View Full Version : Za6to e tolkova vajen tozi sex?!
Zdraveyte. Kazvam se Lola. Az ne sam bulgarka, no si jiveq tuka sas semeystvoto ot 18 godini.Az sam na 20 godini. I vse o6te sam devstvena, nqmam si gage, nqmam si priqtelki, nito priqteli. Imam dve sestri (blizna4ki), koito sa na 16 i edin brat na 15. I 3mata ne sa devstveni i tova sqka6 se haresva na tate, koito neprekusnato mi gi dava za primer. A te se durjat s mene sqka6 ne sam im sestra. Pitah Pandora kakvo tolkova sam im napravila, kazah i 4e gi obi4am, a tq mi kaza 4e sam mnoo izostanala i q e sram ot mene. Za6to e tolkova vajno dali si spal s 10 ili si o6te devstven, az nz. 3 puti probvah da se samoubiq i vse ne6to se prezakva6e. Iskam da sam 6te\astliva no nz kak?
Наистина ситуацията ти е кофти, защото попринцип семейството е това което дава подкрепа, но самоубийството в никакъв случай не е изход от ситуацията! Опитай да си намериш приятелки, които да те подкрепят и да мислите еднакво тогава може би ще ти стане по-леко, защото ще чувстваш някаква подкрепа. Поговори и с родителите си и ги попитай защо е толкова важен секса за тях..
mnogomili4kata-sf
09-03-2006, 10:00
Извинявай,но не ти си задръстената,а твоето семейство!!!!!!Знаеш ли как да се почувстваш щастлива-радвай се на това,че си различна и че си себе си,а не като другите...бъди горда с това и не позволявай на когото и да е било да ти смачква така психиката,самочувствието!!! !!
BeBcHeTo
09-03-2006, 10:21
Извинявай,но не ти си задръстената,а твоето семейство!!!!!!Знаеш ли как да се почувстваш щастлива-радвай се на това,че си различна и че си себе си,а не като другите...бъди горда с това и не позволявай на когото и да е било да ти смачква така психиката,самочувствието!!! !!
mn pravilno....
macka123
09-03-2006, 10:42
наистина потърси си фр с които мислите еднакво
а инче наистина семейството ти е странно
blood_dodo
09-03-2006, 10:45
То семейството вярно му има нещо. Ма и ти не си наред. Как на 20 няма да имаш и един приятел/ка ?!
moga da ti pomogna no trqbva da se svyrje6 s men.kato za na4alo potyrsi me na razoznavane_m@abv.bg garantiram ti 4e moga da ti pomogna.6te te 4akam!!!PSL!!!
Това семейство не е у ред нещо :shock:
az si mislq che temata ne e istinska ... pravila 3 opita za samoubiistvo .. sestra i se kazva Pandora .. mmmnene , bashta i i kazva da otide da si legne s nqkoi ..
az si mislq che temata ne e istinska ... pravila 3 opita za samoubiistvo .. sestra i se kazva Pandora .. mmmnene , bashta i i kazva da otide da si legne s nqkoi ..
mi kazva se Pandora ne razbra li che ne e BG
Значи предлагам ти да се самоубиеш твае моя съвет :wink: :wink: :wink: сега предлагам т и и няколко начина...най-лесния е се метнеш от терасата :smt016 :smt016 :smt016 можеш да си купиш пистолет и са гръмнеш...,може изскочиш пред янкой тир ама има опастност да оживееш :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 удавянето също е хубаво..можеш си отрежеш вените или да идеш на публично място с 3 кила тротил и са гръмнеш :smt021 :smt021 :smt021 :smt027 :smt027 :smt027 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt065 :smt065 :smt065 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt066 :smt066 :smt070 :smt070 :smt070 :smt071 :smt071 :smt071 :smt065 :smt065 :smt063 :smt063 :smt072 :smt072 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075
бе изобщо ти препоръчвам да се самоубиеш :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt080 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt033 :smt033 :smt033 :smt033 :smt033 :smt026 :smt026 :smt026 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 семейството ти е право :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt059 :smt059 :smt051 :smt051 :smt044 :smt044 :smt044 :smt082 :smt082 :smt082
Roditelite ti ne sa normalni, brat ti i sestrite ti sa sadisti, a ti si s labilna psihika- vsichko otva e ujasno, no nedei se samoubiva.
Za spravka- dnes e gordost da si devstvena. Eto ti primer: Jessica Simpson se omuji devsvena na 21. Moi rodnina se ojeni na 29-devstven, druga poznata na 25 devstvena. Ne sa se sramuvali ot tova, daje se gordeqt. Sama reshavash koga- ne se pritesnqvai ot drugite!
mi kazva se Pandora ne razbra li che ne e BG
tova go prochetoh*
ne vqrvam tva da e istina
tva e
moga da ti pomogna no trqbva da se svyrje6 s men.kato za na4alo potyrsi me na razoznavane_m@abv.bg garantiram ti 4e moga da ti pomogna.6te te 4akam!!!PSL!!!
Да не си от някоя секта?
А по темата семейството ти наистина не е нормално-по-принцип родителите не се радват,когато знаят,че 16год им дъщерси правят секс,според мен би трябвало да се радват,че ти си девствена...но разбира се сякви хора има.
Брат ти и сестрите ти са абсолютни идиоти,радвай се,че не си като тях.Опитай се да си намериш приятели-в университета(ако учиш,де)/в работата,запиши се на някви курсове,примерно езиков и там ще срещнеш хора,все трябва да откриеш някой...
Гледай на нещата така:
You laugh because I'm different. I laugh because you are all the same.
vladi_addict
09-03-2006, 13:57
Гледай на нещата така:
You laugh because I'm different. I laugh because you are all the same.
мда, овцете вървят на стада, орлите летят поотделно. ти избираш какъв да бъдеш :wink:
krem4et0
09-03-2006, 14:58
сексът не е най-важното.Споко и аз на 20 загубих девствеността си.не е болка за умиране.След като живееш от 18 години тук е нормално да имаш приятели,но аз от личен опит знам,че това не е толкова лесно.Опитай се да си намериш.Ако в кредата,която обитаваш няма-запиши се на курс да речем по чужд език или танци и ще срещнеш много готини хора,а може би и гадже.Бъди отворена към света и той ще се отвори за теб.И стига с тези глупости за самоубийства!Тъпо е-животът е неповторим дар и ние трябва да сме щастливи всеки ден,че сме живи,а не да искаме да сложим неговия край.Защото от всяка ситуация има изход,само животът не може да се върне пак!
Tolkova mnogo vi blagodarq za podkrepata i za tezi prekrasni saveti\. Az dnes nau4ih mnogo. :) :) :) :) Mnogo vi merci. A utre zaminavam da si jiveq na kvartira, za6toto dnes s mama se skarah i pove4e nqmam rabota s tqh. O6te vednuj blagodarq
ave zemi se naebi s nqkoi.ama ako si o6te devstvena ili si grozna ili debela taka 4e ... :D :-D :mrgreen: :smt019
Ми вземи излезни със вдигната глава намери си и ти приятел и им покажи че можеш да го направиш ако искаш и им натрии нослетата ;-)
Haide kakvo se oplakvate :?:
Az sum na 25 g.i oshte ne sum go pravil sus momiche :(
Imam mn poznati no nqmam pr :( .Mn e gadno kato nqma sus kogo da spodelish neshto sus nqkoi :(.
Hora budete takiva kakvito ste :?:
Mисля ,че турците нямаха нищо напредвид на 14-15-16 год. да си го правил даже и родил дете ( за жените ) и само те може да са толкова *тъпи и безодговорни за децата си !! лично мнение
SANDRETO
09-03-2006, 20:12
ne sexa e vajen,prosto sa ti nabili dosta pogreshen stereotip na povedenie spored men,v nashi dni ,spored men e po-cenno da si devstven i da si uspql da zapazish cennostite si,a ne da si spal s hilqda i da si ebati kurvata na 15....ne misli gluposti,ok si pi4ka,prosto izlizai i se zabavlqvai pove4ko i nito duma za samoubiistva i t.n. [-X
:wink:
ми... говори с ваще... а, ако темата не е бъзик - секса е важен, просто защото е израз на любов. а относто твоята ситуация - просто ти така си избрала. и аз съм девствена, но това не ми пречи да съм си готинка:Р
alkobalko
09-04-2006, 08:56
Миличка, не се притеснявай. Проблемът не е в теб, а в семейството ти. Колкото и гадно да звучи, те не са нормални. Какво от това, че не си спала с момче? Нима това е престъпление? Замисли се, че нормалните хора на този свят останаха много малко. Просто се опитай да се сближиш повече с някои познати и скоро ще откриеш приятели. Не се подтискай и вдигни високо глава. Сексът не е най-важното за човек. Важно е каква си ти самата. И повече не прави опити за самоубийство. Грях е да посегнеш на живота си. И гордей се с това, че не си част от "стадото" , а си по-различна.