View Full Version : Детското в него/нея
Th3WildAng3l
09-14-2006, 18:39
Във всеки остават някакви детски навици, някои от които са много сладурски. Какво детско откривате в гаджето си?
Например бившето ми гадже (21год.) спеше със завивка със зебра - много бононска.
Ами незнам,не съм забелязала такова нещо в приятеля си...ама трябва да го питам. :DПонякога ме гледа с един мил поглед,че просто се изгубвам в очите му,а и понякога се лигави,ама понякога и когато трябва да е сериозен е сериозен.
maybelline
09-14-2006, 18:56
Аз съм забелязала детското в гаджето си,но няма да издам,защото ми знае ника,а не искам да ме мисли за "доносник" :lol: :lol: :lol:
:) много интересна тема. Първото нещо което се сещам е, че супер много се кефи на разни детски колички и тракторчета (на 19 години е), а иначе сигурно има и други неща.
indian_flower
09-14-2006, 19:07
Ами мисля, че наивния начин по който си вярва за много неща и по който по някога се откася към мен е доста детски...имам предвид, че понякога не се усеща какви маймунджалъци прави:)
rali4ka91
09-14-2006, 19:22
Ами мойто гадже е на 22 ама понякой път се глези като малко дете и иска да му се обръща внимание тошно като на дете. :)
А в погледа на моята любов има нещо - детско,наивно,мило и добро като на малко дете..... :smt054
Biv6iq mi priqtel se opitva6e da porasne i da zabravi vsi4ko detstvo,no za 6tastie ne uspq i o6t ene moje...Ponqkoga se musi(na buzik) kato malkite deca za da polu4i edna golqma celuvka i obi4a l\lkite(az sa66to gi obojavam) i kakvo li o6t ene :) No temata naistina e mnogo hubava ;)
Emi moito milo imam chuvstvoto 4e ima neisjivqno detstvo ... kogato vidi malkite kak igrqt na futbol otiva da rita s tqh govorq za deca na po devet deset godini kato se ima na predvid 4e e na 19 i neznam ... mnogo dobre se dyrji s decata i imam chuvstvoto che shte byde mnogo dobyr bashta (nishto ne namekvam) :wink: a drugoto neshtu koeto mnogo me drazni e che sabira komiksi ot dete i oshte ne e sprql .... :smt012 :smt014
Eleonora
09-14-2006, 20:11
Моето бебче като се сърди е много сладък.Всеено са му взели камиончето...много сладкоо :D :P
I moeto momche spinka na shareni charshafcheta,ednite sa mu ot filmcheto Pokemon i mnogo go bazikam zaradi tqh,kato mu kaja pokemon i poludiava!btw na 23 e! Puk i pomiakoga se durji mnogo po detski,a i shtiah da zabravia obojava da gleda tom and jery :oops:
моят приятел е на 24, но с мен изживява второ детство (в буквалния смисъл) и най-вече е голямо гевезе спрямо мен ;)
Th3WildAng3l
09-14-2006, 21:21
Хахахах това за детските филмчета ми е много сладко. Веднъж моя гледаше с по-голям интерес "Powerpuff girls" (не съм сигурна дали се пише така, дават го по CartoonNetwork) отколкото футболен мач.
The`G_i_r_l
09-15-2006, 09:21
бившия ми приятел имаше мн детски акъл...винаги се чудеше кфа простотия да направи което мн ме дразнеше :roll:
emociika:)
09-15-2006, 10:25
Хахахах ние с моя приятел четем списание "Мики Маус"..разни стари издания :smt005 . Иначе понякога се дъжи като голямо бебе. И като се разсърди или нещо не му харесва се нацупва и издава един мн смешен звук. Понякога като чака целувка гледа едно мн сладко и усмихнато...
Ivanna99
09-15-2006, 11:15
Hmmm...ami az 6te kaja,4e moqt priqtel ima navikut da reagira po nqkakuv sladurski,detski na4in naprimer:pregru6ta se nejno kato malko dete,koeto blenuva za pregrudkata na nqkoi skup za nego 4ovek,reakciite mu sa mn emocionalni,ima onzi detski plamuk...!S dve dumi o6te jivee detskoto v nego!!! ;)
The_handsome_Steve
09-15-2006, 12:54
Харесвам момичета в които мога да немеря нещо детско, невинно и различно!
Приятелката ми е на 17. И още е луда по разни желирани бонбонки и близалки. А близалките специално .. като знам как го върти тоя език ..
Понякога се сърди за дреболии точно като дете!Обича да го галя по косата като бебок..и такива разни неща.. абе детинщини! :-D
Смуча си палците... НА КРАКАТА ! :mrgreen:
KiLLeR_InSTiNkT
10-26-2006, 14:51
Ми на моменти започва яко да се гушка в мен и да се държи като беззащитно детенце, което ме радва... Иначе колкото и да се прави на мъж, детското избива... :mrgreen: .
П.С. на 20 е.
cS_LaMeRkA
10-26-2006, 14:56
Еми... забелязвам, ако това се счита за детско :) , че гледа анимациони филмчета :) ама в т'ва няма лошо според мен и аз гледам :-) Друго... :roll: еми не знам друго не се сещам! :roll:
На 16 е! =P~
Tender Poison
10-26-2006, 15:12
Ами старото ми гадже(на 17) супер много обичаше да си играе с лего :smt005 :smt005 :smt005
iv4enceto
10-26-2006, 19:13
Приятеля ми мн обича да гледа детски...Направо е като малките дечица,мн ми е сладък :) Мн обича да се гушка с едно плюшено меченце което аз му подарих ;) Аве бебе си е :) :smt006
strange__
10-26-2006, 19:13
Лигави се много стабилно като 10 годишно лапе :lol: :mrgreen:
единствения извод,до който стигам е че на голяма част от писалите момичета в темата гаджетата им са женствени типове,някои дори прекалено много (да предпочиташ да гледаш пауърпъф гърлс пред футболен мач)... :?
teardrop
10-26-2006, 20:17
Много яка тема :-D
На мойто момченце му подарих едно плюшено динозавърче, страшно сладурско, и веднъж отивам у тях да го изненадам за рождения му ден, докато още спи и го видях как спи, гушнал динозавърчето :-D толкова сладко спеше... :oops:
Друго..постоянно се бием с възглавници или с какъвто подръчен материал имаме :lol: И има цяла колекция от разни колички, които си е събирал като малък. Има и чорапи на Ed, Edd & Eddy дето ги дават по Cartoon Network.
GLeZoRanA
10-26-2006, 20:44
А в погледа на моята любов има нещо - детско,наивно,мило и добро като на малко дете..... :smt054 O:)
Emi moito milo imam chuvstvoto 4e ima neisjivqno detstvo ... kogato vidi malkite kak igrqt na futbol otiva da rita s tqh govorq za deca na po devet deset godini kato se ima na predvid 4e e na 19 i neznam ... mnogo dobre se dyrji s decata i imam chuvstvoto che shte byde mnogo dobyr bashta (nishto ne namekvam) :wink: :smt012 :smt014
I az si igraq s malkite na futbol po nqkoga (na 16 sum)
tva e edno ot malkoto detski ne6ta v mene, v priqtelkata mi ne sum otkril ni6to detsko do sega :( no tova ne i pre4i da e super sladka i dobri4ka :smt007
MalKa_BLuDnica
10-26-2006, 20:58
хихихх
macka123
10-27-2006, 20:35
ми...понякога толкова откача че почва да говори разни скороговорки и такива
по принцип с тва ме плени
голям е смешко
мн си ме кефка
He3HauKa
10-28-2006, 15:38
Imah edin priqtel koito beshe na 19, no beshe tochno kato bebence :smt051 Iskashe postoqnno da go gushkam,kogato se ligaveshe govoreshe mnogo sladko i super mnogo se kefeshe na kolichki s distancionno i lubimiq mu cvqt beshe nebesno sinio :smt054 Opitvashe se da skrie deteto v sebe si,no tova beshe chara mu O:)
nikinkaaa
10-28-2006, 15:40
Всеки ден е супер забавен и има супер мил поглед :smt007 просто детенце (На 16 е)
moito patence..ima mn sladka edna takava detska ysmivka..gleda mn naivni4ko takova mnnnn si go obi4kam abe toi si e moito bebe :) :oops:
В моето гадже няма нищо детинско - в мен има прекалено много.............
BunnYY_f
10-29-2006, 12:04
Моето мило е едно порастало дете :) Въпреки че е висок към два метра физиономията му е на дете от трети клас :evil: Много обича да се заравя в пясъка да си прави замъчета, като дете от трети клас е :)Ама аз за това си го обичкам :smt008 А обича да се гушка като някое бебе, а и обича анимационни филмчета :smt016
Всеки ден е супер забавен и има супер мил поглед :smt007 просто детенце (На 16 е)
ми че 16-годишните вече да не се смятат за много пораснали?! :-s те са си още деца от където и да ги погледнеш!!!
tedinkata_
10-30-2006, 05:42
mm nz dali e detsko ama ponqkoga kato sme zaedno taka se ligavi ..4e vse edno ne e toi . :roll: nz na kvo se dulji tova ama izglejda to4no kato malko sladko detence O: :smt007 :-$ )
baby girl
10-30-2006, 05:47
понякой път се глези като малко дете и иска да му се обръща внимание точно като на бебе :)
vlubenata :}f
10-30-2006, 07:54
ami moq priatel spi s dvete plu6eni igra4ki koito mu podarih
mi.. kogato mi go e lapnala.. i kato pogledne nagore ima mn sladuk pogled :P kogato me pogledne s tiq milovidni o4i4ki e kato bebence :)
leko_otkachena
11-01-2006, 12:32
aami poneje imam po-maluk bratovched toi e na 3 i moito momche kato go vidi mnogo mu se kefi i si igraqt na kolichki zaedno ama e mn mn sladichuk se edno i toi e na 3 :-)
{}b3b3t0{}
11-01-2006, 16:53
Като се замисля май аз съм по-голямо бебе в наща връзка, но и милото си е детенце. Не може да живее без да си играе с нещо (с мен например :wink: ) или се гушка като бебче. :)
PerfectStrang3r
11-01-2006, 17:19
Емии мойта принцеса е голямо бебе и като ми заговори по един такъв детски начин иии не знам къде се намирам или като ми направи мили очички... Просто я обичам много ;)
SlaDkO_KoTe{P}
11-04-2006, 20:02
В моето гадже няма нищо детинско - в мен има прекалено много.............
i pri men e taka
men mn me kefi ponqkoga mom4e da se dyrji po detski [ama ne da se ligafi ... ami edno takofa sladursko ;)] :smt016
Мм .. понякога приятелката ми изпада в пристъпи на лиготия от рода на "Разкажи ми приказка" ... Много обича да казва "Ти ме мразиш" когато правя нещо което не и харесва, с една сладурска детска физиономийка - просто как да не я гушнеш и нацелуваш.
А в погледа на моята любов има нещо - детско,наивно,мило и добро като на малко дете..... :smt054
Дам много сладурско .. например моето гадже си име мече ( плюшена играчка ) и много обича да подскача като заиче като И е весело :smt007 :smt008 :smt057 :smt054
Моя е на 25 годинки и преди 1 месец се уволни от казармата най-после ::: .Веднъж като го бяха пуснали лятото в отпуска дойде пред блока ми с военните дрехи,с кубинките направо и какво направи?Видя 5 лапета на по 10 години да цъкат лимки и той се метна с тях,от балконите хората гледат някакъв войник със военни дрехи,по кубинки,видно около 25 годишен да цъка лимки с разни дечица,да се нерви и да подскача като спечели :smt005 .А като слязах имаше 1 торбичка с лимки спечелена и с доста сърдита физиономия ги върна на децата :mrgreen: :smt005 .
Е, то нали знаете? Момичетата се раждат жени, а мъжете се раждаме момчета. :D