View Full Version : Момчета,според вас...
Та според вас мястото на жената красиво ли е?Харесва ли ви,отвращава ли ви?
Ne si zadal vyprosa si pravilno i nemoga da ti otgovorq...pod "mqstoto" razbiram mnogo ne6ta! :wink:
Ne si zadal vyprosa si pravilno i nemoga da ti otgovorq...pod "mqstoto" razbiram mnogo ne6ta! :wink:
Говоря за там отдолу-вагина,клитор и т.н.
Da za men e mnogo krasivo i adski mnogo me kefi...no estestveno mnogo zavisi i ot tova,dali e dobre potdyrjano...a i sy6to taka na kolko godini e jenata....ako e dyrta baba nali ne smqta6 4e 6te me vyzbujda?
Neznam koe mom4e 6te go otvra6tava nqkoq jenska vagina...
Oba4e ima i myje s vkusove...poneje nali razli4nite p*t4ici se razli4avat...edni po zatvoreni,drugi s po-golemi ustni,klitor i t.n....ta ima nqkoi deto i tva gledat :lol:
Ми много ясно ,че не се отвращаваме . Ба*ти въпроса. Ако мъжете са отвръщават от половите органи на момичетата, вий тря всичките да станете лесбийки .
mi da krasivo e... vazbujda6to nemoga da go obqsnq no vav vsi4ki polojeniq mi xaresva i v nikakaf slu4ai ne me otvra6tava ili da me e gnus ili ne6to takova
Ako xigienata i vuzrasta sa nared ne
Мястото на жената е в кухнята.
д-р Посмъртов
09-11-2006, 08:33
Правилно.Но ако е постоянно,значи вашето място е в багажника.Безобразие,прост о. =P~
alkobalko
09-11-2006, 09:15
Хахахах, голям шегаджия се извади бе. Да не живееш в 18 век. Всяка жена сама избира своето място.
нещо немога да схвана какав ти е въпроса
:-D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :lol:
hamilcar
09-11-2006, 09:22
Дано да си го написал само за бъзика, иначе не е на добре.
Сега по зададеният въпрос. Красиво е, стига да е добре поддръжано.