View Full Version : Какво работят ... ?
...малките хора в интервала от 13-15 години примерно. Знам че има и такива индивиди дето работят и на тая възраст. Кажете какво работите ?
раздавач на брушури по улиците, навлек с картички, лепят плакати, слагат реклами по пощата, има и пляскачи (на някой предавания в който публиката трябва да е примерно 13-15 год), ако си по развит и приличаш повече на голям и говориш добре англииски можеш да станеш персонал в макдоналдс, а ако си и красивА (само за момичетата) можеш да си промоутърка в била, и всичко това става само и единствено с връзки. има и други де но ме мързи да ги напиша. вземи един вестник или по добре разпитвай познати ;-) :wink: успех работливецо/работливке
alkobalko
09-08-2006, 14:54
Ами малко по-голяма съм. На 18 съм, но от както се помня помагам на родителите ми в бизнеса им.
maybelline
09-09-2006, 14:06
навлек с картички
Хаха,добре го каза!Като бях на 14 работех това(за 3 дни).Също така правех и торбички за подаръци(1 месец).
mucka_**
09-09-2006, 16:40
az sam malko po goliama i ba4kam kato servitiorka i da vi kaja dobri pari4ki si dokarvam :P
WinHater
09-12-2006, 07:58
еми зависи от кой пол си....аз например лятото на 8 срещу 9ти клас (15г) си бачках в един склад и носих плочки...сортирах...зареждах колоте в склада....абе такива неща....ама това не става за момичета...иначе мои познати бачкаха като помогачи в една текстлна фабрика...димек...режат копчета...рапорват панталони... или другото беше за мимичета в имението на един "бизнесмен" като градинари...поливат плевят.....за тази възраст тва е :smt006
CrazyWitch
09-12-2006, 14:10
Еми за първи път бачках това лято. 2 дни в Албена и се оказах. После 1 седмица тука.. като опаковахме в едни скаладове помощи за Ливан. :) Най-много 20лв. на ден да съм изкарвала.
BroKeN^DreAmZ`f
09-12-2006, 16:23
Еми за първи път бачках това лято. 2 дни в Албена и се оказах. После 1 седмица тука.. като опаковахме в едни скаладове помощи за Ливан. :) Най-много 20лв. на ден да съм изкарвала. :shock: 20 лв на ден...и не изглеждаш никак доволна :shock:
Бе и аз съм малко по-голяма на 17 съм и тва лято за първи път бачках в една фирма дет се занимава с преводи и легализация на документи, прайх разни преводи и други работи дет има за вършене, абе доволна бях от работата :-D
maybelline
09-14-2006, 18:52
А между другото да знаете,че 1.Навлек с картички е най-досадното,което можеш да срещнеш някъде и 2.Да си навлек с картички е най-загубената "професия",с която можеш да се заемеш.Трябва да си супер-нахален за да ти потръгне.
ми аз тая ваканция бачках на 14 съм
ми значи по 10 кинта на ден
и работата ми беше да правя компания на един пич да се возя по цял ден с него за да не е сам :D
Just_One_Girl
09-14-2006, 20:47
ми аз тая ваканция бачках на 14 съм
ми значи по 10 кинта на ден
и работата ми беше да правя компания на един пич да се возя по цял ден с него за да не е сам :D
Тва ми звучи странно... :roll:
По темата:
Това лято бачках в един склад за железария, в мострената зала де. На 15 съм, обаче и майка ми работи там и с дъщерята на собствениците бяхме съученички бая време... тей че както каза някой преди мен на тея години (че и по-нататък ама това е друга тема) без познати трудно ще си намериш работа.
Аз голямо хилитаки ще съм . В момента уча програмни изици - PHP , html , mysql , CSS. И след тва в некоя фирмичка ще се набутам. От русе съм и така като гледам тука всичко е запазднало от към технологии и програмиране- ще има работа в изобилие - само требва ги науча добре тея езици и почвам.
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-22-2006, 19:48
az ne sum rabotila oshte no edna ot nai dobrite mi fr e na 15 i tazi god raboteshe na poleto :lol: bereshe domati vqrno malko izmoritelno no za 10 dena 100 lv a ako beresh pove4ko i pove4e shte ti dadat .......... O:)
Za pari i az bix prorabotila ama sega me e nategnal marzela :mrgreen: