PDA

View Full Version : Не е ли кофти ?

doky
09-11-2006, 08:46
X.

iiirish
09-11-2006, 08:48
1 - темата не е за този раздел
и 2 - щом не харесва това или онова, ти няма как да я принудиш да ги харесва. правете го както тя обича и това е

teenkopele
09-11-2006, 08:52
...щом не харесва това или онова, ти няма как да я принудиш да ги харесва. правете го както тя обича и това е

Аха. :wink:

doky
09-11-2006, 09:03
X.

mnogomili4kata-sf
09-11-2006, 09:23
Опитай да говориш с нея спокойно и я питай какво я притеснява и че точно от теб не трябва да се притеснява изобщо.Ако не възприеме....лошо

alkobalko
09-11-2006, 09:48
Поговори с нея. Обясни и как се чувстваш. Но каквото и да правиш знай, че не можеш да я накараш да направи на сила нещо, което не харесва.

let_me_go
09-11-2006, 09:56
Ne sym syglasna,che trqbva da se pravi tova , koeto tq iska...v kraina smetka tyk ste dvama . Dobre - tq kato ti kaje "Ne pravi tova" ti kak reagirash? Iskash - ne iskash ... spirash da go pravish , nali ? I zashto ? Zashtoto znaesh , che na neq tova ne i haresva , obichash q i iskash da pravish za neq tova , koeto bi q karlo da se chuvstva dobre . A tq zashto ne pravi tova , koeto teb bi te karalo da se chuvstvash taka ? Typo si e ot neina strana ... za men ne e pravilno .

doky
09-11-2006, 10:02
X.

KiLLeR_InSTiNkT
09-11-2006, 10:07
За това нещо са необходими двама човека и според мен както ти се съобразяваш с нея, мисля, че и тя би трябвало да се съобразява с теб. Най-важното е диалога-да й кажеш това, което мислиш. Кажи й това, което каза на нас. Успех!

koalka
09-11-2006, 10:09
Ами както казаха,не може да я накараш да напправи нещо,което не иска.Просто е споделила с теб и това е...по-добре отколкото да си мълчи и да правите само на теб каквото ти харесва.А и все пак секса сеправи от двама души,а не от един.

iiirish
09-11-2006, 10:10
ами като искаш да правиш всички тези неща тогава си намери друга. щом момичето не иска, значи не й е приятно! тогава ти ставаш егоиста във секса.

doky
09-11-2006, 10:17
X.

iiirish
09-11-2006, 10:22
ти си длъжен да се съобразяваш с нея особено в това отношение. насила хубост не става! примири се, че тя не харесва много неща, защото това не можеш да го промениш. на мен също не ми допадат някой неща в секса, но приятеля ми винаги се съобразява и с това показва, че държи на мен! от тази логика следва, че на теб не ти пука дали на нея ще й е хубаво, стига на теб да ти е добре!

казах ти вече - намери си друга, която ще обича това, което и ти обичаш!

BeBcHeTo
09-11-2006, 10:49
1 - темата не е за този раздел
и 2 - щом не харесва това или онова, ти няма как да я принудиш да ги харесва. правете го както тя обича и това е

IKisseDAGirL
09-11-2006, 11:26
когато обичаш някого, всичко, което правите заедно, ти е приятно
явно просто има някакъв проблем във връзката ви, щом възникват такива "спорове" [-(

09-11-2006, 11:35
http://vij.iako.info/steal.php?ID=9376

09-11-2006, 11:36

09-11-2006, 11:36

krem4et0
09-11-2006, 11:56
В сексът се прави това,което е приятно и на двамата-спор няма.Но тук има 1 НО-половите органи на момичетата са нежни,чувствителни и меки.за това момчето трябва да се съобразява.Понякога боли-дори от завиране на пръст или език.болката е неописуема и е редно тогава да си кажеш.А не да стискаш зъби и да търпиш.Аз си казвам какво искам и гаджето ми се съобразяваЕстествено правим и това,което и на него му се иска стига да не е болезнено за мен.Защото секс значи удоволствие,а не болка.Попитай я на такава основа ли е проблемът й.А и може да е психологически-да го смята за нередно или прочие.В крайна сметка всеки си има някави предразсъдъци.

koalka
09-11-2006, 12:11
Ами и аз точно за това говоря,значи тя ми казва недей да ми пускаш език долу,недей да ми вкарваш пръсти също така,ами добре де аз кво да правя тогава,значи единствено стоя там за да работя за нея,а ако искам да направя нещо,което би ми харесало става сложно вече,нямам такава възможност,ами тва не ми се струва правилно според мен,чувствам се използванАми защо не я попиташ в прав текст какво иска?

doky
09-11-2006, 15:28
X.

InitialD
09-11-2006, 15:50
Не ги слушай тия фани я заеби и толкова ...като чета проблема имам чувството че само тая може да се "оправи"...пффф тъпо! :lol: :lol: :evil:

krem4et0
09-11-2006, 15:52
Е вярно е че всеки си има предразсъдъци,но все пак тогава до какво се свежда всичко-аз да я оправям,на нея да и е кеф,аз да я оставям да прави каквото иска,както и правя,защото знам,че и е приятно,а ако има нещо,корто аз бих искал да направя за да ми стане кеф,да го духам с 2 думи,ем тва ли е начина мааму стара.
Не разбира се,но просто и ти постави своите изисквания.В крайна сметка,ако те не иска да й вкарваш пръст,ама е склонна да ти направи свирка не виждам проблем!Или ти не се кефиш на това?

Mike-Jones
09-11-2006, 15:58
Е вярно е че всеки си има предразсъдъци,но все пак тогава до какво се свежда всичко-аз да я оправям,на нея да и е кеф,аз да я оставям да прави каквото иска,както и правя,защото знам,че и е приятно,а ако има нещо,корто аз бих искал да направя за да ми стане кеф,да го духам с 2 думи,ем тва ли е начина мааму стара.
Не разбира се,но просто и ти постави своите изисквания.В крайна сметка,ако те не иска да й вкарваш пръст,ама е склонна да ти направи свирка не виждам проблем!Или ти не се кефиш на това? ;) xex oo kako kremi :) kak si zabrai me men ei :)tvoq star priqtel

doky
09-11-2006, 16:16
X.

voaiora
09-11-2006, 16:19
Bez da se zasqga6...mislq,4e priqtelkata ti e dosta zadrystena!Nalaga ti prekaleno mnogo ograni4eniq...po4ti siguren sym,4e ako nameri na4in da moje da dyrji bez sex i tova nqma da iska ot teb!Nai-dobre q zareji...prosto nqma da ima nikakvo raznoobazie v sexa pri vas...mai o6te ot sega za zapo4nala da ti omryzva!

doky
09-11-2006, 16:33
X.

InitialD
09-11-2006, 16:40
тя ми вика ако ми пуснеш език долу,сигурно ще ме заболи адски много и разни такива,абе незнам и аз вече

Малелеле заебвай я тая веднага!!!Ебати сдухлата има по-голяма вероятност неква на некой купон направо да те изближе от горе до долу отколкото тая да ти даде ти да я излижеш..бе направо не ми се продължава... :smt013 :smt013 :smt013

doky
09-11-2006, 16:44
X.

gangbang
09-11-2006, 16:46
@doky, на тия с изискванията хич ги нема да ти кажа, не само у кревата, изобщо са кофти характери. Моя съвет е да и биеш дузпата и лови нещо по отворено :wink:

doky
09-11-2006, 16:52
X.

gangbang
09-11-2006, 16:55
@doky, на тия с изискванията хич ги нема да ти кажа, не само у кревата, изобщо са кофти характери. Моя съвет е да и биеш дузпата и лови нещо по отворено :wink:

Не мога,аз много я обичам просто,ужасно много.Ама се побърквам майка му стара,къвто и да съм и аз имам нужди да се задоволявам,не е само тя в случая,ама кво да права,трудно ще се оправя в тая ситуация

Ти, че я обичаш ясно е. Въпроса е тя обича ли теб? Едно момиче ако обича е готово на всичко... Сам си направи извод, след като ти поставя изисквания постоянно и не е склонна на компромиси до колко държи на теб, защо е с теб и т.н. Ти си я познаваш и можеш сам да си прецениш. В крайна сметка и да си влюбен, ако не си заслужава, що ти е да се хабиш. Мацки колко щеш :wink:

Atula
09-11-2006, 17:00

Cheta edna kniga tochno v momenta, v koqto se kazva, che trqbva da sprem da si tursim hora sus slabi harakteri, koito da se muchim da modelirame po svoe usmotrenie, a takiva, chiito harakteri ni dopadat. S dve dumi, ako teb te pritesnqva, che nqma da poluchish "svirka", ili nqma da napravite tazi ili onazi poza- smenqi posokata. Kogato az sum vliubena, kakvoto mi kaje choveka tova stava. Ako kaje- ne, tova ne mi haresva- na men ne mi dreme, toi e shtasliv. No shtom te pritesnqva faktut, che v sexa neshto ne e nared( a v edna vruzka sexa kuca li, taq vruzka ne q broi) - znachi ne si mnogo vliuben, ami po-skoro nqma nakude da idesh. Nqma da q promenish, ami samo deto shte skusash s neq i na sledvashtoto si gadje tq shte napravi vsichko, deto na teb ti go e otkazala. govorq ti ot silno lichen opit. I znaesh li zashto shte stane taka? Ne zashtoto shte q zarejesh, a zashtoto shte useti momenta s nqkoi, koito po nikakuv nachin ne q prinujdava, dori v ochite mu ne se chete nastoichivost, a q vodi i znae kak da izvleche ot neinite jelaniq svoeto udovolstvie. Pomisli nad tova, a to e dosta po-zadulbocheno ot tozi problem, koito si napisal.

doky
09-11-2006, 17:05
X.

Atula
09-11-2006, 17:09
Zavisi ot kolko vreme ste zaedno? I az ti kazah veche, ne moje da si mislish takiva neshta, ako si vliuben. Che kato si vliuben hvurchish iz nebesata, koi shte ti misli za zabranite! I mojesh da i obqsnish, che ne si kato drugite, no po-dobre i go dokaji s tolerntnost.

doky
09-11-2006, 19:14
Мерси на повечето се отзовали,най-вече на Atula и Kulio Gangstera,много научих от вас.Темата може да се счита за изчерпана и да се изтрие!

krem4et0
09-12-2006, 15:12
Не разбира се,но просто и ти постави своите изисквания.В крайна сметка,ако те не иска да й вкарваш пръст,ама е склонна да ти направи свирка не виждам проблем!Или ти не се кефиш на това? ;) xex oo kako kremi :) kak si zabrai me men ei :)tvoq star priqtelне съм те забравила-ти спря да ми пишеш.Драсни 2 реда какво става с теб и твоето момиче!