View Full Version : Moderated:Задължително ли е първият път да тече кръв?
Zdraveite...
Iskax da popitam kogato na momi4eto i e za pruv put e normalno da ima kruv, no normalno li e kogato penisa e vleznal 9-10-11 sm. da nqma kruv? ta konkretniq mi vupros e momi4eto oshte li e devstveno ili ve4e ne e i prosto e nqmalo kruv... Blagodarq za razbiraneto :) Prosto sum oburkan ](*,)
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
alkobalko
09-09-2006, 21:12
Не е задължително при всички момичета да има кръв. При мен например нямаше, както и при много други. Лично за мен момичето вече не е девствено.
Уоу, благодаря за бързия отговор. Доста пълен и задоволителен.. Все пак.. Ако някой има мнение да си го даде :)
fRe3$7yl3r
09-09-2006, 21:14
Не е задължително при всички момичета да има кръв. При мен например нямаше, както и при много други. Лично за мен момичето вече не е девствено.suglasen sum ne e zaduljitelno
E kak 6e vleze 11 santa vytre i 6e e o6te devstvena e .... tq neznam kva cipa trqbva da ima .... prosto e nqmalo kryv!
^DaRk_LaDy^
09-09-2006, 21:16
Не е задължително при всички момичета да има кръв. При мен например нямаше, както и при много други. Лично за мен момичето вече не е девствено.
да , аз съм на абсолютно същото мнение
Благодаря Ви, много сте мили :)
Естествено,че е възможно да няма кръв,но при повечето има.
BorderManager
09-09-2006, 21:19
Задължително е!
Кръв, гной, екскременти и урина трябва да заливат ложето на вашите първи интимни трепети!
Муахахахахахахахахахааааа аааа! :twisted:
ro6li4ka
09-09-2006, 21:23
mi momi4eto ve4e ne e devstveno 6tom e pravilo sex...puk dali 6et ima kryv ili nqma si e otdelen vypros pri mene primerno nqma6e kryv qvno ne sam edinstvena :)
spoko pi4 i moqta posledna priqtelka be6e devstvena i nqma6e krav katto pravihme seks
don`t worry about it man! 6to si q promu6kal edin pat posle stava lesno:)
po princip ne e zadyljitelno,no mn rqdko ne te4e kryv.
ta sq ako moje i az da pitam ne6tu ako nqkoi mom4ence si navre celiq pryst pri oplojinie 4e si devstvena 6to tekne li kryv :-#
malka_kukla
09-09-2006, 22:38
emi ne e zaduljitelno.tova dali 6te te4e kruv zavisi ot elasti4nostta na himena(devstvenata cipa).
Haresvam
09-10-2006, 03:26
Не е задължително да има кръв. При някой почти няма или няма въобще
krem4et0
09-10-2006, 08:52
над 70% от момичетата нямат кръв или тя е от порядъка на 2-3 капки.Аз прокървях едва след 3-4 месеца сексуален живот.Бог знае защо,ама първият път нямаше кръв само малко болка и желание това да свърши по-скоро!
goldengirl
09-10-2006, 13:13
не е задължително да тече кръв :roll: на мен не ми е текло :roll: