Влез

View Full Version : След като не си девствена има ли значение с колко си била?

цвете от върха
09-18-2006, 11:58
Не мога да разбера момчетата... Като почне да ме пита "ама ти с колко преди мен си била?" Има ли някакво значение, дали е един или шестима? Нали не съм девствена, след като не съм според мен това никакво значение няма и не мога да разбера и супер са дразня на ей такива дето се ровят в миналото на жената. Да нямам платка във вагината, че да помни дали са шестима или е един? Айде стига. Вас предполагам също ви дразни, щото няма никво значение от броя на партньорите а от настройката. Ако не съм девствена и с само с един да разбера как е с другите? Да мога да сравня всеки един, като техника и размер като издръжнливост и доставяне на доволство. Това ме интересува мен , не дали са един или шест. Щото ако му кажа да, от 3 години прая секс и съм била със шестима ше ме сметне за курва, а това е ясно че не е така!

olive_oil
09-18-2006, 12:05
ами миличка вагината ти няма платка,кояо да помни с колко си била,но главата ти със сигурност помни тези факти.А колкото до разпитването - ами какво лошо има в това момчето да се интересува от живота ти???Няма ли право да знае дали момичето до него е курва или не(а ако той й е 6-тия,тя си е потенциална пеперудка)

krem4et0
09-18-2006, 12:12
Естествено,че има значение.Не е все едно да си била с 1 или със 101.И определено,ако за 3 години си била със 100 човека е нормално да те мисли най-малкото за несериозна.

цвете от върха
09-18-2006, 12:15
Въпросът ми е, за него какво значение има, след като няма как да е сигурен, дали съм била с 1 или 101? Щом не съм девствена, според мен за момчето трябва да е без значение, щото ясно е че винаги жените можем да излъжем в бройката :wink:

cecko_boy
09-18-2006, 12:22
Vij sa i az sum mom4e i ot moita gledna to4ka vuobshte ne me interesuva jenata dali e spala s 1 ..5....10 4oveka mene ne me interesuva broikata koqto ti si praika ...... interesuvame az kogato sym s neq da nqma drugi osven men ........ ne se izrazih to4no no se nadqvam da ste me razbrali

krem4et0
09-18-2006, 12:26
Въпросът ми е, за него какво значение има, след като няма как да е сигурен, дали съм била с 1 или 101? Щом не съм девствена, според мен за момчето трябва да е без значение, щото ясно е че винаги жените можем да излъжем в бройката :wink:
Ами не знам има ли отношение-на моето гадже не му е приятно че съм имала няколко гаджета преди него,с които не съм правила секс,но пак му е гадно,че съм била близка с тях.Зависи си от момчето.Определено има такива,на които не им пука,но има такива които ревнуват.А тези,които твърдят,че няма значение не обичат достатъчно,защото едва ли им е особено приятно от мисълта,че тяхното момиче е спало с половината град.Всеки би си задал въпросът-курва ли е тя?

luschka
09-18-2006, 12:42
Аз също много се дразня на подобни въпроси от страна на мъжете. В крайна сметка винаги може да излъжеш. Пък и съм на мнение, че бройката не е от значение. Всичко си е до човека.

Nightmare
09-18-2006, 12:52
Напълно съм съгласна, че бройката на мъжете, с които е била една жена си е лично нейно право да я пази за себе си. Аз лично не съм казала, дори и на наи близките си приятели това. Не обичам да ме питат и едвали бих споделила с някой. А и не мисля, че една жена може да бъде наречена лека само защото е спала дори и с 10 човека, всичко зависи от държанието и. Ако тя не се държи като такава, ако не показва с нищо, че е спала с цял футболен отбор например едвали има значение тази бройка. Всичко е въпрос на личен избор.

^DaRk_LaDy^
09-18-2006, 13:10
Курва наричам жена , която спи с мъжете , без да се обвързва с тях. Ако жената е спала с много мъже , но с всички е имала сериозна връзка , не мисля, че е курва.

MidnightScream
09-18-2006, 13:29
na men ne nqma da mi prechi ako pochnat da me rezpitvat ... nz ti kvo si se qdosala tolko..

koalka
09-18-2006, 13:31
Има значение етестмено.Ами замисляла ли се,че момчето може да те обича и да се интересува от живота ти.Е,добре да кажем си спала със 20 човека и да предположим,че си само на 16 на приятелят ти няма да му стане неприятно естествено,няма да има добро мениние за теб,ако е сериозен в чувствата си и не е само заради секса с теб.Ако е само заради това няма да му пука много-много.Приятелят ми ми каза откровено,че е нямало да му бъде много приятно,при положение,че аз съм любовта на живота му да съм спала с друг и го разбирам,защото и аз щях да му кажа така.Но се радвам,че го направих с него,защото винаги ще го обичам.

Amayo
09-18-2006, 13:36
Чайййй малко ве. Ти си ми жена и си ми най близкия и интимен човек, аз си споделям сичко квото имам в главата ми ако ще и с негри да съм ебал пак ще си го кажа а ти ше си траеш тъй ли?

tX
09-18-2006, 13:45
Курва наричам жена , която спи с мъжете , без да се обвързва с тях. Ако жената е спала с много мъже , но с всички е имала сериозна връзка , не мисля, че е курва.
Под сериозна връзка имаш в предвид 2-3 месеца ли, или ... ?
Щото за 2-3 години незнам колко 'сериозни' връзки може да имаш.
Аз за 2-3 месеца се опитвам да забравя миналата си връзка и така докато не откарам 6-7 месеца, нищо, че съм момче, а разбираш ли -- 'момчетата мислят само как да боднат'... /цитат по спомен.../

Да има значение с колко мъже е било момичето преди мен.
Whisskas го каза най-точно -- 'Има значение за отношението ти към секса.'

Сега, разбирам, че авторката на темата и ти сте се плющяли като мокър пешкир и никой не ви ще като разбере за 'сериозните' ви връзки, но това не е мой, а ваш проблем. Главата ви е на раменете не само да ви крепи прическата и грима.

После мъжете й виновни, щото тя не знае да си държи краката затворени... :::

WindWaker
09-18-2006, 13:48

mi 6e me izvinqva6 ma nqma kak da e spala s mnogo myje i da e imala seriozna vryzka/. ti kvo , na 16 godini primerno si spala s 10 i sys si4kite si imala seriozna vryzka ? xaxaxaxa, ai stia prikaa gluposti. kolkoto do broikata - da, razbira se 4e vie jenite lyjete. vie lyjete za vsi4ko, to ne za drugo jenata se oprili4ava sys zmiq i t.n. no kakto i da e, za radost gi ima i dosta izklu4eniq, koito nqmat protiv da spodelqt ne6ta ot minaloto si. da hodq az s moita priqtelka 1 godina i da ne znam ni6to predi tva ? be viii ....

^DaRk_LaDy^
09-18-2006, 13:52
Под сериозна връзка , разбирам връзка която е продължила поне 9 10 месеца , и повече. И до сега, както вече милиони пъти казах за 4 години съм имала полов контакт с 2 момчета. За първи път правих секс със момче , с което ходихме 8 месеца преди това. С него ходихме година и половина и се наложи да се разделим. След около 8 9 месеца се появи сегашния ми приятел , с когото също водя полов живот. Не мисля , че съм курва , ако вие така мислите , това си е ваш проблем.

WindWaker
09-18-2006, 13:53
Под сериозна връзка , разбирам връзка която е продължила поне 9 10 месеца , и повече. И до сега, както вече милиони пъти казах за 4 години съм имала полов контакт с 2 момчета. За първи път правих секс със момче , с което ходихме 8 месеца преди това. С него ходихме година и половина и се наложи да се разделим. След около 8 9 месеца се появи сегашния ми приятел , с когото също водя полов живот. Не мисля , че съм курва , ако вие така мислите , това си е ваш проблем.

ne se govore6e za teb a po princip. i eto 4e za 2 godini si imala 2-ma priqtelq (seriozni) nali taka ? sledovatelno ako sys vsi4ki ima6 seriozna vryzka broikata NQMA kak da e golqma. a ako e golqma - prai si izvodite.

tX
09-18-2006, 13:58
Темата като цяло не е за тебе, та ако обичаш не се обяснявай.
Иначе, както писа в една друга тема -- щом си се разпечатала на 14 си ми ясна... сериозна връзка на 14 години нема. :-({|=
Или послъгваш или имаш шизофрения.

Понякога женската солидарност си е *бала майката. :::

^DaRk_LaDy^
09-18-2006, 13:59
Не за 2 ,а за 4 , щото от 4 водя полов живот.Бройката наистина не е голяма и нямам намерение да я правя такава. Мисълта ми беше друга - че дори да го направиш по-малка не е задължително да преспиш с много хора,защото може да го направиш и на 18 и пак да се превърнеш в уличница.Това е моето мнение , не ви ангажирам с него.

09-18-2006, 15:06
Ако един мъж обича истински една жена, за него е без значение миналото й! Само настоящето и бъдещето, което би имал с нея. Всеки човек може да допуска грешки, може едно момиче да се е лъгало лесно преди това, и просто сега да е срещнала него... Човекът! И ако той е мъж на място, не би трябвало да се вълнува от миналото и. Пък и е известно, че зад всеки мъж с бъдеще, стои по една жена с минало

MiRaCuLiXbb
09-18-2006, 15:12
ше ме сметне за курва, а това е ясно че не е така!
Хахахаха, ясно е, че си.

WindWaker
09-18-2006, 15:44
Ако един мъж обича истински една жена, за него е без значение миналото й! Само настоящето и бъдещето, което би имал с нея. Всеки човек може да допуска грешки, може едно момиче да се е лъгало лесно преди това, и просто сега да е срещнала него... Човекът! И ако той е мъж на място, не би трябвало да се вълнува от миналото и. Пък и е известно, че зад всеки мъж с бъдеще, стои по една жена с минало

ti na tez detski prikazki li vqrva6 ? ako 6e vqrvame na tqh, iska6 li da ti kaja Napoleon kakvo e kazal ? A Bibliqta 4ela li si ? ai mlukvai (moje i mom4e da si de, to togava po lo6o)

09-18-2006, 15:49

ti na tez detski prikazki li vqrva6 ? ako 6e vqrvame na tqh, iska6 li da ti kaja Napoleon kakvo e kazal ? A Bibliqta 4ela li si ? ai mlukvai (moje i mom4e da si de, to togava po lo6o)

Не са детски приказки, житейските истини. Светът не започва от вчера все пак. А ти ако действително си чел Библията и това, което е казал Наполеон, а и по-ранните философски мислители като Аристотел, Кант, Хегел и т.н. може би щеше и да си наясно с много неща, за които тук задаваш въпроси. А коментар на гърба на другия за всеки е лесно да направи. В крайна сметка всеки гледа от собствената си камбанария.

WindWaker
09-18-2006, 16:06
hubavo e 4e im znae6 imenata, ama da mi se prai6 na filosof i 4e si gi 4el - ari begai. i vsy6nost ne - tuk vyv foruma ne sym zadal nito edin vypros, a kogato moga se opitvam da pomogna - a ot typi detski vyprosi prosto mi e pisnalo. a za jiteiski istini - ae begai 6ti kaja pak, ne si ti det 6te mi gi kaje6. i ako za teb "zad vseki uspql myj ima po edna jena" - ako za teb tva sa jiteiskite istini - sme6en si. ( a v interes na istianata kato pogledne6 istoriqta - syvsem ne zad vseki myj ima po edna jena. syvsem ne. a i da razbira se - tva e prosto izvinenieto na jenite)of ai stia sym se draznil, osobeno i s takiva kat tebe

Charlotte_the_Harlot
09-18-2006, 16:14
Помните ли четиримата пичове от Американски пай? А какво бихте помислили, ако някое нашенско тъкмо завършващо лапе преспи с някое дружче точно на бала си? И въпросното лапе е момиче. Но не защото е имала преди това сериозна връзка с него, а защото така й харесва?

gangbang
09-18-2006, 16:45
Засяга ме да не спи с други, когато е с мен, а с кого и колко е спала преди мен и след мен, това изобщо не ме е грижа. :) Та на така поставения от теб въпрос, смятам че е глупаво да се пита с колко.

Real`love
09-18-2006, 17:01
Imam priqtelka na 28 .. ot 14 godishna do 20 godishna e prostitutka.Da istinska!Na 20 se zapozna s Edno momche s 4 god po golqm ot neq i toi znaeshe kakva e.Toi q izmukna ot tazi propast i sa zaedno do sega.Mislite li che my puka che e bila takava?? Da syper nepriqtno mu e bilo sigurno no q e priel s mnogoto i partniori v minaloto koito za 6 god ne mislq che sa malko?!? Ot tuk na tatuk ostavat revnivcite i tezi koito ne obichat istinski!

Charlotte_the_Harlot
09-18-2006, 17:12
На всеки се случва да падне. Важното е после да се изправи и поучи от грешките си. А ревнивците че са много, така е. И аз понякога ревнувам. Човешкото Животно има още много хляб да яде докато стане Човек...

gangbang
09-18-2006, 17:17
Е как па мое да се ревнува за това, че преди теб е спала с некой? Особено па ако и не го познаваш тоя? Тва са пълни тъпотии. Верно съм чувал че има такива болни ревнивци, ама не може ги разбера тия хора, нещо им куца явно бая :mrgreen:

krem4et0
09-18-2006, 17:53
Аз ревнувам още гаджето ми от предната му приятелка,въпреки,че е бил с нея само 2 седмици и не са спали заедно.Може би е болезнено това състояние,но ми е гадно да си помисля,че е целувал и галил друга!И изобщо не говоря за секс!

GoThiC_GirL
09-18-2006, 18:17
emi ima zna4enie da 6toto mom4eto s koeto si v momenta moje bi iska da razbere dali si kato kurvetata da si minala celiq kvartal ili ne ...6tot napr ako kaje6 mi s 3ma i si se ebala s tqh tfa ve4e e drugo aa neee ss 10-20... eeii tfa ve4e e kurvensko

09-18-2006, 19:05
Темата като цяло не е за тебе, та ако обичаш не се обяснявай.
Иначе, както писа в една друга тема -- щом си се разпечатала на 14 си ми ясна... сериозна връзка на 14 години нема. :-({|=
Или послъгваш или имаш шизофрения.

Понякога женската солидарност си е *бала майката. :::

Az za purvi put 4uvam,4e ima jenska solidarnost!Za mene takova jivotno nema!Jenskata zloba nali znaete kvo moje da napravi...

ro6li4ka
09-18-2006, 21:35
emi pri polojenie 4e si s toq 4ovek i smqta6 da ostane6 dylgo s nego nqma kak da ne mu kaje6 vse pak s kolko si spala...men ne mi e problem da kaja s kolko sam bial zsa6toto sam si imala pri4ini da sam s tqh ne sam hodila da se 4ukam kato magistralna na vseki ygal...puk i qvno te e sram ot broikata na mom4etata s koit osi spala 6tom ne iska6 da mu kaje6 na priqtelq si...a za nego si e normalno da popita i az pitam gadjetata si principno...prosto za da se informiram ne 6toto ima nqkvo zna4enie vse pak sega si e s mene..ne vijdam ko se nervi6 tolkova...i teq deto kazaha 4e e zadyljitelno da ima6 seriozna vryzka s nqkoi predi da prespi6 s nego ne e vqrno pone spored men ne e...ako re6i6 4e taka iska6 i 4e za teb e pravilno da spi6 s nqkoi ni6to ne ti pre4i da go napravi6 dori i da nqmate ko iznae kakva seriozna vryzka..est tova si e li4no za vseki

Стилян
09-18-2006, 21:47
Ето това ви е проблема на вас кучките - мислите си, че няма проблем да сте пробвали един милион, и то всичките по - големи от вас. Хие не ми се оправдавайте, никога няма да се научите какво значи сериозна връзка [-X

Charlotte_the_Harlot
09-18-2006, 22:24
Така е. Или аз поне няма.

fti4ka
09-18-2006, 22:42
а ако той й е 6-тия,тя си е потенциална пеперудка

6-ма за 3 години и е курва?! бах маму начи и аз тряя съм курва по тая логика.. а кво трябва да праиме според теб? цял живот да се отдадем само на един от тези "прекрасни" същества?.. я помисли пак...

LunaTriCk
09-18-2006, 22:55
за мен няма никакво значение. важното е сега с кой е, не с кого или колко е била преди.

tX
09-19-2006, 07:16
а ако той й е 6-тия,тя си е потенциална пеперудка

6-ма за 3 години и е курва?! бах маму начи и аз тряя съм курва по тая логика.. а кво трябва да праиме според теб? цял живот да се отдадем само на един от тези "прекрасни" същества?.. я помисли пак...
Казваш го все едно...
Толково ли е невероятно ти да си курва ? :-s
За 3 години да си се ебала със 6-тима различни, следва, че средно на всеки 6 месеца си яла пишката.
6 месеца не е усобено сериозна връзка, а като сметнеме и периода между връзките... става по-малко от 6 месеца.
Незнам дали си курва, но определено имаш потенциял ... :::

А какво да правите ли ?
Ами нищо, щом вас ви устройва значи проблем няма.
Само не се засягайте като някой ви нарече курви или някой не ви ще, щото, разбираш ли, сте се 'отдали' на целия квартал.

Кучето играе според тоягата... :smt012

LunaTriCk
09-19-2006, 10:14
тук почна да се застъпва темата "защо, когато един мъж спи с много жени е герой, а жена с много мъже е курва". Нали момичета искате равенство ? Еми, ай вземете едно решение само, а ?

далила
09-19-2006, 10:20
тук почна да се застъпва темата "защо, когато един мъж спи с много жени е герой, а жена с много мъже е курва". Нали момичета искате равенство ? Еми, ай вземете едно решение само, а ?

това е тотална отживелица. нито мъжа е герой, нито жената е курва, нещо нормално е в сегашните години

09-19-2006, 10:53

това е тотална отживелица. нито мъжа е герой, нито жената е курва, нещо нормално е в сегашните години

I az taka smqtam!A toq tx pak se izlaga,kato govori glupsoti!Moslq te prekrati...

LunaTriCk
09-19-2006, 10:54

а отиди обясни им го :roll:

Nightmare
09-19-2006, 10:58

а отиди обясни им го :roll:

Абсурдно е да се обясни на хора, които не приемат чуждо мнение. Чудя се дали някой ще пусне тема спах с 10 жени, жиголо ли съм?

tX
09-19-2006, 11:25
Думата 'курва' има и мъжки род -- 'курвар'.
Разликата е единствено в пола. Поне за мен.

09-19-2006, 21:26
пфф... за мен за 3 години със 6ма е много! И ако не те е срам от бройката не би трябвало да се дразниш от въпросите... според мен е нормално... иска да те опознае пък и може да му е любопитно... и аз съм разпитвала гаджето ми, с което ходя близо 6 месеца... не съм спала още с него, но знам, че той е спал с едно момиче за една нощ (не курва оО) от пиянство (не че тва е особено голямо оправдание).. разпитвала съм го за гаджетата му и т. н. Все пак ако той възнамерява да има нещо сериозно с теб, да спи стеб може да се интересува какво ще стане после... иска да види каква си...

vlubchivo
09-19-2006, 21:27
пфф... за мен за 3 години със 6ма е много! И ако не те е срам от бройката не би трябвало да се дразниш от въпросите... според мен е нормално... иска да те опознае пък и може да му е любопитно... и аз съм разпитвала гаджето ми, с което ходя близо 6 месеца... не съм спала още с него, но знам, че той е спал с едно момиче за една нощ (не курва оО) от пиянство (не че тва е особено голямо оправдание).. разпитвала съм го за гаджетата му и т. н. Все пак ако той възнамерява да има нещо сериозно с теб, да спи стеб може да се интересува какво ще стане после... иска да види каква си...това бях аз..^^

х
09-20-2006, 06:17

пак се е нап1лнило с несериозни и детски мнения!

аз мисля 4е не е важно с колко мъже си спала, а колко държиш в момента на човека до теб!