View Full Version : вечерен час
WinHater
09-11-2006, 13:15
как да накарам наще да ме пускат по късно от 11ч някви са много спечени,въпреки че мисля че ми имат доверие ама....
LuCkY_YoU
09-11-2006, 13:38
na kolko si?a be 11 hi4 ne e zle,akto se ima predvid 4e suvsem skoro po4vame daskalo,stava studeno it.n. :)
ProstoAz
09-11-2006, 15:27
Казвай им с кой ще излизаш, къде ще ходиш, как възнамеряваш да се прибереш и т.н. :)
sladoled
09-11-2006, 16:16
И кво толкова?След 11 какво ще търсиш навън? [-(
И кво толкова?След 11 какво ще търсиш навън? [-(
Кво може да търси бе, ей като почнете така мн се нервя. Някой имал проблем за след 10 часа и искал да остане и питаше кво да направи за да го пускат до по късно и вие "Ква работа имаш след 10?". Ми просто човека иска да остава до край с компанията си бе ! Аз като се прибирам в 12-1 и пак остават навън другите и се чудя как да оставам и аз обаче не питам защото съм доволен и на тва. Ква работа имал..ми иска да си остане бе
mi moite roditeli vinagi znaqt kade sam ili pone maika mi... osobeno koga sam s gadjeto nqma problem i se pribiram po4ti kogato az si poiskam i e mn qko \:D/
Еми да ти можеш и през деня да си пиеш... Що ти е да пиеш след 11...
SaYoNaRa
09-12-2006, 00:09
А ти що не пиеш през деня?А и човека не е споменал нищо за пиене... :smt019 Задаваш въпрос на който можеш сам да си отговориш...
WinHater
09-12-2006, 07:50
еми незнам....може би просто не трябва да се примирявам толкова лесно.... дори и да знаят къде съм пак същото....на рожденни дни и такива ...до 12...мноо зле....тряа да ги обуча :-k
maybelline
09-12-2006, 08:43
Ако си на 16-17,би трябвало да те пускат,ако имаш 'основателна' причина да си извън дома по това време(например рожден ден на приятел/ка или среща с приятели близо до вас),но не очаквай да те пускат всеки ден и то само "заради спорта" да си навън до по-късно.Ако си под 16 години не се учудвай че не те пускат след 11(то не би и трябвало).Като станеш на 18 ще си се пускш сам/а до когато искаш:)Засега живееш с родителите си и те отговарят за теб.Не се оплаквай толкова и помисли за вариянт да прекарваш време с приятелите си през деня или от 6 вечерта до някое разумно време - до 9-10.Ако си момиче,през нощта могат много неща да ти се случат дори да мислиш че си в пълна езопасност с тези приятели(или с кйто си) навън.Ако си момче,нищо не пречи на някой да ти сипе някой наркотик в питието,докато си на дискотека и да извършиш неща,които на трезва глава не би си помислил дори.Не че искам да те поучавам(далеч съм от тази мисъл),но ти показвам от какво най-вероятно се страхуват родителите ти,а оттам - и защо не те пускат по нощите да излизаш навън.
WinHater
09-12-2006, 21:16
май наистина трябваше да кажа на колко съм ... на 15 .... иначе пола мисля че си личи от ник-а ми ама все пак ...момче съм :smt016
Sladka_87
09-12-2006, 21:57
Zraveite,az sym na 19 g,kajete mi kakvo da si napravq ,kakvo da i kaja ,che iskam da se premestq pri moq priatelqt mi da jiveq tam po vreme na vreme,che na6ite mi ne me puskat i imam vecheren chas? :( HELP
zoben_pitbul
09-13-2006, 07:50
Zraveite,az sym na 19 g,kajete mi kakvo da si napravq ,kakvo da i kaja ,che iskam da se premestq pri moq priatelqt mi da jiveq tam po vreme na vreme,che na6ite mi ne me puskat i imam vecheren chas? :( HELP
Това ебавка ли е?Май да.Щот ако е истина се отказвам от живота просто.И ТИ ГИ СЛУШАШ!?
Не знам аз лично нямам никакви проблеми с това моите просто искат да знаят кога ще се прибера независимо 11,12 или ..когато и да е. Дори и да не те пускат не им се сърди мислят ти само доброто и може би са си по-притеснителни ...