View Full Version : Кремче?
Хора с приятелката ми сме правили 4 пъти секс , тоест на нея и е за 4ти път и все още я боли: Значи лижа я , понякой път и докарвам оргазъм , тя много се овлажнява , обаче като и го вкарам и след 5-10 мин няма смазка и казва че не усеща нищо друго освен болка! Пенисът ми е 19 см с дебелина 4-5 см , не би трябвало да не усеща удоволствие. Та искам да ми препоръчате някакво кремче на водна основа за овлажняване , мисля си че то ще реши проблема.
забравих да кажа ,4е го правим с презерватив! :(
SweetBunny
09-02-2006, 21:25
И аз имам същия проблем.
Има едни лубиканти в пакетче, за еднократна употреба...50ст струва...И увлажнява доста добре презерватива...Купуваме ги от една бутка (лафка) :-)
Communist
09-02-2006, 21:27
Пенисът ми е 19 см с дебелина 4-5 см , не би трябвало да не усеща удоволствие.
Ти сега хвалиш ли се - кво?
malka_kukla
09-02-2006, 21:30
dam,emi v takuv slu4ei si kupuva6 lubrikant na vodna osnova ot sex shop ili si kupuva6 sportex prezervativi,i vatre v kutiikata su6to ima paket4e lubrikant.6te ti kaja su6to 4e slunkata e estestven lubrikant.ti re6i kakvo ti trqbva!uspeh!!!
И аз имам същия проблем.
Има едни лубиканти в пакетче, за еднократна употреба...50ст струва...И увлажнява доста добре презерватива...Купуваме ги от една бутка (лафка) :-)
как се казват? и не се хваля!
dam,emi v takuv slu4ei si kupuva6 lubrikant na vodna osnova ot sex shop ili si kupuva6 sportex prezervativi,i vatre v kutiikata su6to ima paket4e lubrikant.6te ti kaja su6to 4e slunkata e estestven lubrikant.ti re6i kakvo ti trqbva!uspeh!!!
май ще си купя спортекс :)) иначе слюнката не е толкова мазна ... и бързо из4езва :( нали си бия 4екии знам как е :)
Mike-Jones
09-02-2006, 22:04
И аз имам същия проблем.
Има едни лубиканти в пакетче, за еднократна употреба...50ст струва...И увлажнява доста добре презерватива...Купуваме ги от една бутка (лафка) :-) na4i ot lafkata zemaxa ve4e da prodavat takiva neshta xaxa =D> =D>
BaMBOocHa
09-03-2006, 01:37
И аз имам същия проблем.
как се казват? и не се хваля!
просто влез в някоя аптека и попитай за лубриканти