View Full Version : MNOGO VAJNA TEMA!!!
Ave iskam da popitam normalno li e poneje ve4e napravih 3-ka sus sestra mi i baba mi... sega iskam az tatko i dqdo da spraskame mama... vie kak mislite qko 6te e nali? :-k
maika ti
09-08-2006, 23:44
Az sym tvoqta maika... 6e go qde6 golemiq moito mom4e... :smt014
Ave iskam da popitam normalno li e poneje ve4e napravih 3-ka sus sestra mi i baba mi... sega iskam az tatko i dqdo da spraskame mama... vie kak mislite qko 6te e nali? :-k
супер ше е !
TeTkA-s0lEtkA
09-08-2006, 23:48
#-o
TeTkA-s0lEtkA
09-08-2006, 23:49
#-o
ама че разбирасе всеки в живота си рано или късно се ебе със семейството си
даже незнам защо не земете кучето да те изпраска тебе,а котаракът нека изпраска майка ти и без това оная му работа е по голяма от твойта със сигурност :twisted:
ssiimmoonna
09-09-2006, 00:15
ebati prostotiite
Levski_Fenka
09-09-2006, 00:37
Толкова ли си загорял за момиче, че налиташ и на семейството си...
смешен си просто.
SiLeNc3e
09-09-2006, 00:41
E ve4e stavate NAGLIIIIIIIIIII i BANAALNIIIII s teq typi temiii ....................................... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
WindWaker
09-09-2006, 00:46
gavraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Inn0c3nCe
09-09-2006, 01:13
Супер е ама я ми кажи как ги нави шот аз се опитвам от сумати време
eDiN_sLucHaeN
09-09-2006, 01:15
tctctt ... baq sa zamislih ... vij sq kato za na4alo idi si izmiii zubite ... glei sq posle kaf e filma ... nai qko sha e ako fanesh i lelqti i 4i4o ti ... na4i bashtati i 4i4oti sha sa ebat .... sadq 4e sa pedali po tfa kaf pederasti4en naslednik imat ... sled tfa fani maikati i babati i lelq ti i sestrati (abe za sestrati se loshi raboti sam 4uval a pak mn hubafo go lapa momi4eto....tctct glei kfo neshto sa sluhovete ) i prati sestra ti pak pri men sled tfa se suberete cqloto semeistvo (bez sestra ti nali sa razbraxme) i sa po4erpete s nqkfa stabilna napitka ... za niskointeligentno obshtestvo kato vas e dosta prepora4itelno Arsen ili nshto ot sorta .... i za final moje da si zabiesh malkata pishka v ustata za da moje kartinata da e pulna .. ai si4ko nai roshavo
Тъй, ше е докато гостите могат да публикуват теми :evil:
alkobalko
09-09-2006, 07:19
Хора престанете с тъпите си теми. Не усещате ли, че ставате банални. Не сте интересни.
gavraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Тъй, ше е докато гостите могат да публикуват теми :evil:
em kajete ako trqbva i da se registrirame axaxaxaxax
tolko li ne razbirate
4e dokat ima idioti da vqrvat na tiq prostotii te 6e prodaljavat da bydat v toq forum
miloto_girl_4e
09-09-2006, 09:14
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: