Polito92
09-06-2006, 17:46
Kazvam se Poli i sym na 13 godini. Iskam da vi popitam neshto koeto mn me vulnuva. Znachi az si imam edin chicho koito mn me obicha kato malka mi razkazvashe prikazki i tn. Edna ot liubimite ni prikazki e za Aladin i negovata vulshebna lampa. Predi niakolko godini chicho doide pri men i mi kaza che e nameril sushtata vulshebna lampa za koiato se razkava vuv prikazkata no bila schupena i mejdu parchetata imalo neshto kato pruchka... Kaza mi che donesul taia pruchka i me popita dali iskam da opitame da viknem duha. Sega neiskam da mu se smeete zashtoto tova e hubava prikazka i e mn milo che goliam chovek viarva v neshto takova. Poneje mn si go obicham chicho i iskah da sum do nego kogato razbere che duhove i vulshebni lampi nesushtestvuvat se suglasih da mu pomagam i ottogava toi vseki mesec a ako moje i po-chesto mi nosi uvita v kurpa pruchkata koiato nameril v taka narechenata vulshebna lampa slaga ia v skuta si raztvaria kurpata i se reduvame da ia turkame. I ZNAETE LI KAKVO!?!?!? Kato cheli deistva! Otvreme navreme pruchkata siakash se uduljava i stava po-tvurda i posle pruska neshto bialo! Chicho mi kaza che tova bili chasti ot duha i triabvalo da turkame pruchkata dokato ne go izkarame celiat. Sega za vuprosite mi: Mislite li che chicho moje da e prav i prikazkata da e istina? I ako ne kakva bi mogla da e tazi pruchka nesam ia chuvala nito vednuj kato sa mi razkazvali prikazkata?
Mn iskam da mu pomogna zashtoto kakto kazah si go obicham no neznam kakvo da pravia help!
Mn iskam da mu pomogna zashtoto kakto kazah si go obicham no neznam kakvo da pravia help!