PDA

View Full Version : Sled Polov KOntakt!!!!!

:??//
09-04-2006, 15:37
zdraveite! kakto vsichki tyka i az imam problem! momiche sum na 15 i s priqtelq mi pravihme sex za purvi put dneska. problema e che se pritesnqvame da ne sum bremenna -> eto i kakvo stana znachi sichko si vurveshe ok i tochno predi da svurshi si izvadi poloviq organ ot mene i dokato go vadeshe toi svurshi! sled kato gO izvadi i go poglednahme prezervativa beshe malko po nadolu ot kakto go bqhme slojili( v nachaloto beshe do kraq na polovia mu organ a sled tova beshe malko po na dolu)! vuprosat mi e dokato si go e izvajdal da e izlqzlo malko ot spermata ot prezervativa v men?dali sum bremenna :// ta imamoshte edin vupros utre moje li da si zema test za bremennost dali shte pokaje tolkova rano dali sum bremenna i ako sum da piq sled tova postinior? i oshte neshto kak se izpolzva testa? kakvo se pravis nego? Mersiii predvaritelno :smt010

Crazy_Element
09-04-2006, 15:40
ябаа как ще излезниии ве тфа баси хората баасии темите вееееееееееееееееееееееее еееееее ако кура му е 4-5 см дебел а кундома е за 20 см тогава ще излезни има си капсулка за спермата най отгоре на тупия ПРЕЗЕРВАТИВ надоло презерватива е полепнал по КУРА дори и да е по нагоре или надоло кфа е разликата ве е там е спермата в презервативчето баси момичето аве мисля че няма смисал от други постове ИЗВОД НЕ СИ БРЕМЕННА СПОКОО>>>

09-04-2006, 15:43
майко мила дайте ми ЧУК !
тест след 7 дни, постинор се пие за предотвратяване на бременност, не за убиване на ембриони
И НЕ не си бременна щом капута е бил цял и на уя му
другия път му кажи да си го стегне с ластик :idea: :smt005

WindWaker
09-04-2006, 15:44
aman ot typi lapeta deto trygvat da praqt seks bez da znaqt vyob6te 6to go praqt. AMAN VE4E BEEEEEEEEEEEEEE

Crazy_Element
09-04-2006, 15:45
майко мила дайте ми ЧУК !
тест след 7 дни, постинор се пие за предотвратяване на бременност, не за убиване на ембриони
И НЕ не си бременна щом капута е бил цял и на уя му
другия път му кажи да си го стегне с ластик :idea: :smt005

или да си земи по малък номер ... :smt005 :smt005 :smt005

MidnightScream
09-04-2006, 15:48
ABE vie ludi li ste be???????????????? mn qsno che ne si BREMENNA :roll:

ninsy
09-04-2006, 15:53
не неможе да си бременна не се притеснявай.

krem4et0
09-04-2006, 16:11
не си бременна.Споко.И е нормално презевътивът де не е до огре винаги,нали като свърши му спада.........

totev
09-04-2006, 16:25
стегнете се малко и стига сте критикували момичето... нали този форум е за това -> да се пита... нали човек все някога тр да се научи
лапе била.. с лапешки акъл са тия дето я критикуват
нормално е да е притеснена...

а по темата: не си бременна, всичко е наред :)

WindWaker
09-04-2006, 16:27
6te q kritikuvam kolkot si iskam qsno li ti e ? da ne e trugvala da prai seks kato si nqma nikva predstava 6to e to ! da doide tuka togava, da pita kvoto neznae, da se nau4i PONE NA MALKO ELEMENTARNA SEKSUALNA KULTURA i togava da hodi da se ebe, qsno ?

09-04-2006, 16:50
zdraveite! kakto vsichki tyka i az imam problem! momiche sum na 15 i s priqtelq mi pravihme sex za purvi put dneska. problema e che se pritesnqvame da ne sum bremenna -> eto i kakvo stana znachi sichko si vurveshe ok i tochno predi da svurshi si izvadi poloviq organ ot mene i dokato go vadeshe toi svurshi! sled kato gO izvadi i go poglednahme prezervativa beshe malko po nadolu ot kakto go bqhme slojili( v nachaloto beshe do kraq na polovia mu organ a sled tova beshe malko po na dolu)! vuprosat mi e dokato si go e izvajdal da e izlqzlo malko ot spermata ot prezervativa v men?dali sum bremenna :// ta imamoshte edin vupros utre moje li da si zema test za bremennost dali shte pokaje tolkova rano dali sum bremenna i ako sum da piq sled tova postinior? i oshte neshto kak se izpolzva testa? kakvo se pravis nego? Mersiii predvaritelno :smt010
Доколкото знам вероятността момиче да забременее от 1-я си полов акт е нищтожна,а и + това все пак капута му е бил "надянат" нали?
А как така жена незнае как се използва тест за бременност,а аз знам SHIT абе просто...начишкай го :lol:

vanilia
09-04-2006, 17:45
test,pile ima za 1 i 60st.rano sytrin se pravi predi da si qla i pila i za 6 lv no nai-sig e shure check

CrazyWitch
09-04-2006, 19:18
Не си бременна бе. Споко. :) Добре е, че се притесняваш и питаш. Вземи се поразрови из нета и чети там нещо :) За постинор, за тестовете. Така ще си по на ясно. Недей чака момента когато си си изпатила вече. Айде късмет.

alkobalko
09-04-2006, 19:30
Спокойно не си бременна. Няма нищо страшно в това, че преервативът е паднал надолу. Важното е, че не е бил скъсан.. Вие сте го проверили, нали? не взимай тест утре, рано е. Наистина някои от тестовете отчитат още от 1 ден на бременността. Но все пак за по-сигурно изчакай най-малко седмица, най-добре 2 и тогава го направи. Простинор можеш да вземеш до 72 часа след половия контакт, но колкото по-бързо, толкова по-добре и по-голяма гаранция за действието му. Пресметни дали си в овулация и ако не си и презервативът е ОК, няма за какво да се притесняваш. Ако те интересува как се използва теста за бременност, пиши и ще ти обясня.

cskamoni4ka
09-04-2006, 19:38
Не си бременна.

malka_kukla
09-04-2006, 20:34
mila,slu6ai sega.ako prezervativa ne e bil skusan i nee poteklo ni6to nqma opastnost ot bremennost.ni6to 4e se e izhluzil malko,vajnoto e dali ne e bil skusan.`clear test` ot4ita nali4ie na bremennost sled 7-miq den ot eventualnoto za4evane.taka 4e mislq 4e ti nqma6 osnovanie da se pritesnqva6,no za nai sigurno sled sedmica si napravi test.stiskam palci za 1 4erta. :mrgreen:

OlimpiA
09-04-2006, 21:18
ами да утре като си вземеш тест за бременност даже ще ти покаже какво е - момиче или момче!...аман от тапотия вече! Малко обща култура нямате в днешни дни :smt018

krem4et0
09-05-2006, 14:38
Доколкото знам вероятността момиче да забременее от 1-я си полов акт е нищтожна,а и + това все пак капута му е бил "надянат" нали?
А как така жена незнае как се използва тест за бременност,а аз знам SHIT абе просто...начишкай го :lol:
Вероятността не зависи от поредността на половия акт,а от други фактори-овулация,ипразване във влагалището и късмет.Момиче може да забременее при първия си полов акт и то с такава вероятност,каквато ако прави секс сред 28 дни.

09-14-2006, 12:27
Abe aman ot vas mnogo ste smotani nali vse pak pishe teen problems ?! Smotanqci kakvo kritikuvate momicheto mnogo qsno che shte pita i shte e zaintersuvana ima smelostta da pita !!!! Ma ne se qdosvai mila i az imah problem s mackata shoto se izpraznih i go pravihme bez kaput no vse pak dobre che burzo se reagira vie shte bili sus takache sure da ne ti dreme ima kapsulka kudeto se sabira tostesterona toest spermata takache dano nqmash problem a drugite da sprut da kritikuvat i vie ste bili sushtite takache ne se pravete na golemi i znaeshti vsichko zashtoto momicheto e zagrijeno vseki se opitva da probva nesto koeto ne e pravil az sum pushil treva pill sum extasy daje i kokain sum probval i kakvo ot tova ?! Vajnoto e da imash ukul da ne gi probvam pak i da znam kakvo da pravia ?!

tX
09-14-2006, 12:46
Като генерално заключение да попитам, правиш секс без да знаеш ИЗОБЩО какво правиш ?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

EDIT:
Е няма как да не изкоментирам поста пред моя...

Abe aman ot vas mnogo ste smotani nali vse pak pishe teen problems ?!
Смотан съм и никога не съм го отричал. :|

Smotanqci kakvo kritikuvate momicheto mnogo qsno che shte pita i shte e zaintersuvana ima smelostta da pita !!!!
Има смелостта да пита... и глупуста да не знае какво върши. Нещо не се връзва изказването ти...

Ma ne se qdosvai mila i az imah problem s mackata shoto se izpraznih i go pravihme bez kaput no vse pak dobre che burzo se reagira vie shte bili sus takache sure da ne ti dreme ima kapsulka kudeto se sabira tostesterona toest spermata
HOLD ON A SECOUND, MISTER !!!
Тестостерона, мойто дете е Хормон.
Спермата са няколко милиона сперматозоиди + протеинчета и хранителни, транспортни, защитни вещества дето ти идат от простатата.
2-те имат връзка колкото аз и ядрен физик. Като изключиме факта, че и сперматозойдите и тестостерона се образуват на едно и също място -- в тестисите. Или 'топките' както ти е удобно. ^^ /удобно ли ти е ?/

takache dano nqmash problem a drugite da sprut da kritikuvat i vie ste bili sushtite
Най-вероятно. С Единствената разлика, че не бях необразован дебил като теб.

takache ne se pravete na golemi i znaeshti vsichko zashtoto momicheto e zagrijeno vseki se opitva da probva nesto koeto ne e pravil az sum pushil treva pill sum extasy daje i kokain sum probval i kakvo ot tova ?!
Имаш богат житейски опит с който може да се хвалиш след време пред децата си... ако имаш такива след тоя коктейл... и ако това е нещо с което може да се похвалиш... :|

Vajnoto e da imash ukul da ne gi probvam pak i da znam kakvo da pravia ?!
Ррррразбира се... а аз виждам, че ти имаш... :::

koalka
09-14-2006, 18:49
НЕ,НЕ СИ БРЕМЕННА!

TeTkA-s0lEtkA
09-14-2006, 20:55
Sp0k ma du6a .. ne si nadula balona :P

No_LiMiTe^f
09-14-2006, 20:56
Че не си бременна е почти 100 % сигурно!За теста за бременност няма смисъл толкова рано...а ако си чак толкова притеснена пий по-бързо postinor!

Cen7r1n0
09-14-2006, 21:18
БЛИЗНАЦИ !!!! аиде да са ви честити със здраве да си ги гледате :lol: