View Full Version : Умеете ли да поставяте презерватив на момчето?
Сламената Фея
09-01-2006, 11:22
Много малко момичета се справят добре с поставянето на презервативи на гаджетата си. Това понякога се оказва сериозен проблем, тъй като има по-неуверени момчета или пък сте за първи път заедно и момчето се притеснява и ерекцията му спада, ако не попадне в опитна ръка. Справяте ли се с този проблем и умеете ли да поставяте правилно презерватива на партньора си? Аз го владея не само с ръка, но и с уста, което още повече вдъхновява момчето за секс. Какъв е вашия опит?
`Death`Whore`
09-01-2006, 11:27
Не и не ми е особено интересно да го правя. Правиш му малка свирка с презерватив...много интересно.
Сламената Фея
09-01-2006, 11:33
Не и не ми е особено интересно да го правя. Правиш му малка свирка с презерватив...много интересно.
Не е казано свирка... може и с ръка да му го поставиш. Според сестра ми, която е с повечко опит - много мъже имат проблем с поставянето на презерватива, за това една добра любовница трябва да умее да глези мъжа, за да може съответно и той да достави подобаващо удоволствие след това.
На мен ми се е случвало така преди време, надървен е, а като си го постави и веднага му спада, пак го маха пак с надървя... и така се амбицирах заради едно бивше гадже.
`Death`Whore`
09-01-2006, 11:39
Не бих рискувала да му го сложа с ръка - имам маникюр. Възможно е да имам остро ъгълче по някой нокът и да прецакам презерватива.
Сламената Фея
09-01-2006, 11:44
Е то си има челъм, и аз съм с маникюр... Просто с два пръста се хваща резевроарчето, за да няма въздух и вниматлно се спуска презерватива по ствола на пениса. В началото е малко трудно, но се свиква... вече го правя с отработено движение, дори и на спаднал пенис го поставям и после със свирка го наежвам идеално за работа \:D/
krem4et0
09-01-2006, 11:50
Аз слагам с ръка и проблем нямам-ама с уста убий ме не мога.Сламената Фея-хвалиш ли ни се?
Сламена Фея
09-01-2006, 11:53
Аз слагам с ръка и проблем нямам-ама с уста убий ме не мога.Сламената Фея-хвалиш ли ни се?
Не бе мацка, допитвам се за опита на другите относно въпроса с поставянето.
krem4et0
09-01-2006, 12:06
Еми казвам ти-слагам с ръка и не е проблем понеже нямам маникюр.С уста би ми се искало,ама не мога.А и гаджето няма проблеми-не му спада от презерватива.Чувала съм,че при някой било на психическа основа-чуят ли презерватив и им омеква!
NaDuFcHe
09-01-2006, 12:08
E priqtelq mi e dostatuchno kaduren da si go slaga sam puk i az kato `Death`Whore imam mn ostri nokti i nai mnogo da go skusam
Сламената Фея
09-01-2006, 12:11
E priqtelq mi e dostatuchno kaduren da si go slaga sam puk i az kato `Death`Whore imam mn ostri nokti i nai mnogo da go skusam
Е то не е до кадърност или некадърност... както каза krem4et0 при някой е на психическа основа. Пък и ако се замислиш сега си с това момче, ама след време като си с друг, може да е различно. Според мен една жена трябва да е подготвена за всяка ситуация.
Е то не е до кадърност или некадърност... както каза krem4et0 при някой е на психическа основа. Пък и ако се замислиш сега си с това момче, ама след време като си с друг, може да е различно. Според мен една жена трябва да е подготвена за всяка ситуация.
saglasna sam s Сламената Фея ...
cskamoni4ka
09-01-2006, 14:04
Слагала съм само веднъж на момче презерватив и то не беше по мое желание,а по негово...много смешно ще прозвучи,но той ми каза че не може да си го слага и винаги до сега са му го слагали ... замалко да му се изсмея в лицето...трябва да му дам някоя книжка да се научи АЬХХь :-D
как ше му го слагам аз бе я да се оправя
mnogomili4kata-sf
09-01-2006, 15:37
Оуф,така и не разбрирам какво им харесва на някои момчета като кажат- айте ти го сложи...не могат ли,мързи ли ги?! не намирам нищо възбуждащо в тва...аз с уста не мога,но съм слагала 1-2 пъти..и все пак понякога си мисля,че по-добре аз да го слагам,за да съм сигурна,че е правилно поставен...ама то в очакването си и нетърпението си да ми го вкара,просто ми се иска по-бързо да го сложи и да се започва...
alkobalko
09-01-2006, 15:51
По принцип моето момче е достатъчно кадърно и сам да си го сложи. Принципно мога да го слагам с ръка, но изпитвам малък страх, защото имам доста дълги нокти. Предпочитам той да си го слага, за да не стане някой гаф.
Много се кеффя като момичето ми го нахлузи. Показва че е в час, па и мене ме мързи да си го слагам сам.
gangbang
09-01-2006, 17:13
Много се кеффя като момичето ми го нахлузи. Показва че е в час, па и мене ме мързи да си го слагам сам.
И на мен повече ми допада ако мацката го поставя :)
skate_warrior
09-01-2006, 17:14
Присъединявам се към клуба :mrgreen:
и аз бих искал тя да му го нахлузи.по вазбужда6то е,пак ...ддз ся O:) о6те не сам пробвал,ама бих искал тя.не 4е няя се опрая ,ама .. [-X кажете яко ли е маняци??? :D
SpasJoinTA
09-01-2006, 19:55
Az se 4uda 6to malko jenski se pi6at tuka da si kajat. Qsno e 4e pove4eto madami sa samo na prikazki i izob6to ne umeqt da go postavqt.
A TOVA NE E RABOTA NA MAJA!!!
i az sym v kluba :smt004
mravkata_z
09-01-2006, 19:56
ne, ne se spravqm osobeno.... a i tova mi ubiva vsqkakvo jelanie...predpo4itma toi da si go slaga i daje ne gledam dokato go pravi.....sazdavam si iluziqta 4e e bez prezervativ....
ne, ne se spravqm osobeno.... a i tova mi ubiva vsqkakvo jelanie...predpo4itma toi da si go slaga i daje ne gledam dokato go pravi.....sazdavam si iluziqta 4e e bez prezervativ....
ma gnus te e da mu pipa6 penisa li?
ro6li4ka
09-01-2006, 21:43
mi za kakvo da mu go slagam az da ne e malak 4e da nemoje sam...dosega ne mi se e slu4valo nqkoi da ne moje ama ako toi ne e naqsno kak prosto 6te mu vry4a oputvaneto i 6te se opravi vse nqkak si puk i rano ili kysno 6te mu se naloji sam da go sloji :) ina4e az moga da go slagam oba4e ne vijdam za nujno da go pravq men ne mi prai nqkyv kef puk za nego nz :)
krem4et0
09-02-2006, 11:33
Е,аз слагам не защото е некъдърен,а просто понякога съм на кеф и ми се ще.действа възбуждащо.И не ми е практика-правила съм го 3-4 пъти.Адски ме възбужда!
Присъединявам се към клуба :mrgreen:
broite me i mene
sometimes_
09-02-2006, 21:40
Пробвала съм само веднъж ама...нещо ме е страх, че с тия нокти...Предпочитам той да го слага, за да съм сигурна, че ще е поставен правилно. :mrgreen:
malka_kukla
09-02-2006, 21:48
em,ni6to koi znae6 kvo filosovsko nqma v slaganeto na prezervativ,s usta nqma kak da se stisne rezervoar4eto na prezervativa,i taka moje toi da se skusa,tva e dagnoto.
ami ne ne sm go slagala nikoga
no mslq 4e tova e bezsmisleno poprncip tova si e rabota na mom4eto i e super ligavo ako i edin prezervativ ne moje da si sloji
a ina4e bih probvala :)
Grubiqnin
09-02-2006, 22:20
tuka polovinata momi4eta sa opravdavat s manikura bahmaamu az pak sa presaedinqvam kam kluba i moa vi kaja ne6to po qko da si sloja prezervativa na guza na jenata i da si vkaram huq vatre xaxa x :)
Mike-Jones
09-03-2006, 00:31
Е,аз слагам не защото е некъдърен,а просто понякога съм на кеф и ми се ще.действа възбуждащо.И не ми е практика-правила съм го 3-4 пъти.Адски ме възбужда!
ax ti kremi palavnica si bila zna4i zabrai me men staria ti priqtel
Дългите нокти не са управдание, моите също са дълги. Изказването "Защо да го правя аз, това си е негова работа" не ви помага с нищо, и не ви учи на нищо.Тук не става въпрос за оргия та да не смеете да пробвате. Няма нищо срамно, гнусно, а още по-малко трудно.Въпрос на желание. Аз мога и с 2 пръста, мога и с 10 пръста, мога и с уста... Това побърква момчето, особено когато е по инициатива на момичето. С молби и увещания е тъпо, получава се малко като на сила. Помислете малко и за половинките си, не мислете само за себе си, мили малки егоистки :wink:
`Death`Whore`
09-03-2006, 07:41
Не са оправдание, обаче това не е задължително.
saglasna sam s Сламената Фея ...
Аз пък не съм щото не мисля, че искам да правя секс с някой некадърен
goldengirl
09-03-2006, 11:11
какво общо има кадърността :roll: :roll: :roll:
това че му го слагаш ти не значи че той не може.....така е по-хубаво за него...ако и такива удоволствия не му доставяте ще ме извинявате ама не се чудете ако отиде при друга.....да ви имам възгледите 8-[
gangbang
09-03-2006, 14:01
Може да се упражняват на краставици първоначално тези с ноктите :mrgreen:
vladi_addict
09-03-2006, 14:13
Дългите нокти не са управдание, моите също са дълги. Изказването "Защо да го правя аз, това си е негова работа" не ви помага с нищо, и не ви учи на нищо.Тук не става въпрос за оргия та да не смеете да пробвате. Няма нищо срамно, гнусно, а още по-малко трудно.Въпрос на желание. Аз мога и с 2 пръста, мога и с 10 пръста, мога и с уста... Това побърква момчето, особено когато е по инициатива на момичето. С молби и увещания е тъпо, получава се малко като на сила. Помислете малко и за половинките си, не мислете само за себе си, мили малки егоистки :wink:
мдам, даже гледах по сблъсък, че било много по-добре момичето да слага и маха презерватива с уста, защото когато вече секса е свършил по презерватива остават не знам си какви секрети от женското тяло и по-добре момичето да го махне. не е задължително с уста, може и с кърпичка, пък в краен случай и с ръкава става 8)
`Death`Whore`
09-03-2006, 14:15
Всъщност мъжът трябва да го сложи, а жената да го махне.
krem4et0
09-03-2006, 14:48
ax ti kremi palavnica si bila zna4i zabrai me men staria ti priqtel
А,не съм те забравила аз-защо си мислиш така?
gangbang
09-03-2006, 16:06
Доста по-естетично е обратното :wink:
CrazyWitch
09-03-2006, 17:04
Еми .. с ръка се опитвам ама.. мисля, че успях да му хвана цаката, ако ли не има време.
Не е казано свирка... може и с ръка да му го поставиш. Според сестра ми, която е с повечко опит - много мъже имат проблем с поставянето на презерватива, за това една добра любовница трябва да умее да глези мъжа, за да може съответно и той да достави подобаващо удоволствие след това.
На мен ми се е случвало така преди време, надървен е, а като си го постави и веднага му спада, пак го маха пак с надървя... и така се амбицирах заради едно бивше гадже.
Мъжете трябва да могат да го слагат идеално ... не си мисли, че една жена може да се научи да слага презерватив подобре от един мъж. Как мислиш, той подобре ли ще ти постави тампона от самата теб ;-)
Иначе ми стана интересно това за "жената да го махне" много интересно ... примерно от кучешката ще е много интересно да се напъха, за да го хване преди да си го е извадил, за да не попадне нещо в нея :? или става въпрос за нещо друго?
ragingbull
09-03-2006, 18:15
Е то си има челъм, и аз съм с маникюр... Просто с два пръста се хваща резевроарчето, за да няма въздух и вниматлно се спуска презерватива по ствола на пениса. В началото е малко трудно, но се свиква... вече го правя с отработено движение, дори и на спаднал пенис го поставям и после със свирка го наежвам идеално за работа \:D/
dobre we.....pri men puk se polu4ava sledniq probelm......slagam si prezervativa ama vseki pat sled kato mina oblastta na glavi4kata i mi se zagnezdva to4no pod glavi4kata, tam kudeto trqbva da se zabelq...mejdu koji4kata i glavi4kata.....nqkak si go slagam posle s mnogo zor.....ama da te pitam tewe nqmala li si takuv problem.....??!?!??! kak go opravq6 kato si tolkoz navutre v ne6tata.....4e to tuka se izvadiha experti sas zabi, bez zabi...s manikuri6ta??!?!?! :smt006 :smt006 :smt006 :-k :-k :-k =; =; =;
az_slunceto
09-04-2006, 09:35
emi da az mu go salgam ni6to,4e imam golqm manikiur. :-D
По-добре обратното викам аз ;)
Пп. Презервативът 'съкс'.. ) Друго си е дамата да си направи изследвания и ако е 'чиста' да глътва таблетки, стига това да не и вреди..това при постоянен партньор.. инак през. е задължителен.
Az go slagam s ruce i pak ima opasnost kato sum s manikiur. No do momenta momcheto ne e vzimalo iniciativata da si go sloji sam, koeto malko me ozdachava sled tova.. no kakto i da e. Sviknala sum, ne mi pravi vpechatelnie. No s usta... aide nema nujda. Ako e tolkoz na zor, moje da se prejalq da imam sled tova dva dni vkus na guma i neshto lepkavo v ustata...ama inache predpochitam ne. Ako ste pravili oralna na gadjeto si, daje sled kato e bil s prezervativ znaete che ima leko vkus na prezervativ, i to ne vinagi e na qgodka..
Аз пък не съм щото не мисля, че искам да правя секс с някой некадърен
това няма нищо общо с кадърността, за много мъже презерватива е крайно неудобен. когато е вкаран пениса в найлончето, въпреки че има някакъв мехлем за овлажняване не е достатъчно, вагината овлажнява много по-добре пениса все пак. другия проблем е с размера на презервативите, тъй като ако е по-тесен прилива на кръв не е достатъчен и се губи ерекцията. много хора попадали в подобни ситуации после изпитват комплекс при поставянето на презерватива, за това е хубаво една жена да ги умее тези неща, за на няма засечки :wink:
W3aKn3ss
09-04-2006, 10:33
tuka polovinata momi4eta sa opravdavat s manikura bahmaamu az pak sa presaedinqvam kam kluba i moa vi kaja ne6to po qko da si sloja prezervativa na guza na jenata i da si vkaram huq vatre xaxa x :)respect брат ми :Ь
slan4evo_momi4e
09-04-2006, 12:19
az naskoro po4nah da slagam prezervativa na priqtelq mi....ob6to vzeto ne se spravqm mnogo dobre...ama toi kazva 4e pove4e mu haresva az da mu go slagam...taka 4e sam re6ila da se nau4a :)
az naskoro po4nah da slagam prezervativa na priqtelq mi....ob6to vzeto ne se spravqm mnogo dobre...ama toi kazva 4e pove4e mu haresva az da mu go slagam...taka 4e sam re6ila da se nau4a :)
ti si ot gotinite :smt007
BaMBOocHa
09-04-2006, 13:02
при мен горе-долу същата ситуация...абе нямам нищо против и аз да върша тази "работа" ;)
Crazy_Element
09-04-2006, 13:29
ДА.Тфа била работа на момчето ама цент не ми пречи си го сложа сам ама не тфа е проблема много по яко и възбуждащо ще е ако мацката ми го сложи баси мисля достатъчно постове пуснахте
А отностно МОМИЧЕТАТА с маниюр тогава ми галете топките с тоз маникюр като неможе сложите презерватив даеба стел да са скъса епа ти с ноктите ли го слагаш ..
:)))))))
09-04-2006, 13:35
или ако не ги гали топките поне да ги облизва с език ма има момиченца дето се гнусят ха ха))))
estestveno 4e umeq, ne sym zadrystenq4ka :-({|=
^Fegie^^
09-04-2006, 20:41
moga i s race i s usta da go sloja no pove4eto pyti toi si go slaga se pak toi e myja penisa si e negov ......
obi4am_se
09-04-2006, 20:52
мога да го сложа и със затворени очи!
gangbang
09-05-2006, 06:50
мога да го сложа и със затворени очи!
Браво :D
teardrop
09-05-2006, 10:12
Аз само веднъж съм слагала на гаджето си презерватива, обаче после като го проверихме се оказа, че съм го скъсала, защото имам дълги нокти. Оттогава не рискувам и той винаги сам си го слага.
Аз само веднъж съм слагала на гаджето си презерватива, обаче после като го проверихме се оказа, че съм го скъсала, защото имам дълги нокти. Оттогава не рискувам и той винаги сам си го слага.
и след 9 месеца .... :lol: винаги съм си мислел че това е мъжка работа още повече че повечето жени остават въздух в презерватива което колкото и да е малка вероятността може да причини скъсване ако секс-а е "по-животински" ако мога така да се изразя
некадърничка
09-05-2006, 12:02
и след 9 месеца .... :lol: винаги съм си мислел че това е мъжка работа още повече че повечето жени остават въздух в презерватива което колкото и да е малка вероятността може да причини скъсване ако секс-а е "по-животински" ако мога така да се изразя
че то и мъжът може да му остави въздух ::: не и пречи на жената да го поставя под зоркото око на партньора, а ако не е особено веща в занаята, той може да даде ценни указания. пък и не витнаги е нужен пенис за да се обучаваш, ако имаш желание може я на бананче, я на краставичка не зависимо от кой пол си. според мен е редно и правилно и двата пола да умеят да си го поставят добре.
Ilianka_14
09-06-2006, 20:57
Еми и аз умея да го слагам, ама не с уста ще там не виждам как няма да остане въздух и да се скъса... ама и не обичам да го слагам, просто щтоо без по ме кефи да го права
Първо мъжът трябва да има под ръка най-удобният за него презерватив. От там нататък е по-лесно. Обикновено приятелката ми го изкарва от опаковката и ми го подава, докато си го слагам тя го скиска в горния край, за да не остане въздух. Аз пък си го смъквам надолу, но обикновено при мен се получава едно застъпване в долната част и ми трябват и двете ръце за да го наглася кактотрябва. Заради това съм изхвърлил поне 10-тина презерватива в началото, но се научих. И все пак най-важното е презервативът да е удобен - не аз примерно да ползвам по принцип Elite или Tingle, а да се пробвам да си слагам Sensation.
gangbang
09-07-2006, 06:00
Нема удобни капути. Най-добре е без, ала понякога се налага и да е със, да еба и сексуалната революция дека я измислиха тия джонленънки, дееба и пачите :smt013 :lol:
кондомената фея
09-07-2006, 11:28
Статистиката показва, че една от основните причини за възникване на проблеми при употребата на презервативи е поставянето му на обратно от потребителя или повреждането му при отваряне на опаковката. Ето някои полезни факти, които трябва да имате предвид:
Има правилен и погрешен начин за поставянето на презерватива. Ако презервативът не се развива гладко от пръстена навън, това означава, че е поставен обратно.
Има само три размера – стандартен, контурен и голям (2 mm по-голям от стандартния).
Само презервативи, изработени от латекс осигуряват най-добрата защита срещу болестите, предавани по полов път.
Презервативите имат определен срок на годност – винаги е отбелязан на опаковката. Винаги проверявайте срока на годност.
Най-неподходящото място за носене на презервативите е в задния ви джоб – в джоба на ризата или в защитен калъф е по-подходящо.
Никога не отваряйте опаковката със зъби.
Оставяйте място на върха. Ако презервативът не завършва с ”резервоар”, притиснете върха му.
Използвайте само лубриканти на водна основа – всички други видове биха могли да повредят латекса.
Ако почувствате, че презервативът се скъсва, прекратете незабавно акта и го отстранете веднага.