View Full Version : zavinagi li e?
cMeTaHka
09-02-2006, 08:39
Taka..zamislih se varhu tozi vupros ot temata 'ISTINSKA LOVE'...ta vuprosa mi e ako e istinska lubovta,tova ozna4avali 4e 6te produlji ve4no...vsmisul moje ne6to da se slu4i i da vi razdeli s 4oveka kogoto obi4ate i da ne prekarate jivota si s nego,no da go obi4ate dokrai,ili tova 4e e 'istinskata lubov'e faktor 4e 6te ste zavinagi zaedno?
Slave4You
09-02-2006, 08:52
Според мен като ви раздели живота ... почти няма начин любовта да остане завинаги.
Примерно една позната сега е студентка в София,тя поначало е от Русе и беше гадже с едно момче от 9 ли кой клас и мн се обичаха ама пътищата ги разделиха и тя сега си намери ново гадже в София и си живеят заедно и т.н.
Може да обичаш човека няколко месеца след като се разделите,даже и година,но щом не се виждате често чувствата ще охладнеят...Колкото и да е голяма и истинска любовта...
cMeTaHka
09-02-2006, 08:56
da no tuk stava vupros ne za obiknovenna obi4,a za istinskata lubov,koqto e edinstvena i ni6to ne moje da q zameni?! :smt009
LP_girl_14
09-02-2006, 08:56
Не мисля че на възрастта ня която сме всички в този форум,може да се говори за вечни неща!Има истинска любов,но всеки си я изживява по различен начин.някои са заедно с човека който обичат,други го забравят за месеци,трети пък го помнят с години...Различни хора,различни начини по които изживяват и преживяват чувствата си...
slan4evo_momi4e
09-02-2006, 09:12
Iska mi se da vqrvam, 4e lubovta e ve4na....no mai ve4ni ne6ta nqma :(
YouR_PoisoN
09-02-2006, 09:23
Ам... любовта може и да е... вечна, ама хората кат са обичат са женят и това вече убива любовта :-D :-D :-D :smt005
Slave4You
09-02-2006, 09:36
da no tuk stava vupros ne za obiknovenna obi4,a za istinskata lubov,koqto e edinstvena i ni6to ne moje da q zameni?! :smt009
Виж щом говориш така разбирам че искаш да чуеш че истинската любов няма край и т.н. Аз си казах мнението но ти явно си знаеш своето така че защо пишеш темата в този форум.Няма смисъл да пишеш тема щом очакваш да ти отгоорят по определен начин. ;)
kobrichka
09-02-2006, 10:17
Iska mi se da vqrvam, 4e lubovta e ve4na....no mai ve4ni ne6ta nqma :(
и аз така мисля
blood_dodo
09-02-2006, 10:20
Обаче не е "май" ;) Вечни неща няма...
HopeLesss
09-02-2006, 11:32
Ако любовта е истинска... онази, която те изпепелява отвътре и те кара да гледаш на нещата от друг ъгъл, може би наистина тя е вечна... Нямам предвид да бъдете заедно "докато смъртта ви раздели", но каквото и да се случи, тази любов винаги ще остане в сърцето ти. Това е като с първата любов - дори след нея да има много, тя винаги си остава първа и незабравима.
miloto_girl_4e
09-02-2006, 11:37
Такава любов според мен има само във филмите ...
Няма нищо вечно, освен човешката простотия...
А и с годините всичко се променя ... ти може да обичаш човека с когото си, но ...по друг начин ...
А дали може да се обичате и въпреки това да не сте заедно? - Еми да, често животът разделя хората не по тяхно желание...
Не мисля че на възрастта ня която сме всички в този форум,може да се говори за вечни неща!Има истинска любов,но всеки си я изживява по различен начин.някои са заедно с човека който обичат,други го забравят за месеци,трети пък го помнят с години...Различни хора,различни начини по които изживяват и преживяват чувствата си...
priti_kiti
09-02-2006, 12:29
А и с годините всичко се променя ... ти може да обичаш човека с когото си, но ...по друг начин ...
А дали може да се обичате и въпреки това да не сте заедно? - Еми да, често животът разделя хората не по тяхно желание...
az bqh izpadnala v takava situaciq naistina obi4ah no sadbata ni razdeli no vi overqvam 4e vinagi v sarceto si ste obi4ash tozi 4ovek i ste iskash da si s nego
GLeZoRanA
09-02-2006, 12:41
А дали може да се обичате и въпреки това да не сте заедно? - Еми да, често животът разделя хората не по тяхно желание... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нищо не е вечно!
Но ако говорим за истинската любов,голямата любов,то дори и да съм разделена с нея по една или друга причина,дори да съм с някой друг,няма да е същото!Няма да обичам друг както съм обичала него,чувствата ми ще са различни!Винаги ще нося голямата си л'бов в сърцето каквото и да става!
D1n'Only
09-02-2006, 19:08
smqtam,4e istinskata lubov ne se zabravq.tq prosto se izmenq s vremeto po nqkakuv na4in.i kogato sre6tne6 tozi 4ovek dori sled godini nqma kak da ne ti trepne ne6to otvutre ili da ne se ysmixne6...no pri vseki e razli4no
Jessika_MG
09-02-2006, 20:25
4ove6koto syznanie e programirano taka, 4e kogato si dale4 ot nqkoi, ne go vijda6, nqmate absoliutno nikakva vryzka, ti 6te go zabravi6(no ne napylno, ima6 si i syrce, koeto pomni malko pove4e ot uma). I ako sled takyv dylyg period ot vreme go vidi6 i syrceto ti zapo4ne otnovo da pyrha, mislq 4e tova e istinskata liubov... moje i da gre6a, no az taka go razbrah. Pri vseki e razli4no, vseki obi4a po razli4en na4in. A ako obi4a6 istinski, tova ne ozna4ava 4e nepremenno 6te si s to4niq 4ovek =;
ne znam dali ima takava"istinska lubov",no mi se iska da ima.Da, slu4va se dori kogato 2 du6i se obi4at mnogo da ne sa zaedno,no tova ne zna4i 4e v mislite si ne sa zaedno.
IdontGiveaFuck
09-02-2006, 21:11
Цъ,няма такова животно като истинската любов.
teardrop
09-02-2006, 22:13
Според мен, колкото и голяма да е тази любов... дори и винаги да са заедно двама души все ще си омръзнат някой ден. И тогава ще се сещат, че някога е било "истинската любов", но с годините се е обезличило. Не знам, може и да не стане така, а и е много малко вероятно да сте заедно завинаги..."докато смъртта ви раздели"...
да, мисля, че истинската любов означава, връзка до край :smt007
alkobalko
09-03-2006, 08:36
Иска ми се да вярвам, че истинската ми любов ще е до мен винаги. Животът обаче не е като приказките, може да се случат много неща, които да ни разделят и да не сме заедно. Това обаче не означава, че аз няма да го обичам вече. Дори всеки да е тръгнал по различен път и да сме далеч един от друг, знам че ще продължа да го обичам по същия начин, по който го обиачм сега. И все пак ми се иска да вярвам, че в живота стават чудеса и ще бъдем заедно.