View Full Version : pritesnqvam see...
sexy`gugutka
09-17-2006, 10:01
zdraveite purvo iskam da kaja che temata e mn vajna za mene i ne e maitap.. da ne si mislite che shtoto nika mie takuf i az se bazikam nesho suvsem seriozno shte pitam! pravih sex s priqtelq mi sled tova pih postinor... sled vzimaneto na postinor pravih oshte 2 puti sex no razbrah che posledniq put kato sum go pravila sum bila v ovulaciq! priqtelq mi ne svurshva v men no ima edna technost prozrachna koqto izliza ot penisa koqto moje da oplodi , vuprosa mi e pri tyrkaneto na penisa vuv vaginata tazi technost koqto e v prezevativa prozrachnata (tq e malko) nqkak si ot pritiskaneto da se pokachi nagore po prezervattiva i da e vlqzla v men??? nz da se pritesnqvam liii da piq li postinorrr i az neznam ... kolkoto se moje poveche otgovori da mi dadete shte sum po spokoina... :oops:
A priqtelqt ti gulub li e?
sexy`gugutka
09-17-2006, 10:06
priqtelqt ti gulub li e? ;( zashto se ebavate ne moga da razbera :(((( dano da ti se sluchi na tebe tova shtoto i ideq si nqmash kakvo e pritesnenieto
Elektra_x
09-17-2006, 10:09
priqtelqt ti gulub li e?
А ти тъпа ли си!?
Malkata_Gina
09-17-2006, 10:09
:smt102 \:D/ =D>
Ne pitam seriozno tui kato tova e mnogo seriozna tema
Elektra_x
09-17-2006, 10:11
Ne pitam seriozno tui kato tova e mnogo seriozna tema
Не ти наистина си тъпа :-s
MidnightScream
09-17-2006, 10:12
emi milichka.... az mislq che ne si bremenna no vse pak vij mneniqta i na drugite!
ама ей пръдло !... я се постави на нейно място ма! Тъпа ли си кфа си...
Deba i otvorenite iskam da vi spukam nqkoi den da vidite na koi taka shte govorite
колкото по темата.. мисля че всичко си е наред .. и няма за какво да се притесняваш :smt018 [-(
LoNdOn_DrY_gIn
09-17-2006, 10:16
Ei PROSTOTIQ PROSTOTIQ AMA 4AK PUK TOLKOVA RQDKO SUM SRETALA!!!!!!!!!!! Vmesto da pi6e6 prostotii i da se podigrava6 opitai da se postavi na neino mqsto ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt011
A kolkoto po temata........smqtam 4e vsi4ko si e nared i ne si bremenna.....no za tvoe uspokoenie ako iska6 si kupi edno test4e....za da si po-sigurna :)
Malkata_Gina
09-17-2006, 10:17
Какво е postinor? :lol:
Deba i otvorenite iskam da vi spukam nqkoi den da vidite na koi taka shte govorite
ама ей чумо недагава !!!! я си мери малко писаниците ! Първо - Не си ми на нивото
Втори-не си ми на годините
Тей че внимавай кого заплащваш :!: :!: :!: :!: :!: :!:
това е противозачатачно...
Elektra_x
09-17-2006, 10:18
сигурно е искала да каже простинор
Blood_Angel
09-17-2006, 10:20
спойно не си бременна но за всеки случай си направи един тест за бременност
MidnightScream
09-17-2006, 10:22
Deba i otvorenite iskam da vi spukam nqkoi den da vidite na koi taka shte govorite hehehe maleeeei kolko si jalka, nqmash ravna po prostotiqq.. tyka osven da pokazvash nekompetentnost i arogantnost drugo ne praish a na nas pravish super smeshno i typo vpechatnenie.. ne si nishto interesno za tva po dobre si mulchi shtoto s svruhchuvstvitelniq si i hiperintelektualen mozuk ne mojesh da izmislish nishto s koeto da se pokajesh kolko si vajna be kravo! i edva li sme samo nie deto ti kazvame che si dosta typichka i glupava! aide da si jiva i zdrava smrudla
No_LiMiTe^f
09-17-2006, 18:19
Почти 100% процента е сигурно че не си бременна!Наистина тази течност има деистващи сперматозоиди...но те са много слаби,пък и сте били с презерватив до колкото разбрах!Въобще няма нужда от такива притеснения!Спокойно!
No_LiMiTe^f
09-17-2006, 18:21
Почти 100% процента е сигурно че не си бременна!Наистина тази течност има деистващи сперматозоиди...но те са много слаби,пък и сте били с презерватив до колкото разбрах!Въобще няма нужда от такива притеснения!Спокойно!
^DaRk_LaDy^
09-17-2006, 18:25
И аз така смятам. Въпроса ти беше дали да пиеш постинор отново- НЕДЕЙ! Това са хапчета , те не са особено полезни , дори бих казала , че са вредни и тъй като си ги пила преди няколко дни , не го прави отново скоро.
Е, нали сте били с презерватив доколкото разбнрах от написаното тогава няма вероятност да си бременна и не пий пак постинор няма смисъл! + това е много вреден и не е бонбон да го пиеш профилактично! Бъди спокойна не си бременна!
krem4et0
09-17-2006, 18:41
Няма как да стане този филм-нали презервативът е прилепнал по пенисът.Споко не гълтай нищо-това Постинор не е да се пие през ден.Ако питаш мен-мини на ежедневни противозачатъчни,а не да пиеш през ден Постинор!