Влез

View Full Version : Бихте ли почерпили мъж за добре свършена работа в кревата?

Палавата Лени
09-08-2006, 12:09
Ако мъжът с когото преспите, се представи на изключително добро ниво. Бихте ли го завели в готино заведение и да го почерпите? И като цяло редно ли е едно момиче да си "заплаща" за хубав секс, така както в обратния случай обикновено правят момчетата.

olive_oil
09-08-2006, 12:11
за мен това ще е адски кървенска постъпка

Lorraine
09-08-2006, 12:12
леле подобна глупост не бях чувала..как ще се заплаща бе.. ](*,)

voaiora
09-08-2006, 12:13
:lol: Kyde si vijdala kurva da si pla6ta za sexa....nqma da e kurvenska postypka estestveno...osven ako myja ne e kurva :lol:

Пипероне
09-08-2006, 12:19

ти като се чукаш с гаджето си после ходите ли на кафе? кой плаща сметката? а подаръци купува ли ти? има ли ли си случай в който да ти подари нещо и след това да правите секс?

olive_oil
09-08-2006, 12:20
едно е момче да почерпи момиче,друго е момиче да почерпи момче

voaiora
09-08-2006, 12:23
Az poznavam momi4eta,koito dori kogato iskam da platq smetkata te uporito nastoqvat sami da si platqt....dori se e slu4valo da mi platqt i na men,ot koeto razbira se mi e bilo izkliu4itelno neudobno v slu4aq,no uspqha da me naviqt!

Lorraine
09-08-2006, 12:25

ти като се чукаш с гаджето си после ходите ли на кафе? кой плаща сметката? а подаръци купува ли ти? има ли ли си случай в който да ти подари нещо и след това да правите секс?

ахаа..миии.. като се чукам с гаджето после дали ходим на кафе тва е наша работа!Сметката смятам че е нормално да се поделя..но все пак по-добре момчето да плати :D .Подаръците не се купуват заради секса! пфф.. ](*,) :smt011 :smt013 :smt019

Пипероне
09-08-2006, 12:42

ахаа..миии.. като се чукам с гаджето после дали ходим на кафе тва е наша работа!Сметката смятам че е нормално да се поделя..но все пак по-добре момчето да плати :D .Подаръците не се купуват заради секса! пфф.. ](*,) :smt011 :smt013 :smt019

Не е по-добре момчето да плати, защото мама и тате ако дават 10 лв. на теб и 10 лв. на него. Той е на загуба при това положение. Той те черпи не само поради чувствата си към теб, но и защото се преполага, че е доволен от секса, ако не беше така, щеше да черпи друго гадже което да ебе съответно. Защо пък един път ако си доволна да не му платиш?

Death`Whore
09-08-2006, 12:43
Izkazwaneto ti "Po-dobre e toj da plati" pokazwa kakwa si pikla.
Piperone, stiga si goworil gluposti.

Death`Whore
09-08-2006, 12:47
Piperone, towa e prostituciq, znaesh li? Ne bih naprawila takyw jest na priqtelq si, zashtoto toj go prawi s chuwstwo i strast, a ne za ednoto kafe ili restorant.

Lorraine
09-08-2006, 12:50

Не е по-добре момчето да плати, защото мама и тате ако дават 10 лв. на теб и 10 лв. на него. Той е на загуба при това положение. Той те черпи не само поради чувствата си към теб, но и защото се преполага, че е доволен от секса, ако не беше така, щеше да черпи друго гадже което да ебе съответно. Защо пък един път ако си доволна да не му платиш?

Ти тъп ли си или да?Казвам,че е супер тъпо да черпиш някой заради правения преди това секс!

voaiora
09-08-2006, 12:51
A izob6to nqkoga bihte li po4erpili myj(ostavete tva s krevata)...?Kato izkliu4im nqkakvi seriozni povodi kato rojden den naprimer...izob6to 6te vi mine li prez uma,4e mnogo iskate da go po4erpite...prosto ei taka?

Death`Whore
09-08-2006, 12:54
Moq myj sym go cherpila. Toj ima 1-2 lewa, az reshawam, che mi se hodi na picariq mnogo, otiwame i go cherpq. Inache ako ima pari, e glupawo da go cherpq.

Lorraine
09-08-2006, 12:55
A izob6to nqkoga bihte li po4erpili myj(ostavete tva s krevata)...?Kato izkliu4im nqkakvi seriozni povodi kato rojden den naprimer...izob6to 6te vi mine li prez uma,4e mnogo iskate da go po4erpite...prosto ei taka?momi4e da pla6ta smetka..tc!Podelqne-da ,no e stranno ina4e :-k

voaiora
09-08-2006, 12:57
Lorraine a ako nqma pari mom4eto a ti ima6???Kakto slu4aq s Death`Whore?

Death`Whore
09-08-2006, 12:57
Ami ako toj nqma pari i ti reshish, che ti se hodi w "gotinoto kafence w centyra"?

ELiTyYy
09-08-2006, 12:58
бе предпочитам без секс да стоя..отколкото да платя на мъж :-s 8-[ #-o

културоложката
09-08-2006, 12:59
В Съединените американски щати, на глава от насалението се пада 54% от нежните половинки да черпят без поводи своите приятели, колеги и партньори. Изследването е на ИППРА за 2005 г. Какво показва статистиката за ЕС. В 46% от случайте в Европа, все по-често се забелязва младите жени да плащат сметките в заведения, когато са придружени от мъже. Все повече младежи в Европа считат това за престижно. Къде сме ние? В България 98% от жените никога не биха се съгласили да платят сметката, а ако го направят то е унизително за тях, а съответния мъж не е считан за мъж въобще след подобен случай. За това може би в България все още мъжете смятат жените за своя собственост, след като навсякъде им плащат и с пълно прави и основание се разпореждат с тях, като със стока. Само от началото на 2000 г. на сам насилието върху жените е държи ръст от 8% спрямо по-ранни години на прехода.

Извадка на Института за социални и териториални изследвания - Февруари 2006

Lorraine
09-08-2006, 13:01
Lorraine a ako nqma pari mom4eto a ti ima6???Kakto slu4aq s Death`Whore?est 4e 6te platq..ne sym za nqkolko leva [-X

voaiora
09-08-2006, 13:02
културоложката 4udesen post sraga :D

Lorraine
09-08-2006, 13:03
В Съединените американски щати, на глава от насалението се пада 54% от нежните половинки да черпят без поводи своите приятели, колеги и партньори. Изследването е на ИППРА за 2005 г. Какво показва статистиката за ЕС. В 46% от случайте в Европа, все по-често се забелязва младите жени да плащат сметките в заведения, когато са придружени от мъже. Все повече младежи в Европа считат това за престижно. Къде сме ние? В България 98% от жените никога не биха се съгласили да платят сметката, а ако го направят то е унизително за тях, а съответния мъж не е считан за мъж въобще след подобен случай. За това може би в България все още мъжете смятат жените за своя собственост, след като навсякъде им плащат и с пълно прави и основание се разпореждат с тях, като със стока. Само от началото на 2000 г. на сам насилието върху жените е държи ръст от 8% спрямо по-ранни години на прехода.
Извадка на Института за социални и териториални изследвания - Февруари 2006mersi za infoto

BorderManager
09-08-2006, 13:04
Аз ли?
Никога! :smt011
Това може да го направи само жена...
А то женското животно, не мож го разбра.
Ти го ибьеш, оно та цалива.
Мен некой ако мъ наибье, че го потрошим от бой! :smt013

alkobalko
09-08-2006, 13:05
Това би било страшно тъпа постъпка.И както казаха вече, не момичето е курва, а момчето. Има случаи, в които може и момичето да плати сметката, но това нищо не означава.

Lorraine
09-08-2006, 13:07
Ami ako toj nqma pari i ti reshish, che ti se hodi w "gotinoto kafence w centyra"?6te se syobrazq s nego estestveno,ili az 6te platq ako vse pak idem ili 6te idem nqkyde drugade i to4ka.

Славейче
09-08-2006, 13:08
Това би било страшно тъпа постъпка.И както казаха вече, не момичето е курва, а момчето. Има случаи, в които може и момичето да плати сметката, но това нищо не означава.

Ако момичето плати сметката, след секс малко преди това. Означава, че е хубаво изчукана и много доволна.

Lorraine
09-08-2006, 13:10

Ако момичето плати сметката, след секс малко преди това. Означава, че е хубаво изчукана и много доволна. :smt013

nevermind
09-08-2006, 13:10
Lorraine a ako nqma pari mom4eto a ti ima6???Kakto slu4aq s Death`Whore?

и не само това... ами ако се редуваме примерно с плащането? и изобщо според мен няма нужда от някакво "оправдание", за да платиш нещо на мъж, без значение дали ти е гадже или приятел. ако имаш връзка с някого, значи се предполага, че взаимно се уважавате, съответно каквото прави единия за другия, важи и в обратната посока.

nevermind
09-08-2006, 13:15
и да се допълня, ако се уважавате, съответно не си заплащате сексуалните услуги... :P

BorderManager
09-08-2006, 13:17
и да се допълня, ако се уважавате, съответно не си заплащате сексуалните услуги... :PЕ, това вече ако не е курвещина... #-o

nevermind
09-08-2006, 13:43
и да се допълня, ако се уважавате, съответно не си заплащате сексуалните услуги... :PЕ, това вече ако не е курвещина... #-o

моля???????????
когато имам връзка с някого, не мисля, че някой от двама ни е длъжен да плаща на другия сметките или да си плащаме за секс. платеният секс взлиза в една съвсем друга категория и той категорично не може да съществува между хора, които имат някакви по-задълбочени отношения...

ДиЕс
09-08-2006, 13:44
Всяко нещо на този свят се заплаща :!:

BorderManager
09-08-2006, 13:46

моля???????????
когато имам връзка с някого, не мисля, че някой от двама ни е длъжен да плаща на другия сметките или да си плащаме за секс. платеният секс взлиза в една съвсем друга категория и той категорично не може да съществува между хора, които имат някакви по-задълбочени отношения...Баааааси, к'ва си тъпааааа... #-o

nevermind
09-08-2006, 13:57
ок - тъпа съм. нещо друго? така и така си почнал да ми даваш оценки - go on, пък да видим докъде ще стигнем...

CrazyWitch
09-08-2006, 14:30
леле подобна глупост не бях чувала

И аз така. Това иначе за мен си е чиста курвенска постъпка.

cskamoni4ka
09-08-2006, 16:47
Не!

TeTkA-s0lEtkA
09-08-2006, 16:53
Mi aku se predstavi naistina mn00 ama mn00 dobre pri polojenie 4e ne sveki p1t jenata polu4ava ogaraz1m .. moje bi bih se zamislila .. n0 edva li bih go po4erpila :P .. se pak ne se i s1mnqvam 4e i na nego mu e bilo mn00 qku :twisted:

BorderManager
09-08-2006, 16:55
Не!A бе, моме, гледам ти постовете и ми се набива на очи едно нещо... :-k
Категоричност.
"Да!", "Не!", "Да!", "Не!"...
Нали знаеш какво казват за прекалената категоричност?
А?
Не знаеш, значи...
Казват, че категоричността е признак на истерия.
А основна причнина за истерията у една жена е...
Да, точно така.
Познахте! :smt016

InitialD
09-08-2006, 16:59
Аз изобщо нема да се разсърдя ако ме почерпи...това ще рече че съм си свършил добре работата :D
Обратното също става ако ме побърка момичето от секс направо ще я заведа до луната!!! :wink:

АТАКАБГ
09-08-2006, 17:03
а защо не? :mrgreen:

cskamoni4ka
09-08-2006, 17:51
Категоричност.
А?
Не знаеш, значи...
Да, точно така.
Значи не си твърде наблюдателен,ако наистина ми беше разгледал всички мнения по темите,щеше да забележиш,че тези с категоричен отговор са малко,а и щом съм дала категоричен отговор значи съм в сигурна и няма какво друго да напиша по темата!И не мисля,че съм истерична!Нито пък ти можеш да знаеш каква съм!Аре дишай..!

koalka
09-08-2006, 17:54
Никога не бих правила секс с някой към който нямам чувства,а още по-малко да плащам.

BorderManager
09-08-2006, 17:56
Категоричност.
А?
Не знаеш, значи...
Да, точно така.
Значи не си твърде наблюдателен,ако наистина ми беше разгледал всички мнения по темите,щеше да забележиш,че тези с категоричен отговор са малко,а и щом съм дала категоричен отговор значи съм в сигурна и няма какво друго да напиша по темата!И не мисля,че съм истерична!Нито пък ти можеш да знаеш каква съм!Аре дишай..!O, да.
Току-що доказа гореизвършената от мен психоанализа по твоите мнения на личността ти.
Четири изречения с четири удивителни!
То си личи, бе моме, от постовете ти. Много добре прозира за достатъчно интелигентно същество колко струваш.
Аре, лапай и се потапяй! :lol:

Nightmare
09-08-2006, 18:31
Никога не бих почерпила за хубав секс! Бих го направила отново..:)

ro6li4ka
09-08-2006, 18:44
kakvo ob6to ima mejdu hubaviq sex i pla6taneto na smetkata...nqma ama absoliutno nikva vryzka..za sexa ne e nujno da se pla6ta 6tom e s gadjeto ti...vse edno s gadjeto si da svyr6ite sys sexa i da mu ostavi6 edna kasova belejka...napravo si e unizitelno da o4akva6 nqkvo zapla6tane bilo to v podaryci ili pla6tane na smetki samo 6toto si spal s priqtelq si

krem4et0
09-08-2006, 19:01
Не разбира се.Сексът е взаимно удоволствие и е супре тъпо да се правят такива сметчици.Аз не си плащам за секс,както и гаджето ми.Правим го,защото ни харесва,а не защото трябва да някой да плати сметката-хайде,който прави по-лош секс да си плаща.Това са простотии.

cskamoni4ka
09-08-2006, 20:04
Категоричност.
А?
Не знаеш, значи...
Да, точно така.
Значи не си твърде наблюдателен,ако наистина ми беше разгледал всички мнения по темите,щеше да забележиш,че тези с категоричен отговор са малко,а и щом съм дала категоричен отговор значи съм в сигурна и няма какво друго да напиша по темата!И не мисля,че съм истерична!Нито пък ти можеш да знаеш каква съм!Аре дишай..!O, да.
Току-що доказа гореизвършената от мен психоанализа по твоите мнения на личността ти.
Четири изречения с четири удивителни!
То си личи, бе моме, от постовете ти. Много добре прозира за достатъчно интелигентно същество колко струваш.
Аре, лапай и се потапяй! :lol:
Мисля да не пиша повече мнения по тезата ти,тъй като ми е под нивото да седа и да се псувам с индивид като теб!Лек ден! :D

The^SweeTesT^Thing
09-09-2006, 09:10
Estestveno 4e nqma.Tva edin vid 6te e nqkvo unijenie za nego.Ako trqbva da si pla6ta6 za sex togava si naemi jigolo. [-X

miloto_girl_4e
09-09-2006, 09:12
хахахах,каква тъпа идея :smt005 :smt005 :smt005

The^SweeTesT^Thing
09-09-2006, 09:14
Mi taka de kato 6e iska da go 4erpi i tai natatyk .... kav e smisyla da unijava myja. :lol:

WILD__BOY
09-09-2006, 09:16
Колко сте неблагодарни!

09-09-2006, 12:11
6a mu kupq edna pasti4ka

voaiora
09-09-2006, 12:24
6a mu kupq edna pasti4ka
Suha pasta "Balkan" li? Pone i boza mu vzemi :evil: ](*,)

sexy_tigar4e_MM
09-09-2006, 17:54
Ако мъжът с когото преспите, се представи на изключително добро ниво. Бихте ли го завели в готино заведение и да го почерпите? И като цяло редно ли е едно момиче да си "заплаща" за хубав секс, така както в обратния случай обикновено правят момчетата.

daa be sigurno. q hodi se zastrelqi :smt070 :smt071 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt067 :smt067 :smt021 :smt021 :smt021

voaiora
09-09-2006, 17:57
sexy_tigar4e_MM mnogo kraino izkazvane...4oveka syvsem u4tivo si e zadal vyprosa...qvno si nqkakva myjemrazka ili...nemoga da si obqsnq takova agresivno povedenie :evil:

{{{MiLo_f}}}
09-09-2006, 18:08
определено не [-X ако иска да си го води там без цел ама така не...

mravkata_z
09-09-2006, 20:46
ami za dastava veseloto za6to ne! az sam s priqtelq si ve4e godina i polvina i e imalo slu4ai kogato i imeto si nemoga da kajaa polvin 4as otkakto sme svar6ili sas seks...i prosot smanqmala dumi da mu iskaja kolko sam 6tastliva i sam mu blagodarna, i tova s da go zaveda na restorant ili da go po4erpq po bira e super ideq! :D

09-10-2006, 12:03
sexy_tigar4e_MM mnogo kraino izkazvane...4oveka syvsem u4tivo si e zadal vyprosa...qvno si nqkakva myjemrazka ili...nemoga da si obqsnq takova agresivno povedenie :evil:

ne ne sum mujemrazka.qvno me razbira6 pogre6no.6te se optam da obqsnq kakvo iskam da kaja: ne sum stignala do tam 4e da pla6tam na nqkoi za sex, kolkoto i naduto da zvu4i adski mnogo mom4eta sa mi naviti i daje sa mi se molili i nqma nujda da pla6tam na nikoi(ne 4e sum im puskala na tiq deto me molqt,imam si priqtel), ako mi se pravi sex . sega razbira6 li? :wink: \:D/ :wink: :wink:

sexy_tigar4e_MM
09-10-2006, 12:08

ne ne sum mujemrazka.qvno me razbira6 pogre6no.6te se optam da obqsnq kakvo iskam da kaja: ne sum stignala do tam 4e da pla6tam na nqkoi za sex, kolkoto i naduto da zvu4i adski mnogo mom4eta sa mi naviti i daje sa mi se molili i nqma nujda da pla6tam na nikoi(ne 4e sum im puskala na tiq deto me molqt,imam si priqtel), ako mi se pravi sex . sega razbira6 li? :wink: \:D/ :wink: :wink:
zabravih da se logna :oops: :oops: :wink: :wink:

voaiora
09-10-2006, 12:15
Razbiram te,no i temata ne e da si plati6 za da 4uka6,a da si 4ukal i sled tova da po4erpi6 nqkoi za6toto ti go iska6 a ne za6toto taka trqbva!Edno e da otide 6 na k*rva/jigolo i da plati6,drugo e sam da si kaje6,4e prosto ima6 nujda po nqkakyv nov na4in da izkaje6 blagodarnosta i zadovolstvoto si ot tova,koeto pravi za teb dadeniq 4ovek!Nikoi ne te kara nasila...nali?Nito pyk ako ne si plati6 nqma da 4uka6...v konkretniq slu4ai!

gangbang
09-10-2006, 13:52
E па що да не почерпи. Нема лошо. Аз като черпя некоя мацка, не винаги е щото мноо я обичам или я уважавам...има и други цели :lol: Ама мъжкото мислене е едно, па женските логиката им е друга. Те за тва нема как да стане - жена да почерпи мъж в леглото, за това че я е изпраскал добре. :)