PDA

View Full Version : опа станах по силен от наще

dinkisa
09-09-2006, 17:38
вчера се скарахме много баща ми стои и вече маха с ръце и започнаха с маика ми че като малък не са ме били и за тва немам уважение към тях и аз си казах ми аиде де набите ме и баща ми избухна замалко да ме удари но съм тренирал и рефлексивно му извих раката и го хакнах леко в корема след което тои сведе глава и каза нема какво повече.. #-o и просто ся незнам ко да прая [-o<

honey_7o
09-09-2006, 17:52
вчера се скарахме много баща ми стои и вече маха с ръце и започнаха с маика ми че като малък не са ме били и за тва немам уважение към тях и аз си казах ми аиде де набите ме и баща ми избухна замалко да ме удари но съм тренирал и рефлексивно му извих раката и го хакнах леко в корема след което тои сведе глава и каза нема какво повече.. #-o и просто ся незнам ко да прая [-o<

Може да се извиниш като за начало. :-k Дано помогне и кажи истината всмисъл,че не е било умишлено

alfred
09-09-2006, 19:04
НИКОГА ,АМА НИКОГА не посягаи на собвствените си родители!НЕЗАВИСИМО колко са те ядосали.

Ice_Queen
09-09-2006, 19:10
И аз леко съм посинявала майка ми..но въпроса бе че предния път ми пусна кръв от бузата..раздраме...и не исках пак..самоотбрана..но за щастие вече няма повече ексцесии ..засега ;)

sladoled
09-09-2006, 19:57
Кофти ситуация :? Ама станалото- станало.Най-добре според мен е да им кажеш, че съжаляваш за случилото се /което е по-различно от извинението, но си е някякъв компромисен вариант/, но и няма да търпиш те да те бият.Ако искат нещо от теб, да го искат разговаряйки.

protoss
09-09-2006, 21:05
Хмм.. странна ситуация.
Все пак си се защитавал, но им кажи че съжаляваш и че вече не си малкото дете и да те уважават като възрастен :wink: малко прилича на горното мнение но... :lol:

Novkov
09-10-2006, 07:20
Значи, трябваше да се ограничиш само със спирането на удара, но не и да го удряш паднал си на неговото ниво. Трябваше като му зивиеш ръката да му се изрепчиш и да го пуснеш. Нямаше да те закача повече, сега като си го ударил трябва се извиниш.

mechtaq_za_teb
09-10-2006, 07:37
govori s dvamata,izvini se i se postarai da im pokajesh 4e poveche nqma da se povtori

maybelline
09-10-2006, 18:02
Виж,и на мен баща ми като ми посяга(вече съм на 15 и това става много рядко),отвръщам със същото,но моята ситуация е по-различна.И това,че си нямал уважение към тях,не е защото не са те били(иначе как имаш уважение към учители или приятели?!),а защото самите те не са се погрижили за отношенията си с теб.Ако само са те критикували,унижавали и общуването ви се е свеждало до наставления,които да изпълняваш...какво очакват?

09-10-2006, 22:06
Уважение - простотии !!! Чупил съм ребро и съм цепил джуката на баща ми - скара се с майка ми и и посегна...а е бая по-едър от нея и не си знае силата...кат` го видях му фърлих едн бой(и той на мен) и после се разбрахме, той се извини на мама и след това задружно ходихме в болницата да ни лекуват :twisted:

NaDuFcHe
09-11-2006, 12:31
Izvini se na vashte i im kaji che prsto nqma da pozvolish da te udrqt..sledkato sma bashta ti e kazal che kato si bil maluk ne te e udrqm mu kaji che nqma kak da stane i sega..S maika mi se biem nai-rodovno ama na shega...posledno tq si hodi s zubite mi na gurba a az cqlata bqh udrana ot neq..obache vschko e na shega naistina trqbva da imash nqkakvo uvajenie kum tqh i da ne im posqgash nikoga....A gosta s posta predi moq..moje da spre d agleda filmi...

Bonbonenata
09-11-2006, 13:49
Извини се. Нищо повече.

gaya
09-12-2006, 13:45
Е аз съм с пъти по-силен от наще и ако се опитат да ме ударят просто няма да усетя нищо. Но да посягаш вече хич не е хубаво....

dinkisa
09-12-2006, 15:09
не съм посягал почти не го пипнах но но за малко щях а за тва решихме проблема темата е за кошчето вече :wink:

Stephanie Jay
09-12-2006, 19:56
"Не прави това, което не желаеш да ти бъде сторено" и се сърди? Кажи на баща ти това и дано размисли и се извини той. Въобще този човек знае ли колко те един начин наранява с тези думи? Не си виновен, защитил си както тялото така и достойнството си. Уважението зависи от постъпките, а не материалната независимост.

Подкрепям те напълно. :smt014 ](*,) [-X

mon4eto
09-16-2006, 14:12
Vzemi mu kaji v o4ite 4e za tova koeto si napravil ne sajelqva6 i toi da si vzeme pouka ot tova ](*,)