View Full Version : Pomo6t za postonor
S gadjeto mi pravihme sex,prezervativut se skusa i toi svur6i s men :(.Do 30min. pih Postinor i sled nqkolko dni mi doide tumna kruv(no be6e mn malko i ne be6e kato obiknoveniq cikul)Tova normalno li e?I spored vas bremenna li sum ?
HopeLesss
09-06-2006, 23:10
Не си бременна... Възможно е това да е страничен ефект на Постинора :roll:
to4no za tova se pie postinor-da ti doide.6tom ti e do6lo zna4i ne si bremenna.
ccc nqmati nishto ama vnimavaite be hora ,shtom tie teklo znashi e podeistval ama dati kaga toia postanor e mnnnnoooooggggooo vreden absolutno e zabraneno da se priema poveche ot 2 3 pati v godinata shtoto moge da razviesh kista na qaichnicite ima i drugi hapcheta koito sa 100 pati po bezvredni sas sashtiq efekt ps: ako imash ginekolok pitai go sq shte kaish a shte davam pari za pregled ama 20 leva pone shtesi napalno spokoina
Егати и неграмотното постче-говоря за горното над мен.
Не си бременна,спокойно.Това е целта на Постинора или ще ти дойде по-рано или ще имаш кратко кървене,което е предизвикано от влиянието на хапчето и си изхвърлила част от годните яйцеклетки и лигавицата.
Четете си листовките.
The^SweeTesT^Thing
09-07-2006, 12:57
Znachi tva 4e e imalo kryvotechenie zna4i 4e ne si bremenna,ama moje bi ne e bilo cikyl a se e polu4ilo ot omyrtvqvaneto na qicekletkata.taka 4e moje bi ochakvai da ti doide otnovo cikyl.Ama postinora ti obarkva celiq organizym tai 4e izbqgvai da go pie6:)
alkobalko
09-07-2006, 12:59
Спокойно, не си бременна. Това, че ти е дошло е причинено от Простинора.