PDA

View Full Version : Да ли може да се приеме че съм му изневерила?

замаяната
09-19-2006, 14:33
Оффф... бях на купон, ама без Него! Само с две приятелки, отнесохме се нещо, дойдоха едни момченца и се запихме. Ама се и заиграхме с единия, яко целувки, езици, обарване... на голо, аз в нанталона му, той с пръстите, вкара два... Но само това беше, към 12ч. си тръгнахме с приятелките и нищо не е станало. Нямам нито телефона на момчето нито му знам името нито той знае нещо за мен. Само, че ми е гузно от приятеля ми. Дали съм изневерила? Какво е мнението ви?

Unknow
09-19-2006, 14:39
Ами според мен да! Какво като не се е стигнало до секс...не само половият контакт може да се счита за изневяра."Яко целуване.....обарване"...нищо ли не ти говори? Ами ако той в бил на купон и е правил същото...?Как ще се почувстваш ако ти каже че това го е правил той? Че се е целувал "яко" с някое момиче...че са се "обарвали"...тя му е бъркала в панталона...той и вкарвал пръсти ?! Отговори си на този въпрос...и смятам сама ще стигнеш до извода дали е изневяра или не.Това че си гузна е добре...поне осъзнаваш че си сбъркала, но във никакъв случей не те оправдава.Това е леко поведение...помисли над това.

Kolbata
09-19-2006, 14:39
За мен това пак е изневяра, ако моята приятелка го направи това :smt021 :smt068

anichkaaa
09-19-2006, 14:44
Ами според мен да! Какво като не се е стигнало до секс...не само половият контакт може да се счита за изневяра."Яко целуване.....обарване"...нищо ли не ти говори? Ами ако той в бил на купон и е правил същото...?Как ще се почувстваш ако ти каже че това го е правил той? Че се е целувал "яко" с някое момиче...че са се "обарвали"...тя му е бъркала в панталона...той и вкарвал пръсти ?! Отговори си на този въпрос...и смятам сама ще стигнеш до извода дали е изневяра или не.Това че си гузна е добре...поне осъзнаваш че си сбъркала, но във никакъв случей не те оправдава.Това е леко поведение...помисли над това.

Napulno podkrepqm tova mnenie.Ti ne si s tozi 4ovek,za da mu izneverqva6,a da go obi4a6 i da si mu vqrna!Naistina pomisli kak bi se po4uvstvala ti ako toi be6e napravil tova.Ako naistina durji6 na nego spored men ne bi napravila takova ne6to,s koeto da go narani6.Ot tuk natam sama preceni kakvo 6te napravi6,za6toto 4uvstvoto za vina nqma da te ostavi.

No_LiMiTe^f
09-19-2006, 14:57
Ами ДА-трябва да се чувстваш гузно!Обаче по-добре не му казваи и гледай и приятелката ти да не му каже!Трябва много сериозно да помислиш какво си му причинила и как би се чувствала! :smt009

tZ
09-19-2006, 15:11
За мен това пак е изневяра, ако моята приятелка го направи това :smt021 :smt068
и к'во ще я спукаш ? :smt005

doky
09-19-2006, 15:18
Ами щом си способна да изневериш на приятеля си,значи просто не го обичаш,алкохола не ти е никакво оправдание.Аз например се обичам ужасно много с моята приятелка и даже не съм си го и помислял това,просто защото тя е най-прекрасната за мен и няма друга.Обаче тва не пречи да се закачам тук там с някое момиче,но ДОТУК,нищо повече,просто се забавлявам,но твоята постъпка е направо пълна простащина и според мен трябва да се разделите,един път стигне ли се до това,просто повече няма да е същото!

marina star
09-19-2006, 15:19

Napulno podkrepqm tova mnenie.Ti ne si s tozi 4ovek,za da mu izneverqva6,a da go obi4a6 i da si mu vqrna!Naistina pomisli kak bi se po4uvstvala ti ako toi be6e napravil tova.Ako naistina durji6 na nego spored men ne bi napravila takova ne6to,s koeto da go narani6.Ot tuk natam sama preceni kakvo 6te napravi6,za6toto 4uvstvoto za vina nqma da te ostavi.

podke[qm napalno qvno ne ceni6 priqtelq si dostata4no za da mu izneveri6 dori s takav koito ne poznava6 i mu nqma6 nomera

alkobalko
09-19-2006, 15:24

podke[qm napalno qvno ne ceni6 priqtelq si dostata4no za da mu izneveri6 dori s takav koito ne poznava6 i mu nqma6 nomera
И аз съм на това мнение. Ако го обичаше истински никога нямаше да направиш това.

PublicEnemy
От тва което прочетох бих казъл - 99% изневяра !

Unknow
Ами щом си способна да изневериш на приятеля си,значи просто не го обичаш,алкохола не ти е никакво оправдание.Аз например се обичам ужасно много с моята приятелка и даже не съм си го и помислял това,просто защото тя е най-прекрасната за мен и няма друга.Обаче тва не пречи да се закачам тук там с някое момиче,но ДОТУК,нищо повече,просто се забавлявам,но твоята постъпка е направо пълна простащина и според мен трябва да се разделите,един път стигне ли се до това,просто повече няма да е същото!
=D> =D> Ето това вече е смислено мнение! Мога само да поздравя автора и да му кажа че е от малкото хора които мислят така! Да се "закачаш" е едно....не мисля че има нещо лошо.Но да "си бъркате по гащите" (извинявам се за грубия израз :( ) е нещо съвсем различно!!
Към авторката на темата: Обърни специално внимание на мнението на doky! Замисли се над това...над това което аз ти писах...както и над др мнения по темата ти! Смятам че си умно момиче и осъзнаваш че постъпката ти съвсем не изразява "Любов".Ако ОБИЧАШ....никога не би го направила!.Явно просто не го обичаш достатъчно [-X

macka123
09-19-2006, 15:52
изневяра е и според мен
все пак ако аз бях на негово място и разбера тва щах да го мисля за инневяра

Reich_06
09-19-2006, 15:56
ebati tupiq vuprost dumi nqmam prosto!!emi NE NE E IZNEVQRA VIE PROSTO STE 6TQLI DA SE IZ4UKATE!!!ESTESTVENO 4E NE SE BROI!!!lele kak moje da ima tolkova zabludeni hora se 4udq... ](*,)

doky
09-19-2006, 18:34
=D> =D> Ето това вече е смислено мнение! Мога само да поздравя автора и да му кажа че е от малкото хора които мислят така! Да се "закачаш" е едно....не мисля че има нещо лошо.Но да "си бъркате по гащите" (извинявам се за грубия израз :( ) е нещо съвсем различно!!
Към авторката на темата: Обърни специално внимание на мнението на doky! Замисли се над това...над това което аз ти писах...както и над др мнения по темата ти! Смятам че си умно момиче и осъзнаваш че постъпката ти съвсем не изразява "Любов".Ако ОБИЧАШ....никога не би го направила!.Явно просто не го обичаш достатъчно [-X

Мерси;)Просто много мразя такива неща,някой да те обича и да е с теб,а ти да му се отблагодаряваш като се натискаш с някой си там на някой си там купон,това само изключително безразсъден човек би го направил!Сега мислиш ли на него какво ще му е,той може и да не разбере какви си ги вършила,но чувството остава завинаги,най-добрия вариант е ако наистина поне малко държиш на него,да го оставиш да си намери момиче,които наистина ще го обича,не заслужаваш да си с него.Помисли си пак върху това и направи правилния избор!

DuraceLL
09-19-2006, 18:37
razbira se 4e e iznevqra!! spored men izob6to nqma da go prieme. super gadno si postypila qvno ne go obi4a6 izob6to.

AmbeR
09-19-2006, 20:19
Iznevqra e ! [-X Nedei taka... ili go zabravi i produlji napred ili ako te grize suvestta mu kaji s risk da go zagubish no opredeleno e iznevqra...

krem4et0
09-20-2006, 08:37
Изневерила си му разбира се.Пипаш членът на друг,той ти вре пръсти,пускате си езици.Това,ако не е изневяра-не знам какво е.Изневяра е дори да мислиш за друг и да го пожелаеш.Твоето не само е изневяра,а си е чист курвалък.Алкохолът не е оправдание.Аз съм била на мн купони без гаджето си с момчета и съм имала куп неприлични предложения,но сме стигали до 1-2 блуса и то в границите на нормалното-без пускане на ръце и целувки.Просто заради танцът или флиртът.

пияната
09-20-2006, 10:11
Аз съм била на мн купони без гаджето си с момчета и съм имала куп неприлични предложения,но сме стигали до 1-2 блуса и то в границите на нормалното-без пускане на ръце и целувки.Просто заради танцът или флиртът.

Ти също изневеряваш! Щом докосваш друг мъж, щом танцуваш блусове!
За едни изневяра е танц, поглед, дори лека мисъл, за други не е
За едни не е изневяра докосването и целувката, за други е

Въпрос на гледна точка

Щом няма секс, няма изневяра! Според мен :wink:

tX
09-20-2006, 10:55
Аз съм била на мн купони без гаджето си с момчета и съм имала куп неприлични предложения,но сме стигали до 1-2 блуса и то в границите на нормалното-без пускане на ръце и целувки.Просто заради танцът или флиртът.

Въпрос на гледна точка

Щото така ти изнася...
Как ще реагираш, ако твоето гадже си вре пръстите по чуждите дупки ? Ще му ги оближеш сигурно ?

Много са ми забавни тия дето пият ама не знаят как и на другия ден 'ама аз бях пияна...' колко удобно само.
Представам си следната ситуация - Жената пияна... поправка -- момичето пияно, слагат и 2 патки и на другия ден -- бременна. Ходи обяснявай след години на детето ти, че си била пияна. :smt030

Love__DaLi
09-20-2006, 11:27
Типична курвенска постъпка :roll:
Значи толкова и го обичаш тоя твой приятел щом стават такива неща :-& хич не му завиждам [-X

{{{MiLo_f}}}
09-20-2006, 12:18
Приятелят ти рано или късно ще разбере я от приятелка я от приятел! много добре ти казаха хората, постави се на мястото на другия #-o :smt013 но вече е сторено поне не го повтаряй... както казаха вече, нещо няма да е същото

CrazyWitch
09-20-2006, 13:31
Много ясно, че си. Някой друг ден, ще направиш свирка на някое момченце и ще на питаш : "Изневерила ли съм според вас?"

OtherDimension
09-20-2006, 13:33
mmmmmmmmmoje da se prieme da ... kato poglednem fizicheskoto i psihicheskoto ti deqnie neka vsichki zaedno priemam che si mu izneverila
:shock:

09-20-2006, 13:54
lelele ako moita napravi taka 6te q zareja bez da mi migne okoto,разбира сe че е изневяра!!!!!!!!!!!! как може и да питаш тцтцтц такива като тебе никой не ги оважава ку..и мрасни сеедно да питаш секса за 1 нощ изневяра ли е не просто немога да проумея как ви тарпат такива такива момичета леки като тебе не понасям!!!!!!!!!!!!!!не ставате за нищо др. освен кекс!ае махам се че се нервирам вече!!!

09-20-2006, 13:59
Ухахахах смех смех и пак смех ,но пък си му изневерила това ,че ти е кофти значи ,че нетрябва да го правиш пак няма да ходи човека се по тебе и да те гледа кво правиш ако го ебе изобщо.

20/M/SF

emituu
09-20-2006, 14:13
еми това,което си направила е адски курвенското...да имаш приятел и да си мушкаш рацете в нечии "атрибути" на някъв напълно непознат пияндурник и той да човърка незнам си каде и после да отидеш при приятеля си все едно нищо не е станало...ако обичаш един човек ти поне от време на време ще се чудиш как да си при него,ще си мислиш как той те целува, прегръща,докосва и т.н...,може да си харесаш някое момче и да пофлиртуваш с него случват се и такива неща ама това което си направила е прекалено...изневерила си му на момчето и незнам защо ама така питаш все едно не те и интересува особено много...по добре отиди и му кажи да видиш той какво щи каже ама най - вероятно токкова много ще му паднеш в очите защото все пак се замисли какво би ти било ако ти се случи на теб..също така няма ли да се чувстваш излъгана...

krem4et0
09-20-2006, 14:29

Въпрос на гледна точка

хайде да отида в манастир.Изневерявам,защот о танцувам с друг и то със знанието и разрешението на приятеля ми.Хм,аз мислех,че поне трябва да се целунем,а и смятам,че трябва да го желая и да ми харесва.Когато гаджето ми влезе в казармата каза-аз знам,че не си имаш нужди и прави каквото смяташ за редно,но моля ти се нека знам.Естествено аз не се затворих у дома,а излизах и се забавлявах и то най-често с танци да речем с моите колеги,но винаги съм му казвала после,даже съм го запознала с въпросните момчета.И той няма нищо против,защото знае,че в сърцето ми е само той,че това е просто 1 танц и нищо повече,защото ми вярва и знае,че след танцът няма да си обменям слюнката с пича или да си врем пръсти по дупките.Танцът не е изневяра-чувствата към друг са изневяра!

09-20-2006, 14:48
Няма да казвам пак мисълта на наполеон.Да,това си е изневяра 100%,най-добре му признай и си понеси последствията.

koalka
09-20-2006, 15:14
Естествено,че да!Това,че си била пияна не те оправдава.

No|Problem
09-20-2006, 15:49
predstavi si che toi napravi neshto takova, kak bi se pochuvstvala? :?: :?: :?:

09-20-2006, 19:20
ацки тап въпрос :evil:
ми много ясно а дали си искала е друг въпрос

да изневвериш незначи да спиш с него :!:

skate_warrior
09-20-2006, 20:40
пффффффффффф... biAtch !

Infatuated Inside
09-23-2006, 00:40
Изневерила си му разбира се.Пипаш членът на друг,той ти вре пръсти,пускате си езици.Това,ако не е изневяра-не знам какво е.Изневяра е дори да мислиш за друг и да го пожелаеш.Твоето не само е изневяра,а си е чист курвалък.Алкохолът не е оправдание.Аз съм била на мн купони без гаджето си с момчета и съм имала куп неприлични предложения,но сме стигали до 1-2 блуса и то в границите на нормалното-без пускане на ръце и целувки.Просто заради танцът или флиртът.
Ок, точно щях да се обеся, благодаря много. (:

А защо да не е изневяра?
Защото нямало секс? о.0
То си е ясно, че и аз съм дефект, но дори целувката с друг човек е изневяра. Да не говорим, че за мен е още по-лошо да изневеряваш на някого с ума и сърцето си, отколкото физически. И все пак, и двете са изневяра, по дяволите.
Какво излиза, можеш да си го обарваш ( и всичко, което следва от това ), той също, да се натискате, да се целувате, но не се брои, защото не си е набутал оная работа в @#$% ?

Да, сега може ли да повърна?

no0k1e
09-23-2006, 00:47
Оффф... бях на купон, ама без Него! Само с две приятелки, отнесохме се нещо, дойдоха едни момченца и се запихме. Ама се и заиграхме с единия, яко целувки, езици, обарване... на голо, аз в нанталона му, той с пръстите, вкара два... Но само това беше, към 12ч. си тръгнахме с приятелките и нищо не е станало. Нямам нито телефона на момчето нито му знам името нито той знае нещо за мен. Само, че ми е гузно от приятеля ми. Дали съм изневерила? Какво е мнението ви?

бъркал ти е в пичката
изневерила си
КУРВАААААААААААА
Аубуахахаха

Heartbreaker
09-23-2006, 07:52
Еми разбира се че е като започнеш още от свалките, много сте ми интересни момичетата е така ходите по купони с мисъл в главата си, че ако пиете мое да стане некой гаф ама въпреки тва продължавате, момиче тва не просто е ИЗНЕВЯРА тва си е чиста курвенщина!

Nen0RmalniK
09-23-2006, 08:43
Оффф... бях на купон, ама без Него! Само с две приятелки, отнесохме се нещо, дойдоха едни момченца и се запихме. Ама се и заиграхме с единия, яко целувки, езици, обарване... на голо, аз в нанталона му, той с пръстите, вкара два... Но само това беше, към 12ч. си тръгнахме с приятелките и нищо не е станало. Нямам нито телефона на момчето нито му знам името нито той знае нещо за мен. Само, че ми е гузно от приятеля ми. Дали съм изневерила? Какво е мнението ви? emi da oPredeleno si mu izneverila ! alkohola pravi tiq raboti ne drugo :D i az sno6ti se napih i stana ne6to takova xx

09-23-2006, 08:48
tststststststtstt изневяра е много ясно!!!!!!! Аз че само се целувах с един и то за 1-2 секунди и си признах пред гаджето и толкова сме страдали и двамата, че не мога да си помисля изобщо втрои път да го правя! А на теб явно изобщо не ти пука за приятеля ти, щом си стигнала чак до "бъркане в гащите и т.н." !!! Имала си достатъчно време да се осъзнаеш какво прави и АКО СИ ИСКАЛА да си спряла, но ти не си искала следователно ти е харесало и не ти е пукало за приятеля ти!! Просто се постави на негово място и реши дали е изневяра! Ако той направи същото ти как ще реагираш?!?! Но все пак ако искаш да запазиш връзката си макар и мн мало вероятно да стане това по-добре му кажи и му кажи, че съжаляваш АКО все пак наистина съжаляваш! Така има все пак един малък процент той да ти прости, може да му спестиш поне бъркането в гашите и т.н., знай, че разбере ли от друго място ще те отреже и няма да му мигне окото!

krem4et0
09-23-2006, 10:48

А защо да не е изневяра?
Защото нямало секс? о.0
То си е ясно, че и аз съм дефект, но дори целувката с друг човек е изневяра. Да не говорим, че за мен е още по-лошо да изневеряваш на някого с ума и сърцето си, отколкото физически. И все пак, и двете са изневяра, по дяволите.
Какво излиза, можеш да си го обарваш ( и всичко, което следва от това ), той също, да се натискате, да се целувате, но не се брои, защото не си е набутал оная работа в @#$% ?

Да, сега може ли да повърна?
Защо цитира мнението ми?Какво му е?

Infatuated Inside
09-23-2006, 10:52
Ам, има му това, че не четох темата из основи и беше единственото нормално нещо, което прочетох и ме спаси от обесване. 8-[

miloto_girl_4e
09-23-2006, 10:56
изневяра от всякъде е... :!: :!: :!:

Lorraine
09-23-2006, 12:09
омг..ест че е изневяра,ебаси въпроса... :smt013

IdiOtKa
09-23-2006, 12:22
изневяра е мно ясно ... ! тъп въпросс !

krem4et0
09-23-2006, 12:24
Ам, има му това, че не четох темата из основи и беше единственото нормално нещо, което прочетох и ме спаси от обесване. 8-[
А,добре :D

Mike-Jones
09-23-2006, 14:09
mrusnaaaaa kurvaaaaaaaa [-X

Tempestjuji
09-23-2006, 14:15
За мене тва не е изневяра .... :P

gangbang
09-23-2006, 16:21
За мене тва не е изневяра .... :P

И за мен 8)

noobari
09-23-2006, 17:06
Не си спокс !

Violenza
09-23-2006, 19:36
Оо...съвсем не си! :smt011
А ти как би се почувствала, ако той на някой купон се обарва на голо с няк'ва друга?
Щеше да си кайш 'ми т'ва не е изневяра' сиорно... :smt013 :smt011

ga_Te_}|{agyBaM
09-23-2006, 19:42
Тъпо си постъпила.

cS_LaMeRkA
09-23-2006, 20:00
:shock: :shock: Не! Не! Не, това не те оневинява, че си пинала малко, пък после не си знаяла к'во правиш :x !Всеки един човек мисли и обмисля к'во ще направи няма думата "несмислено" или пък "без да искам" съм се напила и 'там к'вото и да правиш, ти си помислила к'во ше стане ама пак си го направила! ](*,) Много тъпо от твоя стана! :evil:
Леле мно0о сте зле младежта бе да ви п*к*м на ... :evil: Как може да каеш верно т'ва изневяра ли е?! Верно се едно да питаш Sex за 1 нощ изневяра ли е? :shock: Ебаси тапата изтория - е*аси лекото момиче си! :shock: ](*,) Моя да направи така ше го отрепам...най-малкото да го остава, но (има едно "но"), че аз на мойто съкровище му имам доверие не вярвам да постъпи така с мене, но (пак има едно "но") стане ли нещо такова ](*,) няма да му просто наи-малкото което няма да искам да го вида повече :smt010 !

Lola^6emeta
09-23-2006, 22:15
ами да чистак изневяра си е
поне моето мнение е такова
просто си помисли той ако го беше направил ти
как щеше да го възпреимеш,най-вероятно като изневяра

тъп
09-23-2006, 23:30
Най ме накефи това - вкара ми два пръста, но само това. Супер долнопробна постъпка. Аз ако разбера такова нещо ще има да си събира зъбите от пода

Nqkoi vunshen
09-24-2006, 11:19
Не причинявай на любимия си това което не искаш да ти причини и той!
Много от вас не сте прави. Има доста разкрепостени хора, включително и семейства, които правят секс и извън брака/връзката.
Тва не значи че си изневеряват.
Когато всичко се споделя във връзката и се приема не е изневяра.
Във случая момичето не е обяснило как стоят нещата.
Изневяра е когато се правят неща неизвесни на партньора ни и най-вече в разрез на първия ред който съм написал. Тъй, че и един флирт може да е изневяра когато не би желал/а да видиш половинката си да го прави.

09-24-2006, 11:25
НЕ ! 100% ....ако го обичаше нямаше да правиш нищо с др момче, добре, че поне си гузна , въпреки че това нио не променя

SwEeTSsSnake
09-24-2006, 13:12
НЕ ! 100% ....ако го обичаше нямаше да правиш нищо с др момче, добре, че поне си гузна , въпреки че това нио не променя
Ахам

peep_girl
09-24-2006, 13:15
tova estestveno ne e iznevqra!

6tom nqma sex - nqma iznevqra! [-X

skate_warrior
09-24-2006, 14:18
tova estestveno ne e iznevqra!

6tom nqma sex - nqma iznevqra! [-Xзначи изневярата е само, когато има секс така ли? Пффф.. тва беше най-тъпото нещо, което бях чувал тия дни...