- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Задължително ли е първият път да тече кръв?
Zdraveite...
Iskax da popitam kogato na momi4eto i e za pruv put e normalno da ima kruv, no normalno li e kogato penisa e vleznal 9-10-11 sm. da nqma kruv? ta konkretniq mi vupros e momi4eto oshte li e devstveno ili ve4e ne e i prosto e nqmalo kruv... Blagodarq za razbiranetoProsto sum oburkan
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Не е задължително при всички момичета да има кръв. При мен например нямаше, както и при много други. Лично за мен момичето вече не е девствено.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Уоу, благодаря за бързия отговор. Доста пълен и задоволителен.. Все пак.. Ако някой има мнение да си го даде![]()
suglasen sum ne e zaduljitelnoПървоначално написано от Aleandra
every man dies,not every man really lives
E kak 6e vleze 11 santa vytre i 6e e o6te devstvena e .... tq neznam kva cipa trqbva da ima .... prosto e nqmalo kryv!
да , аз съм на абсолютно същото мнениеПървоначално написано от Aleandra
Благодаря Ви, много сте мили![]()
Естествено,че е възможно да няма кръв,но при повечето има.
Задължително е!
Кръв, гной, екскременти и урина трябва да заливат ложето на вашите първи интимни трепети!
Муахахахахахахахахахааааа аааа!![]()
Животът е БРЯГ!
mi momi4eto ve4e ne e devstveno 6tom e pravilo sex...puk dali 6et ima kryv ili nqma si e otdelen vypros pri mene primerno nqma6e kryv qvno ne sam edinstvena![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
spoko pi4 i moqta posledna priqtelka be6e devstvena i nqma6e krav katto pravihme seks
don`t worry about it man! 6to si q promu6kal edin pat posle stava lesno![]()
po princip ne e zadyljitelno,no mn rqdko ne te4e kryv.
ta sq ako moje i az da pitam ne6tu ako nqkoi mom4ence si navre celiq pryst pri oplojinie 4e si devstvena 6to tekne li kryv![]()
emi ne e zaduljitelno.tova dali 6te te4e kruv zavisi ot elasti4nostta na himena(devstvenata cipa).
Не е задължително да има кръв. При някой почти няма или няма въобще
не е задължително да тече кръвна мен не ми е текло
![]()
Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило