View Full Version : Hodim ot 5 meseca ve4e a ne e iskal sex?!
Mikity_90
09-10-2006, 19:16
S gajeto mi hodim ve4e 5meseca a ne znam zashto ne iska da go pravim ne 4e izgarqm ot jelanie no prosto mi e stranno zashtoto dori ne me e pital dali sum devstvena...samo vednuj kato se napih v edna diskoteka i po4nah da my razkop4avam pantalonite i toi mi kaza:"e kvo samo 4ykane li iska6,dai pone da ne e tyka"i az ni6to ne my kazah no ni6to i ne pravihme oh kajete spored vas na kakvo se dulji.Moje bi gre6kata e v men znam li :-k
indian_flower
09-10-2006, 19:21
hmm...trqbva da se radva6 spored men:) eto edin tipi4en primer 4e mom4etata ne mislqt samo za sex...tova e straxotno:) ako na teb ti se pravi prosto govori s nego i razberi pri4inata;) vinagi e dobre problemite da se obsajdat:)
i moq priatel ne iska6e da pravim sex oba4e az re6ix da govorq s nego i toi mi obqsni 4e ne moje da pravi sex s nqkoi koito obi4a ili pone ne misli 4e e gotov da go napravi s men za6toto misli 4e 6te me narani:) razli4ni xora razli4ni vazgledi:) minaxa nqkolko sedmici i toi sam si poiska;)ahahhaha tova:)
CrazyWitch
09-10-2006, 19:24
Ем радвай се. Ко се оплакваш не мога да разбера. Повечето момчета насилват приятелките си психично за тия ти работи. Искат или не никой не ги пита, а ти ми се оплакваш. Недей така.
Mikity_90
09-10-2006, 19:26
mda naistina si prava toi vinagi se e durjal mn dobre s men i vinagi mi povtarq 4e mn me obi4a...i se radvam 4e ne iska samo sex ot men :-)
ako ti e stranno i se 4udi6 za6to ne govori za tova,prosto go pitai.tuk nepoznati hora nqma kak da znaqt pri4inata za tova.predpolagam,4e e za6toto e svesten i naistina ne iska samo sex ot teb.i tova e mnogo hubavo,4e ima o6te takiva muje. =D>
Хм...все едно говориш за мен :wink:
Ами защо не поговорите за секс?Започни темата и така.Но трябва да се радваш,че не е с теб само заради секса,защото някои момичета точно от това се оплакват.Може и да се притеснява.
Ем радвай се. Ко се оплакваш не мога да разбера. Повечето момчета насилват приятелките си психично за тия ти работи. Искат или не никой не ги пита, а ти ми се оплакваш. Недей така.
:D :D :D
alkobalko
09-10-2006, 19:46
Toчно така.
teen_girl4e
09-10-2006, 19:59
mi toi mje bi ne iska vruzkata vi da e samo sex kvo se pritesnqva6 kakto dr kazaha tr da se radva6 si4ko 6te si doide s vremeto
vo se pritesnqva6 kakto dr kazaha tr da se radva6 si4ko 6te si doide s vremeto
Moje vypreki 4e tvyrdi,4e ne izgarqla ot jelanie,na avtorkata vse pak da i se iska...i sega da ne se radva...
A tva 4e i se iska dali 6te zna4i,4e e s nego zaradi sexa...kakto biha re6ili momi4encata pri obratniq variant :-k
малка му е патката и го е срам..
Insomnya
09-10-2006, 20:29
Kакто винаги съгласен със Crazy`Witch
ше те изпапкам ей :smt007
http://vij.iako.info/steal.php?ID=9376
SwEeTSsSnake
09-10-2006, 20:37
Trqbva da se radva6 4e toi e takav !Ne mislq 4e 6te6e da ti e po dobre ako toi te nasilva6e da go napravite nali?!
Mикитъ_90
09-10-2006, 20:41
Da opredeleno nqma6e da mi e priqtno no prosto mi se stori stranno ztoto e na 17...znaeh 4e e svesten i to si go pokazva mersi za mneniqta koito napisahte
strange__
09-10-2006, 20:50
Е за 5 месеца нито веднъж ли не сте говорили по темата?! :shock:
mravkata_z
09-10-2006, 21:38
ooo q stiga gluposti! kakvi sa tiq 2ni standarti! priemete go
JENITE SME SEKSUALNI! NUJDAEM SE OT SEKS! I MISLIM ZA SEKS!
Seks bez lubov moje, no lubov bez seks ne moje! Taka vraskata ne e palnocenna! Osven tova sled tolkova vreme momi4eto po4va da si misli, 4e ne pravi ne6tata kakto trqba ili , 4e ne e privlekatelna, 4e ne e jelana! Tova vodi do psihi4eski iskrivavaniq, i v 1 moment iznevqrata ot strana na momi4eto e neijbejna, za6toto tq iska da dokaje pred sebe si, 4e vse o6te e haresvana i jelana! Bila sam s takova mom4e i prosto se pobarkah i estestveno nakraq se razdelihme, no ne be6e na 5tiq ina 3tiq mesec.
Ujasno e majete da ne iskat seks...ili pone lubovna idra...ili miluvki ili frenska lubov! Taka momi4eto, koeto e normalno seksualno zapo4va da si misli, 4e e kurva 6tom iska da useti trapkata i emociaqta ot praveneto na lubov! Stiga mom4eta, kade sa vi hormonite ne ni osakatqvaite taka!
A za tvoq az bih go zarqzala.
:smt011
Еми и аз да седим 5 месеца на сухо и аз отдавна ще съм забравил кво съм искал изобщо от тебе.
kAdrOkoSkA
09-10-2006, 21:45
Qvno momcheto vijda v teb mn poveche ot edno tqlo i sredstvo da zadovolqvane na nujdite :wink: Naistina trqbva da se radvash milichka :mrgreen: Ako veche iskash da spish s nego - zapochni s nameci naprimer a posle shte si prolichni dali ima nujda ot nqkav seriozen razgovor ili toi prosto e iskal da te izchaka kogato si gotova i sigurna :-)
mda be az s edno mom4e sam tyi nie ne xodim oba4e se natiskame ponqkoga ma imam nekfo 4yvstvo takova 4e sqkash ni 6t seks ee,,,,nqkak si nz gadny e ,,razbiram te mn dobre
GLeZoRanA
09-10-2006, 22:01
Qvno momcheto vijda v teb mn poveche ot edno tqlo i sredstvo da zadovolqvane na nujdite :wink: ахУм , че са малко тия. Вярно трябвя се радва..
Ем радвай се. Ко се оплакваш не мога да разбера. Повечето момчета насилват приятелките си психично за тия ти работи. Искат или не никой не ги пита, а ти ми се оплакваш. Недей така. ....
Inn0c3nCe
09-10-2006, 22:09
Не не трябва да се радваш. Е зависи ако това че гаджето ти е педал
е за радване тогава се радвай. Гаджето ти е прикрит педал и е с теб само
за пред хората.
Mi kaji mu,4e iska6 da spite i ako otkaje e gay qvno!Prosto govori s nego,ako te e sram zna4i nqmate nikva vruzka!Mnogo e prosto!Kazva6 mu 4e iska6 sex i go praite!Kvo 6e si krivi6 du6ata!Polovin godina s gadje i bez ebane e neveroqtno za mene!
normalno i az bqh taka purvite 6-7 mec ... sega namekvam ot time na time .. i da problem e da ne se pravi sex :) ! no shtom horata imat nujdi pogovori s nego ... ili t.e. izobshto ko she govorish ...
Kanihs go u vas ili otivash u tqh
da ste sami
muzi4ka (kupila si prezarvativi est...) i .... shtom si trugnala da mu razkop4avash pantalonite znache znaesh ot kude se pochva :) ! tova e ne se pritesnqvash i go pravite !
Seks bez lubov moje, no lubov bez seks ne moje! Taka vraskata ne e palnocenna! Osven tova sled tolkova vreme momi4eto po4va da si misli, 4e ne pravi ne6tata kakto trqba ili , 4e ne e privlekatelna, 4e ne e jelana! Tova vodi do psihi4eski iskrivavaniq, i v 1 moment iznevqrata ot strana na momi4eto e neijbejna, za6toto tq iska da dokaje pred sebe si, 4e vse o6te e haresvana i jelana! Bila sam s takova mom4e i prosto se pobarkah i estestveno nakraq se razdelihme, no ne be6e na 5tiq ina 3tiq mesec.
Ujasno e majete da ne iskat seks...ili pone lubovna idra...ili miluvki ili frenska lubov! Taka momi4eto, koeto e normalno seksualno zapo4va da si misli, 4e e k***a 6tom iska da useti trapkata i emociaqta ot praveneto na lubov! Stiga mom4eta, kade sa vi hormonite ne ni osakatqvaite taka!
Госпожице, вашите правилни виждания за нещата от живота ме впечатляват - сигурно сте гледали всички серии на "Спешно отделение", "Доктор Куин - Лечителката" и "Грижовните мечета" и сте попили някои неща от тях. От името на всички нас ви казваме едно голямо БРАВО!
П.П. По случая: Покажете на вашия приятел снимка на гола жена, куче, разлистено дърво, пресен труп/бродещо зомби, старец, старица, риба, кокошка, !!!козичка!!! и следете внимателно зениците му - ако се разширят на различна от първата снимка, знайте, че грешката не е във вас - той просто е за клиниката...
Ако реагира на голата жена... Кандидатсвайте за "Пълна промяна" =P~
Или пък предпочита чикийките. Секса е голямо и излишно горене на енергия, особено за онези люде които спазват режим на въглехидратите и тестостерона с цел набъбване на бицарките. =;
Haresvam
09-10-2006, 23:14
:roll: Тоя трябва да е някой супер срамежлив :-s Това е ужасно бе !
Срамота ! Ама и ти си търпелива като овчица .
Веднъж реших да пробвам колко ще изкарам с едно момиче без секс и да видя кога ще ми бие шута :)
Правих се на разсеян опреше ли до там ( Секса ) и бягах .
Заряза ме гадината му с гадина, на втория месец :) Сигурно съм бил последния тъпак и импотентен шемет на света, но експеримента си струваше. :)
Веднъж реших да пробвам колко ще изкарам с едно момиче без секс и да видя кога ще ми бие шута :)
Заряза ме гадината му с гадина, на втория месец :) Сигурно съм бил последния тъпак и импотентен шемет на света, но експеримента си струваше. :)
Тва е най яката гавра. По яка и от тва да я наебеш и на другия ден да и пратиш СМС че късате :twisted: .
Заряза ме гадината му с гадина, на втория месец Smile Сигурно съм бил последния тъпак и импотентен шемет на света, но експеримента си струваше. Smile
Ti si basi manqka :lol:
InitialD
09-10-2006, 23:24
Бе я се вземете у ръце кат не иска секс...уоу чакайте 5 месеца ли беше ..бе май наистина е гей щото колкото и сдържан да съм 5 месеца сериозна връска без секс не става или просто има друга приятелка...аууу требва да спра да пиша такива гадости! 8-[ :?
Haresvam
09-10-2006, 23:50
Тва е най яката гавра. По яка и от тва да я наебеш и на другия ден да и пратиш СМС че късате :twisted: .
Не съм искал да се гавря. На мен ми бе интересно, дали ще ме разкара и за колко време :) Иначе момичето си бе супер гадже. Умна и красива и т.н. :) Сега понякога се засичаме по купони в София или Варна . Тя ми казва " Здрасти " а аз се смея :)
Това с късането, не съм го правил освен веднъж. Щом ще правя секс с момиче, значи ме кефи, пък и не си падам по еднократните чукания , най-малкото защото, с едно чукане, нито нея можеш да опознаеш, нито себеси с нея
Тя ми казва " Здрасти " а аз се смея
Ei 6e me ubie6 ve 4ovek...ti si ne-4ovek :lol: :lol:
Haresvam
09-11-2006, 00:03
Заряза ме гадината му с гадина, на втория месец Smile Сигурно съм бил последния тъпак и импотентен шемет на света, но експеримента си струваше. Smile
Ti si basi manqka :lol:
8) Не съм ! Експериментите са път за разкрития в науката :)
Извода е един:
Няма ли пишка ( по-добре твърда и големичка ), няма чувства :) :lol:
InitialD
09-11-2006, 00:20
Извода е един:
Няма ли пишка ( по-добре твърда и големичка ), няма чувства
Баааххх!Братото е прав!!!Е това беше философията на седмицата! :mrgreen:
Da razbiram li,4e vsi4ki jeni iskat pi6kata...tova mai zna4i,4e vsi4ki obi4at zaradi sexa...4ove4e,ti 6te dokaje6 ne6to veliko ... 6te obori6 vsi4ki dumi izkazani ot jenite,4e myjete mislili samo za sex,a te glavno za 4uvstvata i t.n.
=D>
Haresvam
09-11-2006, 01:02
Da razbiram li,4e vsi4ki jeni iskat pi6kata...tova mai zna4i,4e vsi4ki obi4at zaradi sexa...4ove4e,ti 6te dokaje6 ne6to veliko ... 6te obori6 vsi4ki dumi izkazani ot jenite,4e myjete mislili samo za sex,a te glavno za 4uvstvata i t.n.
=D>
O:) И жените и мъжете мислят еднакво за секс . Както казва една приятелка, "На всички им се ебе яко :) на мен още повече, щот си го признавам :) "
Чувствата са нещо супер велико, но няма ли секс или сексуално желание в основата им, няма ги и тях .
Понякога има само сипмпатия и тя стига за секс стига двамата, тримата, четиримата .... да си имат доверие , да си се кефят един друг и да им се прави секс.
Всички стоим на един клон приятелю :) Независмо от пола
"На всички им се ебе яко :) на мен още повече, щот си го признавам :) "
Tova be6e kultovata replika na ve4erta ... mai 6te mi stane moto,ama ot ustata na jena si e po-efektno :D
Lorraine
09-11-2006, 07:14
Такива момчета са рядкост,радвай се.. :!: .Миличка,може да има проблем някакъв или да не е готов или не знам нещо..сигурно има причина за да не го правите.Поговорете и се изяснете :wink:
д-р Посмъртов
09-11-2006, 08:17
Няма ли пишка ( по-добре твърда и големичка ), няма чувства [/b][/color] :lol:
Е,даже донякъде е прав,този съвременен мислител.Абсолютно вярно е(даже и доказано,ама доказалите го лекари вече гният на дъното на някой океан/море),че мъжете мислят с ония си работи.Което води до заключението,че и ония им работи се водят като заместител на сърца.(ето защо лекарите са в някой воден басейн вече) =P~
krem4et0
09-11-2006, 08:44
Моето гадже не намекваше за секс може би 8-9 месеца.Едва,когато влезе в казармата заговори на тази тема.Е,беше ми кофти,защото си мислех,че не ме желае,а той го е правил за да не се стресна,да си помисля,че е развратник и иска да ме чука на всяка цена.Като не намеква-намекни ти де.Тази уста ти е дадена за нещо все пак!
Като не намеква-намекни ти де.Тази уста ти е дадена за нещо все пак!
Syglasen sym =D>
Moje da ste tvyrdo protiv analniq sex,no izglejda podkrepqte oralnata liubov :-D
krem4et0
09-11-2006, 11:17
Хм,в случая исках да кажа да си поговорят.Иначе вдигам 2 ръце и 2 крака за оралния секс.Обичам да ми правят,обичам и аз да правя.Даже с гаджето най-много това обичаме!
pitbullbg
09-11-2006, 12:09
prosto ne hoi s teb zaradi tova... radvai se... tova e ediniq variant a drugiq e 4e moje da ti izneverqva... ama i da go pravi ne mu pre4i da go pravi i s teb..... ima i drug variant koito e nai priemliv da ima nqkaf problem....... i da se pritesnqva ako ti iska6 da go napravite govori s nego.....
Моето гадже не намекваше за секс може би 8-9 месеца.Едва,когато влезе в казармата заговори на тази тема.Е,беше ми кофти,защото си мислех,че не ме желае,а той го е правил за да не се стресна,да си помисля,че е развратник и иска да ме чука на всяка цена.Като не намеква-намекни ти де.Тази уста ти е дадена за нещо все пак!
Започнали сте клинично зле, но сте стигнали далеч:
Хм,в случая исках да кажа да си поговорят.Иначе вдигам 2 ръце и 2 крака за оралния секс.Обичам да ми правят,обичам и аз да правя.Даже с гаджето най-много това обичаме!
Браво на таквЪзи самоусъвършенстващи се юноши...
Тая кремчето може да ви стане абонат без проблеми :-D . Прдставям си па мъжа и па с колко е маймунял докато тя се е фръцкала 9 месеца :shock: .
д-р Посмъртов
09-11-2006, 17:55
Тая кремчето може да ви стане абонат без проблеми :-D . Прдставям си па мъжа и па с колко е маймунял докато тя се е фръцкала 9 месеца :shock: .
Да доложа,господине,ние абонати не приемаме,само пациенти.Следващия,моля! =P~
An tei.
NAT LA GITANE
09-11-2006, 18:11
gleite sega tva e mn hubavo 4e ne hodi s teb zamo za tova!!!!bravo!!!oba4e...az si misl4 4e mom4etata po princip si iskat sex...kakto si4ki nie de...v smisul to hormona si bie,tqloto im go iziskva i t.n. sega si4ki gi znaem tiq ne6ta....ne moje prez cqloto tva vreme,da ne ste pravili pone ne6to intimno,da go e iskal...razbirate me de :) absolutno ni6to li ne ste pravili???vuob6te li ne ste bili intimni???vse pak mi se struva malko stranoo....sigurna li si 4e ne polu4ava sex ot drugo mqsto???sorry ama...neznam,moje i da gre6a,ama mi se struva stranno....vse pak ne e 1-2-3 meseca....
Ami da ubedena sum pravila sum my nqkolko nameka no toi ne prave6e abs ni6to mn puti sam si mislila 4e mi izneverqva kato naprimer vednuj mi izrusi "mi az v4era taka se napih 4e mi se gybqt 2-3 4asa kvo li ne sum pravil togava" no nz negoviq best fr mi povtarq 4e sum vajna za nego i 4e za nikoq dr ne e govoril taka i 4e bil ubeden 4e ne se vijda s dryga no ve4e nz da vqrvam li.Da naistina se radvam 4e ne me prinujdava da pravime sex no na negovata vuzrast vsqko mom4e iska sex.ohhh i az nz ve4e totalno se oburkah :smt017
Mikity_90
09-11-2006, 19:49
Imam 4yvstvoto 4e az sum vinovna za tova 4e ne iska da go pravime i to ot 5 meseca...No kakto kazaha i drygite vs 6te si doide s vremeto :-)
Haresvam
09-11-2006, 20:08
:shock: Vie me smajvate ! Az za 9 meseca da sym te skusal ot seks :) I to vsekidnevno :P Posle neka me misli6 za razvratnik :wink: Nali 6tqh da razvratq i teb ? Kakvo mi puka ;) 6tqhme da sme lika prilika
:shock: Vie me smajvate ! Az za 9 meseca da sym te skusal ot seks :) I to vsekidnevno :P Posle neka me misli6 za razvratnik :wink: Nali 6tqh da razvratq i teb ? Kakvo mi puka ;) 6tqhme da sme lika prilika
Правилна позиция, господине, от гледна точка на това, че трудно може да съдиш някого за нещо, ако той те е научил да го харесваш - имате инженерна мисъл...
Haresvam
09-11-2006, 21:32
Правилна позиция, господине, от гледна точка на това, че трудно може да съдиш някого за нещо, ако той те е научил да го харесваш - имате инженерна мисъл...
Nikogo ne sydq. Samo mi e 4udno za6to e my4il momi4eto tolkova ot krivo razbrani 4uvstva
http://vij.iako.info/steal.php?ID=617
д-р Посмъртов
09-13-2006, 14:41
http://vij.iako.info/steal.php?ID=617
Браво,Деси!Полът ви явно е без значение,размерът на мозъчните клетки също! =P~
krem4et0
09-13-2006, 14:54
Nikogo ne sydq. Samo mi e 4udno za6to e my4il momi4eto tolkova ot krivo razbrani 4uvstva
Абе мойто момче си е притеснително-поне беше такова.Ако аз не бях го понатиснала изобщо нямаше и дума да издума.Честно казано малко съжелявам,че се получи така-в смисъл бих го направила по-скоро,ама той се стряскаше от намеци и се изчервяваше.Освен това фактът,че и двамата нямаме грам опит си оказа влияние-аз се притеснявах,че ще съм дърво,а той че ще свърши бързо и ще ми е гадно.Е,то така си и беше,но нали сега поправяме положението.А до това колко сме израстнали-то 1 път почне ли се задръжките падат доста бързичко.Честно казано и аз преди година не мислех,че ще правим такива неща в леглото,ама то се случва.Не можем да тъпчем на 1 място все пак.А до това кой се е мъчил и кой не-ще ви кажа,че аз съм се прибирала толкова възбудена,че не мога да кача стълбите!!!Мисля,че аз се мъчих повече,защотото той направо ме побърква.И за щастие така е и до ден днешен-видя ли го и се възбуждам!
S_T_E_V_E
09-13-2006, 18:46
S gajeto mi hodim ve4e 5meseca a ne znam zashto ne iska da go pravim ne 4e izgarqm ot jelanie no prosto mi e stranno zashtoto dori ne me e pital dali sum devstvena...samo vednuj kato se napih v edna diskoteka i po4nah da my razkop4avam pantalonite i toi mi kaza:"e kvo samo 4ykane li iska6,dai pone da ne e tyka"i az ni6to ne my kazah no ni6to i ne pravihme oh kajete spored vas na kakvo se dulji.Moje bi gre6kata e v men znam li :-k
Да не е ГЕЙ : :lol: много корав тоз човек :)
Haresvam
09-13-2006, 23:30
Nikogo ne sydq. Samo mi e 4udno za6to e my4il momi4eto tolkova ot krivo razbrani 4uvstva[/quote]
Абе мойто момче си е притеснително-поне беше такова.Ако аз не бях го понатиснала изобщо нямаше и дума да издума.Честно казано малко съжелявам,че се получи така-в смисъл бих го направила по-скоро,ама той се стряскаше от намеци и се изчервяваше.Освен това фактът,че и двамата нямаме грам опит си оказа влияние-аз се притеснявах,че ще съм дърво,а той че ще свърши бързо и ще ми е гадно.Е,то така си и беше,но нали сега поправяме положението.А до това колко сме израстнали-то 1 път почне ли се задръжките падат доста бързичко.Честно казано и аз преди година не мислех,че ще правим такива неща в леглото,ама то се случва.Не можем да тъпчем на 1 място все пак.А до това кой се е мъчил и кой не-ще ви кажа,че аз съм се прибирала толкова възбудена,че не мога да кача стълбите!!!Мисля,че аз се мъчих повече,защотото той направо ме побърква.И за щастие така е и до ден днешен-видя ли го и се възбуждам![/quote]
Винаги съм считал момичетата за много по-отворени от момчетата и понякога чак ме е яд.. Той се мъкне с нея. На нея и се иска нещо , а той не смее " За да не я обидел ! "
Сякаш секса е нещо срамно, лошо и отвратително, стане ли дума за момиче
krem4et0
09-14-2006, 08:10
Аз не казвам,че съм била кой знае колко отворена-все пак с въпросния човек го направих за първи път.Даже до определено време неговата притеснителност ми харесваше-аз си падам по такива момченца :lol: .Просто след половин година ходене и без намек за секс се притесних дали ме харесва.Е,харесва ме и то достатъчно за щастие.
Haresvam
09-17-2006, 11:31
Аз не казвам,че съм била кой знае колко отворена-все пак с въпросния човек го направих за първи път.Даже до определено време неговата притеснителност ми харесваше-аз си падам по такива момченца :lol: .Просто след половин година ходене и без намек за секс се притесних дали ме харесва.Е,харесва ме и то достатъчно за щастие.
O:) Това момичетата сте голяма работаааааааа... Мили, търпеливи, внимателни и готини. Твоя срамежливец си е умрял от кеф ;)
Naivna si da mislish samo za sex are hodi stani kurva ako iskash sex ako iskash normalen chovek ne se napivai ne hodi po diskoteki i ne se pravi na interesna po forumitge
krem4et0
09-17-2006, 11:50
O:) Това момичетата сте голяма работаааааааа... Мили, търпеливи, внимателни и готини. Твоя срамежливец си е умрял от кеф ;)
Да,и сега умира от кеф още повече!
Malkata_Gina
09-17-2006, 11:51
Naivna si da mislish samo za sex are hodi stani k***a ako iskash sex ako iskash normalen chovek ne se napivai ne hodi po diskoteki i ne se pravi na interesna po forumitge =D> =D> =D> :D
Haresvam
09-17-2006, 12:14
O:) Това момичетата сте голяма работаааааааа... Мили, търпеливи, внимателни и готини. Твоя срамежливец си е умрял от кеф ;)[/quote]
Да,и сега умира от кеф още повече![/quote]
Сладурка O:)
krem4et0
09-17-2006, 12:26
Да,и сега умира от кеф още повече![/quote]
Сладурка O:)[/quote]
мерси :oops:
др. Грешков
01-23-2007, 08:21
Да,и сега умира от кеф още повече!
Сладурка O:)[/quote]
мерси :oops:[/quote]
Така е, Кремчето се развива и скоро ще пише новата Кама Сутра - като лекар съм доволен от старанието на момичето да бележи личен прогрес чрез сексуална революция ;)!
IlLuSi0nS`
01-23-2007, 09:30
тоя не е добре.. 5 месеца.. хм.. по мое мнение или е некой голем сдуханяк или е гей или не може да го дигне.. кфато и да е причината положението ти е трагично.. решението според мене е просто да го попиташ къф му е проблема или направо го почни без да му даваш да се дърпа.. пък ако не стане го вазирай.. пф..
krem4et0
01-23-2007, 12:58
Ujasno e majete da ne iskat seks...ili pone lubovna idra...ili miluvki ili frenska lubov! Taka momi4eto, koeto e normalno seksualno zapo4va da si misli, 4e e k***a 6tom iska da useti trapkata i emociaqta ot praveneto na lubov! Stiga mom4eta, kade sa vi hormonite ne ni osakatqvaite taka!
Разбира се и ние мислим за секс,но не е съвсем ненормално. И пак давам себе си за пример-темата секс с моя приятел повдигнахме след 9 месеца връзка,а го направихме след още 9. Сбъркани ли сме? Просто не сме били готови или по-скоро той не беше,а аз исках да се обедя,че ме обича много. В крайна сметка след като се прави 1 път секс,той става главна тема-кога ще можем,къде ще можем. Романтиката малко остава на заден план. Да се радва момичето на любовта. сексът ще дойде. Ама и ти бъди по-настоятелна де!
krem4et0
01-23-2007, 13:00
тоя не е добре.. 5 месеца.. хм.. по мое мнение или е некой голем сдуханяк или е гей или не може да го дигне.. кфато и да е причината положението ти е трагично.. решението според мене е просто да го попиташ къф му е проблема или направо го почни без да му даваш да се дърпа.. пък ако не стане го вазирай.. пф..
Не е задължително да е това-може и да е девствен или да е срамежлив. моят приятел е прилично надарен и няма проблеми с дигането,ама не ме е натискал за секс поради по-горната причина!
Не е задължително да е това-може и да е девствен или да е срамежлив. моят приятел е прилично надарен и няма проблеми с дигането,ама не ме е натискал за секс поради по-горната причина!
Че случайно е попаднал на предаване по анимал планет и при вида на двама бозайници в непринудена поза е бил поразен от светкавично прозрение и разбрал всъщност за какво служи пенисът му и защо приятелката ми в последната година и половина все недоволства нещо.
TreeHill
01-23-2007, 15:43
hmm...trqbva da se radva6 spored men:) eto edin tipi4en primer 4e mom4etata ne mislqt samo za sex...tova e straxotno:) ako na teb ti se pravi prosto govori s nego i razberi pri4inata;) vinagi e dobre problemite da se obsajdat:)
i moq priatel ne iska6e da pravim sex oba4e az re6ix da govorq s nego i toi mi obqsni 4e ne moje da pravi sex s nqkoi koito obi4a ili pone ne misli 4e e gotov da go napravi s men za6toto misli 4e 6te me narani:) razli4ni xora razli4ni vazgledi:) minaxa nqkolko sedmici i toi sam si poiska;)ahahhaha tova:)
То хубаво, че не иска, Но ако все пак теб те човърка поговорете на атя тема.Ако ти се иска кажи му го...другия вариант, който се сещам е той просто да кръшка....
еми започни ти с темата или като се натискате започни пак да му разкопчаваш панталона но гледай да не си пияна :lol:
Mastodont
01-23-2007, 16:38
Аз тей кат гледам темата е от миналата година и тия вече са се опрайли според мене :-D
f0r3v3r]малка му е патката и го е срам..
Естествено самоче се държи нахакано да не схванеш :wink:
IlLuSi0nS`
01-23-2007, 17:29
не че нещо ама.. кфа е разликата между срамежлив и сдухан.. аз именно тфа имах предвид щото за мене нема разлика :twisted:
Me4oOoOo
01-23-2007, 18:01
Ем според мене момчето неиска да те насилва примерно.Може би за него в една връзка не е важен секс-а само и за това ти е казал това "ти само чукане ли иска6 и т.н".И според мене наистина трябва да се радва6.Защото не всички момчета сме такива :-D повечето искаме само СЕКС и т'ва е :)
krem4et0
01-23-2007, 20:36
Че случайно е попаднал на предаване по анимал планет и при вида на двама бозайници в непринудена поза е бил поразен от светкавично прозрение и разбрал всъщност за какво служи пенисът му и защо приятелката ми в последната година и половина все недоволства нещо.
Не съм недоволствала ама грам. Харесваше ми преди без секс-харесва ми и сега със!
krem4et0
01-23-2007, 20:38
не че нещо ама.. кфа е разликата между срамежлив и сдухан.. аз именно тфа имах предвид щото за мене нема разлика :twisted:
Има разлика-аз съм срамежлива,ама не съм сдухана. Притеснявам се да говоря с непознати,притеснявам се да пазарувам даже и да говоря по телефона,ама на купони съм първа на дансинга,забавна съм и съм веселяк!
malka_sladuranka
01-23-2007, 20:38
може да е импотентен :shock:
абсолютно си права
към авторката: пича не че не иска секс от теб, напротив, всяко момче иска, но просто те обича и не ходи с тебе заради секса а заради любовта и просто защото иска да е с тебе и секса не му е фикс идея, можеш само да се радваш, гаджето ти е свесно
в момента аз съм в същатата ситуация, мойта е девствена, но аз си я обичкам и не искам да я насилвам, ако тя сама поиска тогава да, но иначе не бих си поискал секс, същност сега мисла така защото още не е почнала да ми прави никакви намеци, но все пак ходиме от няма и 2 месеца. Ако почне да ми намеква ще почна и аз да и намеквам, или просто ще чакам за рождения ми ден да ми направи подарък
kAdrOkoSkA
01-24-2007, 06:40
Оооо много голям проблем! УжасТ! Сигурно няма сексуално влечение... или се срамува... или е девствен и го е страх... или... може пък моооого да те обича и да иска само да те гушка :smt016
Прав си!Тогава се сцепват от яд и не знаят къде се намират,щото повечето си мислят,че като е момиче значи трябва да ти вдига задължително патката и да иксаш секс на поразия,ама ядец! :-D :-D :-D Само дето още има тъпанари дето изневеряват на тая схема и преебават работата! :-D :-D :-D
бих казал че е гей щом не иска да те чука
Аз тей кат гледам темата е от миналата година и тия вече са се опрайли според мене :-D
hahahah