View Full Version : pomognete mi molq vi
_maniachka_
09-08-2006, 22:45
minalata ve4er pravihme sex s gadjeto,imahme prezervativ,no toi se beshe skysal bez nie da usetim :smt010 napravih si 4 testa..BREMENNA SYM!! neznam kakvo da pravq,molq vi kajete mi :smt010
Na kolko godini si?Pii vednaga hap4eta!Mislq,4e ima 6ans!
ThePainIsReaL
09-08-2006, 22:47
Ае , моля ти се . Кви са тези тестове с резултат 24 часа след акта ? Да не лъжеш нещо , а ?
ne lyjaaaaaa kak shte lyja :smt010 ne sym si go i pomislqla daje NA 17 SYM i taq godina zavyrshvam,ne iskam da hodq s bebeshkata koli4ka na bala si :smt010
kolkoto do testovete-dade mi gi maika mi,kogato se vyrna ot shveciq.te davat rezultat 24 4asa sled sex
ThePainIsReaL
09-08-2006, 22:49
Добре , какъв е тоя тест ? И спри да плачеш .. пий една чаша вода и отивай до аптеката за постинор дуо още сега , ако наистина това не е ебавка . Все пак ми кажи , какъв е този тест ?
WILD__BOY
09-08-2006, 22:50
еми тогава си роди детенце
ThePainIsReaL
09-08-2006, 22:50
А колко време мина от акта ?
_maniachka_
09-08-2006, 22:55
minaha 72 4asa,pishe na shvedki na opkovkata,maika mi obqsni gore-dolu kakvo predstavlqva,daje neznam kak se kazva ohhh..boje kakvo da pravq,aptekata sega ne raboti :smt010
Vednaga tyrsi denono6tna apteka...vse nqkyde trqbva da ima!
_maniachka_
09-08-2006, 22:58
namerih apteka,ama nqma postinor :smt010 zashto vsi4ko vyrvi naopaki..zashto... :smt010
Abe vie bolni li ste ili kvo,ne stiga 4e teq samo pi6at nekvi ebasi filmovite scenarii v toq forum,ma i vie im se vruzvate :D 4ak mi e sme6no.Ako slu4aino nqkoga vi e popadul u4ebnik po biologiq v ruka bi trqbvalo da ste naqsno 4e za 24 4asa NE MOJE da se oplodi qicekletkata i tq da se dolepi do matkata.Za tova i vuprosnite xap4eta "Postinor" se piqt do 72 4asa sled poloviq akt.Za6toto te ne predizvikvat abort,te prosto ubivat spermatozoidite.A test,koito dava rezultat 24 4asa sled poloviq akt ne su6testvuva.Nqma i da prosu6testvuva!!! :smt019
ThePainIsReaL
09-08-2006, 22:58
Постинорът се пие до 72 часа . Винаги има денонощни аптеки . А колкото за тези тестове нещо не ми се вярва , ама аз не съм от най-осведомените в тази сфера
ThePainIsReaL
09-08-2006, 23:00
Abe vie bolni li ste ili kvo,ne stiga 4e teq samo pi6at nekvi ebasi filmovite scenarii v toq forum,ma i vie im se vruzvate :D 4ak mi e sme6no.Ako slu4aino nqkoga vi e popadul u4ebnik po biologiq v ruka bi trqbvalo da ste naqsno 4e za 24 4asa NE MOJE da se oplodi qicekletkata i tq da se dolepi do matkata.Za tova i vuprosnite xap4eta "Postinor" se piqt do 72 4asa sled poloviq akt.Za6toto te ne predizvikvat abort,te prosto ubivat spermatozoidite.A test,koito dava rezultat 24 4asa sled poloviq akt ne su6testvuva.Nqma i da prosu6testvuva!!! :smt019
Именно това знам и аз , за това много се учудих . А сега вече ми е ясно , че лъже . Намерила била аптека и нямало . И как за толкова малко време отиде , върна се , постна отговор , а?
Be vie maloumni li ste .... postinor NE PREDIZVIKVA ABORT. Toi e za usoetqvane na EVENTUALNA bremennost. Sashto taka ne moesh da zachenesh za 24 chasa ... za da pokaje testa ... kakafto i da e toi ... ta dori lekar ne moje da ustanovi bremennost v tozi period... za tova i postinora moje da se pie do 72 chasa ... prosto neshtata ne stavat taka HOP i bebe ;) ili testovete sa preebani ili ako si bremenna, to ne e ot 24 chasa ;)
_maniachka_
09-08-2006, 23:02
mnogo golemi profesori se izvydiha!! dano na tozi koito e napisal tova da ne mu se slu4va syshtoto katp na men,kolkoto i da ne mis e vqrva-bremenna sym i oshte utre otivam na ginekolog za da mi kaje kakvo da pravq.Forum kato tozi mislq 4e ne e napraven za ebavka,no mnogo tiinove go izpolzvat to4no za tova !!! [-( =; :smt010
To4no za6toto se symnqvam v tezi testove i kazvam da hodi da pie hap4etata...tova ako deistvitelno prezervativa se e skysal i ima symneniq...i ako ne e ebavka!
Dobre 4e maika ti si kupuva testove za bremennost kato suvenir kogato xodi v drugi durjavi ](*,) ](*,) ](*,)
ThePainIsReaL
09-08-2006, 23:03
Be vie maloumni li ste .... postinor NE PREDIZVIKVA ABORT. Toi e za usoetqvane na EVENTUALNA bremennost. Sashto taka ne moesh da zachenesh za 24 chasa ... za da pokaje testa ... kakafto i da e toi ... ta dori lekar ne moje da ustanovi bremennost v tozi period... za tova i postinora moje da se pie do 72 chasa ... prosto neshtata ne stavat taka HOP i bebe ;) ili testovete sa preebani ili ako si bremenna, to ne e ot 24 chasa ;)
Хах .. и аз мислих че става в-с за 24 часа , пък после се оказа че за 72 :lol: смешни истории станаха вече
luda^S^vibrator
09-08-2006, 23:12
ae da ta eba v t1pata patka!ti ta6ak li si prai6 s nas ??? ae next time kogato re6i6 da puska6 nqkva tema,gledai da ne e tolkoz elementarna!!!!
Abe horata ti obqsnqvat 4erno na bqlo 4e tfa fizi4eski ne e vyzmojno tq pa daje se syrdi!heiii 4e raota
ssiimmoonna
09-09-2006, 00:02
mda problema ti e naistina golqm kato za na4alo trqbva da kaje6 na roditelite si te vinagi 6te ti pomognat!sigurna sum 4e s trezva misul vsi4ko 6te e nared :-k
osemenitelia
09-09-2006, 06:23
измислихте ли име
krem4et0
09-09-2006, 09:35
Забременяването става до 72 часа след акта,а имплантирането на зиготата в матката след още няколко дни.Не може д си правиш тест,ако не е минала 1 седмица от акта минимум.Просто е излишно,защото до тогава НЕ СИ ЗАБРЕМЕНЯЛА!
abe tva sa pulni gluposti ne e vuzmojno da e bremenna
ouu боже!!!
то е ясно че е ебавка, само че е доста смешно да се ебаваш с нещо, което не ти е известно :).
моме преди да почнеш да се ебаваш с толкова серизони неща, първо се разрови из интернет за да разбереш как аджеба се забременява и след колко време се разбира че си бременна, пък след катосе осве3домиш достаъчно, започнио с ебавките :).
не ехубаво да се майтапиш с такива неща, за да не ти стигнат до главата и тогава да видиме как ще стане приказката за лъжливото овчарче и как никои няма да си направи труда да ти отговори.
abe sigurna li si 4e si pro4ela pravilno opatvaneto da ne da ti pokazva 4e ne si pak ti da misli6 4e si bremenna
7 точка от правилника.
/closed