View Full Version : Zashto vinagi e tolkova trudno?:(
Znachi pri men se sluchi gore dolu slednoto :Predi nqkolko godini hodih s edno momche dosta vreme i sled kato skasahme imashe periodi v koito ne se chuvahme i vijdahme,narejdahme se ,sabirahme se ,razdelqhme se.Predi nqkolko meseca zapochnahme otnovo da se vijdame,toi tvardi che me e obichal prez cqloto vreme ,postoqnno mi zvani,vijdame se,pishem si sms..no toi ne iska da e s men.I na vaprosa ,,Zashto?'' otgovarq -Zashtoto az sam si takav,nemojel da se promeni,mislel che shte se karame ,i nqkakvi super bezmisleni prichini .. Ot druga strana iska ot men da si izqsnq otnosheniqta s priqtelq mi-dali shte ostana s nego ili ne.Vapreki che s gadjeto mi ne se razbirame,i bih go zarqzala,dali ima smisal sled kato ot drugoto momche nemoga da ochakvam nishto seriozno?Vsi4ko e tolkova obarkano i gadno..... Chudq se kakvo da napravq,za da ne sajalqvam posle ... Mnogo mi e gadno pls daite nqkakav savet :smt010
sunny_girl16
09-15-2006, 18:28
Ами мила какво да ти кажа. Ако със сегашното гадже не се разбираш, дори и да не тръгнеш с онова момче, скъсай с него. Какъв е смисъла да ходиш с него след като не се чувстваш добре. Пък и така ще можеш свободно да действаш с момчето дето харесваш 8)
Мисля,че не е добре да оставаш с гаджето си щом не си щастлива,а и по този начин не постъпваш честно спрямо него.Другото момче...какво да ти кажа за него...реши сама какво ще правиш.Бъди наясно какво искаш и дали това,което той може да ти предложи те задоволява и дали ще си щастлива.Преувеличил е като е казал,че те обича.Просто нямаше да постъпва така.(лично мнение)
Lorraine
09-15-2006, 19:22
подкрепям горното мнение :wink:
ssiimmoonna
09-15-2006, 19:34
ami spored men kato za na4alo moje6 da si razqsni6 otno6eniqta s tvoq priqtel za da znae6 sus sigurnost kakvo da pravi6.ako ne6tata ne vurvqt-vse taq dali 6te ili nqma da trugne6 s biv6iq-skusai s nego!posle puk se razberi sus biv6eto gaje i mu kaji 4e 6tom te obi4a ste dlujni da probvate da vidite kakvo 6te stane.ako puk se polu4i se postaraite pone da ne se karate :) USPEH
ssiimmoonna
09-15-2006, 19:36
ami spored men kato za na4alo moje6 da si razqsni6 otno6eniqta s tvoq priqtel za da znae6 sus sigurnost kakvo da pravi6.ako ne6tata ne vurvqt-vse taq dali 6te ili nqma da trugne6 s biv6iq-skusai s nego!posle puk se razberi sus biv6eto gaje i mu kaji 4e 6tom te obi4a ste dlujni da probvate da vidite kakvo 6te stane.ako puk se polu4i se postaraite pone da ne se karate :) USPEH
strange__
09-15-2006, 19:39
Не е хубаво да си с един човек само,за да не си сам :roll: Не е честно спрямо него и дори спрямо теб самата.А,другото момче...ако това,което той ти предлага те устройва,чудесно (хубаво е,че поне ти е казал в прав текст,че не може да има нищо сериозно,поне не ти дава напразни надежди...),а ако ли не-прекъсни контактите си с него или поне тези,с любовния подтекст... :wink:
А питаш защо винаги е трудно-знаеш ли,колкото и да боли,когато любовта е несподелена или просто не можеш да си с човека,който обичаш,колкото и да страдаш има нещо толкова красиво,толкова уникално и толкова неповторимо...нещо,което едва ли би могло да се опише и ако беше така лесно да си щастлив,нямаше да усетиш ласките на приятел,докато поредната сълза се стича по лицето,нямаше да се научиш да бъдеш по-добър човек,защото нямаше да имаш база върху,която да се учиш!Всяко едно падане те прави по-силна...чудесно би било,ако съумееш да извлечеш най-доброто от всяка ситуация.. :roll:
щом със сегашното ти гадже не се разбирате просто скъсайте. но го направи заради себе си, а не заради човека, който те пресладва така да се каже.
относно него не искам да ти давам съвети. ти и сама достатъчно добре осъзнаваш, че той не е за теб и че с него само ще си пропилееш времето. най-добре обърни друга страница!
Krem4eto
09-16-2006, 13:40
Ами мила какво да ти кажа. Ако със сегашното гадже не се разбираш, дори и да не тръгнеш с онова момче, скъсай с него. Какъв е смисъла да ходиш с него след като не се чувстваш добре. Пък и така ще можеш свободно да действаш с момчето дето харесваш 8)
ДА това е супер идея също и му кажи на момчето,че неможе да е сигурен,че ще се карате,без да е пробвал!!!
macka123
09-16-2006, 13:48
Ами мила какво да ти кажа. Ако със сегашното гадже не се разбираш, дори и да не тръгнеш с онова момче, скъсай с него. Какъв е смисъла да ходиш с него след като не се чувстваш добре. Пък и така ще можеш свободно да действаш с момчето дето харесваш