View Full Version : Какво ви кара да изневерявате...?
YahoGirl
09-08-2006, 14:51
Тази тема е маи повечко към мъжката част от форума-какво чисто сексуално ви кара да изневерявате на полувинките си?Имам в предвид,когато момичето ви е със достатъчно поддуржан и хубав външен вид, правите мн добър секс и т.н.? :-k И по какъв начин ние можем да ви покажем, че ще ни загубите....да ви накараме да се осъзнаете?ще се радвам много на всякакъв вид сериозни отговори O:)
Na men li4no ne mi se e slu4valo i nemoga da kaja....4isto seksualno privli4ane vinagi moje da ima dori edna vryzka da e perfektna...vyprosa e ako myja dyrji na priqtelkata si toi nqma da pristypi kym deistvie!Smqtam,4e za da pokaje edna jena na edin myj,4e toi moje da q zagubi,e prosto kato ne go ostavq da q kontrolira i manipulira...vajno e jenata da pokaje,4e vsqka negova gre6ka moje da e fatalna...razbira se vsqka vryzka se gradi i na vzaimni kompromisi!
spored men ednoobrazieto kara i mujete i jenite da izneverqvat.su6to sexualnoto privli4ane,fizi4esko,psihi4eskoto su6to...
cecko_boy
09-08-2006, 15:15
spored men ednoobrazieto kara i mujete i jenite da izneverqvat.su6to sexualnoto privli4ane,fizi4esko,psihi4eskoto su6to...
ne6to takoa :D
проф.Спиридон
09-08-2006, 15:17
Хормонално мъжете са полигамни и е НЕвъзможно да задържите вечно един мъж до себе си, ако ще и на 80 да правите все още божествени свирки, той пак ше си търси чуждото... положително е вярен този факт.
Profesore...6te gi ot4aqte momi4etata taka... :lol:
LilAngel
09-08-2006, 17:56
ами аз съм момиче, но ще споделя своята слабост, заради която изневерявам
Обичам мъжете, но най-много обичам СЕКСА. :mrgreen:
LilAngel
09-08-2006, 17:57
Хормонално мъжете са полигамни и е НЕвъзможно да задържите вечно един мъж до себе си, ако ще и на 80 да правите все още божествени свирки, той пак ше си търси чуждото... положително е вярен този факт.
ooohohohooo profesoreee :D ko praim be maina :smt016
BorderManager
09-08-2006, 17:58
Доказателството. :wink:
лично мен нищо не може да ме накара да изневеря. ако ми се прииска да го направя с някой друг просто ще скъсам с гаджето си, но не бих предала човек по този начин
Nightmare
09-08-2006, 18:25
Не мога да се съглася, че темата е за мъжете във форума. Нямам точен отговор защо изневерявам. Просто се случва, без да планирам, че ще изневеря. Искам го, правя го. Първичен инстинкт, на който се отдавам напълно..
ro6li4ka
09-08-2006, 18:26
4isto sexualno nqma kakvo da me nakara da izneverq osven ako ne6to nemi haresva sexa s gadjeto ama tova ne e nepopravimo vinagi mojem da se razberem kakvo ne e nared i da go opravim