- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли почерпили мъж за добре свършена работа в кревата?
Ако мъжът с когото преспите, се представи на изключително добро ниво. Бихте ли го завели в готино заведение и да го почерпите? И като цяло редно ли е едно момиче да си "заплаща" за хубав секс, така както в обратния случай обикновено правят момчетата.
за мен това ще е адски кървенска постъпка
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
леле подобна глупост не бях чувала..как ще се заплаща бе..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Kyde si vijdala kurva da si pla6ta za sexa....nqma da e kurvenska postypka estestveno...osven ako myja ne e kurva
![]()
ти като се чукаш с гаджето си после ходите ли на кафе? кой плаща сметката? а подаръци купува ли ти? има ли ли си случай в който да ти подари нещо и след това да правите секс?Първоначално написано от Lorraine
едно е момче да почерпи момиче,друго е момиче да почерпи момче
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Az poznavam momi4eta,koito dori kogato iskam da platq smetkata te uporito nastoqvat sami da si platqt....dori se e slu4valo da mi platqt i na men,ot koeto razbira se mi e bilo izkliu4itelno neudobno v slu4aq,no uspqha da me naviqt!
ахаа..миии.. като се чукам с гаджето после дали ходим на кафе тва е наша работа!Сметката смятам че е нормално да се поделя..но все пак по-добре момчето да платиПървоначално написано от Пипероне
.Подаръците не се купуват заради секса! пфф..
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не е по-добре момчето да плати, защото мама и тате ако дават 10 лв. на теб и 10 лв. на него. Той е на загуба при това положение. Той те черпи не само поради чувствата си към теб, но и защото се преполага, че е доволен от секса, ако не беше така, щеше да черпи друго гадже което да ебе съответно. Защо пък един път ако си доволна да не му платиш?Първоначално написано от Lorraine
Izkazwaneto ti "Po-dobre e toj da plati" pokazwa kakwa si pikla.
Piperone, stiga si goworil gluposti.
Piperone, towa e prostituciq, znaesh li? Ne bih naprawila takyw jest na priqtelq si, zashtoto toj go prawi s chuwstwo i strast, a ne za ednoto kafe ili restorant.
Ти тъп ли си или да?Казвам,че е супер тъпо да черпиш някой заради правения преди това секс!Първоначално написано от Пипероне
A izob6to nqkoga bihte li po4erpili myj(ostavete tva s krevata)...?Kato izkliu4im nqkakvi seriozni povodi kato rojden den naprimer...izob6to 6te vi mine li prez uma,4e mnogo iskate da go po4erpite...prosto ei taka?
Moq myj sym go cherpila. Toj ima 1-2 lewa, az reshawam, che mi se hodi na picariq mnogo, otiwame i go cherpq. Inache ako ima pari, e glupawo da go cherpq.
momi4e da pla6ta smetka..tc!Podelqne-da ,no e stranno ina4eПървоначално написано от voaiora
![]()
Lorraine a ako nqma pari mom4eto a ti ima6???Kakto slu4aq s Death`Whore?
Ami ako toj nqma pari i ti reshish, che ti se hodi w "gotinoto kafence w centyra"?
бе предпочитам без секс да стоя..отколкото да платя на мъж![]()
![]()
![]()
В Съединените американски щати, на глава от насалението се пада 54% от нежните половинки да черпят без поводи своите приятели, колеги и партньори. Изследването е на ИППРА за 2005 г. Какво показва статистиката за ЕС. В 46% от случайте в Европа, все по-често се забелязва младите жени да плащат сметките в заведения, когато са придружени от мъже. Все повече младежи в Европа считат това за престижно. Къде сме ние? В България 98% от жените никога не биха се съгласили да платят сметката, а ако го направят то е унизително за тях, а съответния мъж не е считан за мъж въобще след подобен случай. За това може би в България все още мъжете смятат жените за своя собственост, след като навсякъде им плащат и с пълно прави и основание се разпореждат с тях, като със стока. Само от началото на 2000 г. на сам насилието върху жените е държи ръст от 8% спрямо по-ранни години на прехода.
Извадка на Института за социални и териториални изследвания - Февруари 2006
est 4e 6te platq..ne sym za nqkolko levaПървоначално написано от voaiora
![]()
културоложката 4udesen post sraga![]()
mersi za infotoПървоначално написано от културоложката
Аз ли?
Никога!![]()
Това може да го направи само жена...
А то женското животно, не мож го разбра.
Ти го ибьеш, оно та цалива.
Мен некой ако мъ наибье, че го потрошим от бой!![]()
Животът е БРЯГ!
Това би било страшно тъпа постъпка.И както казаха вече, не момичето е курва, а момчето. Има случаи, в които може и момичето да плати сметката, но това нищо не означава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
6te se syobrazq s nego estestveno,ili az 6te platq ako vse pak idem ili 6te idem nqkyde drugade i to4ka.Първоначално написано от Death`Whore