Влез

View Full Version : Ima li smisul da si priznaesh chuvstvata?

09-17-2006, 02:48
Spored vas ima li smisul da kajesh na niakogo, bili to momche ili momiche kak se chuvstvate spriamo tiah? Imam v predvid ako si haresate niakogo strashno mnogo i ne znaete dali toi/tya vi haresva, i niama nachin ot koi da nauchish kakvo izpitvat te kum vas bihte li im kazali che gi haresvate?
I ako da kakvo shte im kajete, ili po tochno kak shte im kajete che go/ya haresvate?

koalka
09-17-2006, 06:31
Ами отначало да кажем няма да му казвам.Първо ще флиртувам с него и после ще му кажа,че го харесвам и ще се надявам и той да е по същия начин.Бих предпочела да му кажа или да му го покажа,а не да се измъчвам,че той не знае,че го харесвам.

alkobalko
09-17-2006, 07:43
На мнение съм, че в повечето случаи е по-добре да се признае.

HopeLesss
09-17-2006, 07:47
И според мен трябва да се казва... В крайна сметка нищо не губиш, само можеш да спечелиш :D

carevi4noto_momi4e
09-17-2006, 08:02
ooo povqrvaite mi dosega mn puti sum priznavala i nikoga ni6to ne stava6e se pak ako iska6 da znae6 dali toi te haresva 6te si li4i po durjanieto my pogleda i t.n. :smt013

Jamalska
09-17-2006, 08:06
Принципно не ми се е случвало от 3 години да си падам наистина по някого без да съм имала нещо С него...Хлътвам след забивката.
Но съм на мнение,че чувствата трябва да се показват..и може би в краен случай-казват.Така де човека трябва да е осведомен...да не е врачка,да знае че искате да стане нещо м/у вас :lol:

Black_Cat
09-17-2006, 08:14
emi ponqkoga ima smisal ponqkoga ne :-k az dulgo vreme ne spodelqh "4yvstvata" si kum edno mom4e kato se nadqvah 4e s vremeto te 6te ytihnat ama edin den ne izdurjah i my kazah i sq kvo to stana ebasi bozata taka 4e po dobre ponqkoga da se premul4ava :smt012

carevi4noto_momi4e
09-17-2006, 08:41
kolko mi e poznato tva za bozata :lol: :lol: :lol: naistina njkoi put stavat golemi ka6i i nakraq naraneniq po4ti vinagi ostava6 ti

BeBencEto
09-17-2006, 08:53
ami spored men trqbva da se priznava,no samo i edisntveno,kogato znaesh,kakvo iskash i si se izqsnil s chuvstvata i sus samiq/samata sebe si,zashtoto inache stavat greshki....

KRaLiCa_na_OrGaZmA
09-17-2006, 08:58
Spored vas ima li smisul da kajesh na niakogo, bili to momche ili momiche kak se chuvstvate spriamo tiah? Imam v predvid ako si haresate niakogo strashno mnogo i ne znaete dali toi/tya vi haresva, i niama nachin ot koi da nauchish kakvo izpitvat te kum vas bihte li im kazali che gi haresvate?
I ako da kakvo shte im kajete, ili po tochno kak shte im kajete che go/ya haresvate?

Риск печели, риск губи :lol: :-D

LP_girl_14
09-17-2006, 10:07
ПОчти винаги е по-добре да се признаят чувствата,отколкото да ги таиш в себе си.Няма как да знаеш какво изпитва другия,ако не опиташ.Ужасно мъчително е да имаш силни чувства към някого,а да се преструваш че ти е безразличен или че гледаш на него само като на приятел.ако харсваш някого трябва да се стремиш да му покажеш че имаш симпатии към него,поведението ти да говори за чувствата ти.Пък ако не разбира намеците ти,просто отиваш и му казваш какво ти е на сърцето.Винаги е по-лесно да си искрен и да знаеш че си направил всичко възможно да си с този човек,отколкото да си обгърнат в съмнения и да се питаш"Ами ако и той/тя има чувства към мен?"

Lorraine
09-17-2006, 10:17
ПОчти винаги е по-добре да се признаят чувствата,отколкото да ги таиш в себе си.Няма как да знаеш какво изпитва другия,ако не опиташ.Ужасно мъчително е да имаш силни чувства към някого,а да се преструваш че ти е безразличен или че гледаш на него само като на приятел.ако харсваш някого трябва да се стремиш да му покажеш че имаш симпатии към него,поведението ти да говори за чувствата ти.Пък ако не разбира намеците ти,просто отиваш и му казваш какво ти е на сърцето.Винаги е по-лесно да си искрен и да знаеш че си направил всичко възможно да си с този човек,отколкото да си обгърнат в съмнения и да се питаш"Ами ако и той/тя има чувства към мен?"евала =D>

Krem4eto
09-18-2006, 12:44

Винаги има смисъл да кажеш за чувствата си.
Просто им казваш че ги харесваш и че искаш да видиш какво може да се получи между вас и все пак при всеки е различно!!!

iiirish
09-18-2006, 12:58
ако знам със сигурност, че той има макар и някакви симпатии към мен бих рискувала да кажа за чувствата си! но ако и сама виждам, че е безнадеждно... няма смисъл да разкривам душата си и само да получа отговор от сорта на "харесвам те, но само като приятелка"

NoWallz
09-18-2006, 13:00
Все пак зависи много и от това дали човека(или жената) срещу теб е малоумен/а ,че иначе като си признаеш кашата става по-голяма.

ProstoAz
09-18-2006, 13:02
Почти винаги е по-добре...не точно да се казва, но поне да се показва, да се намеква...НО има и изключения, не винаги с въпросния човек ще се намирате в такива взаимоотношения, в които можеш да му признаеш или най-малкото намекнеш...понякога ситуацията е сложна, не е толкова проста. :?

CrazyWitch
09-18-2006, 13:21
"Здравей! Как си? Кефиш ме." ;-)

Еми, ако познавам добре човека който харесвам, ще му го кажа... в един откровен сериозен разговор.. :)

09-18-2006, 14:45
разбира се,че ще кажа как се чувствам!трябва да си чист идиот,за да обичаш някой и да не му кажеш!и аз доскоро правех така,но вече никога надявам се няма да допусна същата грешка!това е безумно глупаво!дори и на луд да те направят,дори и всичко да изгубиш,дори и да няма смисъл-ВИНАГИ трябва да кажеш "обичам те"!!!! O:)

09-18-2006, 14:47
kazvai tam priznavai si4ko shtoto dokato se osetish sha izpusnesh momenta i sha go duhash qko ... na men taka mi se slu4i

No_LiMiTe^f
09-18-2006, 16:09
Аз по принцип никога не правя първата крачка!Не мога да се изложа пред човека който харесвам!Няма да признавам че го харесвам а ще направя всичко възможно да разбера дали той ме харесва и чак тогава може би!

GLeZoRanA
09-18-2006, 20:57
Едва ли ще го кажа директно . Дето се вика ще подавам сигнали ако отсрещната страна отговори със същото ок. ако не , не незнам :shock: Ама аз лично не бих признала на някой директно , че го харесвам.

piska_
09-18-2006, 21:11
Лошо няма, когато си сигурен/а, че изпитваш нещо към някой е хубаво да му го кажеш :wink:

priti_kiti
09-18-2006, 21:11
ми.. първо тряя да съм сигурна в чувствата си и да знам,че го искам.. след това вече както каза глези,ще му правя намеци и т.н.,не бих могла да му го изтърса директно.. просто немогаа :lol:

aliq
09-18-2006, 21:55
ne bih kazala 6tot na pove4eto mom4eta mn im sa diga samo4uvstvieto