View Full Version : mnogo h=golqm problem
mili priqteli. taka.... ](*,) imam ogromen problem, ](*,) izcapax si dunkite sus salata snejanka. :smt017 kakvo da pravq na6te 6te me prebiqt ](*,) daite suvet.
Охх като почнете да преувеличавате така!Как ще те пребият за такова нещо?!Звучи напълно нелепо и смешно :roll: Ако тва стане значи родителите ти не са нормални...Ми изпери ги!Кво друго може да се направи?! :roll:
cS_LaMeRkA
09-02-2006, 12:35
ХаХ :lol: Много ли ще те бият? :smt043 Еми пусни ги в пералнята бе или си ги замии там дето си ги нацапала... не знам аз така щех да направа, впрочем съм големо прасе :mrgreen: , имам впредвид, че и аз не паза дрехите дълго време чисти, камо ли за здрави :smt011 :smt016
Elektra_x
09-02-2006, 12:44
mili priqteli. taka.... ](*,) imam ogromen problem, ](*,) izcapax si dunkite sus salata snejanka. :smt017 kakvo da pravq na6te 6te me prebiqt ](*,) daite suvet.
за пране да си чувала?! :evil:
MauMyHkaTa
09-02-2006, 13:28
Нистина-няма да е зле и ти да се научиш вече да поизпираш това онова! :) Не само да даваш зацапаната дреха на мама тя да се оправя с нея... А ако вече си изтъркала петното и още не се е махнало-ако имаш това предвид, има един сапун за премахване на петна, специален и вкъщи поне помага! Казва се "Stain remover bar" на Astonish.
Sex_master
09-02-2006, 16:40
:lol: :lol: XAAAAAAAAXAXAXAXAXA vie ne ste dobre! kupi si Ariel ili Vanish xaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaa
znam, be :mrgreen: ne vijdfdate li,4e vi buzikiam.... :-D O:) o:) =D>
ProstoAz
09-03-2006, 08:17
znam, be :mrgreen: ne vijdfdate li,4e vi buzikiam.... :-D O:) o:) =D>
11 точка от правилника!