PDA

View Full Version : Поредната глупост...

о.0
09-15-2006, 22:24
Та,с едно момиче от миналата година сме по-така.Към края на учебната година аз много я заобичах и се виждаше че и тя ме харесваше но някакси на приливи и отливи,нищо сериозно не стана.Лятото се видяхме само 1-2 пъти и то с други компании не на саме и вобще не сме си говорили.Сега като ме видя на откриването на даскалото се затича към мене викайки "ооо (име)" и ме прегърна и беше някакси много развълнувана след тва говорихме си за съвсем малко щтот тя имаше "административна работа с даскалото" и тъй тъй ала-бала ница турска паница кат свърши всичко с даскало и кат се събрахме цялато компания и всякаш изчезнах за нея.Една дума не ми обели,аз я заговарях,чудех се кфо да и кажа само и само да не "настъпи тишина",а реакция - никаква...кат си ходихме бяхме и двамата на една посока и пак така изведнъж си спомни че съштествувам и се изпратихме със сладки приказки.Някой ако намира логига в това поведение,плс да я сподели.

WILD__BOY
09-15-2006, 22:26
Жени бе брато, няма логика! ;) Вземи я питай дали иска на кино - ако иска е опечена работата стига да си изиграеш добре картите.

iiirish
09-15-2006, 22:27
като се замисли човек :smt017 логика наистина няма. такова поведение нито съм срещала, нито пък искам. най-добрия вариант колкото и банално да звучи е да поговориш открито с нея, защото положението иначе е адски объркващо :smt017

о.0
09-15-2006, 22:44
е,всякаш не съм се опитвал да си поговоря с нея на саме?...винаги като я отвлека от другите тя се почва да се оглежда и намира някой с който да "избяга от мене" #-o ... а пък лятото кат не се виждахме ме търсеше писа ми смс-и ала-бала...а и тва с киното или кафето е малко банално не съм такъф :-k сигурно аз съм проблема...па и на дискотека я заведох веднаж но тя естествено си зе цяла компания :shock: аха-аха да и кажа нещо и някой я вика нещо става звъни и телефона.... ](*,) да права нещо и да се изложа или да издебна момента? много съм зе объкрал,а и по нея съм се побъркал

Th3WildAng3l
09-15-2006, 23:37
Ммммм .. въъъъзможно ли е да си разчел погрешно нейното поведение и само да си мислиш, че тя те харесва? Втори въпрос: ти казвал ли си и в прав текст, че изпитваш нещо към нея. Някои момичета (съдя по себе си) се правят на ударени, докато някои не говори с тях направо.

09-15-2006, 23:51
в прав текст не съм и казвал,но съм си говорил за нея на дълго и на широко с една нейна приятелка ,и 100% и е казала,пък и като почна да и говора някви такива работи тя почва да ми се усмихва и да прави едни такива физиономии немоога да не се разсмея,и нищо смислено не и казвам.А и в деня след като много си говорихме с нейната приятелка Тя ме посрешна с няква глупост и изръси :"нещо искаш ли да ми кажеш" и аз първоначално вобще не загрях шото ми се спеше (сутрин беше) и после като исках да се поправя за тъпнята си тя каза "нищо,нема значение" нещо от сорта ](*,) брей кат си помисля верно съм много тъп...А и не съм разбрал погрешно намеците щото те бяха много очевадни.Просто странното е,че на моменти сякаш съм някав друг за нея-все едно не ме познава,а на други моменти е много близка мене. :-s

09-15-2006, 23:53
в прав текст не съм и казвал,но съм си говорил за нея на дълго и на широко с една нейна приятелка ,и 100% и е казала,пък и като почна да и говора някви такива работи тя почва да ми се усмихва и да прави едни такива физиономии немоога да не се разсмея,и нищо смислено не и казвам.А и в деня след като много си говорихме с нейната приятелка Тя ме посрешна с няква глупост и изръси :"нещо искаш ли да ми кажеш" и аз първоначално вобще не загрях шото ми се спеше (сутрин беше) и после като исках да се поправя за тъпнята си тя каза "нищо,нема значение" нещо от сорта ](*,) брей кат си помисля верно съм много тъп...А и не съм разбрал погрешно намеците щото те бяха много очевадни.Просто странното е,че на моменти сякаш съм някав друг за нея-все едно не ме познава,а на други моменти е много близка мене. :-s И бтв определено се прави на ударена...но просто нещо ме спира на направя първата крача...

priti_kiti
09-16-2006, 06:46
може да не знае какво иска,типично..
що не си поговориш отркито с нея,а не само да се чудиш кфо да и кажеш за да не стане сдухано.. кажи й там,че я харесваш и че не можеш да си обясниш държанието й,помоли я да ти каже какво изпитва.. айде успех и не се притеснявай ;) жени сме все пак :D

koalka
09-16-2006, 07:05
Ами аз не намирам логика,защо,ако те харесва ще постъпва така.Явно се радва,че те вижда,но трябва да напарвиш нещо,за да разбереш?Защо просто не поговориш с нея и да решиш има ли смисъл да си губиш времето с нея?А и ще се изясните.