Влез

View Full Version : Бихте ли прайли секс с ...

09-06-2006, 23:48
Ако приятеля ви му е рязан хуя (обрязсан е ) :oops: :oops: бихте ли правили секс с него или бихте ли му правили свирка :-k

oNe`iLLuminaTi
09-06-2006, 23:51
Аз лично- не :lol:

09-06-2006, 23:52
Аз лично- не :lol:

ти да не си гей ве :mrgreen: :mrgreen:

само-да-та-хвана
nedei te sa opasni ... ako si bulgarka NQMA DA DAVASH NA TUR4ALQ DA TI PRUSKAT DJIGERA :D ... MANI GI RQZANITE TE DA SI HODQT V TURCIQ ... Vijte ve BULGARSKI grajdanki NE SE davaite na NQKVI mangali ili turci da VA praskat vijte kolko BULGARI ima davaite na tqh :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Naughty^GirL`
mi mai mai .... ixhaxiahx Didooo izdade se aiahxaixhixhaihaxixa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

oNe`iLLuminaTi
09-06-2006, 23:54
mi mai mai .... ixhaxiahx Didooo izdade se aiahxaixhixhaihaxixa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Абе кво ви става?!Казах- НЕ :lol:

09-06-2006, 23:54
nedei te sa opasni ... ako si bulgarka NQMA DA DAVASH NA TUR4ALQ DA TI PRUSKAT DJIGERA :D ... MANI GI RQZANITE TE DA SI HODQT V TURCIQ ... Vijte ve BULGARSKI grajdanki NE SE davaite na NQKVI mangali ili turci da VA praskat vijte kolko BULGARI ima davaite na tqh :D :lol: :lol: :lol: :lol:

ми не имам предвид ,че той е българин ,но е имал като малък някакъв проблем като малък и са го обрязали :oops: :oops: затова питам

Naughty^GirL`
09-06-2006, 23:56
xaxaxaxaaxxaxa az shto da s1m sig 4e e ne ixhaixhaihxihaxiaxhiaxhiaxhaixhiaxhiaxhiaxhiaxhaix haixhi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

само-да-та-хвана
09-06-2006, 23:57

ми не имам предвид ,че той е българин ,но е имал като малък някакъв проблем като малък и са го обрязали :oops: :oops: затова питамmoje da ta luje ... ami ako se kazva HASAN puk sq da kazva 4e e ivan a :? ... ne se doverqvai :) ... spored men ako iska da mu lapash zahapi go za madete i bqgai (nqma da ta nastigne spoX) :D :lol: :lol: :lol:

oNe`iLLuminaTi
09-06-2006, 23:58
xaxaxaxaaxxaxa az shto da s1m sig 4e e ne ixhaixhaihxihaxiaxhiaxhiaxhaixhiaxhiaxhiaxhiaxhaix haixhi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мии по принцип мога да ти докажа,ама си имаш гадже,а и аз съм зает :lol: :lol:

ми не имам предвид ,че той е българин ,но е имал като малък някакъв проблем като малък и са го обрязали Embarassed Embarassed затова питам

Оо,тука трябва да се намеси специалист. :roll:

09-06-2006, 23:59
не бе българин си е :wink: познаваме са от 5 години и почнахме да ходим от около 2 месеца ;-) казва се стоян не е турчин споко и наистина е имал някъв проблем като малък , но немога се сетя точно какъв беше #-o

само-да-та-хвана
09-07-2006, 00:02
не бе българин си е :wink: познаваме са от 5 години и почнахме да ходим от около 2 месеца ;-) казва се стоян не е турчин споко и наистина е имал някъв проблем като малък , но немога се сетя точно какъв беше #-oако искаш му лапаи нищо няма да ти стане... но се пак се увери дали е добре със хигиената :) :lol: :lol:

Naughty^GirL`
09-07-2006, 00:02
Byhahaha stiga bazikahte horata brq aixhixhiahaxiha Shsa prasna xiaxhiaxh

olive_oil
09-07-2006, 07:54
и кво като е обрязан???Чувала съм,че има разлика в "усещанията" ако си с обрязан и необрязан мъж.Иначе се си е мъж,нали?

Mike-Jones
09-07-2006, 07:55
не бе българин си е :wink: познаваме са от 5 години и почнахме да ходим от около 2 месеца ;-) казва се стоян не е турчин споко и наистина е имал някъв проблем като малък , но немога се сетя точно какъв беше #-oако искаш му лапаи нищо няма да ти стане... но се пак се увери дали е добре със хигиената :) :lol: :lol: axa 4e gadno napravo sa go potur4ili ot malak xax:p xaaxxa

alkobalko
09-07-2006, 09:48
Принципно не виждам никакъв проблем в това, че е обрязан.

Lorraine
09-07-2006, 09:50
ъъ...не,не бих :?

koalka
09-07-2006, 11:40
Ако обичаш човека,с който си какво ти пука дали е обрязан или не???

BloodyMoon
09-07-2006, 19:22
Първо го проучи много добре и тогава сам/а решавай

`Death`Whore`
09-07-2006, 19:27
Какво лошо има? На мен главичката много ми харесва и ако я виждам, без да я забелвам, ще ми е хубаво. :)

09-07-2006, 19:51
Ако обичаш човека,с който си какво ти пука дали е обрязан или не???
Ами моят приятел е обрязан,като малък му се е наложило да му резнат кожичката,но определено си ми харесва и то много.Пък и от хигиенна гледна точка си е много по-добре....това не е абсолютно никакъв проблем

skelA
09-07-2006, 20:44
Егати,какво се правите не,не...пфууу...

Ако на вашия приятел,с който сте от доста време му се наложи да се обреже,какво ще спрете да го лапате ли?

Не става дума за етническа принадлежност,а за обрязване не от религиозна гледна точка.

09-07-2006, 21:07
Изразявайте се по-добре за кой пол става въпрос,че нещо аз се сепнах от начина по който си го написала

IKisseDAGirL
09-07-2006, 21:21
e щом не е турчин, какъв ти е проблемът?
лично аз не съм го правила с такъв човек, но съм чувала, че дори било по-хубаво и приятно за момичето:)

Svin4y
09-07-2006, 21:33
nai dobre fimoza da lapa6 yq mu da prili4a na marku4
myahahhahahahahahahhahahaaahahahha