Влез

View Full Version : Momicheta ne vi li pisna !?!?!?

FiRe_LaDy
09-13-2006, 19:27
Momicheta q se zamislete kolko pyti sme stradali zaradi momcheta i tehnite greshki.A te za nas?Pukalo li im e izobshto?Zashto prodyljavame da vqrvame na lyjlivite im dumi,kogato znaem,che utre shte otrichat sichko i nqma dori da iskat da chuvat za nas?Ima i takiva,koito sa stradali za nas,no tova sa tvyrde malko i se namirat mnogo trudno.I v kraina smetka da se zamislim `` struva li si da prodyljavame da plachem,da stradame,da im se otdavame izcqlo na tqh i t.n. sled kato te na nas ne ni davat nishto?Ne moje li prosto i nie da bydem silni i nepreklonni? ``

P.S.Moq otgovor e,che trqbva da sprem da im vyrvim po svirkata i da sa vzemem v race.

P.S.2 Ne iskam da ubidq s taq tema nikoe momche i da kaja ot sega che en vi slagam pod edin znamenatel sichki.Da nqma posle ubideni. :wink:

miloto_girl_4e
09-13-2006, 19:30
Малко... безмислена ми се струва темата ...
Каквото и да си говорим, ние не можем без тях, както и те без нас ...
Какво да направим сега ние момичетата .... да обърнем резбата ли?
Никой не те кара да плачеш за някого или да му тичаш след задника, аз лично съм го правила само за 1 момче, но тогава определено си заслужаваше ...
И грешиш, че момчетата не страдат заради нас ... , миличка, та ние момичетата сме супер гадни кучки междудругото... :?

Nightmare
09-13-2006, 19:34
Обрати винаги има. Или някой страда за нас, или ние страдаме. Това е неизбежно, това е част от живота. Или се отдаваме или стоим настрана. Всеки сам преценява на кой колко да дава и от кой колко да взима. Ако мислиш, че мъжете са единствените, които ще те наранят грешиш. Ако трябва да се отделиш от всичко, което ще те нарани, значи трябва да не живееш.

tX
09-13-2006, 19:34
Momicheta q se zamislete kolko pyti sme stradali zaradi momcheta i tehnite greshki.A te za nas?Pukalo li im e izobshto?Zashto prodyljavame da vqrvame na lyjlivite im dumi,kogato znaem,che utre shte otrichat sichko i nqma dori da iskat da chuvat za nas?Ima i takiva,koito sa stradali za nas,no tova sa tvyrde malko i se namirat mnogo trudno.I v kraina smetka da se zamislim `` struva li si da prodyljavame da plachem,da stradame,da im se otdavame izcqlo na tqh i t.n. sled kato te na nas ne ni davat nishto?Ne moje li prosto i nie da bydem silni i nepreklonni? ``

P.S.Moq otgovor e,che trqbva da sprem da im vyrvim po svirkata i da sa vzemem v race.

P.S.2 Ne iskam da ubidq s taq tema nikoe momche i da kaja ot sega che en vi slagam pod edin znamenatel sichki.Da nqma posle ubideni. :wink:
Себеподобни може да намериш тук -- http://www.bg-lesbian.com/ , а като разберат, че си и мъжемразка, направо модератор ще те направят.

Желая ти попътен вятър в лявото платно. :smt005

Dr. Kazimbutt
09-13-2006, 19:36
миличка, та ние момичетата сме супер гадни кучки междудругото... :?
Как хубаво го каза! :wink:

Ne iskam da ubidq s taq tema nikoe momche i da kaja ot sega che en vi slagam pod edin znamenatel sichki.Da nqma posle ubideni.
Тогава за какво въобще пусна тази тема?

kAdrOkoSkA
09-13-2006, 19:47
Momicheto qvno e iskalo da spodeli nqkakav izvod do koito moje bi skoro e stignalo.Ponqkoga kogato kajesh neshto naglas, ili kakto v slucheq go napishesh, go usmislqsh i se nasuskvash da budesh silen, kakto v tozi sluchei...
:arrow: Moeto mnenie obache e che trqbva da mojem da precenqvame kam koi da se darjim studeno, kam koi da budem po-nastoqtelni i na koi da se otdadem... a na tova samo jivota moje da ni nauchi.

FiRe_LaDy
09-13-2006, 19:48
HahaHAah karate ma da sa smeq.Levi platna i t.n. ??? Vie nared li ste ??? Ai po dobre tihu.Nito mrazq momchetata,nito iskam da kaja obyrnem rezbata,ama kakto obiknoveno i nai chesto sa sluchva nqkoi kat pusn itema i vednaga da e napadnat,a ne da se pomychi nqkoi da ta razbere ... pff i az sam chakala syveti ot vas ... ohh ohh na kade otiva sveta ..

Th3WildAng3l
09-13-2006, 19:48
Може да бъдем силни и непреклонни. Аз поне мога и не вървя по свирката на никой. Повярвай ми това че пред тях си силна и непреклонна не значи че вътрешно не се разкъсваш на хиляди парченца. Нищо не е по-различно като си силна и непреклонна с тях. Пак се чувстваш наранена, пак плачеш. То си е до характер всъщност. В тази насока, така както те са "силни и непреклонни" и се държат като изроди, не знаеш какво става вътре в тях. Така че те също страдат по свой си начин.

iiirish
09-13-2006, 19:49

FiRe_LaDy
09-13-2006, 19:51
kAdrOkoSkaA ti mai uspq da me razberesh,a za tova koeto kaza Th3WildAng3l i tova imah predvid,no qvno sam se izkazala taka,che pochti nikoi ne me razbra,no kakto i da e :wink:

BUBU_to4ka_TO
09-13-2006, 19:53
Никой не те кара да плачеш за някого или да му тичаш след задника, аз лично съм го правила само за 1 момче, но тогава определено си заслужаваше ...
И грешиш, че момчетата не страдат заради нас ... , миличка, та ние момичетата сме супер гадни кучки междудругото... :?

absoliutno sym syglasna i iskam da dobavq 4e ne biva da se ot4aiva6 ot 2-3 neuspe6ni opita prosto si popadnala na kofti mom4eta...sledva6tiq pyt gledai da preceni6 dali si struva da si sys syotvetniq individ predi da se obvyrzva6 s nego

Angel_eyes
09-13-2006, 19:54
Ем чакай ся...момчетата са виновни а ние кфи сме ангелчета ли???... :smt005 Не ме разсмивай ние понякога сме хиляди пъти по-лоши от тях :wink: Дам нараняват ни,но такива момичета като теб явно преживели нещастна любов намират всички отрицателни черти в момчетата и ги излагат...Всяко момче е яко по свой начин и това,че не им пукало са неписано закони...Както ние много страдаме за тях,не по-малко страдат и те...мъже са това не значи,че нямат чувства...а не забравяй че и жените сме Кучки от класа... :wink:

gery_to
09-13-2006, 19:56
Lubov..................tva sa savsem obiknoveni neshta!vseki e plakal za nqkogo,vseki e sajalqval poniakoga,kakvo sega da se otkajem ot momchetata li? [-X

Dark and sexy
09-13-2006, 19:57

absoliutno sym syglasna i iskam da dobavq 4e ne biva da se ot4aiva6 ot 2-3 neuspe6ni opita prosto si popadnala na kofti mom4eta...sledva6tiq pyt gledai da preceni6 dali si struva da si sys syotvetniq individ predi da se obvyrzva6 s nego

Така е.

sk8girL
09-13-2006, 20:00
Ами мен лично много пъти са ме наранявали,но точно това ме е направило по-силна.Точно тези техни грешки са ме накарали да бъда по недоверчива и да се вглеждам хубаво преди да хлътна до уши.В смисъл сега се чувствам много по-уверена в себе си,защото съм осъзнала,че един човек,който наистина държи на мен няма да ме накара да страдам.Само някой на който не му пука може да ми причини болка, а в крайна сметка защо да страдам за някой на който не му пука аз какво чувствам и т.н..
Признавам си,че не само аз съм била наранявана.Много пъти ми се е случвало и аз да бъда "кучката".Но такъв е живота.Всичко е индивидуално,зависи си от самия човек,от ситуацията и такам.Не може да твърдиме,че само момчетата допускат грешки и само те ни карат да страдаме,защото има и много момичета,които също не са цвете за мирисане.Така че темата е много спорна.Има както наранявани момичета, така и наранявани момчета.Но.. всичко се връща - рано или късно.;-)

tX
09-13-2006, 20:01
HahaHAah karate ma da sa smeq.Levi platna i t.n. ??? Vie nared li ste ??? Ai po dobre tihu.Nito mrazq momchetata,nito iskam da kaja obyrnem rezbata,ama kakto obiknoveno i nai chesto sa sluchva nqkoi kat pusn itema i vednaga da e napadnat,a ne da se pomychi nqkoi da ta razbere ... pff i az sam chakala syveti ot vas ... ohh ohh na kade otiva sveta ..
Факта, че се опитваш да намериш решение на личните си проблеми -- A.K.A. "az sam chakala syveti ot vas" -- във форум в който не познаваш никой, вместо да седнеш и да си ги решиш сама е доста показателен накаде върви света.
На зле върви.

Живота не е карта с пътища по която всеки може да те упъти. Той е за да се изживее индивидуално. /и въпреки, че звуча като учителя Yoda и седя -- съм прав./

jadna_za_lubov
09-13-2006, 20:22

:lol: mojem li bez tqh da izvyrshem grqh :wink:

Inn0c3nCe
09-13-2006, 20:47
каза тя и стана лизбийка ;щ

tX
09-13-2006, 21:33
каза тя и стана лизбийка ;щ
Лесбийка. Остров 'Лесбос' в Гърция /Гърците са нещастници/, ring any bells ?

tedy1_baby
09-13-2006, 21:42
няма момиче,което да не си е казвало че трябва да спре да вярвя на момчетата и да бъде непреклонна.но всички си оставаме с решението.извода е,че няма да спрем да им вярваме и да им играем по свирката:)

celufan4o
09-13-2006, 22:03
Ми като си падате по гъзарите дето се прават на големи мъжкари така ще е има много по стойностни момчета които може и да не са толкова красиви но са истински и никога не биха наранили по какъвто и да е начин момиче!! Тъй че ваш си е проблема ходете при надутите пичове дето утре ще ви зарежат :evil:

svetoslava_sliven
09-13-2006, 22:11
Vsqka jena e ku4ka bsqka jena naranqva i biva naranqva tova e 4ast ot jivota ni tova go pravi po dinami4en i zabaven alko nqma6e bolkanqma6e da ima i 6tastie ednoto nemoje bez drugoto.

The_handsome_Steve
09-13-2006, 22:24
При мен в повечето случай аз съм наранения :-({|= .
В всяка връзка е различно!

Obitax
09-13-2006, 22:37

P.S.2 Ne iskam da ubidq s taq tema nikoe momche i da kaja ot sega cheen vi slagam pod edin znamenatel sichki.Da nqma posle ubideni. :wink:

4e koi te kara da strada6 za nqkoi da mu ti4a6 po gaza ?? kato smqta6 ne6to za neredno ne go pravi kvo ni zanimava6 s glupostite si ??

Axxxel
09-13-2006, 22:50
Абе аре няма докрай да казвам кво мисля за темата, щото може и страшно да стане.Абе кво праите Вие бре???Някой наранил авторката на темата и арееее...сички сме лайнарииии...чай да се дръпна на страна от компота, да не ви засмърди на лайна докато пиша.А аз ако взема да разправям момичетата на кво са ме правили???Че няколко дни не съм знаел кво става наоколо???Кво???значи всички момичета за мен са гадни така ли???Аре чао, довиждане...направо простотии ми пишете...ама няма смисъл...то човек и да падне не трябва да обвинява другите...нито да стои на земята...като паднеш, ставаш и си продължаваш нали???Аре и ти си продължи живота без такива плиткоумни мисли из главата си...

koalka
09-14-2006, 08:31
Поста ти не е от най-смислените по простата причина,че каквото и да говориш нищо няма се промени.Ами може и да не си струва,но можеш ли да кажеш на тези момичета да спрат да плачат и те да спрат?Просто така е устроен света и т.н.Мога да ти кажа обаче,че не само момичетата страда,а момчетата са безкрупулни лъжци,ако се съди по думите за тях.

playful_baby
09-14-2006, 08:45

e pak ne sam saglasna!kogato re6im nie sa6to mojem da napravim jivota na nqkoi ad!a pak tova 4e momi4etata stradali pove4e ot mom4etata mislq 4e e palna glupost!!! [-( moje bi prosto ne go pokazvat tolkova!
aaa i edin vapros ot kakvo trqbva6e da mi pisne....???? :smt017

WILD__BOY
09-14-2006, 08:46
Има момчета и момчета. Никой не е правен по калъп.

А за авторката - или са те наранили или си доста ограничена в кръгозора си. Не всички момчета, даже доста не са като тези, които описваш!

Shadow_Walker
09-14-2006, 09:00
А колко пъти момчетата сме страдали заради капризите на момичетата,нещастна любов и т.н.?Но не пускаме такива теми, нали!Ние също сме хора и имаме чувства.Освен това ако някой те е наранил не значи, че всички биха го сторили!

honey91
09-14-2006, 09:06
миличка, та ние момичетата сме супер гадни кучки междудругото... :? [/color][/b][/quote]
А защо е нужно да слагаш всички момичета под един знаменател???
Не всички са еднакви!!! :!:

qni4ka
09-14-2006, 09:30
momi4etata sa si izgradili mnenieto 4e mom4etata sa bez4uvstveni i ne im puka awe palni nepokisti ama tova ne e taka prosto ne go pokazvat pred nikoi a si go pazqt v tqh az li4no ako zn 4e ako 4oveka si zaslujava 6te stradam za nego i 6te se borq toi da e s men .......

TeditoOoo
09-14-2006, 09:30
Ми :-k права си,но не съвсем...то вярно че вече преобладаващата част са идиоти,но все пак има и доста свестни.И мога да ти кажа,че те също мн страдат за нас,но по техен си начин,който ние не разбираме.А и какво сега? Да няма заради някой тъпанар да обърна резбата?!?!?

asinka
09-14-2006, 10:23
Mnogo bezmislena tema. Dori prekaleno! :smt011

09-14-2006, 10:26
на вас не ви ли писна не на нас щото има и доста кучки по тоя свят вече 8 месеца немога да забравя едно момиче ти ми говориш че не ни пука аи сиктир курви смотани без извинение

stillteenager
09-14-2006, 14:15

ми и аз не ви слагам всички момичета под общ знаменател, но и ти можеш да опиташ от 'сладкия нектар' , нали?
[-o<

sherry
09-14-2006, 15:32
Абе не само ние сме страдали заради тях, те също са били прецаквани от някои момичета, има кофти хора и от двата пола. Да, трябва да не плачем по цял ден и да се съмосажаляваме, а да бъдем силни и да продължаваме живота си. Нещастия и страдания винаги ще има, хората цял живот се прецакват един друг, но какво да се прави, трябва да се стремим да не загубим желанието си за щастие, а не да мразим срещуположния пол :-)

whatthe
09-14-2006, 15:32

стани лезбийка мойто момиче :) тва ще посаветвам...