PDA

View Full Version : WILD_BOY

09-17-2006, 13:38
Taka nabliudavam tozi individ ot mnogo vreme i vijdam che psuva iskam da predloja BAN REQUEST. MODERATORI MOLQVI BANNETE GO ADSKI MNOGO DRAZNI HORATA!

honey_7o
09-17-2006, 14:01
Taka nabliudavam tozi individ ot mnogo vreme i vijdam che psuva iskam da predloja BAN REQUEST. MODERATORI MOLQVI BANNETE GO ADSKI MNOGO DRAZNI HORATA!

Не съм забелязала такова нещо :smt012 .Пък и мястото на темата не е тук :smt011 :smt018 :-s

HopeLesss
09-17-2006, 14:02
Явно само тебе дразни... Не виждам никаква причина да получава бан. Гледай ти да не си изпросиш такъв... :smt019

Malkata_Gina
09-17-2006, 14:04
Taka nabliudavam tozi individ ot mnogo vreme i vijdam che psuva iskam da predloja BAN REQUEST. MODERATORI MOLQVI BANNETE GO ADSKI MNOGO DRAZNI HORATA! DA verno e toq iska da se ebe s dqdo mai mi se 4ini :cry:

Nasindo
09-17-2006, 14:05
Явно само тебе дразни... Не виждам никаква причина да получава бан. Гледай ти да не си изпросиш такъв... :smt019

Оо 100 % ще е бан ,все пак за тези постове ,които "изсира" във форума и тези "shits" теми ,едва ли някои модератор би му простил :-({|=

прав ли съм Tamaki Namaki :smt005

09-17-2006, 14:07
emi ako mislish che mi puka za bana ako mi pukashe nali nqmashe da psuvam be lele che ste glupavi ne vijdate li che vlizame tuka za da se zaqjdame samo kato ni bannete golqm hui az moga ot mnogo drugi mesta da vlizam a i vuv drugi forumi

Nasindo
09-17-2006, 14:10
emi ako mislish che mi puka za bana ako mi pukashe nali nqmashe da psuvam be lele che ste glupavi ne vijdate li che vlizame tuka za da se zaqjdame samo kato ni bannete golqm "мъжки полов орган" az moga ot mnogo drugi mesta da vlizam a i vuv drugi forumi

е след като ти сложат няколко бана на IP-тата от ,които влизаш ,няма да си тук ,а ще си посещаваш другите форумчета ...ама и от там няма да закъснее БАНАнчето

:smt005

honey_7o
09-17-2006, 14:12
emi ako mislish che mi puka za bana ako mi pukashe nali nqmashe da psuvam be lele che ste glupavi ne vijdate li che vlizame tuka za da se zaqjdame samo kato ni bannete golqm "мъжки полов орган" az moga ot mnogo drugi mesta da vlizam a i vuv drugi forumi

Като можеш да влизаш в др форуми не влизай тука.Или и там имаш бан? :-# :smt019

09-17-2006, 14:13
Deja-Vu a puka kato me bannat ahah ami ne znam az taka ili inache moga navsqkude da se ebavam i po skype i navsqkude registriran sum navsqkude takache ne mi puka ot kude vinagi ima kude da ebavam

09-17-2006, 14:15

е след като ти сложат няколко бана на IP-тата от ,които влизаш ,няма да си тук ,а ще си посещаваш другите форумчета ...ама и от там няма да закъснее БАНАнчето

:smt005
bana po ip ne e tva koeto be6e ](*,) 100 % tamanaki ne znam si ko polzva proxyta

Nasindo
09-17-2006, 14:18
Deja-Vu a puka kato me bannat ahah ami ne znam az taka ili inache moga navsqkude da se ebavam i po skype i navsqkude registriran sum navsqkude takache ne mi puka ot kude vinagi ima kude da ebavam

Аве сополивко ,след като ти баннат IP-то ще влезнеш още от 2/3 IP-та и после пак ще имаш БАН.И през proxy да влезнеш (въобще ако знаеш какво е тва proxy) пак ще ти сложат бан ... по тоя начин ,по който пишеш няма да се застойш тука дълго...

п.п ай ,че вече ми писна да спамя тъпите ти и без това теми :smt011

HopeLesss
09-17-2006, 14:18

Оо 100 % ще е бан ,все пак за тези постове ,които "изсира" във форума и тези "shits" теми ,едва ли някои модератор би му простил :-({|=

прав ли съм Tamaki Namaki :smt005

Дано да е по-скоро, защото вече достатъчно глупости изписа из форума... :smt011

PublicEnemy
09-17-2006, 14:47
Поредният пъпчив посерковец който избива комплекси по форумите !!!

doky
09-17-2006, 16:33
Момчето е супер пекано,пише за разлика от много други правилни работи и не е тъп спамер,за тва по-добре иди си обери мухала от обраслите полови органи и се разкарай от форума!

honey91
09-17-2006, 16:34
Of nz koi e glupaviq tuka!a i tozi forum e za saveti na primer,a ne za prosta6kite ti temi!!!Na tebe mai ti lipsvat parvite sedem godini!

WILD__BOY
09-17-2006, 16:45
ее не се научихте да ми пишете ника.
Та кажете на какво основание искате да ме банат, и защо темата е пусната в този раздел? И защо е на латиница?
И още един въпрос, Tamaki Nami (http://www.teenproblem.net/f/search.php?search_author=Tamaki+Nami) - явно си доста нагла, за да ме предлагаш за бан точно ти!

09-17-2006, 16:50
Tamaki Nami, по-голям дразнител от теб в тоя форум няма! :evil:

koalka
09-17-2006, 16:52
Ммочето никой не дразни.Дразнеща си ти с тъпите си постове.

Power of Love
09-17-2006, 16:52
Всичко,написано от WILD__BOY,което съм прочела ми харесва....
Намерете някой друг,с който да се заяйдате!!! :smt016

Power of Love
09-17-2006, 16:54
Всичко,написано от WILD__BOY,което съм прочела ми харесва....
Намерете някой друг,с който да се заяждате!!! :smt016
Простете неволната правописна грешка! :oops:

playful_baby
09-17-2006, 17:18
abe...ti ne si dobre!kato tolkova te drazni ne mu 4eti postovete!men vaob6te ne me drazni :wink: !basi maloumnata tema!