Влез

View Full Version : Само заради него...

Angel_eyes
09-09-2006, 17:41
Още от началото да предупредя...не искам съвети а просто да споделя...Значи ето и моята история на кратко:

Преди време (около 4 месеца) се запознах с едно момче отначалото бяхме само фр но аз започнах да изпитвам нещо прекалено силно,но мълчах защото той имаше приятелка която много обича...Докато един ден той не каза думите:"Обичам те повече от колкото трябва,знаеш ли?" :smt010 Бях на седмото небе...нямах думи но много бързо се приземих когато съобразих,че нямаме бъдеще...Все пак той беше с нея.Един ден той ми каза,че са скъсали...излъга ме бяха просто скарани.Както се досещате започнах връзка с него което беше егати шибаната постъпка спрям о гаджето му която ми е фр...Той каза,че ще я остави...обеща ми а ме излъга а аз му вярвах :smt011 И това продължи известно време до днес оставих го...той ми отне усмивката отне тази дарба винаги да съм весела и я замени със постоянни сълзи..Не го виня за нищо аз го Обичам и сега и винаги ще е така...Оставих го защото той я обича а мен никога не е...защото искам да е щастлив а явно с мен никога не е бил... :wink: И по-добре сама отколкото да го мъча да е с мен.Бях наивна мислех,че ще бъде само мой нооооооо уви неможел да бъде само с едната и дори сега когато вече е късно за каквото и да е било искам да му кажа,че го Обичам въпреки всичко станало... :smt010

P.S. Благодаря ви ако някой си е направил труда да прочете това...

®©PeTq®©
09-09-2006, 17:45
Много тъжна история.. :cry: :cry:

In4iTu_
09-09-2006, 17:46
Щом не искаш съвети, ще ти кажа само да не се отчайваш и да не казваш никога това : "Обичам и сега и винаги ще е така". Няма нищо вечно. Ще намериш друго момче, което ще е нещо повече от това, което си намерила досега :wink:

gery_to
09-09-2006, 17:50
Mnogo kofti naistina!ti naistina go obichash mnogo shtom si gotova na vsichko i dori na tova da ne si s nego samo za da bude shtastliv!evala,malko sa veche tiq hora kato tebe!bravo

sherry
09-09-2006, 17:50
Любовта боли. Кофти, но е така. Продължи напред. Правилно си постъпила.

niGGa
09-09-2006, 17:51
:smt006
не искам да те успокоявам, защото каквото и да кажа ще те натъжи. Дръж се..

Angel_eyes
09-09-2006, 18:05
Благодаря ви много за милите думи...само тук мога да срещна такава подкрепа наистина ви благодаря... :smt090

koalka
09-09-2006, 20:05
Много е гадно това,което ти е направил.Не се занимавай с него.Единственото,което не мога да разбера е защо е трябвало да те лъже?

miloto_girl_4e
09-09-2006, 20:11
ей, наскоро и мен така един глупак ме врътна, беше се скарал с гаджето си и каза, че са скъсали, аз нея не я познавах и тръгнах с него, те обаче се сдобрили и пак са тръгнали, но аз това не го знаех ... и..после разбрахме една за друга и отидохме му направим една изненада :mrgreen: аз го зарязах, имам си достойнство най-малкото, но тя остана с него, явно го обичка...
баааахти и сапунената история, не вярвам, че аз съм участничка в нея.. :roll: :roll:

Bonbonenata
09-09-2006, 20:13
Постъпила си правилно, не се предавай, животът е пред теб :o

Delfinche^
09-09-2006, 20:15
Не знам какво да ти кажа.След као те е излъгал така?!Не знам...В смисъл ти го обичаш но все пак .... Аз примерно бих направила слевдното-бих го зарязала колкото и да го обичам и да си запазя приятелството

alkobalko
09-09-2006, 20:16
Няма да ти давам съвети, няма да ти каже, че времето ще помогне. Ще ти кажа, че за никой, колкото и силно да го обичаш не трябва да губиш усмивката си. Дръж се и давай смело напред. Не ти, а той губи, щом не оценява колко добър човек си.

rusalkata_
09-09-2006, 21:02
наистина кофти... :smt010 какъв използвач...просто не е истина.а после защо ние момичетата(голяма част,не визирам всички) смятаме,че момчетата са идиоти... :smt012 ами какво да ти кажа и аз...горе главата,не се предавай и не губи вяра,че ще дойде момента в който отново ще си щастлива.никой няма право да отнема усмивката ти,така че продължавай да се усмихваш колкото и да те боли. :D

zoben_pitbul
09-09-2006, 21:02
Ми гадно е постъпил,ноо не си прави илюзий,че винаги ще го обичаш-ще мине време,чувствата ти ще охладнеят,няма начин това да не се случи.

^DaRk_LaDy^
09-09-2006, 21:42
Момчето е постъпило ужасно с теб , но не всички са такива , така че не се отчайвай , скоро ще намериш човек , който истински да те обича.

Белязана_с_името_ти
09-09-2006, 21:55
наистина си изживяла нещо неприятно...Но аз ще ти кажа само-дори и да ти се пла4е,колкото и да ти се каса сърцето за него,което предполагам е така,защото го оби4аш-продължавай напред!!!Животът не свършва с едно мом4е.Той не е единствен...дори и сега да мислиш така...нали знаеш "всяко зло-за добро" Скоро ще се появи нова звезда :)

ThePainIsReaL
09-09-2006, 21:56
Хей , момиче . Всеки трябва да страда малко ( макар и за простак ) , за да оцени после любовта , която ще получи . Така че , браво за постъпката , времето сега е пред мен...Ще има друг , по-достоен за теб

jadna_za_lubov
09-09-2006, 23:48
Kakto kaza sherry ot lubov boli....spodelena nespodelena ot neq prosto boli...zatova e Sladka bolka.....

[/i]

Axxxel
09-09-2006, 23:53
Писал съм го и другаде...Любовта е за глупаци...а аз не съм такъв...

ssiimmoonna
09-10-2006, 09:33
skupa angel_eyes razbiram golqmata ti bolka i ogr4enie lubovta ima dve strani-ili te kara da leti6 v oblacite ili te naranqva jestoko nqma sreda.za sujalenie oba4e ne vinagi se se sre6ta 1-vata strana i v tvoq slu4ai e taka.bezkraino mnogo sujalqvam budi silna i se postarai da se zasmee6 otnovo :roll:

kobrichka
09-10-2006, 09:55
Много кофти история,но за жалост това е деиствителността,горе главата и както една много готина мацка( f@nt@zi@) ми бе казала ~след всяка бурия изгрява слънце~ така и ти чакай скоро ще изгрее слънцето и при теб :D :smt006

Cruel_girl
09-10-2006, 10:16
Jivota e vmirisan!Za6to nqkoi hora se darjat taka?Za6to se ebavat s liubovta?Nali samo tq e istinska!No koleloto se varti i vsi4ko se vra6ta rano ili kasno.
6te kaja samo o6te ne6to-evala momi4e!Mn pravilna postapka! =D>

KiLLeR_InSTiNkT
09-11-2006, 11:01
Гадна постъпка наистина, но съм сигурна, че ще намериш някой, който наистина те заслужава и ще ти върне усмивката на лицето. Просто трябва да продължиш напред.

{{{MiLo_f}}}
09-11-2006, 11:19
Мила замисли се не си заслужава да плачеш за човек с който дори и да тръгнеш след време може да излъже и теб така както е излъгал приятелката си, усмихни се и се агледай наоколо, със сигурност е пълно с момчета които се чудят как да те заговорят :)

Nightmare
09-11-2006, 11:40
Харесвам силни хора като теб, които знаят кога да спрат. Поздравления.

648541
09-11-2006, 11:53
dokato 4etoh istoriqta se postavih na mqstoto ti i 4estno kazano nz kak bih postupila moje kato teb no nz.No naistina zaslujava6 nqkoi koito da te obi4a istinski i da ne te kara da pla4e6 kakto e postul tozi :evil: taka 4e se druj i produljavai napred :wink: :)

iiirish
09-11-2006, 11:57
всяко начало си има своя край, но това не бива да те очайва - продължавай напред! ако ти се плаче - плачи! но никога недей показва болката си пред околните

BeBcHeTo
09-11-2006, 13:03
Много кофти

Mike-Jones
09-11-2006, 14:15
kato gledam po pisanoto si dobro momi4e ne zaslujavash takava postupka shte ti mine kusmet ti jelaq

09-11-2006, 14:57
Още от началото да предупредя...не искам съвети а просто да споделя...Значи ето и моята история на кратко:

Преди време (около 4 месеца) се запознах с едно момче отначалото бяхме само фр но аз започнах да изпитвам нещо прекалено силно,но мълчах защото той имаше приятелка която много обича...Докато един ден той не каза думите:"Обичам те повече от колкото трябва,знаеш ли?" :smt010 Бях на седмото небе...нямах думи но много бързо се приземих когато съобразих,че нямаме бъдеще...Все пак той беше с нея.Един ден той ми каза,че са скъсали...излъга ме бяха просто скарани.Както се досещате започнах връзка с него което беше егати шибаната постъпка спрям о гаджето му която ми е фр...Той каза,че ще я остави...обеща ми а ме излъга а аз му вярвах :smt011 И това продължи известно време до днес оставих го...той ми отне усмивката отне тази дарба винаги да съм весела и я замени със постоянни сълзи..Не го виня за нищо аз го Обичам и сега и винаги ще е така...Оставих го защото той я обича а мен никога не е...защото искам да е щастлив а явно с мен никога не е бил... :wink: И по-добре сама отколкото да го мъча да е с мен.Бях наивна мислех,че ще бъде само мой нооооооо уви неможел да бъде само с едната и дори сега когато вече е късно за каквото и да е било искам да му кажа,че го Обичам въпреки всичко станало... :smt010

бла-бла, както и да е...
А пък аз, оня ден излизам малко на freerun и една стена баце правя cat leap ама шибана мазилка, та си здрах ръката... =/
Замени ми постоянната дебилна физиономия със сълзи... :smt011

kobrichka
09-11-2006, 15:38

бла-бла, както и да е...
А пък аз, оня ден излизам малко на freerun и една стена баце правя cat leap ама шибана мазилка, та си здрах ръката... =/
Замени ми постоянната дебилна физиономия със сълзи... :smt011

какъв ти е проблема

macka123
09-11-2006, 16:00
миличка
изкрено ти съчувствам
но не губи кураж
ще срещнеш момче което ще е мн над него и ще те обича истински
а иначе твоята постъпка е мн благородна,да го оставиш за да бъде щастлив
възхищавам ти се

pebz
09-11-2006, 17:13
naistina mnogo tyjna istoriq.. mn sajelqvam...napravo neznam kakvo da kaja... no da znaesh..shte namersih 100 pati po dobro momche ot nego :)