57
защо не ?
напълно възможно е, там в статията си е описано и обяснено всичко, аз лично мисля, че е заради това ... :wink:
защо не ?
напълно възможно е, там в статията си е описано и обяснено всичко, аз лично мисля, че е заради това ... :wink:
opredeleno e urina ne e eakulaciq.. kakto se aza v statiqta da q probvame na vkus.. emi urina e
защо не ?
opredeleno e urina ne e eakulaciq.. kakto se aza v statiqta da q probvame na vkus.. emi urina e tova sum az..
Ами аз винаги преди да получа оргазъм и почва да ми се пишка,но почти веднага си и минава и след като съм свършила не ми се ходи до тоалетната
krem4et0
09-01-2006, 12:01
Ами усещането си е такова-имам чувството че ще се напикая.За това преди да почнем любовната игра отивам до тоалетната.Така знам какво е и не се притеснявам!
zdraveite. problema mi e sledniq kogato masturbiram super mn mi se dopishkva.. i sled kato svursha trqbva da otida vednaga do toaletnata zashtoto imam chuvstvoto che shte mi se prusne pikuchniq mehur, no az masturbiram po chesto vecherta v legloto predi da zaspq i posle me murzi da otida do toaletnata i izdurjam po nqkoi put do sutrinta no drug put se nalaga da stavam popsrednost..a eto kakuv mi e vuprosa ako trugnem da pravim sex s gadje eto mi ( koeto shte e skoro) i prez cqloto tova vreme predi sex-a lubovnata igra az se vuzbujdam i mi se dohojda... to tochno kogato doide MOmenta..az trqq izcepq ootivam do wc I TOVA VSEKI PUT :( samo pri men li e taka... ima drugi s takuv problem .. :/
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
mi hodi predi tova do toaletnata i predi da pravish sex ne pii mn voda nz kvo pove4e da ti kaja \:D/ :smt004 :smt004
ясно ми е защо мама казва "то му се пикае, пък мисли, че му се ебе" :lol: :lol: :lol:
cskamoni4ka
09-01-2006, 14:13
:!:
sweet_loser
09-01-2006, 14:23
tova si e normalno.pri po4ti vsi4ki e taka
BeHuTo_91
09-01-2006, 14:49
i pri men e taka. spoks 8-[
LoRinSeR
09-01-2006, 14:59
защо не ?
Абсолютна глупост написа и й вярваш. Женската еякулация настъпва при едновременното достигане на вагинален и клиторен оргазъм. Това е просто спазъм на отделителната система. И моята приятелка понякога го изпитва.
Ми престани да си мислиш за това дали ти се пикае или не
axaxaxax a pita6 li nas ( mom4etata ) dali ni murzi da xodim do WC-to a :) HAHA :)
Crazy_Element
09-02-2006, 00:24
axaxaxax a pita6 li nas ( mom4etata ) dali ni murzi da xodim do WC-to a :) HAHA :)
мда сяка вечер треа ходя до тоалетна след изпразване.... щото неможе 1 че треа да се измия 1 че треа се изпикая ама ко да прая :) ЖИВОТ МОМИЧЕ ЖИВОТ:)
Що не се изчишкаш преди да прибегнш към разтриването?
Е, значи не съм единствената, която усеща, че все едно ще се напишка. В началото когато правих секс си мислех, че наистина ми се ходи до тоалетната, но следващите пъти отивах преди това до тоалетна, а усещането винаги се появяваше, в някои пози беше особено силно и наистина си мисля някой път че ще се напишкам...Това ли е всъщност усещането, което води до оргазъма? :-k
vladi_addict
09-03-2006, 22:01
това е най-нормална женска еякулация, женско изпразване. даже имам филмче в което мъж, масажира една жена в продължение на няколко часа и накрая тя еякулира, не веднъж, дваж а около 6 пъти, и лицето и беше повече от щастливо и порозавяло, направо се влюбих в нея, но както и да е. мисълта ми е, че това е нормално и както пише в онази статия в другия сайт, по-често стигането до това изпразване се стимулира с пръсти :) а не при секс.
vladi_addict
09-03-2006, 22:05
Е, значи не съм единствената, която усеща, че все едно ще се напишка. В началото когато правих секс си мислех, че наистина ми се ходи до тоалетната, но следващите пъти отивах преди това до тоалетна, а усещането винаги се появяваше, в някои пози беше особено силно и наистина си мисля някой път че ще се напишкам...Това ли е всъщност усещането, което води до оргазъма? :-k
да, това е усещането. задържай го максимално много и накрая се отпусни, ако приятеля ти е прочел малко по въпроса ще му стане много приятно, че е успял да те докара до така наречения "Squirting Orgasm"
Малиииийййй, това всичкото, което го изписахте само дето заема толкова пространство. Ако момче помастурбира повече от няколко пъти, по принцип става така. Пич, лъ*кай си наволя, обаче не може веднага като си свършил пак, трябва да има определена пауза и след това пак. Ако почнеш веднага след няколко свършвания ще получиш онова чувство, при което ти се ходи мн до WC. Това става така, защото организма ни не може толкова бързо да произведе толкова много семеннта течноост ( все пак не сме фабрики за масово производство :D ) и тогава ни се допикава зверски и пак, и пак. Така, че извода е мастурбирай, но с мярка.
PS: По това, че лъскаш в леглото ми говори, че си още мн малък и тепърва откриваш удоволствието от това (може и да се бъркам, но определено ако си способен да изхвърляш семена течност не ти блазирам в каква локва от спе**а спиш. :mrgreen: )
vladi_addict
09-03-2006, 22:38
Малиииийййй, това всичкото, което го изписахте само дето заема толкова пространство. Ако момче помастурбира повече от няколко пъти, по принцип става така. Пич, лъ*кай си наволя, обаче не може веднага като си свършил пак, трябва да има определена пауза и след това пак. Ако почнеш веднага след няколко свършвания ще получиш онова чувство, при което ти се ходи мн до WC. Това става така, защото организма ни не може толкова бързо да произведе толкова много семеннта течноост ( все пак не сме фабрики за масово производство :D ) и тогава ни се допикава зверски и пак, и пак. Така, че извода е мастурбирай, но с мярка.
PS: По това, че лъскаш в леглото ми говори, че си още мн малък и тепърва откриваш удоволствието от това (може и да се бъркам, но определено ако си способен да изхвърляш семена течност не ти блазирам в каква локва от спе**а спиш. :mrgreen: )
пич, прочети пак темата, или поне първия пост :wink:
SRY. По принцип чета набързо :smt101 , в този случай не съм догледал. Отново SRY :smt086 8-[ :roll:
LoRinSeR
09-04-2006, 07:10
То се чете. В темата става въпрос за момиче
Еми най добре е като влезнеш в банята просто като почнеш да мастурбираш като ти дойде това чувство при което ще се напишкаш просто продължавай и ако се напишкаш голям праз нали си в банята :D