View Full Version : emm speshno e dosta speshno daje
vijte sq - praila sym sex no ima neshtot koeto ne mi e priqtno kogato svyrshvam technostta - vse edno se napishkvam - v smi iskamd a znam kak go priemat ostanalite - momcheta i momicheta nepriqtno li e edin vid da vi se "ispishkat" - bilo to i ot samoto svyrshvane
Я обясни като за прост човек..какво "изпишкване",какви 5 лева? #-o
BeHuTo_91
09-05-2006, 23:23
Я обясни като за прост човек..какво "изпишкване",какви 5 лева? #-o
написа-когато свършвам. начи е достигнала до оргазъм :wink: а иначе незнам как го приемат останалите...
Да,де,да,знам че говори за свършване,ама защо пък "изпишкване",това не разбрах... :roll: Иначе по темата, не мисля,че пречи на партньора.
Dr. Ivanov
09-05-2006, 23:29
Да,де,да,знам че говори за свършване,ама защо пък "изпишкване",това не разбрах... :roll: Иначе по темата, не мисля,че пречи на партньора.
Освен ако не го правите на теракотените стълби вкъщи при - 20 градусова температура, защото след около 15 минути ще замръзне и при слизането на партньора Ви за сутрешния вестник, той ще се подхлъзне и ще счупи 2-ри шиен прешлен, от което ще умре в мъки.
С това искам да ви кажа, че "безопасен секс" като понятие не същестува в наУката.
da de - stigam do orgazym no technostta e poveche ot tova koeto sym si predstavqla i v nai smelite si mechti - govorih s brat mi i toi mi dade link s nqkyv torrent s jensko svyrshvane kydeto pri vsichki lelki (taka de jeni) e taka no nz az ako bqh momche shetshe da mi e neprqtno - prosto go simvoliziram kato ispishkvane - imam predvid svyrshvane
Dr. Ivanov
09-05-2006, 23:34
da de - stigam do orgazym no technostta e poveche ot tova koeto sym si predstavqla i v nai smelite si mechti - govorih s brat mi i toi mi dade link s nqkyv torrent s jensko svyrshvane kydeto pri vsichki lelki (taka de jeni) e taka no nz az ako bqh momche shetshe da mi e neprqtno - prosto go simvoliziram kato ispishkvane - imam predvid svyrshvane
Както казах в предишния си пост - опасно е.
Единственото познато на наУката лечение е шоковата терапия с треторазрядна чалга.
Както на всички ни е известно, чалгата убива мозъчни клетки и подтисква всякакви жизнени процеси. Чисто хипотетично бихме могли да предположим, че ще намали споменатата от теб течност до приемливи количества.
Надявам се да съм ти бил полезен.
д-р Грешков
09-06-2006, 02:48
Дивя се на професионализма на колегата Иванов - диагнозите му винаги уцелват... Би могъл да ви излекува и от последствията от атака на сифилистичен върколак :shock: !
Колкото до проблема ви, драга госпожице - предупреждавайте партньора си преди оргазма си, за да задържа дъх и да не се удави... Другото е само любов :smt008 !
CrazyWitch
09-06-2006, 09:11
Както казах в предишния си пост - опасно е.
Единственото познато на наУката лечение е шоковата терапия с треторазрядна чалга.
Както на всички ни е известно, чалгата убива мозъчни клетки и подтисква всякакви жизнени процеси. Чисто хипотетично бихме могли да предположим, че ще намали споменатата от теб течност до приемливи количества.
Надявам се да съм ти бил полезен.
Ае образ от де се дяна :smt005
Dr. Ivanov
09-06-2006, 10:33
Уважаема госпожице, тук дискутираме много сериозни проблеми от научно естество, които са от първостепенна важност за бъдещето развитие и разпространение на антилопите гну и голите охлюви.
Моля ви да се придържате към темата и да спазвате общия тон на сериозност и професионализъм.
На въпроса ви - "дянах" се от медицинското крило на университета в Харвард.
Уважаема госпожице, тук дискутираме много сериозни проблеми от научно естество, които са от първостепенна важност за бъдещето развитие и разпространение на антилопите гну и голите охлюви.
Моля ви да се придържате към темата и да спазвате общия тон на сериозност и професионализъм.
На въпроса ви - "дянах" се от медицинското крило на университета в Харвард.
РАЗБИВАШ :-D =D> Браво! Много точно обясни за какви сериозни проблеми става въпрос :)
svetoslava_sliven
09-06-2006, 20:31
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
Tuk ima vsi4ko po temata.
Dr. Ivanov
09-06-2006, 20:59
Тцтцтцтц, колегата Иванов не ти е някой манекен - да му се сваляш само заради външния му вид - той е 7-кратен нобелов лауреат и втори (по коефициент на интелигентност) член на МЕНСА (след мен и мечето Ръкспин, с когото деля първото място). Предлагам да го опознаеш по-добре и да не съдиш за него само по привлекателния му външен вид!
Не искам да зачекваме отново стария ни спор, колега, но ще повторя още веднъж - имате късмет, че журито беше от нинджи и гумени мечета-алкохолици. Ако беше от бели мечки като ония в коледните реклами на Кока Кола, както всяка година между другото, щях аз да спечеля първото място.
РАЗБИВАШ :-D =D>
Не разбивам драги госте, а лекувам.
Dr. Ivanov
09-07-2006, 08:11
Колега, само жури от сифилистични върколаци би ви връчило първото място, но мисля, че заслужавате да оспорвате мястото на мечето Ръкспин... Особено след последните ви научни статии по въпроса за миграциите на мамутите на Марс и откриването на лечението на кокоша слепота чрез дзен-будистко съзерцание на онождащи се чифтокопитни.
Отново сте прав, колега.
А мечето Ръккспин ми дължи пари!!! :evil:
olive_oil
09-07-2006, 08:58
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
alkobalko
09-07-2006, 09:40
Когато момичето достига до оргазъм, чувството, което изпитва е всякаш ще се напишка. Няма нищо ненормално при това. Просто при някои момичета това усещане е по-силно, отколкото при други.