View Full Version : poza lotus
hora 6te mi kajete li kfo predstavlqva taq poza? :-k
Шао Си Ланг
09-04-2006, 14:19
ЛОТУС (http://www.taiji-bg.com/articles/qigong/q14.htm) 8)
BeBeTo_F
09-04-2006, 14:22
Da bihte li kazali,4e i na men mi stana interesno,ne6to link sys snimki na tazi poza ili ne6to info...? :-k
link http://www.taiji-bg.com/articles/qigong/q14.htm
Малко ме мързеше да го чете,така че ще го кажа с мои думи.Момичето сяда в момчето с леце към него и си кръстосва краката зад кръста му.Най-добре момчето да е седнали на края на леглото.Тази поза е много добра за момичетата,тъй като се стимулира G-точката и жената по-бързо стига до оргазъм.
piFka_LP
09-04-2006, 14:47
Малко ме мързеше да го чете,така че ще го кажа с мои думи.Момичето сяда в момчето с леце към него и си кръстосва краката зад кръста му.Най-добре момчето да е седнали на края на леглото.Тази поза е много добра за момичетата,тъй като се стимулира G-точката и жената по-бързо стига до оргазъм.
най-добре обяснено и на мен тази поза много ми харесва :)
:D на мен даже ми е любима :lol:
:oops: и на мен ми се прави
WindWaker
09-04-2006, 16:35
men pyk mi e dosta neudobna, kakto i na priqtelkata
`Death`Whore`
09-04-2006, 16:36
А как стават движенията?
А как стават движенията?
Ами представи си който има повече сили работи другия излиза в отпуска :wink:
alkobalko
09-04-2006, 19:23
Мдам, движенията са малко по-сложни в тази поза.
Малко е изморително,даже веднъж имах мускулна треска :lol:
alkobalko
09-04-2006, 19:43
Малко е изморително,даже веднъж имах мускулна треска :lol:
А представи си, ако ти решиш да си почиваш, а момчето да действа? Направо го съжалявам.
beb4o_bu
09-05-2006, 10:47
Ето я:
http://kamasutrabg.hit.bg/pose25.htm
В Космополитан е дадена така,както аз съм я обяснила,а не така както е на картинката.Не знам,мисля,че и другите мислят като мен
В Космополитан е дадена така,както аз съм я обяснила,а не така както е на картинката.Не знам,мисля,че и другите мислят като мен
трудно приемам мнение на хора, четящи ...бляях Космополитън :smt013 :smt011 :smt019 :smt018
krem4et0
09-05-2006, 13:15
Кате не знам кое си обяснила,ама това което си е страхотно.Аз лично умирам.И не е изморително бе хора.даже напротив-да речем аз отгоре ми е 100 пъти по-уморително!
Много жени сядат от горе, за да доставят удоволствие на мъжа, въпреки умората. Това е истинска жена, дето знае как да глези мъжа в леглото, а "това ми е уморително" "онава еди какво си" това е малка лигла, която тепърва ще става жена и има мнооого да се учи
Ами аз я знам ето така.
Иначе за Катюша,не е токова за неговото удоволствие,въпреки че знам,че и на него много му харесва,а повече за моето,доста по-възбуждащо ми е аз да съм седнала в него
Иначе за Катюша,не е токова за неговото удоволствие,въпреки че знам,че и на него много му харесва,а повече за моето,доста по-възбуждащо ми е аз да съм седнала в него
така е :D